De la: wdy, la data 2009-01-27 23:13:18IUBESC MOMENTELE ACESTEA,,,,,,,,,,,,,,CAND SURORILE MUSULMANCE I-SI DAU ARAMA PE FATA ,,,,,,,,,,,,,,CE PURE SI NEVINOVATE SUNT CU BASMALELE PE CAP SI CE VIPERE SUNT AICI PE FORUM ,,,,,,,,,,,,,,,IPOCRIZIE SI INVIDIE, STRIGA DIN TOATE PUTERILE ,,,,,,,,,,,,,URAT DIN PARTEA VOASTRA DOAMNELOR/,,,,,,,,,,,,,,ISLAMUL INDEAMNA LA IUBIRE SI SIMPLITATE ,NU LA URA SI DEZBINARE,,,,,,,,,,,,CEL PUTIN ASA AR TREBUI SA FIE
pure si nevinovate ? de unde ? cunosc suficiente familii de musulmani ca sa stiu cum sunt
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:27
|
De la: Kathara, la data 2009-01-27 23:26:51Hai, hai ... acum te vad iar plecand cu coada intre picioare.
nu am facut niciodata asta
|
myeyes Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:31
|
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-27 23:31:43De la: Kathara, la data 2009-01-27 23:26:51Hai, hai ... acum te vad iar plecand cu coada intre picioare.
nu am facut niciodata asta
Ei nu ... hai, hai elmasry (sau cu i, cum preferi), asta cu minciunica e boala printre musulmane?
|
|
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:33
|
De la: Kathara, la data 2009-01-27 23:26:51Hai, hai ... acum te vad iar plecand cu coada intre picioare.
mai mahalagioaca si ca tata pe forumul asta nu e nimeni ca tine katharo
de la primul tau post ai jignit
|
myeyes Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:33
|
mai bine in loc de kathara ti ai scrie MAHALAGIOAICA
|
myeyes Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:36
|
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-27 23:36:15mai bine in loc de kathara ti ai scrie MAHALAGIOAICA
Nu iubire, mahalagioaik - hai, poop!
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:38
|
in general ,romancutele noastre musulmance ,au o atitudine de smerenie totala in fata natiunii,asa sunt invatate si obligate sa se poarte in societate,dar ce zace in capsorul lor ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,scot la iveala de cate ori au ocazia ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,de fapt s-a dovedit aici pe forum ,ce discutii "civilizate "tin.,,,,,,,,,,,,,,,cat despre doamna Cleopatra truli luli
|
wdy Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:39
|
hello to all body
my name is mohamed from egypt and i live in austoria enay body here will with me talking?
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:40
|
|
Toata ziua intrati pe forum va certati,va laudati,si "musulmancele" am scris asa pt ca nu vati nascut musulmance dati lecti de religie.Nu inteleg pt. ce atatea figuri .orice popor are barbati frumosi si urati,orice popor are oameni bogati si saraci, fete pe interes casatorite cu bosorogi pt banii.DEASEMENEA SUNT MULTE ROMANCE CASATORITE CU ARABI TOT PE INTERES HABIBTI NUMAI CAUTATI SCUZE CA STIU MULTE CARE DEVIN DOAMNE CU NASUL PE SUS DUPA CE IAU UN ARAB.SI DUPA ACEEA NE DAU NOUA LECTII DE RELIGIE CAND ELE SAU NASCUT CRESTINE SI MANKAU PORC PANA LE VENEA RAU!!!NU TIN CU NIMENI NICI CU ROMANCELE NICI CU "MUSULMANCELE"!!
