Mai multe
| Sunt casatorita de 3 ani...Totul e bine si frumos...Doar ca sunt indragostita la nebunie de sotul meu si il vreau mereu....Doar ma uit la el si-mi vin ganduri nebunesti...Sunt bolnava?Am noroc ca ma satisface mereu si-i face placere... | ||
|
13Elena13 Postat pe 2 Aprilie 2008 09:47 |
||
|---|---|---|
| nu- necesitate e cand vrei ,si nu ai cu cine,nu ai sot,nu ai prieten! | ||
|
lief Postat pe 2 Aprilie 2008 10:42 |
||
| pai unde e problema? dc tu vrei si vrea si el sa va zbenguiti ori de cate ori aveti ocazia, nu sesizez problema.ce e deplasat sa faci dragoste cu omul pe care il iubesti si te iubeste? si de ce boala? si de ce necesitate? mai degraba normalitate. | ||
|
|
||
|
Postat pe 2 Aprilie 2008 10:43 |
||
| E normal ca de fiecare data cand ma uit la el sa ma ia fiori reci?Sa-mi imaginez numai prosti?Il vreau mereu...nu conteaza locul...ora....De ce il vreau asa de mult???Iar cand facem dragoste sau sex,niciodata nu as vrea sa se termine....as vrea ca mereu sa fiu in bratele lui...sa-i simt respiratia...caldura corpului... | ||
|
13Elena13 Postat pe 2 Aprilie 2008 11:27 |
||
| pai nu vad niciun barbat sa se planga de asa ceva :) atunci care e problema ? | ||
|
lief Postat pe 2 Aprilie 2008 11:31 |
||
|
mai Elena toate femeile isi doresc sa simta asta fata de sotii lor si tu iti pui intrebari de genul asta? stai listita ca nu esti bolnava! pofticioasa la sot poate. :) |
||
|
Postat pe 2 Aprilie 2008 12:57 |
||
| considera-te fericita , mai ales ca el raspunde la solicitarile tale! multe si-ar dori sa aiba ceea ce tu ai: apetit!asa ca dai bataie inainte ca nu e nimic rau in ceea ce ti se-ntampa! | ||
|
Postat pe 2 Aprilie 2008 13:46 |
||
| BOALA-HEHEHEEEEEEEEEEEEEE....:)STAI LINISTITA...CATI BARBATI VOR CA SOTIILE LOR SA SUFERE DE ACEASTA BOALA:):P...ESTI FOARTE BINE...ESTI SUPER SANATOASA...ESTI FEMEIE,SIGUR MAI TEMPERAMENTALA DECAT MULTE ALTELE,DAR E BINE CA SOTUL E LA FEL SI-TI OFERA TOATA INTIMITATEA DE CARE AI NEVOIE...SA FITI FERICITI..!!!!! CA DRAGOSTEA NU A FACUT RAU NIMANUI PANA ACUM.... | ||
|
Postat pe 2 Aprilie 2008 21:28 |
||
| mi se pare cat se poate de normal faptul ca-ti iubesti sotul, si ca-l doresti asa de tare.. asta inseamna ca nu a intervenit rutina in relatie si va iubiti mult. eu zic sa profiti de ce ti-a dat D-zeu acum cat esti tanara, ca la batranete o sa-ti doresti sa mai fii asa iubaraeata!!!!1 | ||
|
ds82 Postat pe 3 Aprilie 2008 02:36 |
||
| deci...spor la treaba! | ||
|
Postat pe 3 Aprilie 2008 12:34 |
||
| Sunteti niste fericiti,dar mai ales sotul tau.Eu sunt in sintuatia opusa.Lipseste total pasiune din realatia mea cu sotia,din partea ei.Dupa 5 ani de casatorit o vad in continuare cea mai frumaosa femeie,ma atrage enorm si dpdv sexual,numai pe ea o doresc,etc...Numai ca ea nu reactioneaza la fel,este foarte inerta la gesturile mele (nu ii place sa fie mangaiata,sarutata pe sani,de sex oral nu mai vorbim,nu are pofta de sex decat ocazional si numai seara la culcare,etc).M-am gandit ca poate eu sunt de vina,poate nu reusesc s-o satisfac,dar niciodata nu-mi spune asta.Sunt un tip care n-a mai avut alta relatie sexuala pana s-o cunosc pe ea.Ea in shimb a avut o viata sexuala 'activa' inainte.Nu stiu ce sa mai cred.Ma simt ca dracu . Nu am nicio satisfactie si simt ca innebunesc.Dati-mi un sfat ,oricare ar fi el.Mi-e drag sa citesc ca mai exista si altfel de cupluri,si mai ales in care partea feminina traieste intens alaturi de jumatatea ei .Va doresc sa ramaneti asa pana la sfarsit . Numai bine ! | ||
|
Postat pe 3 Aprilie 2008 22:24 |
||
