Setari Cookie-uri

cum poate cineva sa ia in ghilograme

toata lumea vorbeste despre cum sa slabesti cu ce creme sa te dai sa lucesti dar nimeni nu vorbeste despre cum poti sa pui pe tine cateva chilograme eu unu as vrea sa aflu cum pot sa mai pun niste chilograme poate cineva sa imi dea un sfat sau cel putin ceva de genu asta?

Postat pe 23 Ianuarie 2008 00:43
sper sa nu te supar,dar se scrie corect "kilograme",nu "chilograme"...nu stiu sa iti raspund la intrebarea ta cu precizie-eu incerc sa dau jos cateva "kilograme",dar din auzite stiu ca vitaminele dau rezultate bune...
simonaj
Postat pe 25 Ianuarie 2008 16:02
incearca cu Supradyne, se gasesc la farmacie, o sa-ti dea pofta de mancare si iei in greutate repede.

Postat pe 27 Ianuarie 2008 19:01
SIMPLU !!!

ITI CAUTI O SALA DE FITNESS,UN ANTRENOR BUN CARE SA TE SI AJUTE , NU NUMAI LA ANTRENAMENTE, DAR SI CU SUPLIMENTE ALIMENTARE SPECIFICE TIE - CE TIP SOMATIC ESTI, CATE KG AI, CE H ,CATE MESE MANANCI PE ZI? CE MANNACI?

IN FUNCTIE DE ACESTE DATE, TI SE VA FACE UN PROGRAM, TI SE VA STABILI O DIETA SI SUPLIMENTELE ALIMENTARE- LA BAIETI MAI ALES PT CRESTEREA IN GREUTTAE SE FOLOSESC PRODUSE SPECIFICE , GEN : PROTEINE, AMINOACIZI,CREATINA,DEZTROZA ETC.... NU SUPRADYNE SAU MAI STIU EU CE MEDICAMENTE CU CONCENTRATII MICI DE SUBSTANTE ACTIVE / PRODUS.....
NICOLETA_RADU
Postat pe 9 Februarie 2008 01:23
scurt si a obiect raspunsu doamne prof nykol :D

Postat pe 16 Aprilie 2008 22:54
Cautati un regim de slabire?
Pentru ca sa slabiti, sa va ingrasati sau pur si simplu ca sa va mentineti greutatea corecta aveti acum cel mai bun aliat:
Buna vreau sa îti ofer/propun ceva. Eu colaborez cu o companie care lucreaza în domeniul Wellness – Stare de Bine, Alimentatie corecta, Mod de viata sanatos
Sunt PASNICIUC IRINA si sunt expert în domeniul Wellness – Stare de Bine, Alimentatie corecta si reprezint o companie în plina dezvoltare în acest domeniu.
Programele, dietele Herbalife.
Chiar daca ai incercat multe diete noi iti promitem ca va fi ultimul program pe care il incerci, cel mai sanatos si fara restrictii
Programul ShapeWorks va ajuta sa pierdeti surplusul de kilograme si centimetri in timp ce asigurati organismului dumneavoastra toate substantele nutritive necesare . Programul ShapeWorks avansat reprezinta o alternativa eficienta a dietelor la moda , oferind o alimentatie echilibrata care va ajuta sa obtineti o forma fizica extraordinara . Centimetrii si kilogramele incep sa se topeasca pierzandu-se in medie 3-5 kg/luna !
ATENTIE !!! Produsele Herbalife NU sunt medicamente, ele NU trateaza boli. NU sunt pastile pentru slabit.
De ce programul Herbalife este unic si foarte diferit de orice alt regim de slabire?
Programul Herbalife nu este o dieta, este un program de nutritie stiintific facut de cei mai renumiti medici nutritionisti si specialisti din lume. Herbalife este lider mondial in domeniul controlul greutatii prin metode naturiste de foarte multi ani
Programul Herbalife este personalizat si bazat pe proteine de soia de cea mai buna calitate pe linga vitamine, minerale si alte principii nutritive necesare organismului. Proteinele mentin masa musculara si in plus te ajuta sa nu ai senzatie de foame si sa iti mentii greutatea pe termen lung. Impreuna cu consultantul Herbalife se poate determina necesarul de proteine si programul ideal pentru fiecare persoana
Luna aceasta oferim o Analiza Corporala si Nutritionala Gratuita. La sfârsitul acestei Analize vei primi cadou o brosura cu profilul tau individual si recomandari ale nutritionistilor. Evident, o sa-ti placa mult si o sa fie foarte util. Vrei sa beneficiezi de acest serviciu gratuit ? O sa fie foarte interesant pentru tine.”
LacrimiAmare
Postat pe 23 Aprilie 2008 21:40
produsele herbalife sunt interzise in unele state, datorita efectelor secundare ;)...dar ce sa faci? asa este in Rom...sunt promovate toate tampeniile...doar e vb de slabit, ingrasat..."sanatate"...as vrea sa prind ziua cand vor fi promovati si steroizii, ca un mod sigur de a duce o viata sanatoasa :))