|
shakirra_shakirra Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:40
|
sunteti penibile si va mai si laudati
|
Asynia Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:42
|
aaaaaaaaaa,aveam un lapsus,,,,,,,,acum am recunoscut-o pe madam Elmasri,,,,,,,,,,,,,bine ai revenit sora musulmanca ,,,,,,,,,sau convertita cum vrei sa-ti spun?,,,,,,,,,,,,,,,,dar HASUNEL ,,,,,,,,cand apare ,i-am dus dorul
|
wdy Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:43
|
De la: wdy, la data 2009-01-27 23:43:28aaaaaaaaaa,aveam un lapsus,,,,,,,,acum am recunoscut-o pe madam Elmasri,,,,,,,,,,,,,bine ai revenit sora musulmanca ,,,,,,,,,sau convertita cum vrei sa-ti spun?,,,,,,,,,,,,,,,,dar HASUNEL ,,,,,,,,cand apare ,i-am dus dorul
ce memorie scurta ai.....parca nu era convertita.......Hasunel e la Marriot acum vb de afaceri
|
myeyes Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:58
|
|
buna fetelor din intimplre am ajuns aici pe forumul vostru mam bucurat enorm ca in sfirsit am cu cine sa vorbesc romineste .si sper sa ma primiti in clubu vostru . In al doilea rind sint multe intrebari la care mi le pun si numai voi ma puteti lamuri .sa nu credeti ca va jicnesc su am alte motive : intrebarea mea este CUM ATI RENUNTAT LA RELIGIA VOASTA SI ATI DEVENIT "MUSULMANCE "de ce majoritatea fem care se marita cu un mus renunta ea la religia ei oare e kiar asa adevarata sau dreapta de ce ei nu renunta .
|
mirela_halle Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:58
|
De la: mohamed, la data 2009-01-27 23:40:28hello to all body
my name is mohamed from egypt and i live in austoria enay body here will with me talking?
Welcome Mohammed,fortunately you don't know romanian language otherwise i am very sure you will not wish anymore to meet anybody from here Are people who like to judge Islam and muslim women(converted ones), who call them prostitutes just because they prefer arab men instead uneducated and drunked romanian men . Or they are insulting those women who convert to Islam long time before they meet an arab.So ,you see romanian people (not all) are not that hospitable , they have a big problem and a big issue in what concern us Wish a good day and please beware of Dracula's people
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 28 Ianuarie 2009 00:38
|
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 00:38:22De la: mohamed, la data 2009-01-27 23:40:28hello to all body
Welcome Mohammed,fortunately you don't know romanian language otherwise i am very sure you will not wish anymore to meet anybody from here Are people who like to judge Islam and muslim women(converted ones), who call them prostitutes just because they prefer arab men instead uneducated and drunked romanian men . Or they are insulting those women who convert to Islam long time before they meet an arab.So ,you see romanian people (not all) are not that hospitable , they have a big problem and a big issue in what concern us Wish a good day and please beware of Dracula's people
Oh, sawsan, poor little thing, if you feel so persecuted, why don't you just leave Dracula's country and go live with your soul brothers and sisters in Saudi Arabia or Iran, or some other muslim state. You really don't have to accept this miserable, unbearable life here. You are more muslim than romanian, but most of all a victim of people's narrow minded intolerance. You need the freedom and enlightment of islam, go search for it at Mecca.
|
Aladiah Postat pe 28 Ianuarie 2009 00:48
|
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 00:38:22De la: mohamed, la data 2009-01-27 23:40:28hello to all body
Romanii needucati si betivi ? da, bine, daca doar aceste specii s-au uitat la tine :)))
Lasati vrajeala, va plac banii, va place sa stai de pomana, sa faceti copii si sa va duceti la shopping. Asta este viata voastra ! Prostituate este mult spus, insa nici departe nu sunteti
|
Postat pe 28 Ianuarie 2009 00:53
|
De la: Arsena, la data 2009-01-28 00:53:10De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 00:38:22De la: mohamed, la data 2009-01-27 23:40:28hello to all body
Romanii needucati si betivi ? da, bine, daca doar aceste specii s-au uitat la tine :)))
Lasati vrajeala, va plac banii, va place sa stai de pomana, sa faceti copii si sa va duceti la shopping. Asta este viata voastra ! Prostituate este mult spus, insa nici departe nu sunteti
........duzina...de cocteiluri...MOLOTOV.....
