Setari Cookie-uri

nu are rabdare sa ma asculte

Cu siguranta nu sunt unica femeie al carei sot nu stie sa asculte atunci cand exista ceva de spus...pur si simplu nu are niciodata rabdare..sau poate eu nu am ceva interesant de spus..suntem casatoriti de 3 ani, eu am 26 de ani...si discutiile mele ii distrug nervii...noi femeile producem pana la 8000 de cuvinte pe zi(pt ca simtitm nevoia de a ne exprima tot timpul) in timp ce barbatii ajung la 4000 pe zi..deci...care e solutia si cum sa abordez discutia pt ca el sa ma ASCULTE in sfarsit si sa nu mai stea cu ochii in televizor??
laviniag23
Postat pe 27 Februarie 2008 16:48
Aveti o pb in comunicare, s-a plafonat in relatie ,poate este inca imatur si il macina gandul ca ramane cu tine toata viata.Suna dur dar asa e, multi barbati fug de chestia asta.Sfat, ar trebui sa vb cu el foarte serios, sa ii zici ca nu poti trai cu cineva care nici macar nu te baga in seama, nu aveti copii presupun asa ca ar fi usor, macar sa aiba sentimentul ca te poate pierde.

Postat pe 27 Februarie 2008 19:01
avem 13 ani de casnicie,doi copii si inca ne iubim nebuneste.secretul,cred eu e comunicarea.vb deschis despre orice si oricand.daca nu vrea sa te asculte si e mai interesant televizorul,spune-i ca s-ar putea sa ramana cu el.acum cand nu sunt si copii la mijloc.intreaba-l ce asteapta el de la tine,ce isi doreste,ce il deranjeaza.incearca sa fiti din nou prieteni,ca la inceput.daca nici asa nu merge initiaza un joc erotic in care sa-l faci mai intai sa vb si apoi sa treceti la fapte.icearca toate variantele sa te apropii de el pt ca e pacat sa rupeti relatia fara sa te lupti pt ea.cand ai epuizat toate mijloacele de comunicare fara nici-un rezultat incepe atunci sa te gandesti numai la tine si la ce-ti doresti tu.sa nu te trezesti mai tarziu cu un copil pe care ai sa-l cresti mai mult singura pt ca el nu va fi langa tine sa te ajute macar spiritual.oricum eu iti doresc bafta si daca vrei sa mai vb pot sa-ti dau si cateva ponturi .noi fetele trebuie sa ne ajutam intre noi mai mult pt ca ei sunt mult mai uniti dar si mai influentabili.
marilena_marilena
Postat pe 27 Februarie 2008 19:55
laviniag23,incearca sa pornesti discutia de la altceva,eventual de ce e pasionat el,de ex: ai auzit /citit ca ..., pe un ton calm ,si ajungi in directia dorita de tine apoi,nu-l brusca,sa se enerveze,sa creada ca incepi cu reprosuri...daca nu merge si nu merge ,iti propun sa arunci tv-ul pe geam
lief
Postat pe 29 Februarie 2008 15:56
heyyy,sotul laviniei ,aici nu raspunzi ????sunt convinsa ca ca iar se isca o faza telenovelistica :)
lief
Postat pe 13 Martie 2008 09:45
Ha Ha Ha!!
Chiar ca parca suntem intr-o telenovela :)

Postat pe 13 Martie 2008 10:03
dusmanii comunicarii in cuplu sunt tv si calculatorul la care barbatii sunt tentati sa petreaca mult timp. incearca pe cale diplomatica, dc nu tine decupleaza de la prize tv si pc-ul si spune-i verde-n fata ca ai obosit sa vb singura.

Postat pe 13 Martie 2008 11:15
Lavinia, sincer nu te inteleg!!! De ce nu vorbesti cu el in loc sa postezi subiecte aici si sa-l pui sa citeasca pe sotul tau?
Ce ii zici? Am o problema referitoare la tine!Citeste!
Ciudat..

Postat pe 13 Martie 2008 19:01
pai vorbeste cu el,dar el nu intelege,o tine pe a lui,gaseste scuze ....eu o inteleg,si eu am patit asa...barbatul greu recunoaste ceva ,si mai mult de buna voie,cu cat tragi de el sa vorbeasca,nu o va face
lief
Postat pe 14 Martie 2008 10:42
Nasol, cand nu exista comunicare se duce naibii tot!

Postat pe 14 Martie 2008 10:49
da,stiu cum e ....aaaa,si stii ce e mai interesant,apropo ??ca vine barbatul si spune: "m-am saturat de nervi,critice acasa "cand el nu discuta macar si refuza ,tot femeia e de vina dom'le
lief
Postat pe 14 Martie 2008 11:05
Da, exista si aceasta categorie care sunt dezinteresati de orice le comunica cele din viata lor!...Le ignora!...Daca o idee geniala vine de la un barbat dezvolta, analizeaza, comunicasi ei pe marginea acelei idei!...Daca vine aceeasi idee de la o femeie nu o aud!......Se cred superiori!..