Postat pe 24 Aprilie 2008 12:18
SPUNE-MI SI MIE STATELE IN CARE SUNT INTERZISE PRODUSELE HERBALIFE TE ROG
LacrimiAmare
Postat pe 27 Aprilie 2008 13:10
si eu ii dau dreptate doamnei nykol, Supradyn este ca sa te vitaminezi, ca supliment de vitamine nu ca sa te ingrasi, si pe langa ce a spus nykol, nu strica sa cauti si un doctor, care in urma analizelor facute, stie ce sa-ti recomande mai sanatos si eficient pt metabolismul tau... succes si numai bine!

Postat pe 27 Aprilie 2008 19:19
inceraca ginsavit si peritol. am incercat si eu si in 2 saptamani am luat 5kg...si incearca sa te duci la sala si ai sa vezi schibare!!!!
fabiola_faby
Postat pe 29 Iulie 2008 23:12
si eu am aceeaci problema cu kilogramele...sunt cam slaba si imi doresc foarte mult sa ma ingras! am avut 58-59 de kg si dupa ce am fost bolnava am slabit 10 kg in 3 saptamani. acum sunt sanatoasa, dar mai mult de 51 kg nu am reusit sa am... cu toate vitaminele posibile...iar ginsavit mi-a dat niste reactii adverse ca m-am tratat 2 saptamani. poate organismul meu nu le suporta...apoi am incercat sa mananc cit mai consistent si regulat, dar am ajuns intr-un moment in care deja ma gandeam mereu la mancare, ce sa mananc mai bun ca sa pun 2 grame pe mine...psihic nu mai rezistam!acum mi-am mai revenit, nu ma mai complexez asa...poate va veni de la sine

Postat pe 4 August 2008 22:37
hahaha ghilograme....
aata imi aduce amimte de una de la munca care a scris pe comanda "clientul plateste ches." :))
referitor la subiect: manaca seara mult. si eventual tampenii.
pretty_me
Postat pe 14 August 2008 01:14
buna
am inteles din ce scri ca te intereseaza un regim de ingrasare, cred ca te pot ajuta eu.
pana mai acum cativa ani am avut 42 de kg si cu aceasta reteta de ingrasare am ajuns la 60 kg.
- miere de albine si polen: se ia cate 3 lingurite pe fiecare dimineata pe stomacul gol (polenul regleaza metabolismul iar mierea are multe vitamine).
- vitamine: Supradyn 1 comprimat pe zi
- 3 mese regulate la masa de pranz si seara se bea 1 pahar de bere sau vin rosu
- limonada de lamaie cam 2 liti pe zi (fara bauturi racoritoare)
sper sa te ajute la mine a dat rezultate in 3 lui am reusit sa ajung de la 42 la 60.
aceasta reteta te ajuta dar sa nu ai probleme de sanatate.
succes
ileana_1972
Postat pe 14 August 2008 07:59
Ileana.....cam acceasi cura am tinut-o si eu, dar eu nu m-am ingrasat deloc ci am slabit. Eu in schimb nu am luat vitamine Supradyn. Poate la tine au fost si alti factori care te-au ajutat sa te ingrasi, dar limonada, mierea de albine si mesele regulate sunt recomandate in curele de slabire. Pentru cel care a postat topicul ....daca vrei sa te ingrasi incearca sa ai cel putin 3 mese pe zi si nu considera o masa snack-uri sau dulciuri. Si cat despre proteinele care mai toti baietii care se duc la sala le iau...te umfli pe moment si atat timp cat le iei si te duci la sala......ca daca nu le mai iei slabesti la loc. Mai bine incearca niste vitamine.

