Setari Cookie-uri

ati face primul pas?

De la: criuu, la data 2009-03-07 23:17:31io am zis de 2 saptamani ca atat a durat la mine...adik tipu ma cautat non stop 2 saptamani...io ii dadeam cu flit...ieseam cu el in oras dupa 10 min ii ziceam ca tre sa plec:)))mergeam pe strada cu el si ascultam muzica la mp3...asta sa vad daca el chiar se tine...eram ffff indiferenta...si dupa 2 sapt ma saturasem sa tot rad in sinea mea de el...asa ca lam pupat si dupa i-am dat o palma :)))si l-am pupat iar...tare:)))ce idioata sunt...si acuma daca ar fi ...tot asa as face

'ohoho ..feemeeeeiiieee .....si eu care credeam ca io's ciudata ...no offense ... .da palma cu pupat ...da de ce ??? Te-a ''baloshit'' prea tare ??? Te-a muscat de limba ??(Io asa am facut unuia ..l-am muscat de limba ..pai asa fara sa ceara voie ...eeehhh pai se poate !!!!???:))))
__LL__
Postat pe 7 Martie 2009 23:22
=))))uitai sa iti zic...io poate sunt mai retardata:)))adik...pur si simplu asa mia venit...sa ii dau o palma...parca avea magnet:)))si imi placea sa ii dau mereu palme...si ne faceam de ras unu pe altu mereu ..adik ne iubeam...in felu nostru...stiu ca e ciudat...da parca atunci cand e si nebunie e mai frumos...decat sa stai sa te pupi sa ii zici mereu ca il iubesti...blablabla...mai bine sa razi si sa fi fericita...stiu ca deja incepi sa crezi ca sunt retardata...nu zic ca nu sunt...:))
criuu
Postat pe 7 Martie 2009 23:28
De la: criuu, la data 2009-03-07 23:28:30=))))uitai sa iti zic...io poate sunt mai retardata:)))adik...pur si simplu asa mia venit...sa ii dau o palma...parca avea magnet:)))si imi placea sa ii dau mereu palme...si ne faceam de ras unu pe altu mereu ..adik ne iubeam...in felu nostru...stiu ca e ciudat...da parca atunci cand e si nebunie e mai frumos...decat sa stai sa te pupi sa ii zici mereu ca il iubesti...blablabla...mai bine sa razi si sa fi fericita...stiu ca deja incepi sa crezi ca sunt retardata...nu zic ca nu sunt...:))

Eu ?? Sa cred asa ceva !!??? Never !!! Si mai e cu tine tipul ??? ..
__LL__
Postat pe 7 Martie 2009 23:33
habar n-am...intrun fel da ..in altu nu...adik....hai sa iti povestesc...am mai zis de cateva ori pe forum da nu cred ca e o problema sa mai zic...eu la 16 ani si ceva am fost violata(eram virgina) ..de fostu meu prieten...din pacate...dupa care timp de vreo 5 luni nu am mai avut contact cu nici un baiat...si intrun fel imi era frik sa nu patesc iar ...dar am avut noroc....un baiat cum rar gasesti care m-a ajutat sa trec peste tote ....dar am fost nevoita sa plec in america...sa pot sa uit tot ce a fost...si nu mai suntem impreuna...adik vorbim mereu la tel...da daca nu mai vin niciodata in tara...nu stiu ce sa zic...poate suntem poate nu...
criuu
Postat pe 7 Martie 2009 23:40
De la: criuu, la data 2009-03-07 23:40:48habar n-am...intrun fel da ..in altu nu...adik....hai sa iti povestesc...am mai zis de cateva ori pe forum da nu cred ca e o problema sa mai zic...eu la 16 ani si ceva am fost violata(eram virgina) ..de fostu meu prieten...din pacate...dupa care timp de vreo 5 luni nu am mai avut contact cu nici un baiat...si intrun fel imi era frik sa nu patesc iar ...dar am avut noroc....un baiat cum rar gasesti care m-a ajutat sa trec peste tote ....dar am fost nevoita sa plec in america...sa pot sa uit tot ce a fost...si nu mai suntem impreuna...adik vorbim mereu la tel...da daca nu mai vin niciodata in tara...nu stiu ce sa zic...poate suntem poate nu...

...si ala nu e '' Mititica '' .?.moama ce i-as face ..aarrrrrrrrrrrrrrrr !!!
Ma bucur ca esti bine, poate o sa vina el la tine ...nu se stie ce va rezerva viata ... !
Cat despe palme ...am eu o vorba ..ale tineretzii valuri ....
__LL__
Postat pe 7 Martie 2009 23:47
vai geo :)) ...ce ciudat suna :) eu asa faceam ...:) nu ma puteam abtine si-mi sarutam sotul in timp ce dormea ..mi se parea asa frumos :)) ! avea genele lungi si negre , tenul alb si parul negru ondulat...eee:), nu-ti spun ce tragedie era !!! oricat de usor mi-as fi apropiat buzele de obrazul lui simtea si facea un scandal monstru !! zicea ca il sarut intentioat ca sa-l trezesc si ca nu vreau sa-l las sa doarma !! ma certam in gand singura siii... a doua zi faceam la fel...! :) mi-a luat ceva timp sa ma dezvat!:))
lauracris
Postat pe 8 Martie 2009 00:00

de cine ziceam io, o facea intentionat si cu scop marsav.
sa demonstreze apoi poporului ca este iubit.
e altfel cand o faci din inima!