|
nico1234 Postat pe 28 Ianuarie 2009 01:02
|
misto reclama
da despre tine nu ii zici adevarul?
salope/slut/troia/putana
|
Asynia Postat pe 28 Ianuarie 2009 01:06
|
hi mohammad hon ma andak ma min tahki!!!kilon bedon meshakel!!! maasalamee
|
shakirra_shakirra Postat pe 28 Ianuarie 2009 01:08
|
...astoria o austria....mohamed????
|
nico1234 Postat pe 28 Ianuarie 2009 01:09
|
De la: Asynia, la data 2009-01-28 01:06:56De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 00:38:22De la: mohamed, la data 2009-01-27 23:40:28hello to all body
misto reclama
da despre tine nu ii zici adevarul?
salope/slut/troia/putana
|
Postat pe 28 Ianuarie 2009 01:09
|
http://www.youtube.com/watch?v=JmoZa3dOkvA
macar ea e sincera
|
Asynia Postat pe 28 Ianuarie 2009 01:16
|
De la: lecabel, la data 2009-01-28 00:48:31De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 00:38:22De la: mohamed, la data 2009-01-27 23:40:28hello to all body
Oh, sawsan, poor little thing, if you feel so persecuted, why don't you just leave Dracula's country and go live with your soul brothers and sisters in Saudi Arabia or Iran, or some other muslin state. You really don't have to accept this miserable, unbearable life here. You are more muslim than romanian, but most of all a victim of people's narrow minded intolerance. You need the freedom and enlightment of islam, go search for it at Mecca.
Eu nu ma simt in niciun fel , doar ma amuza cum le cautati pe fete peste tot, avand in vedere ca acest topic a fost creat de Cleopatra si nu se putea si fara grupa vesela care abia asteapta desigur orice moment sa se lege de toate fetele si sa mai adauge putina sare si piper la fiecare argument.Vad ca de fapt va face placere sa discutati cu noi, si noua desigur dar diferenta este ca voi ati devenit obsedate,nu exista subiect fara sa ne implicati si pe noi in discutie, voi va victimizati atata si nu e cazul, am tot citi idioteniile voastre, cum ca va obligam sa va convertiti la Islam, altele se cred salvatoarele lumii dorind sa se curete lumea de musulmani sinteti penibile zau asa, eu m-am obisnuit cu felul vostru de a fi, si cel mai mult ma amuza cum incercati voi sa convingeti lumea asta ca arabii,si musulmanii in general sint inferiori voua Noi avem parerile noastre voi le aveti pe ale voastre si punct,nu aveti decat sa va comportati asa cum va este felul,musulmanii nu vor inceta sa existe niciodata din pacate pentru voi, nu aveti decat sa va razboiti pana la sfarsitul lumii, si cum nou presedinte america Barack Obama spunea :\ In America traim crestini si musulmani laolalta\. Peace
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 28 Ianuarie 2009 01:17
|
De la: Arsena, la data 2009-01-28 00:53:10De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 00:38:22De la: mohamed, la data 2009-01-27 23:40:28hello to all body
Din fericire nu am avut aceasta ''sansa'' sa traiesc in mediul vostru de alcoolici,criminali,hoti,violatori ;mass media romana spune asta despre voi nu eu . Musulmanca fiind din nastere cu tata arab si mama romanca am scapat de asemenea specii ca voi.Prostituatele romance, hmmm ma mir ca tu romanca fiind ,ai tupeu sa atribui altcuiva aceasta caracterizare,pai d-ra sau doamna, in Europa romancele prostituate sint foarte cunoscute si mai au si pestisori romani si culmea ca cele casatorite cu arabi sau musulmani in general nu sint prostituate,unele dinte ele au afaceri sau sint doctori,avocati etc, nu stau acasa degeaba asa cum stati voi cele maritate cu bosorogi.Daca unele stau acasa, o fac pentru ca sotii lor le cer lucrul asta.Cunosc romance casatorite cu arabi care nu s-au convertit la Islam dar stau cu ei din interes si i-au mai si inselat cu prietenii lor si tot ele sint cu gura mare.Un roman le-ar fi tocat maruntele.Majoritatea fetelor cum este si Cleopatra era musulmanca cu mult inainte sa il cunoasca pe sotul ei. Ma gandesc oare vedetele voastre precum Monica Columbeanu sau Mihaela Radulescu de ce s-au convertit la religia sotilor lor asa doar de florile marului..... Barbatii romani stiu cel mai bine ca voi sunteti cele mai materialiste asa ca lasati-o mai moale cu argumentele astea penibile contra femeilor musulmane cand voi sunteti cele mai josnice in ochii tuturor.