Postat pe 14 Iulie 2008 14:33
pai ...

1. ori tu vorbesti prea mult ... si el s-a plictisit sa te auda in continuu spunand cate ceva.

ar fi bine in cazul asta ... sa te opresti ... sunt barbati care uneori prefera linistea. pune-te la el in brate ...si stai acolo fara sa spui nimic. sunt convins ca ii va placea sa te tina in brate.

daca nu te vrea nici in brate ...nici sa vorbesti ... si se intampla des ... atunci ... scapa de el.

2. vorbesti rezonabil ... si atunci probabil e plictisit de tine ... si ori iti schimbi atitudinea si abordarile ... ori mai tragi un loz (barbat)
florinbb
Postat pe 16 Iulie 2008 18:13
si totusi ... nu uita ...ca barbatii nu sunt ca femeile.

noi suntem mai putin sensibili ... noi ne putem juca la calculator ... fara sa va bagam in seama ... noi putem sta la meci ... si uitam ca existati.

insa atat timp cat exista momente de tandrete in cuplu .. si atat timp cat iti dovedeste destul de des ca te doreste langa el ... totul e in regula
florinbb
Postat pe 16 Iulie 2008 18:16
corect,yoana
lief
Postat pe 18 Iulie 2008 10:18
De la: laviniag23, la data 2008-02-27 16:48:53Cu siguranta nu sunt unica femeie al carei sot nu stie sa asculte atunci cand exista ceva de spus...pur si simplu nu are niciodata rabdare..sau poate eu nu am ceva interesant de spus..suntem casatoriti de 3 ani, eu am 26 de ani...si discutiile mele ii distrug nervii...noi femeile producem pana la 8000 de cuvinte pe zi(pt ca simtitm nevoia de a ne exprima tot timpul) in timp ce barbatii ajung la 4000 pe zi..deci...care e solutia si cum sa abordez discutia pt ca el sa ma ASCULTE in sfarsit si sa nu mai stea cu ochii in televizor??


pentru inceput , prin limitarea numarului de cuvinte pe zi. de la 8000 la 500!

Postat pe 21 Iulie 2008 10:54
uuuuuuuuuuffffffffffffff mai Geo rau mai esti

Postat pe 21 Iulie 2008 11:21
nu cred .
hai s-o luam metodic. din ceea ce spune ea, este cam la limita de sus a numarului de cuvinte, adica 8000 pe zi. un numar ce reprezinta cicalitoarea cicalitorilor si vorbareata vorbaretelor! 'a mai moara stricata din cate exista!!
cum crezi ca se simte un barbat cand prietena/soata ii turuie intruna gura despre orice si oricat!!? fara oprire!
si cea mai buna metoda de a-l face atent , e sa taca(in cazu' lui!)
parerea mea ca in momentu' respectiv barbatu' va intra la banuieli si se va intreba " de ce tace oare!?"

Postat pe 21 Iulie 2008 11:48
deci pentru cele 8000 ce cuvinte exista forum.... in scris bineinteles

Postat pe 21 Iulie 2008 12:25
eu nu cred ca se va intreba de ce tace....se va bucura si isi va vedea de ale lui
lief
Postat pe 21 Iulie 2008 19:26
pentru a intelege, citeste cartea"de ce barbatii se uita la meci iar femeile in oglinda?". nu sari in sus, nu te certa cu el..mai mult strica. ofera-i o cina romantica in care lumina televizorului mai mult strica...aseaza-te la el in brate, faceti dragoste si apoi conversatie, sau pur si simplu strica instalatia electrica(stric-o bine!)

Postat pe 21 Iulie 2008 19:40
asta nu inseamna ca nu te iubeste,ci pur si simplu barbatii sunt construiti altfel decat noi .NU-ti mai pune o suta de intrebari de ce,de ce...Important e sa te asculte atunci cand chiar ai ceva de spus,si daca nu te simti confortabil in relatia asta,ce sa zic,gaseste-ti pe altcineva!
stylisimo
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:58
daca are senzatia ca nu e ascultata,atunci are ceva de spus si el nu ii acorda atentie...e...undeva acolo prezenta si el s-a plictisit ca e sigur de ea ,interesul lui e scazut!un barbat care iubeste e interesat mereu de ceea ce ai de spus
lief
Postat pe 20 Octombrie 2008 22:29
nu chiar... un barbat se poate preface interesat de ceea ce ai de spus...daca tu ca femeie(inclusiv eu) nu esti in stare sa iti dai seama cand i-a disparut interesul pt respectiva discutie.... e problema ta nu a lui.