Postat pe 8 Martie 2009 00:01
De la: criuu, la data 2009-03-07 23:17:31io am zis de 2 saptamani ca atat a durat la mine...adik tipu ma cautat non stop 2 saptamani...io ii dadeam cu flit...ieseam cu el in oras dupa 10 min ii ziceam ca tre sa plec:)))mergeam pe strada cu el si ascultam muzica la mp3...asta sa vad daca el chiar se tine...eram ffff indiferenta...si dupa 2 sapt ma saturasem sa tot rad in sinea mea de el...asa ca lam pupat si dupa i-am dat o palma :)))si l-am pupat iar...tare:)))ce idioata sunt...si acuma daca ar fi ...tot asa as face

oau ce tare , inseamna ca ala se indragostise rau de tine de se tinea asa , eu unul nu as fi rezistat nici o zi ,mie intodeauna mi s-a taiat cheful cand o fata imi zice nu , si imi pierd interesul aproape imediat , ca sa ma tin asa mult dupa o fata cred ca trebuie sa fiu indragostit pana peste cap ca sa fac asa ceva
SweetDadyD
Postat pe 8 Martie 2009 12:35
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-07 22:48:44
O sa ma gandesc la ce mi-ai spus ...daca ma uit crucis la el ...cu ochii mei albastri gri de vulpitza o avea efect ?????????? Iote ca o sa incerc ...sa nu i mai trimit semnale amestecate :)) i le pun in ordine :))) cronologica :))

depinde , daca are simtul umorului da
SweetDadyD
Postat pe 8 Martie 2009 12:40
si un barbat care face glume neinteresante...
beyoance
Postat pe 13 Ianuarie 2011 15:54
De la: simonaj, la data 2008-02-19 16:28:50iti place un tip..nu stii foarte multe despre el,dar ti-ar placea sa-i dai o intalnire.ai avea curajul sa faci pimul pas? cum ai face asta?(printr-un mesaj,un telefon)...vi s-a intamplat fetelor sa faceti primul pas?daca da, ce a iesit?voi,baieti,ce parere ati avea daca o fata v-ar provoca la o intalnire?

DA,am facut primul pas si nu regret deloc...prietenul meu e mai timid din fire,daca as fi asteptat sa faca el primul pas probabil imbatraneam
ioanab90
Postat pe 14 Ianuarie 2011 12:39
De la: ioanab90, la data 2011-01-14 12:39:59
DA,am facut primul pas si nu regret deloc...prietenul meu e mai timid din fire,daca as fi asteptat sa faca el primul pas probabil imbatraneam

si ajungeai fata mare ..
battleofwits
Postat pe 14 Ianuarie 2011 12:43
De la: battleofwits, la data 2011-01-14 12:43:22
De la: ioanab90, la data 2011-01-14 12:39:59

si ajungeai fata mare ..

neah
ioanab90
Postat pe 14 Ianuarie 2011 17:29
Buna!

Sincer ,,, Daca vrei sa faci primul pas dute direct la el cand il prinzi cumva singur pe strada /munca/scoala in mediul unde stii tu ca il poti gasi singur , ai spui cine esti si invita-l la o cafea sau cerei un numar de telefon. Baietii nu sunt ca fetele sa o lungeasca prea mult, vei afla imediat daca te place sau nu in functie de raspunsul lui. Oricum, un barbat nu este abordat asa de des de o femeie, deci s-ar putea sa il surprinzi intr-un mod foarte placut:)
Josh83
Postat pe 22 Martie 2011 09:33
primul pas e o idee buna daca nu vorbiti inca......daca deja va cunoasteti si vorbiti si el nu face nimic, atunci....are motiv :-)
DayC
Postat pe 29 Martie 2011 16:20
De la: , la data 2009-02-05 00:02:50
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-04 23:50:59on topic.... da cred ca de fapt am mai raspuns.....
da as face primul pas.

Asta e o normalitate. Si probabil ai o personalitate clara, decisa - stii ce vrei, ce-ti place etc.

nu sunt de acord cu partea "stii ce vrei, ce-ti place".
Daca abia ai intalnit un tip, cum sa stii daca este ce vrei tu? Sau daca-l vezi in club si n-ai vorbit niciodata cu el?
beyoance
Postat pe 24 Aprilie 2011 19:50
Nu as face primul pas. Daca tampitelul vrea sex, sa ``munceasca`` mult pentru a obtine sexul. Cred ca as face fitze pana l-as innebuni definitiv si nu i s-ar mai ridica cel putin un an.
Eva32
Postat pe 2 Iulie 2011 01:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Voi gasi vreodata pe cineva care sa vrea sa ma pastreze? 40 De la: geo_reincarcat_iara 29 Aprilie 2010 22:06
Pentru o doamna din Iasi 1 De la: stefanp67 8 Decembrie 2013 11:36
Dați-mi un sfat ce fac �n continuare... 14 De la: Bebelysh 8 Februarie 2015 12:25
imi caut jumatatea 67 De la: scorpio67 16 Iulie 2009 09:15
relatia dintre o Femie Sagetatoare&Barbat Rac!!! 9 De la: myRakoL 18 August 2014 23:59