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 28 Ianuarie 2009 02:18
|
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 02:18:56De la: Arsena, la data 2009-01-28 00:53:10De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 00:38:22De la: mohamed, la data 2009-01-27 23:40:28hello to all body
Din fericire nu am avut aceasta ''sansa'' sa traiesc in mediul vostru de alcoolici,criminali,hoti,violatori ;mass media romana spune asta despre voi nu eu . Musulmanca fiind din nastere cu tata arab si mama romanca am scapat de asemenea specii ca voi.Prostituatele romance, hmmm ma mir ca tu romanca fiind ,ai tupeu sa atribui altcuiva aceasta caracterizare,pai d-ra sau doamna, in Europa romancele prostituate sint foarte cunoscute si mai au si pestisori romani si culmea ca cele casatorite cu arabi sau musulmani in general nu sint prostituate,unele dinte ele au afaceri sau sint doctori,avocati etc, nu stau acasa degeaba asa cum stati voi cele maritate cu bosorogi.Daca unele stau acasa, o fac pentru ca sotii lor le cer lucrul asta.Cunosc romance casatorite cu arabi care nu s-au convertit la Islam dar stau cu ei din interes si i-au mai si inselat cu prietenii lor si tot ele sint cu gura mare.Un roman le-ar fi tocat maruntele.Majoritatea fetelor cum este si Cleopatra era musulmanca cu mult inainte sa il cunoasca pe sotul ei. Ma gandesc oare vedetele voastre precum Monica Columbeanu sau Mihaela Radulescu de ce s-au convertit la religia sotilor lor asa doar de florile marului..... Barbatii romani stiu cel mai bine ca voi sunteti cele mai materialiste asa ca lasati-o mai moale cu argumentele astea penibile contra femeilor musulmane cand voi sunteti cele mai josnice in ochii tuturor.
de aia vin arabii in Romania si se combina cu romance ? Pt ca sunteti voi super ? :)) Hai sa fim seriosi,nu am zis ca romancele sunt usa de biserica, dar barbatii arabi sunt niste ipocriti, am colegi multi in facultate, care progita de bani, profita ca sunt departe de tara lor, profita de femeile carora le plac banii, dar culmea, nu reusesc sa cucereasca o tima mai inteligenta, pt ca nu toate se gandesc la bani. Femeile musulmane sunt foarte lejere, majoritatea nu sunt inteligente, sa iti zic cum termina medicina cu spagile pe care le dau, pt ca majoriatatea sunt bata dupa 6 ani de facultate ? Sa spun, sa spun ? Normal ca termina, ca au de unde sa dea, iar in Romania taxa la facultate e maiieftina decat in alte tari si de ce sa nu dea banii ?