Postat pe 14 August 2008 10:59
ptr ileana?zi-mi si mie de unde iau polenul,te rog!sub ce forma il gasesc?si eu am 42 de kg si as mai vrea vreo 5-7 kg....p care nu reusesc sa le pun.u ce inaltime ai?
caty2407
Postat pe 14 August 2008 12:57
buna
eu te-as sfatui sa consulti un medic endocrinolog.
mirelaangels
Postat pe 14 August 2008 13:46
stiu ca topicul asta e pt cei care vor sa ia in kg, dar as vrea si eu un sfat cum sa nu mai am celulita(la coapse, solduri), pt ca eu daca ma ingras ma ingras doar in zona aceea in rest sunt cat de cat OK.
seara mananc numai fructe sau chiar aproape deloc, beau lichide (apa)
nu mananc dulciuri, nu mananc prajeli, grasimi, sunt mai mult vegetariana de ocazie, dar nu pt ca mi-am impus eu ci pt ca asa-i firea mea, daca cineva cunoaste vreun remediu ca nu mai stiu ce sa mai fac si sa mai cred...

Postat pe 14 August 2008 20:09
DRAGA FIDELUTA,CELULITA APARE NU NUMAI LA PERSOANELE CARE MANANCA NESANATOS, POATE APAREA LA ORICINE (MAI PUTIN PERS CARE PRACTICA SPORT -PERFORMANTA)...

PENTRU A OXIGENA TESUTUL ,TREBUIE SA FACI MISCARE , EXERCITII FIZICE SPECIFICE ,PE TOATE DIRECTIILE, SI CARDIO PENTRU ATI FORTA CORPUL SA FOLOSEASCA GRASIMILE CA SI SURSA DE ENERGIE , DAR SI O DIETA ADECVATA- POATE MANANCI PREA MULTE GRASIMI VEGETALE DE EX, SAU ALTE ALIMENTE.

PREA MULT ,INSEAMNA MAI MULT DECAT TREBUIE-SI POTI MANCA PREA MULT CHIAR SI LEGUME...

CAT DESPRE INGRASAT,NE INGRASAM PESTE TOT, DAR IN FUNCTIE DE STRUCTURA FIECARUIA POT APAREA DEPOZITE MAI MARI DE GRASIME ,IN ANUMITE LOCURI-LA TINE PE SOLDURI,COAPSE.

POTI FACE SI CEVA MASAJ DE TONIFIERE- EU SUNT CUMVA IMPOTRIVA MASAJULUI ANTICELULITIC PT CA UNELE MASEOZE PRACTICA UN FEL DE "UCIDEREA" CELULITEI IN MOD ABUZIV SI AGRESIV (NU AM FACUT NICIODATA MASAJ ANTICEL , DAR AM MULTE CLIENTE PE CARE LE ANTRENEZ SI CARE FAC SI MASAJ, SI LE VAD MEREU INVINETITE SI INFRICOSATE, CU VASE DE SANGE SPARTE SI UN ASPECT INESTETIC IESIT DIN COMUN). DE ASEMENEA POTI FOLOSI SI O CREMA ANTICELULITICA PE BAZA DE NICOTINAT DE METIL- SINGURA SUBSTANTA REVULSIVA CARE STIMULEAZA CIRCULATIA SANGVINA ,PERIFERICA SI O IMBUNATATESTE. NU CREME PE BAZA EXCLUSIVA DE PLANTE,RADACINI SAU PETALE DE FLORI....TE UITI CE CONTINE SI DACA BINENTELES NU AI ALERGIE LA SUBSTANTA. CREMA TREBUIE SA INCALZEASCA LOCAL, SA INROSEASCA PIELEA SI SA SCOATA TOXINELE DIN TESUT- TRANSPIRATIE EXCESIVA.

AVETI MAIL UL MEU , DACA NU-L AVETI VI-L MAI DAU O DATA : nykol_fitness@yahoo.com , ORICINE DORESTE : ANTRENAMENTE SPECIFICE, CONSULTANTA IN NUTRITIE , DIETE PERSONALIZATE SI TOT CE TINE DE ASPECTUL FIZIC (FETE SI BAIETI), PIERDERE IN CM SI IN KG, "INGRASARE", SUPLIMENTE,ETC ...VA STAU LA DIPOZITIE IN MASURA IN CARE POT . AM REZULTATE EXTRAORDINARE ATAT IN WELLNESS-INTRETINERE, CAT SI LA PERFORMANTA (NU PERFORMANTELE MELE, CI ALE SPORTIVELOR MELE).
NICOLETA_RADU
Postat pe 15 August 2008 00:53
buna dimineata
dupa cum spunea aceasta cura de ingrasare la mine a dat rezultate in 3 luni de zile am ajuns de la 42 la 60, daca ai probleme de sanatate (probleme cu stomacul sau ficatul) nu cred ca da rezultate, cred ca trebuie sa iti faci si analizele.
Polenul cu mierea regleaza metabolismul se gaseste de cumparat in farmacii, plafar si in piata direct de la producatori (piata obor).
sincer iti doresc sa iti ajute si tie la mine a dat rezultate.
limonada cu lamaie iti ajuta pentru pofta de mancare eu consumam foarte multe bauturi racoritoare carbogazoase iar cu limonada le-am inlocuit iti ajuta si la bila daca ai probleme.
pe mine sincer m-a ajutata dupa 3 luni eram total schimbata eram alt om, aceasta reteta si eu am gasit-o in revista Practic nu credeam ca da rezultate dar sincer m-a ajutat.
iti doresc sa te ajute si pe tine.
o zi buna.
ileana_1972
Postat pe 15 August 2008 07:45
pt ileana: mersi super mult...o sa incerc si eu reteta....si o sa intru sa iti spun daca a dat rezultate si la mine!
caty2407
Postat pe 15 August 2008 16:09
da, ai dreptate nikol, celulita apare si din cauza altor probleme,nu m-am gandit la acest aspect in momentul de fata, poate fi chiar genetic in cazul meu, gimnastica si ceva mai multa miscare, multumesc foarte mult pt raspuns, o sa incerc sa pun in practica tot ce mi-ai spus...multumesc..pupici si numai bine

