Setari Cookie-uri

sunt batrana

am si eu o problema. cine ma poate ajuta cu un sfat? de o luna sunt angajata la o firma unde majoritatea angajatilor au pana in 22 de ani. eu am venerabila varsta de 27 de ani si mi-e jena sa spun. am evitat cat am putut subiectul asta. ce e de facut?

Postat pe 14 Aprilie 2008 11:33
hai mai mary!.. ce-ti veni?
eu am 28 si nu ma simt batrana!:)
ce naibii mai zicem cand o sa avem 60?
acum sintem in floarea varstei!
de ce te simti complexata din cauza varstei?
important e cum te simti in interior.
si scuze, dar asta cu varsta mi se pare o mare prostie!
inseamna ca nu te accepti.asta nu-i bine.
'venerabila varsta'?
la 27 de ani???
e cumva o crima?

Postat pe 14 Aprilie 2008 11:53
ma faci sa rad! serios!pai eu la 35 de primaveri proaspat impinite ar trebui sa ...ce? ai 27 de ani si eviti sa -ti spui varsta????pe la 45 ce ai sa faci?nu am avut niciodata complexe legate de varsta si cred ca nimeni nu trebuie sa aiba. fiecare perioada din viata noastra are farmecul ei.poate ai o pasa proasta care te compexeaxa, dar sa-ti simti varsta o povara mi se pare deplasat!

Postat pe 14 Aprilie 2008 14:35
fetelor!!!!!!...eu ce ar trebui sa fac,sa-mi pun toala in cap si sa nu mai ies din casa?....imi pare rau Mary...sa te simti complexata la28 de ani?..va spun sincer ca eu ma mandresc cu anii mei...am realizat multe pana acum,am doi copii super...am tot ce-si poate dori o femeie...ma simt implinita si am 41 de ani(in iulie).nu mi-e rusine..pentru ca nu am de ce...am trait frumos si onorabil si fiecare varsta are frumusetea ei...asa ca terminati cu complexele astea ...nu-si au rostul...sunteti tinere,frumoase,destepte,aveti barbati buni si iubitori...nu aveti de ce sa va plangeti...tineretea vine din suflet....
ginetta
Postat pe 14 Aprilie 2008 15:54
hi hi hi! ginetta eu am 28!! :)
mary are 27!

Postat pe 14 Aprilie 2008 16:10
sa nu-mi spui ca si tu te simti...batrana...fetelor bucurati-va de anii vostrii...indiferent cati ai sunt ai tai....pupici...
ginetta
Postat pe 14 Aprilie 2008 16:26
fato draga io am 30...si desi arat de 25 toata lumea ma trateaza ca atare...adica isi inchipuie ca au mijlocul lor doar o pustoaica....de 25 ... socant e cand incep sa deschid gura si sa imi impun ideile ...abia atunci capeti respect si crede-ma ca e asa de bine...sa fii respectat nu pt aspect ci pt ce ai in creieras(sunt roscata nu blonda).nu te preocupa ..daca tii cu tot dinadinsul sa pari mai tanara ..incearca o schimbare de tinuta...macar pt zilele de vineri sau sambata daca lucrezi ...si aa o sa vezi daca "pustimea" isi schimba atitudinea fata de tine.... cu restul(adica ..continutul creierasului) nu cred ca ai ce face doar n-o sa te prostesti acu doar sa fii pe placul multimii...stai linistita ca 27 de ani nu sunt o tragedie...ci o performanta ....capul sus si ....da-le clasa!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Aprilie 2008 16:39
ginetta pe cat iulie????
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Aprilie 2008 16:40
nu si nu si nu si nu! :)
sint in floarea varstei!
nu mi-am facut niciodata complexe de genul asta.
imi place varsta mea.
si o sa-mi placa si la 30 si la 40 si la 50....
cat o vrea Dumnezeu.
incerc sa ma bucur de fiecare zi, luna, an.
:)

