Setari Cookie-uri

Sexul..o boala sau o necesitate?

hai sa iti dau un ex.......ma trezesc dimineata fac dragoste cu iubi , la o ora vraeu din nou.....sa zicem ca dupa cateva ore iar am chef de nabadiii, dar el nu mai poate .....stii ce imi zice ? ciuci facem diseara sau maine ca deja nu mai am vlaga , am obosit, ma obosesti, si nha a doua zii o luam de la capat sau nu am chef eu si facem pauza de o zi , atata timp cat i se scoala cand te vede si te vrea doar ca e obosit si nu poate totul e ok!!!

Postat pe 25 August 2008 14:36
nesatulo!!!!

Postat pe 25 August 2008 14:39
sexul te scapa de anumite calorii,practicat regulat ne mentine tineri si sana tosi,datorita contractiilor care au loc in timpul unei partide de amor uterul e “fortat” sa elimine microbii si patogenii vinovati de majoritatea afectiunilor.
O partida de amor e un bun analgezic, deoarece ajuta la inlaturarea durerilor reumatice, de dinti si a migrenelor.Deci e bn sa faci sex, dragoste.......etc ........spor la munca....

Postat pe 25 August 2008 14:40
geo ma uramaresti?

Postat pe 25 August 2008 14:41
incerc, da'e greu!!

Postat pe 25 August 2008 14:43
dc puitz e greu!!!!!!!!!!!?????????

Postat pe 25 August 2008 14:47
scrii mult si anapoda! plus ca nu-mi pot stapanii emotiile de fiecare data cand te citesc! si ma scap

Postat pe 25 August 2008 14:49
anapoda?

Postat pe 25 August 2008 14:50
celia si geo,trebuie sa va intalniti fata in fata pt ca aveti un subiect greu,de dezbatut .
dark kiss,mai insista,pofta vie mancand,poate nici ea nu isi da seama ca ,de fapt,i-ar placea si ei mai multa zbenguiala.Daca te refuza categoric,te respinge,ori are pb de ordin fizi sau psihic,ori nu va potriviti sexual,esti prea rapid,atunci cautati o modalitate de a"va impaca"in pat(sunt multeee sau e ,doar una singura,dar ,sigur e),totul e sa vorbiti deschis,sa va intelegeti "cum lucrati",ca la tricotatul unui pulover,ochi pe fata sau ochi pe dos?sau unul pe fata si unul pe dos? Daca si la acest aspect este refractara...,nu dispera,roata se intoarce;"cere si ti se va da,iar daca n-are balta peste,are in piata
Pt flory75...,iarta-l Doamne ca nu stie ce face,nu stie ce pierde,dar o sa isi dea seama,intr-un tarziu
crinaD
Postat pe 25 August 2008 16:55
of crina cred ca ai dreptate!!!!!1

Postat pe 25 August 2008 17:05
amuzant.....oare celia si geo au aceleasi ganduri!
cyyb_jupanu
Postat pe 14 Septembrie 2008 15:14
oare ?...... oare?..........who knows?

Postat pe 14 Septembrie 2008 17:17
ia puneti-va gandurile la un loc sa vedem daca se suprapun...

Postat pe 14 Septembrie 2008 17:21
De la: 13Elena13, la data 2008-04-02 09:47:26Sunt casatorita de 3 ani...Totul e bine si frumos...Doar ca sunt indragostita la nebunie de sotul meu si il vreau mereu....Doar ma uit la el si-mi vin ganduri nebunesti...Sunt bolnava?Am noroc ca ma satisface mereu si-i face placere...

ar trebui sa transmiti boala asta tuturor.

am avut o iubita cu boala asta candva si m-am simtit cel mai norocos om din lume,cel mai frumos,cel mai tare.pacat ca era maritata daca sotul tau apreciaza stai fara grija si da inainte cu tupeu ca nu e nimic rau ce faci.

Postat pe 3 Octombrie 2008 03:48
De la: dark_kiss, la data 2008-04-03 22:24:52Sunteti niste fericiti,dar mai ales sotul tau.Eu sunt in sintuatia opusa.Lipseste total pasiune din realatia mea cu sotia,din partea ei.Dupa 5 ani de casatorit o vad in continuare cea mai frumaosa femeie,ma atrage enorm si dpdv sexual,numai pe ea o doresc,etc...Numai ca ea nu reactioneaza la fel,este foarte inerta la gesturile mele (nu ii place sa fie mangaiata,sarutata pe sani,de sex oral nu mai vorbim,nu are pofta de sex decat ocazional si numai seara la culcare,etc).M-am gandit ca poate eu sunt de vina,poate nu reusesc s-o satisfac,dar niciodata nu-mi spune asta.Sunt un tip care n-a mai avut alta relatie sexuala pana s-o cunosc pe ea.Ea in shimb a avut o viata sexuala 'activa' inainte.Nu stiu ce sa mai cred.Ma simt ca dracu . Nu am nicio satisfactie si simt ca innebunesc.Dati-mi un sfat ,oricare ar fi el.Mi-e drag sa citesc ca mai exista si altfel de cupluri,si mai ales in care partea feminina traieste intens alaturi de jumatatea ei .Va doresc sa ramaneti asa pana la sfarsit . Numai bine !

