Mai multe
| uite ce este : am facut analize amanuntite la parhon -bucuresti ,sunt perfect sanatoasa . mi s-a spus sa nu ma enervez si sa dorm .un factor fizic care sa determine slabitul acesta nu exista .mi s-au dat vitamine pe care le-am urmat puneam 2 kg si dadeam imediat 3 inapoi jos . asa ca ..... |
|
ylory Postat pe 30 Iunie 2009 11:27 |
|---|
daca ai fost la endocrinologie si nu ti-a folosit ce ti-au spus si ce ti-au dat ei acolo,incepe si tu un regim hipercaloric,ca sa zic asa,mancare cu multe calorii,in special seara,inainte de culcare ,si evident,asocieri de alimente,care in mod normal ingrasa sigur; telemeaua,laptele gras,cascavalul,untul,carnea de porc au multe calorii,asociate cu painea,cartofii,fasolea,chiar si orezul asociat cu carnea,apoi fructele cum ar fi struguri,banane,pere;dupa ce papi chestii de astea seara ,nani cat de mult si poate reusesti in acest fel !succes !
|
|
lumimari Postat pe 16 Iulie 2009 09:17 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| tratament pentru ingrasat | 142 | De la: aurika 8 Decembrie 2014 16:51 |
| jhhhuuhjujhkuuii | 22 | De la: vali_pc2007 12 Februarie 2010 02:53 |
| vreau sa ma ingras | 2 | De la: lumimari 16 Iulie 2009 09:17 |
|
|
||
| Cum sa il recuceresc? | 4 | De la: Barbie30 8 Septembrie 2010 11:20 |
| grasimea | 21 | De la: yumalai 31 Mai 2009 19:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.