Cunosc 2 femei care s-au cunoscut cu arabi. Prima dintre ele cand a ajuns in tara la arab a fost terorizata de mama lui, care era o isteriuca, pt ca asa sunt toate, nu stiu decat sa urle ca nebunele, ii batea pe copii pt ca erau mici si uitau ce loc aveau la masa si multe altele. Pana la urma s-au mutat in Bucuresti impreuna cu copiii, iar tipul i-a deschis o farmacie la gara de nord !
Al 2lea exemplu este omar haysam, sotia lui este romanca, s-a convertit la religie, dar nu suporta musulmancele, nici macar el nu le suporta :)) insa trebuie sa stranga din dinti pt ca acum trebuie sa se ascunda..astea sunt alte povesti multmai complicate.
De unde stiu eu astea ? Pai unchiul meu ii gestioneaza multe firmele lui omar, de fapt ii gestiona filmele, acum se ocupa de cele ale fratelui lui omar si de toata gasca lor. Asa ca stiu multe povesti, reale, nu citite prin carti, pe net, cum citesti tu despre cine ? despre romancele care se prostitueaza ? :)) haha, pai vezi ca exista si filme porno cu musulmance, ce zici de asta ? cel putin la noi relgiia nu este atat de stricta, deci ale voastre sunt muuult mai prostituate.
Stai tu cativa ani crezand ca esti o adevarata dama ca o sa vezi cum o sa iti fuga arabul pe la altele mai tinerele ;) asa cum fac toti ! evident ca iubitul tau arab nu te inseala pt ca este un barbat exemplar, educat etc...Da, sigur, keep dreaming
Mie imi este mila de cum sunteti tratate voi, acolo....Ma bucur ca sutn romanca, am un cuvant de spus, si nu sunt o batjocura doar tp ca sunt femeie
|
Postat pe 28 Ianuarie 2009 02:35
|
De la: Arsena, la data 2009-01-28 02:35:22De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 02:18:56De la: Arsena, la data 2009-01-28 00:53:10De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 00:38:22De la: mohamed, la data 2009-01-27 23:40:28hello to all body
de aia vin arabii in Romania si se combina cu romance ? Pt ca sunteti voi super ? :)) Hai sa fim seriosi,nu am zis ca romancele sunt usa de biserica, dar barbatii arabi sunt niste ipocriti, am colegi multi in facultate, care progita de bani, profita ca sunt departe de tara lor, profita de femeile carora le plac banii, dar culmea, nu reusesc sa cucereasca o tima mai inteligenta, pt ca nu toate se gandesc la bani. Femeile musulmane sunt foarte lejere, majoritatea nu sunt inteligente, sa iti zic cum termina medicina cu spagile pe care le dau, pt ca majoriatatea sunt bata dupa 6 ani de facultate ? Sa spun, sa spun ? Normal ca termina, ca au de unde sa dea, iar in Romania taxa la facultate e maiieftina decat in alte tari si de ce sa nu dea banii ?
Cunosc 2 femei care s-au cunoscut cu arabi. Prima dintre ele cand a ajuns in tara la arab a fost terorizata de mama lui, care era o isteriuca, pt ca asa sunt toate, nu stiu decat sa urle ca nebunele, ii batea pe copii pt ca erau mici si uitau ce loc aveau la masa si multe altele. Pana la urma s-au mutat in Bucuresti impreuna cu copiii, iar tipul i-a deschis o farmacie la gara de nord !
Al 2lea exemplu este omar haysam, sotia lui este romanca, s-a convertit la religie, dar nu suporta musulmancele, nici macar el nu le suporta :)) insa trebuie sa stranga din dinti pt ca acum trebuie sa se ascunda..astea sunt alte povesti multmai complicate.
De unde stiu eu astea ? Pai unchiul meu ii gestioneaza multe firmele lui omar, de fapt ii gestiona filmele, acum se ocupa de cele ale fratelui lui omar si de toata gasca lor. Asa ca stiu multe povesti, reale, nu citite prin carti, pe net, cum citesti tu despre cine ? despre romancele care se prostitueaza ? :)) haha, pai vezi ca exista si filme porno cu musulmance, ce zici de asta ? cel putin la noi relgiia nu este atat de stricta, deci ale voastre sunt muuult mai prostituate.