Postat pe 14 Aprilie 2008 16:43
pe 20(de sf.ilie)
ginetta
Postat pe 14 Aprilie 2008 16:43
ema, cu aceeasi chestie ma confrunt si eu.
ca la 28 arat de vreo 24 (asa mi s-a spus) :)
si mai sint si copilarasa cateodata.
dar, nu-mi pasa ce cred unii sau altii!
mie imi face bine la suflet. :)

Postat pe 14 Aprilie 2008 16:46
onnyta sti ce ma amuza cel mai tare????cand dupa vreo saptamana de pantloni sau tinute mai casual sau sport pun pe mine o fustita....si imi aranjez parul si tot tacamul....mi s-a intamplat ca portarul de la intrare sa ma intrebe pe cine caut.....si colegii mei sa ramana cu gurile casacate....e super...bine dupa ce treci de faza ca te inrosesti pana in varful urechilor din cauza ca esti centrul atentiei...asa ca ...de ce sa ma impacientez ca am 30???absolut deloc !!!! merita fiecare zi...luna ...an !!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Aprilie 2008 11:57
:) hi hi hi!!!!!!
e tare faza!
si eu, de obicei ma imbrac sport. dar cand trebuie sa merg pe la licitatii ma conformez. adopt stilul femeie de afaceri. cand m-au vazut colegii intr-o dimineata m-au intrebat: unde te duci? la vreun chef?
:)
nu de alta, dar vroiau sa mearga si ei!
:))))))))

Postat pe 15 Aprilie 2008 12:15
eeeiii mary2008 mai esti???cum mai merge "batranetea"?????
dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Aprilie 2008 21:28
nu ne mai raspunde.poate s-a suparat pe noi ca facem baza de batranete! :)

Postat pe 18 Aprilie 2008 10:12
nu are de ce sa se supere fetelor...nimeni nu i-a spus nimic rau...trebuie sa aibe doar mai multa incredere in ea....atat...
ginetta
Postat pe 18 Aprilie 2008 13:07
fetelor,batrin e cine se crede si cine se simte!eu una nu ma cred batrina nici acum,nici mai tirziu,totul porneste de la cap,ce parere ai tu despre tine!
mari58
Postat pe 18 Aprilie 2008 14:45
loool, ce prostanaca :))) hai ca a fost buna. auzi, batrana la 27 de ani :))))))) . si...batman ce mai zicea ? :)))))))

Postat pe 19 Aprilie 2008 02:49
proasta esti tu anaphielle. eu am cerut o parere. bravo tie ca n-ai nici un complex!

Postat pe 19 Aprilie 2008 15:00
mersi frumos... daca tu esti batrana la varsta ta,atubci ce mai zic de mama,care are dublul tau? draga mea, ti-e rusine sa muncesti? ar trebui sa fii mandra ca ai un loc de munca pt ca asta e mai important. daca am complexe? NU, pt ca stiu sa ma accept asa cum sunt,si nu-mi omor timpul gandindu-ma lucruri urate care mi-ar strica increderea in mine. uita-te in oglinda si fii fericita ca traiesti,ca mergi,ca simti,ca auzi,vezi...unii oameni si-ar dori macar pt o secunda sa alerge. tu nu stii sa te apreciezi,si atat. colegii de serviciu nu te accepta pt ca ai 27 de ani?

Postat pe 19 Aprilie 2008 18:37
anaphielle, tu scoti din context problema pusa de mine. daca tu esti perfecta, ce cauti pe acest forum? in plus cine esti tu sa ma judeci? dumnezeu?

Postat pe 19 Aprilie 2008 21:41
sunt Dumnezeu insusi :))) si nu am spus ca sunt perfecta, dac tu nu la 27 de ani nu stii sa intelegi ceea ce reiese din ce am scris eu, e problema ta ,nu a mea. sau ce? imi interzici tu sa scriu? ce caut pe acest site? ei uite sa te enervez pe tine de exemplu. e vreo problema?