| Comunicarea este secretul!Eu ii soptesc tot timpul la ureche,oriunde si la orice ora,ce as vrea sa-mi faca...sau ce as vrea sa-i fac...Noua ne este permis orice...,dragostea noastra nu are limite....Jucarelele noastre suntem doar noi...iar de cand ne-am cunoscut,in fiecare zi i-am spus ca-l iubesc,il mangai,il scarpin,il laud cat de frumos este ..Nu l-as inlocuii niciodata cu nimeni...I-mi satisface toate poftele...Cu toate ca locuim cu parintii si cele doua fetite,il vreau mereu...Si acum l-as vrea...orice miscare a lui si orice face,mai ales cand ma priveste,ma trec fiori reci,imi vin ganduri nebunesti....Sunt atat de indragostita!!!!Multumesc la toti pentru comentarii...Va doresc si voua sa va iubiti mult..mult...mult..si toate poftele sa va fie indeplinite! | ||
|
13Elena13 Postat pe 4 Aprilie 2008 07:53 |
||
| dark kiss, cred ca primul pas este sa vb cu sotia ta, fa-o sa inteleaga cat de mult o doresti chiar si in timpul zilei nu numai noaptea inainte de culcare.du-te dupa ea in bucatarie cand gateste, du-te dupa ea in baie si... incearca tu sa asezonezi viata sexuala dc ea nu are dispozitie. explica-i ca e plictisitor sa faceti dragoste doar in patul conjugal, ca ti-ai dori si altceva. am sa va spun un secret: niciodata nu am spus nu unei partide de amor ,indiferent ca ne-au apucat poftele in baie, hol, dormitor, bucatarie, sau masina sau... alte locuri.sexul este un liant important in relatie. | ||
|
Postat pe 4 Aprilie 2008 10:06 |
||
| draga Elena,nu esti bolnava....ESTI DOAR FOARTE INDRAGOSTITA,ceea ce este minunat....si iti doresc sa fii toata viata bolnava de asa ceva...cati nu ar da sa fie bolnavi asa ca tine...... | ||
|
ginetta Postat pe 4 Aprilie 2008 13:02 |
||
| Boala asta e grea si eu sunt la fel dar sincer cred ca de multeori intrec masura si ma simt rau :)) prea mult strica (la mine) Si totusi daca continui sotul tau va fii fericit pana la adanci batranetii........ e ceva frumos tare sa vezi ca sotia te doreste (atat de tare) :)) multe nopti si zile de neuitat | ||
|
Postat pe 6 Aprilie 2008 13:54 |
||
| Sunt de parere ca,ar trebuii sa fii mai cumpatata,sigur ca un barbat reactioneaza instantaneu la o femeie care vrea sa i se daruiasca,asta este natura lor.Acum daca ai fi mai moderata ,,sigur ar fi suspicios,deci nici nu stii cum sa faci sa fie bine.Succes in continuare.Consider ca intr o relatie ,mariaj ,nu intodeauna este deajuns sexul,ci este nevoie de mult mai mult.cat mai multe din toate:) | ||
|
sirena_blonda Postat pe 6 Aprilie 2008 16:02 |
||
| nici una nici alta...o star de bine..de placere...mi ales k esti cu cel pe car il iubesti... | ||
|
sweetadryana Postat pe 2 Iulie 2008 13:09 |
||
| boala sau necesitate? Mama mea avea o vorba :"ce mie imi e prea mult poate tie nu ti-e destul", asa ca depinde de la femeie la femeie. Oricum ai grija ca placerea (fizica) in exces se poate transforma in durere (fizica sau afectiva). In rest, bucura-te de tinerete cat inca o ai!!! | ||
|
Postat pe 2 Iulie 2008 19:42 |
||
| Cu siguranta nici una dintre variante...Poate fi boala in unele circumstante iar necesitate nu e...Sau poate fi necesitate,tot asa,in niste circumstante ce tin de boala sau de perpetuarea speciei. | ||
|
Rune Postat pe 2 Iulie 2008 20:20 |
||
| of, eu sunt in situatia nevestei tale, sincer nu stiu de ce pt ca imi place enorm de mult sa fac sex oriunde si oricand, dar nu stiu, unde e problema intre noi doi.Intr-adevar am fost dezamagita de el sila el am fost prima, dar eu am mai avut relatii, iar la inceput imi acorda atentie, apoi cateva luni a uitat de mine, de atunci a venit acea sila de sex, parca nu mai vreau sa se intample niciodata.vorbeste cu ea, pt ca unul dintre voi are o problema cum de altfel e si la noi :(( | ||
|
andreiutzik Postat pe 7 Iulie 2008 21:47 |
||
|
mm..esti super indragostita..sa fie mai multe cupluri,nebuni unul dupa altul..si eu sunt asa.. principalul e ca sunteti fericiti..IUBITI-VA in continuare..!!