Stai tu cativa ani crezand ca esti o adevarata dama ca o sa vezi cum o sa iti fuga arabul pe la altele mai tinerele ;) asa cum fac toti ! evident ca iubitul tau arab nu te inseala pt ca este un barbat exemplar, educat etc...Da, sigur, keep dreaming
Mie imi este mila de cum sunteti tratate voi, acolo....Ma bucur ca sutn romanca, am un cuvant de spus, si nu sunt o batjocura doar tp ca sunt femeie
Daca ati fi atat de credincioase pe cat pretindeti ca sinteti mai mult decat musulmanele si ati fi urmat cuvantul Lui Dumnezeu,si una din porunci :sa nu preacurvesti: nu ar mai profita nici arabii si nici turcii, si nici italienii etc, de funduletzele voastre. Daca au vazut ca se poate de ce sa nu profite? Cat despre exemplul care mi le-ai dat tu cu araboaica isterica putin ma intereseaza,oameni isterici sint peste tot asta nu inseamna ca toti arabii /araboaicele sint asa.Bunica mea niciodata nu a ridicat tonul la mama sau se comporte ca o taranca cum se obisnuieste pe la voi sa se tipe pe strada,in orice mijloc de transport,etc.Sinteti ultimii care ar trebui sa vorbeasca de educatie si bunele maniere.Despre Omar Haysam stiam dinaintea voastra ce fel de persoana este,tata mi-a povestit despre toate magariile care le facea si in facultate ,si Omar Haysam nu este reprezentantul arabilor asa cum nici Mailat rromul nu este reprezentantul romanilor,sau este? Argumentele mele nu sint bazate doar pe ceea ce vad la Tv sau pe net, am cunoscuti romani cu probleme de familie,printre care si prostitutia,roman care isi bate nevasta,se culca cu altele si dupa aia vine acasa cu boli venerice,asa ca stai linistita nu te umfla in pene ca stii atatea cazuri reale. Eu nu imi permit sa judec pe cineva daca nu am argumente concrete si care se bazeaza pe ceea ce stiu din realitate, La faza cu arabul ai fost tare nu uita ca si romanii sint barbati si toti fug mai devreme sau mai tarziu la altele, dar voi va mai luati si bataita si boli venerice , si daca aveti tupeu sa ii reprosati ceva sinteti mancate ,lasati voi arabii in pace si vedeti-va de romanii vostri care au mai ramas, ca 90 % din ei sint cheliosi,burtosi,manelisti,curvari si cauta pe net pitipoance.Succes
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 28 Ianuarie 2009 03:07
|
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 03:07:20De la: Arsena, la data 2009-01-28 02:35:22De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 02:18:56De la: Arsena, la data 2009-01-28 00:53:10De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 00:38:22De la: mohamed, la data 2009-01-27 23:40:28hello to all body
Daca ati fi atat de credincioase pe cat pretindeti ca sinteti mai mult decat musulmanele si ati fi urmat cuvantul Lui Dumnezeu,si una din porunci :sa nu preacurvesti: nu ar mai profita nici arabii si nici turcii, si nici italienii etc, de funduletzele voastre. Daca au vazut ca se poate de ce sa nu profite? Cat despre exemplul care mi le-ai dat tu cu araboaica isterica putin ma intereseaza,oameni isterici sint peste tot asta nu inseamna ca toti arabii /araboaicele sint asa.Bunica mea niciodata nu a ridicat tonul la mama sau se comporte ca o taranca cum se obisnuieste pe la voi sa se tipe pe strada,in orice mijloc de transport,etc.Sinteti ultimii care ar trebui sa vorbeasca de educatie si bunele maniere.Despre