eu zic sa nu renunti. sa mai incerci. eventual sa si povestesti- sa aduci subiectul. si sa nu te lasi. ca sunteti la inceput, iar daca ceva nu merge e mai bine reparat acum. daca o iubesti- lupta. ia flori, un pahar de sampanie- lumanari- fa o seara special. un prieten imi povestea ca s-a dus l ao florarie si a rugat florareasa pentru petale- si i-a umplut fetei patul cu petale de trandafiri. si langa toate astea nu se poate sa n-o faci sa se deschida, sa-ti spuna ce si cum.
mult noroc
melicutza
Postat pe 18 Noiembrie 2008 15:03
la mine este o necesitate.......... am nevoie de mai multa atingere mangaiere ;nu reusesc sa am satifactia pe care mi-o doresc am incercat mai toate metodele in afara de grup.
sunt cu prietenul meu de 8 ani pt el e ok fiinca imi place sa ma joc sa il ating sa il inebunesc dar pt el in mare parte preludiul lipseste timpul e prea scurt;
sfatuiti-ma cum l-as putea inebunii mai mult sa il fac astfel mai atent la cerintele mele
miky_str
Postat pe 24 Noiembrie 2008 07:16
Sexul in exces dauneaza in timp grav nevraxului, limiteaza substantial gandirea rationala, lucida si coerenta. E evident ca un barbat cu functii hormonale normale daca vrea sa nu devina idiot la propriu in timp sa nu faca sex in exces cu partenera oricat de buna ar fi ea....

Postat pe 24 Noiembrie 2008 08:09
De la: rfbercaru, la data 2008-11-24 08:09:53Sexul in exces dauneaza in timp grav nevraxului, limiteaza substantial gandirea rationala, lucida si coerenta. E evident ca un barbat cu functii hormonale normale daca vrea sa nu devina idiot la propriu in timp sa nu faca sex in exces cu partenera oricat de buna ar fi ea....

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sexu afecteza cerebelul?
eu zic ac sexul nu-i nici boala nici necesitate E PLACERE
yumy
Postat pe 24 Noiembrie 2008 09:33
va multumesc la toti pentru raspunsurile date............ma simt deja mult mai bine .....
13Elena13
Postat pe 3 Decembrie 2008 11:46
draga elena si eu sunt in aceasta situatie nu stiu da ai citit la mine dar eu sun barbat tu esti femeie nu stiu ce sa iti spun am pus si eu o intrebare de acest fel si eu am zis k sunt bolnava si colegi au raspuns k dak ma tine sa fac incontinuare uni sau cam speriat alti sau mirat nu stiu ce sa zic
fran_alex80
Postat pe 13 Februarie 2009 17:31
parerea mea este ca sexul nu poate fi o boala atata timp cat nu se exagereaza dar o necesitate poate fi intr-un cuplu stabil sexul conteaza foarte mult el este acela care mentine relatia vie intre parteneri
ilyescorina
Postat pe 13 Februarie 2009 20:04
De la: ilyescorina, la data 2009-02-13 20:04:05parerea mea este ca sexul nu poate fi o boala atata timp cat nu se exagereaza dar o necesitate poate fi intr-un cuplu stabil sexul conteaza foarte mult el este acela care mentine relatia vie intre parteneri

ce faci dana?
kitty_krieger
Postat pe 13 Februarie 2009 23:54
si ca sa fiu on topic: daca sexul este o boala, atunci nu vreau sa ma tratez
kitty_krieger
Postat pe 13 Februarie 2009 23:55
nu sunt dana imi pare rau dar e o confuzie grava nu am nimic cu aceasta dana asa ca lasati minciunile
ilyescorina
Postat pe 14 Februarie 2009 21:51
semeni f mult cu dana, mai ales prin faptul ca nu folosesti semne de punctuatie

Postat pe 14 Februarie 2009 21:54
De la: Georgia99, la data 2009-02-14 21:54:10semeni f mult cu dana, mai ales prin faptul ca nu folosesti semne de punctuatie

si prin faptu ca-i femeie!!
asta a dato de gol!!

Postat pe 14 Februarie 2009 21:55
De la: geo_sh, la data 2009-02-14 21:55:28
De la: Georgia99, la data 2009-02-14 21:54:10semeni f mult cu dana, mai ales prin faptul ca nu folosesti semne de punctuatie

si prin faptu ca-i femeie!!
asta a dato de gol!!

mai geo, i-ai bagat tu mana in chiloti ca sa vezi ?

Postat pe 14 Februarie 2009 21:57
ce obscen!
auzi, mana!!
am altceva mai deosebit!

Postat pe 14 Februarie 2009 21:59
De la: geo_sh, la data 2009-02-14 21:59:03ce obscen!
auzi, mana!!
am altceva mai deosebit!

Ptiu, drace, ia-o mai usor ca stii ca este crizata !!!

Postat pe 14 Februarie 2009 22:00
De la: geo_sh, la data 2009-02-14 21:59:03ce obscen!
auzi, mana!!
am altceva mai deosebit!

... ce sa bagi in chiloti?
Lucia1971
Postat pe 14 Februarie 2009 23:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce vor de fapt femeile? 359 De la: Eva32 3 Septembrie 2011 02:34
Patima masturbarii - o abordare ortodoxa --- Daca mâna ta te sminteste 28 De la: sthefi 27 Martie 2009 16:19
locuri ciudate pentru a face sex cu un stain 159 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 12 Septembrie 2010 23:17
Preludiul si postludiul 9 De la: putinkova 23 Martie 2010 20:45
fantezie 13 De la: yumalai 4 August 2009 18:38