|
||
|
dolcedoll Postat pe 11 Iulie 2008 17:41 |
||
CRED CA XEXUL E O NECESITATE,, TOT ODATA E SI O FERICIRE.CAND E FACUT CU DRAGOSTE,,SA FITI FERICITI,,
|
||
|
gogu1938 Postat pe 13 August 2008 16:35 |
||
Elena eu zic ca esto o fericita... Cred ca multe femei te invidiaza.. poate si eu , as vrea sa foi si eu ca tine
|
||
|
Andreea_B21 Postat pe 13 August 2008 22:15 |
||
Eu chiar o invidiez asa sunt si eu , sunt inebunita dupa sotul meu , imi trec tot felul de nebunii prin cap as face-o pe unde imi vine , in schimb el nu este asa. La inceputul casatoriei era super , dar acum dupa 4 ani de casatorie parac nu mai sete farmecul ala . Vreau sa ma stranga in brate sa ma sarute sa facem sex cum ne vine noua in momentul al a, dar cand il iau sal sarut imi spune ca nui place sal las simnt ca o iau razna atunci si cand facem sex se gandsete doar l ael la mine nu eu il fac sa se simnta bine , dar el pe mine nu . chiar nu stiu ce sa mai fac . eu as faceo tot timpul cu el
|
||
|
flory75 Postat pe 14 August 2008 10:23 |
||
| Bine sa nu va ganditi cal stresez zi de zi ca vreau sa o fac.................nu , dar cand pica si vreau si eu sal iau in brate sal sarut face niste mutre de - mi vine sa-i trag una | ||
|
flory75 Postat pe 14 August 2008 10:24 |
||
Poate nu-i mai plac
|
||
|
flory75 Postat pe 14 August 2008 10:27 |
||
| da este o necesitate fara sex am mai perpetua specia? noi barbatii cu sexul ramanem dar trebuie sa ne grabim ca dupa o varsta gata femeile pot tot timpul. | ||
|
Postat pe 16 August 2008 06:18 |
||
draga FLORI cred ca tu , nu te potrivesti cu sotul tau incercati , sa va potriviti si atunci treburile vor merge bine..
|
||
|
gogu1938 Postat pe 17 August 2008 11:13 |
||
sexul poate deveni boala atunci ,cand o pers se culca ,cu diferiti parteneri si fff des dar..........sexul e cv frumos e dorinta de a fi cu parteneru pe care-l iubesti de a te satisface ,de a patrunde in tine ca si cum ai vibra..........ma rog sper ca va place rasp
|
||
|
Postat pe 24 August 2008 11:24 |
||
De la: flory75, la data 2008-08-14 10:27:14Poate nu-i mai plac nu cred k nu -i mai placi. noi putem sa o facem mereu. fie k avem chef sau nu. la ei nu-i asha. stresul de peste zi, oboseala, caldura.... sunt factori care-i inhiba. plus k dc tu tragi de el, iar el simte k n-o sa faca fata unei partide de sex, e shi mai rau pt ego-ul lui masculin. in tp o sa devina complexat. accepta asha cum e, ajuta-l sa inteleaga k tu-l iubesti shi k-l intelegi cand nu are chef. doar nu crezi k barbatii au mereu chef?! poate au chef doar de ceva nou... incita-l, joaca-te cu el... nu-l constrange. plus k stiu k atunci cand barbatii au parte de prea mult sex... intervine monotonia. ia nu-l mai atinge in zona intima la fel de des ca inainte... o sa vina singur la tine... totul e sa ai rabdare... el te place, e sotul tau, t trezesti alaturi de el, nu? incearca sa-l intelegi cand spune k nu poate. pana shi la ei totul are o limita. sper k m-am facut inteleasa
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 25 August 2008 14:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sotul meu scorpion | 6 | De la: kybiussza 6 Martie 2012 14:51 |
| sexul oral | 49 | De la: iacinta 20 Februarie 2010 19:06 |
| dragoste sau sex? | 13 | De la: yumalai 12 Octombrie 2009 09:23 |
|
|
||
| va rog raspundeti numai dak stiti sigur:(( | 31 | De la: ionia 22 Mai 2009 17:20 |
| Dureri la femei | 8 | De la: yumy 28 Iulie 2013 00:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.