Omar Haysam stiam dinaintea voastra ce fel de persoana este,tata mi-a povestit despre toate magariile care le facea si in facultate ,si Omar Haysam nu este reprezentantul arabilor asa cum nici Mailat rromul nu este reprezentantul romanilor,sau este? Argumentele mele nu sint bazate doar pe ceea ce vad la Tv sau pe net, am cunoscuti romani cu probleme de familie,printre care si prostitutia,roman care isi bate nevasta,se culca cu altele si dupa aia vine acasa cu boli venerice,asa ca stai linistita nu te umfla in pene ca stii atatea cazuri reale. Eu nu imi permit sa judec pe cineva daca nu am argumente concrete si care se bazeaza pe ceea ce stiu din realitate, La faza cu arabul ai fost tare nu uita ca si romanii sint barbati si toti fug mai devreme sau mai tarziu la altele, dar voi va mai luati si bataita si boli venerice , si daca aveti tupeu sa ii reprosati ceva sinteti mancate ,lasati voi arabii in pace si vedeti-va de romanii vostri care au mai ramas, ca 90 % din ei sint cheliosi,burtosi,manelisti,curvari si cauta pe net pitipoance.Succes
Eu ti-am vorbit despre cazuri reale :))
Barbati arabi care vorbesc destul de urat despre tara lor, femeie evident ca nu comenteaza.
Nu mai vorbii despre romani dupa ceea ce auzi la stirile de l aora 5, ce, eu ti-am vb de aia care dorm pe sosele, imputiti, care nu se spala cu zilele, etc ? Aia care isi omoara nevestele in bataie daca au ridicat tonul sau daca indraznesc sa ia o decizie proprie ? Sau cele care accepta ca barbatul lor sa isi mai ia o nevasta ?
Lasa stirile de la ora 5. Sa stii ca exista multi romani care isi respecta sotiile, iubitele, fara sa aiba numai ei cuvantul in familia mea de ex nu a existat niic bataita, nici boli venerice aduse de barbati :))) auzi la ea, boli venerice...Wow, super inteligent !
Voi nici macar nu stiti ce va fac barbatii cand pleaca de acasa :))
Habar nu aveti , maia les tu din cate vad, sa apreciati omul, sa stii ca omar este un super om, care ajuta, e cumsecade, a fost prins intr-un conflict de interese si de aia tre sa se ascunda si se plange mereu de locul unde este ( undeva pe la voi musulmanii :))) )
Normal ca taticul te tine in palma sa nu stii nimic, sa taci ca unmielusel, doamne fereste sa scoti capul in lume :)) sa stii sa iti faci o opinie despre ceva anume !
Macar fi fata desteapta si citeste bine ce scriu, am zis ca am intrat in contact cu arabi, de varsta mea, unii mai mari, cu unii am si relatii de prietenie, iesim si cunosc destul de bine fenomenul vostru !
Tu niciodata nu o sa stii ce este bine si ce este rau atata timp cat ai fost educata sa taci, sa accepti, sa faci dragoste cand vrea barbatul, sa faci copii cati vrea barbatul etc
Nu exista padure fara uscaturi, avem si noi romanii probleme noastre, dar macar nu suntem ipocriti.
|
Postat pe 28 Ianuarie 2009 03:27
|
Si uite asa o tinem langa...
Ma rog, raspuns la intrebarea topicului. "Valul" islamic nu e nici val, nici moda si cu atat mai putin TRADITIE (nici nu stiu ce naiba a vrut sa spuna fraza asta). Pesemne ca cea care a deschis topicul nu a deschis inainte dictionarul sa vada definitia cuvintelor.
Unu: ca sa il numesti "val" tre' sa vezi un procent significativ de persoane aderand la... "val"
Doi: Moda?? Adica in Romania treishpe fraiere se convertesc la islamism si se numeste "moda"? Da, moda lor!