Postat pe 20 Aprilie 2008 01:30
te-a jignit faptul te-am facut prostanaca? scuze, dar la varsta ta te gandesti la lucruri prostesti , copilaresti , lucruri care nu-ti dau sa mananci sau te ajuta sa traiesti. deschide ochiisi uita-te in jurul tau.

Postat pe 20 Aprilie 2008 01:32
se vede ca tu nu poti intelege decat probleme gen: nu am ce manca, nu am cu ce ma imbraca sau imi cheleste prietenul. deduc de-aici ca inteligenta ta e prea rudimentara sa rezolve chestii mai complexe.

Postat pe 20 Aprilie 2008 13:24
:)))) adica sa fii batrana la 27 de ani e o chestie mai complexa...mda...tot ce scriu tu iei in nume de rau...ti-am pus o intrebare la care nu mi-ai raspuns si anume '' colegii de serviciu nu te accepta pt ca ai 27 de ani ?'' asta denota ca citesti numai ce vrei. si ca fapt divers,cum se face ca numai mie mi-ai raspuns? au fost fete care au postat inaintea mea,dar tu disparusesi. sincer nici nu cred ca asta e problema ta-ca te simti batrana-ma faci sa cred ca ai scris asta doar sa vezi ce ti se raspunde,dar nu mai conteaza acum, nu am de unde sa stiu ce gandesti,pt ca tu nu discuti. in loc sa-mi dai replici,mai bine m-ai face sa inteleg ce e in sufletul tau intr-adevar. si..scuza-ma pt ca te-am jignit. spune-mi te rog despre ceea ce simti tu cand te duci la serviciu,ce te face sa te simti mai batrana si ce ai facut ca sa te ajuti...

Postat pe 20 Aprilie 2008 14:25
hei fetelor,nu va mai certati...MARY dupa parerea mea e foarte normal sa te simti putin incomod la un loc de munca unde esti doar de o luna...si te inteleg pentru ca si eu am lucrat undeva unde nu m-am simtit tocmai bine...eu in general sunt o fire sociabila si nu suport barfa..ai ceva de spus,imi spui in fata...cum intram incepeau "latratul"si erau niste copile in comparatie cu mine...in final am ajuns la concluzia ca nu se poate lucra asa(bani erau destui de putini)si mi-am gasit un nou loc de munca unde merg de placere..si stii ce bine este?si aici am colege mai tinerele,dar sunt fete fine si educate si zau ca nu conteaza ca sunt mai in varsta decat ele...ma simt minunat...deci vreau sa-ti spun ca daca,colectivul este OK ,va intelegeti,nu inteleg de ce iti faci probleme in legatura cu varsta...te pup si fii mai optimista...
ginetta
Postat pe 21 Aprilie 2008 11:49
pai daca tu esti batrana eu ce sunt, bunica? Stii care e unul din avantajele trecerii timpului? Poti spune lucruri pe care inainte nu aveai curajul sa le spui chiar daca aveai dreptate. Imi plac anii mei de acum mai mult decat cei dinainte, imi place tupeul pe care timpul mi l-a daruit, imi place sa mai dau uneori cu bata-n balta si sa-i vad pe ceilalti ezitand intre ras si plans, intre suparare si veselie, pt ca nu isi dau seama cum ar trebui sa reactioneze. Bineinteles, am grija sa am argumente pt ambele cazuri :) Si imi place cand colegii mei refuza sa se certe cu mine in ciuda faptului ca nu am dreptate tot timpul. Bine, daca se intampla sa gresesc imi dau seama la timp si intorc si eu cumva situatia sa fie dreptatea macar pe la mijloc; consider ca marele dezavantaj al tineretii este ca nu stii ori nu ai indrazneala sa faci asta.
amme22
Postat pe 22 Aprilie 2008 20:35
Mary, tin mortis sa-mi cer scuze pentru '' ce prostanaca'' , ma simt prost pt ca am scris fara sa ma gandesc care-ti sunt adevaratele motive,sau...fara sa te cunosc. astept raspunsul tau.