si mie mi se intampla de multe ori sa turui ca o moara stricata dar ma deranjeaza pana si pe mine sunetul vocii mele si atunci tac brusc ...si prefer sa ma bucur de liniste....
asa cred ca face si el....
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Octombrie 2008 23:01
da,bine,aici e interpretabil,una e situatia cand ea turuie non stop,alta e cand el refuza sa discute mai nimic important cu ea ,decat ce mancam si cum e afara,unele discutii isi cam au rostul, lasand la o parte micile trancaneli...
lief
Postat pe 9 Noiembrie 2008 12:42
De la: laviniag23, la data 2008-02-27 16:48:53Cu siguranta nu sunt unica femeie al carei sot nu stie sa asculte atunci cand exista ceva de spus......noi femeile producem pana la 8000 de cuvinte pe zi..care e solutia si cum sa abordez discutia pt ca el sa ma ASCULTE in sfarsit si sa nu mai stea cu ochii in televizor??


dar tu il asculti pe el?
sandra33
Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:02
De la: laviniag23, la data 2008-02-27 16:48:53Cu siguranta nu sunt unica femeie al carei sot nu stie sa asculte atunci cand exista ceva de spus...pur si simplu nu are niciodata rabdare..sau poate eu nu am ceva interesant de spus..suntem casatoriti de 3 ani, eu am 26 de ani...si discutiile mele ii distrug nervii...noi femeile producem pana la 8000 de cuvinte pe zi(pt ca simtitm nevoia de a ne exprima tot timpul) in timp ce barbatii ajung la 4000 pe zi..deci...care e solutia si cum sa abordez discutia pt ca el sa ma ASCULTE in sfarsit si sa nu mai stea cu ochii in televizor??
vorbiti la telefon?sunt si persoane care vb mult la telefon in timpul zilei si seara cand se vad nu mai au ce sa iti zica
nor_pufos
Postat pe 6 Decembrie 2008 18:58
laviniag23,
poate nu-l intereseaza ce-i spui sau e un fel de a se razbuna pe tine pt. ca nici tu la randul tau nu-l asculti...daca ii vorbesti numai despre problemele tale si nu-l intrebi si despre ce mai face, nu discuti cu el si lucruri despre care stii ca-l intereseza si-i fac placere...uneori trebuie sa te prefaci -desi e putin cam mult spus - ca te intereseaza unele chestii pe care ti le spune desi chiar nu ai chef de ele...sau esti cu mintea in alta parte...si lor li se poate intampla la fel uneori...Din punctul meu de vedere e important ca partenerii sa aiba subiecte comune de discutie iar asta implica pasiuni comune, activitati comune, etc...mai ales dupa ce fiecare stie toate povestile celuilalt...adica dupa cativa ani...
ocs
Postat pe 28 Ianuarie 2009 18:24
"noi femeile producem pana la 8000 de cuvinte pe zi(pt ca simtitm nevoia de a ne exprima tot timpul) in timp ce barbatii ajung la 4000 pe zi.."
Nu baga mina in foc. In general, nu... generaliza.
Exista oameni si oameni...
Se afla pe lumea asta si barbati cu debit verbal 12.000. Da-mi voie sa ghicesc: nu ti-ar placea asa ceva in preajma. De aia nici nu-ti mai pomenesc de Aceia care gindesc cu 20.000...
Deci, nu e nimic batut in cuie. Nici atit de laudata prin "Libertatea" putinta a unui sex de a simti mai mult decit celalalt. Ori de a sluji poezia, tandretea, sentimentalismul.
Mircea_O
Postat pe 29 Ianuarie 2009 00:40
"care e solutia si cum sa abordez discutia pt ca el sa ma ASCULTE in sfarsit si sa nu mai stea cu ochii in televizor?? "
El este mai slab decit tine. Nu are fortza sa te refuze in fatza. Atunci SE FACE CA te ignora. Inclusiv privind la TV.
Majoritatea barbatilor in situatia asta ori se timpesc, ori o intind de acasa. Multa lume se mira apoi "ce o fi gasit, draga, la proasta aia?" (adica partenera cea noua).
Ghici ce. Sau, mai exact, ce NU a gasit la ea.
Mircea_O
Postat pe 29 Ianuarie 2009 00:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O problema foarte deranjanta cu prietena mea. 11 De la: kudika_1007413 15 Aprilie 2016 12:22
DORUL DE PERSOANA IUBITA 6 De la: blaa 21 Decembrie 2009 23:22
ce cadou sa iau pentru un botez? va rog un sfat! 8 De la: a_ale 30 Decembrie 2008 16:39
Din iubire nu se moare 6 De la: kudika106963 18 Ianuarie 2010 03:41
eu sunt taur el este sagetator...e de bine?:D 16 De la: kudika032552 21 Iunie 2010 08:35