Trei: Traditie???Singura "traditie": Romanii si-au facut o traditie milenara sa le cam rupa turu' otomanilor cand li se urca la cap si credeau ca pot sa se intinda mai mult decat le e plapuma si sa impuna semiluna si pe alte meleaguri. I-au mai platit, l-au mai ademenit, le-a mai rupt dintii cand a fost cazul... Treaba e ca i-a tinut departe.
In numele dragostei se fac multe. Mi se pare cea mai frumoasa ratiune pentru a face sau nu face ceva. Ei bine, eu n-am auzit-o pe nici una dintre cele proaspat islamizate zicand: "Uite care e faza. Barbatul meu e arab musulman. Il iubesc! As fi facut orice sa fiu cu el"... Si totusi NICI MACAR UNA dintre ele nu a zis asta... De ce oare?
Ca doar NU faptul ca le-a oferit ocazia sa se "coafeze si sa se maseze" si ele (ca sa citez o clasica in viata) le-a atras la ei, nu??
Si daca "val" se refera la broboada aia de matase pe care o poarta ele... DOAR la aia... din partea mea nu au decat sa o poarte sanatoase. Din pacate, "valul" ala vine cu muulte alte "principii" care nu au nimic de-a face cu umanitatea si drepturile omului.
|
Dor_a Postat pe 28 Ianuarie 2009 08:09
|
Hi Mohamed!
I personally hate Islam and all Islamists. But don't worry, if you have enough money I am pretty confident you willl find some uneducated ladies dying to keep you company. they would even convert for a gold bracelet so ... you'll never be alone in Romania as long as there are famished, silly girls.
|
Kathara Postat pe 28 Ianuarie 2009 08:23
|
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 01:17:22De la: lecabel, la data 2009-01-28 00:48:31De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-28 00:38:22De la: mohamed, la data 2009-01-27 23:40:28hello to all body
Oh, sawsan, poor little thing, if you feel so persecuted, why don't you just leave Dracula's country and go live with your soul brothers and sisters in Saudi Arabia or Iran, or some other muslin state. You really don't have to accept this miserable, unbearable life here. You are more muslim than romanian, but most of all a victim of people's narrow minded intolerance. You need the freedom and enlightment of islam, go search for it at Mecca.
Eu nu ma simt in niciun fel , doar ma amuza cum le cautati pe fete peste tot, avand in vedere ca acest topic a fost creat de Cleopatra si nu se putea si fara grupa vesela care abia asteapta desigur orice moment sa se lege de toate fetele si sa mai adauge putina sare si piper la fiecare argument.Vad ca de fapt va face placere sa discutati cu noi, si noua desigur dar diferenta este ca voi ati devenit obsedate,nu exista subiect fara sa ne implicati si pe noi in discutie, voi va victimizati atata si nu e cazul, am tot citi idioteniile voastre, cum ca va obligam sa va convertiti la Islam, altele se cred salvatoarele lumii dorind sa se curete lumea de musulmani sinteti penibile zau asa, eu m-am obisnuit cu felul vostru de a fi, si cel mai mult ma amuza cum incercati voi sa convingeti lumea asta ca arabii,si musulmanii in general sint inferiori voua Noi avem parerile noastre voi le aveti pe ale voastre si punct,nu aveti decat sa va comportati asa cum va este felul,musulmanii nu vor inceta sa existe niciodata din pacate pentru voi, nu aveti decat sa va razboiti pana la sfarsitul lumii, si cum nou presedinte america Barack Obama spunea :\ In America traim crestini si musulmani laolalta\. Peace
Complet de acord. Ia luati-va voi boccelutele si porniti-o spre Arabia Saudita. Hai, hai, ca am priceput ca noi suntem groaznici, si betivi (barbatii) si destrabalate (femeile). Asa ca - hai - valea, la camile cu voi!
|
Kathara Postat pe 28 Ianuarie 2009 08:25
|