Postat pe 15 August 2008 19:02
Ia VITAMAX, o sa ti faca pofta de mancare, mananca alune, mananca seara in fata televizorului, fii mereu relaxat cand mananci si o sa te ingrasi. Mult succes.
lover_woman
Postat pe 21 Noiembrie 2008 16:19
"ghilograme"



e prima oara in viata mea cand vad cuvantul kg scris asa!!!!!!

Postat pe 21 Noiembrie 2008 16:22
sa se umfle cu pompa............

Postat pe 21 Noiembrie 2008 16:24
De la: r3b3lu, la data 2008-01-23 00:43:05ghilograme

toata lumea vorbeste despre cum sa slabesti cu ce creme sa te dai sa lucesti dar nimeni nu vorbeste despre cum poti sa pui pe tine cateva chilograme eu unu as vrea sa aflu cum pot sa mai pun niste chilograme poate cineva sa imi dea un sfat sau cel putin ceva de genu asta?

Cei aia ghilograme si chilograme? Nu scrie in DEX.ro

Full_Metal_Jacket
Postat pe 21 Noiembrie 2008 16:26
am uitat sa-ti dau sfatul sau lasa...nu-ti mai spun sa nu zici ca sunt rea

Postat pe 21 Noiembrie 2008 16:28
Raporturile optime greutate-inaltime
FEMEI
Inaltime(cm) ** Greutate(kg)
148** 42
150** 43
153** 44
155** 45
160** 48
163** 49.5
165** 50.5
168** 52
170** 53
173** 55.5
175** 57
177** 58.5
180** 60
183** 62
185** 63


ADDICTED_TO_LOVE
Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:17
mergi la sala si ia in paralel proteina si creatina. te vei ingrasa dar fara burtica.
joulique
Postat pe 30 Noiembrie 2008 06:12
Foarte tare eu am 160 si vreo 57 kg am puso cand voi mai slabi eu atat ??????hm.....help
ienci_diana
Postat pe 23 Ianuarie 2009 13:18
De la: addicted_to_love, la data 2008-11-21 17:17:11Raporturile optime greutate-inaltime
FEMEI
Inaltime(cm) ** Greutate(kg)
148** 42
150** 43
153** 44
155** 45
160** 48
163** 49.5
165** 50.5
168** 52
170** 53
173** 55.5
175** 57
177** 58.5
180** 60
183** 62
185** 63



de unde le-ai scos tu pe-astea? sunt niste mari tampenii, poate sa fie valabile doar pentru manechine
eu chiar am avut 48 de kile la 1,60 da' daca batea vantu' un pic mai tare ma zbura....mi se vedea fiecare os din corp de ziceai ca eram malnutrita
greutatea ideala este data de IMC (indicele de masa corporal...parca), nu mai stiu exact formula si valorile optime, dar o cautare pe google lamureste pe cine vrea sa afle.
kitty_krieger
Postat pe 23 Ianuarie 2009 13:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
depresie... 55 De la: kudika056203 31 August 2009 23:45
cura de ingrasare 1 De la: kudika_4898 11 Aprilie 2012 23:56
buna 2 De la: Ronnie_Coleman 26 Iulie 2009 16:28
diete d slabire.. vreau s slabesc.. toata lumea aceasi problema.. dar ce faci atunci knd vrei s t ingrasi ? .. :( 31 De la: lauradumitrana 13 Iulie 2009 17:11
tratament pentru ingrasat 142 De la: aurika 8 Decembrie 2014 16:51