Postat pe 22 Aprilie 2008 21:26
Draga Mary,eu la 30 de ani,am fost intr-o discoteca cu sotul meu si cu baiatul meu,care avea vreo 6 ani pe acea vreme,la tara,si discoteca era plina de tineri cu maximum 20 de ani....vreau sa-ti spun ca am primit o droaie de dedicatii de la unii din acei tineri:"pentru mamica si baiatul ei", "pentru cea mai de gasca mamica"..etc...m-am simtit atat de bine si aproape ca am fost vedetele serii...totul este in viata sa ai incredere in tine si in ceea ce reprezinti tu...daca esti constient de valoarea ta,nu te va deranja nimeni si nimic...inclusiv varsta....eu am acum 38 de ani,dar am suflet de 20...ma simt foarte bine cu tinerii de 18-20 de ani....majoritatea prietenilor mei de aici,de pe kudika,sunt tineri sub 28 de ani....asa ca,indiferent ce varsta ai,fie ca ai 28 sau 38 sau 48,totul este sa fii constient de fortele si valorile tale ....si atunci nu vei mai fii complexata ca la 28 de ani esti "batrana"....si oricum "batranetea" unei femei apare daca vrea femeia....eu ce ar trebui sa fac acum ca am 38 de ani si vreo 30 de kg in plus fata de cat avem la 25???....nu fac nimic, decat imi traiesc viata pe care mi-a dat-o D-zeu si care este UNA....si nu m-as da pe multe tinerele de-ale de 20 de ani,60-90-60,....de ce???...pentru ca am invatat sa ma accept asa cum sunt si sa nu fac altceva decat sa fiu fericita...pentru ca fericirea ne-o constuim singuri...totul depinde de noi....deci,iubita mea,lasa gandurile astea negre deoparte ca ESTI TANARA si ai o viata lunga de trait....depinde de tine cum ti-o vei trai....

Postat pe 27 Aprilie 2008 23:13
wdy , personal , cred ca ai fost cam rautacioasa : "inca nu ai iesit la pensie?daca vrei consultanta te ajut,,,,,,,,,,,,,esti penibila." Sunt unele persoane care au o personalitate mai puternica si pe care nu le afecteaza ce zic ceilalti la adresa lor si pe de alta parte sunt persoane mai emotive , mai sensibile , ft usor afectate de cuvintele si parerile celor din jur ! Mary2008 ,eu cred ca ar trebui sa le spui adevarul , sa nu iti mai faci probleme !Nu cred ca o sa ii afecteze faptul ca ai 27 de ani , important e ca tu sa fii naturala , sa ii lasi sa te cunoasca asa cum esti !Eu am 22 de ani si nu m-ar influenta cu nimic daca te-as avea ca si colega , mi-ar parea chiar ft bine ;)E ft important sa ne invingem temerile , e greu , dar ce bine e dupa ce am depasit situatia :) Nici nu am inteles ft bine de ce te-ar deranja daca ar afla colegii tai ce varsta ai ! Ti-e teama ca or sa rada de tine sau ca , relatia voastra se va schimba , nu stiu , sa zicem ca vor deveni mai seriosi , mai reci? Eu nu te consider in varsta la 27 de ani si , iti repet , mi-ar fi facut placere sa fim colege ;)


Postat pe 2 Mai 2008 23:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa fac????? 15 De la: kudika132555 23 Martie 2010 21:14
Sunt nefericita din cauza jobului pe care il am 18 De la: riada22 23 Februarie 2014 12:28
Cum imi dau seama ce cariera mi se potriveste? 6 De la: pisicuta_razboinica 11 Ianuarie 2010 21:17
U.K 1 De la: yupii 7 Martie 2010 13:33
P.F.A. vs. S.R.L. 4 De la: kudika_972424 19 August 2014 02:38