Setari Cookie-uri

nunta

daaa!! sa iei la pachet tot ce se poate! :))

Postat pe 28 Mai 2008 15:33
nasii mei la nunta au dat ca marturie o cutie destul de maricica in care au pus cam 6-7 fursecuri si mi s-a parut o idee super buna pt ca bombonelele care se dau de obicei sunt mai mult simbolice, asa cu praji chiar te indulcesti bine ;)

Postat pe 28 Mai 2008 16:00
si eu merg sambata seara la o nunta. imi pare ff rau ca eu si sotul meu nu suntem niste dansatori extraordinari, suntem bunicei, nu ne facem de rusine, dar nu avem nici rezistenta si nici cunostiintea prea vaste. as vrea sa stim si noi un tango frumos, un vals la mama lui... :( daca am avea si noi mai mult timp si mai multi bani sa luam niste lectii....

Postat pe 28 Mai 2008 16:04
Distractie maxima Melyssa, astept si de la tine niste fursecuri delicioase.

Postat pe 28 Mai 2008 16:17
SA NU UITI DE SOTUL SAU PRIETENUL DOAR ATIT FI NATURALA
HANESCUANA
Postat pe 29 Mai 2008 17:28
si eu merg in august la o nunta... dar stiu cu ce voi fi imbracata... rochita alba de mireasa si chiar daca imi iubesc viitorul sot, si am incredere deplina in el.. sunt asa .. nu stiu.. ma gandesc si imi fac tot felul de idei despre cum va fi dupa... o data casatoriti oare lucrurile se schimba? Din partea mea sigur nu, eu asa sunt si nu pot fi altfel, el nu e persoana care sa se schimbe o data ce are actul. adik nu e cu 2 sau mai multe fete, de mentionat ca de la inceputul relatiiei noastre am locui impreuna, si deci ne cunoastea.. Dar, nu stiu... multi spun ca lumea se schimba.. ca nimik nu mai e las fel... Oare?
PiuPiu
Postat pe 26 Iunie 2008 18:37
Piu PIu, cred ca nu se va schimba nimic-si eu sunt in aceeasi situatie, tot asa imi fac ganduri k poate ne vom schimba si mai stiu eu ce...conteaza sa aveti incredere unul in celalalt si in Doamne Doamne!casa de piatra!si multa fericire!
andreeastancila
Postat pe 3 Iulie 2008 14:59
Situatia se schimba, contextul se schimba, dar voi sa stiti.. EVOULUAM IMPREUNA! Casa de piatra, si curaj, va fi bine.

Postat pe 4 Iulie 2008 11:26
Multumesc mult andreea, casa de piatra si voua si numai fericire. cei drept am stat putin de vorba si cu El desprea asta si ne`am lamurit reciproc ca nu are cum sa se schimbe ceva din moment ce noi ne cunoastem ne respectam si ne iubim... eu sunt linistita acum.. dar stii cum e .. emotii curiozitate, putin stress.. toate astea ne fac sa ne gandim si sa ne punem tot felul de intrebari. va pup
PiuPiu
Postat pe 6 Iulie 2008 01:37
Ce tareee! De tine e bine, e bine ca te duci la nunta in calitate de invitat dar eu ma duc in calitate de mireasa, sa vad eu cum fac ca nu stiu nimic, poate imi raspund si mie fetele pe forum si imi spun ce trebuie sa fac........hahahhah
Si apropo daca tot capeti experienta vino si la nunta mea, am doua, daca nu ajungi la prima poate la a doua merge........va puuup

Postat pe 15 Iulie 2008 22:48
Piu piu stai linistita si mergi inainte, de ce intri in casnicie cu ganduri negre deja , de ce te gandesti ca daca o sa se schimbe? nu se schimba nimic, traieste viata asa cum e si daca te casatoresti bucura-te ca o faci si mergi dreapta inainte nu pune intrebari cu " dar daca?" Mai bine spune, ce bine o sa fie, si de acum o sa fie si mai bine, ne-am unit in fata lui Dumnezeu si asta conteaza acum cei doi s-au transformat in UNU.Si s avezi cum e cand vine si al trei-lea.....

Postat pe 15 Iulie 2008 22:55
Am cateva minute de cand m-am inregistrat si dupa citirea catorva mesaje de-ale voastre mi-a si incoltit regretul. Unele dintre voi sunteti atat de lipsite de cel mai elementar bun simt si probabil ca-s atat de frustrate incat nu mai gasesc altceva de facut decat sa stea la panda si sa ironizeze in stanga si-n dreapta. Pregatiti-va,fetelor, de munca campului daca va plictisiti scarpinandu-va in toate partile si lasati lumea in pace. Mary2008 e libera sa faca ce vrea, sa intrebe ce-i trece prin cap fara sa fie nevoita sa ceara explicatii unora ca voi,pentru ca oricum nu ar valora nimic.
Sa va fie rusine insa sunt convinsa ca asta nu se va intampla niciodata ca doar prost cu constiinta nu exista.

Postat pe 19 Iulie 2008 14:24
Pai oare ce ar trebui sa faci la o nunta...daca esti invitat si nu mireasa, sora miresei sau mai stiu eu ce ruda cu mai multe atributii. Trebuie sa te imbraci frumos, sa te aranjezi, sa-ti iei bani pt darul mirilor, sa ai chef de dansat, sa mananci din bunatatile de la nunta si daca nu esti maritata sa incerci sa prinzi buchetul miresei.
Aaaa...si daca vrei sa bei nu merge cu masina, sau ia pe cineva care sa nu bea si sa fie pe post de sofer.
Biancagh
Postat pe 9 Septembrie 2008 20:40
E ca o loterie . poti castiga sau poti pierde , dar daca nu risti... n ai sa stii niciodata! (eu personal probabil as lua o gura de vodka inainte ca sa nu o iau la fuga in fatza altarului..) :D casa de piatra!
baby_frances
Postat pe 13 Februarie 2009 10:03
Daca esti doar un simplu invitat .... ce poti sa faci te duci imbracata si te distrezi .... in rest nimic....
_dulcik_
Postat pe 15 Februarie 2009 11:49
pai daca esti invitat...te imbraci frumos(o rochita eleganta, pantofiori cu toc, eventual ceva mai comod de schimb daca dansezi mult) pliculetul cu bani in gentuta, un buchet de flori daca mergi si la cununia civila in aceeasi zi si cam atat.una bucata partener la brat(imbracat tot elegant, eventual poate ii asortezi cravata/camasa cat de cat cu o culoare pe care o porti tu).un zambet dragut pe fata amandorura, "felicitarile" de rigoare si cam gata.distractie placuta.

daca esti miresica....aici e mai complicat un pic..imbracatul ca imbracatul, incaltatul la fel(sa nu cumva sa uiti papuceii de schimb-aia cu toc mai micut sau fara toc-ca o sa ai de dansat),sa nu uiti certificatul de casatorie si verighetele(iti trebuie la biserica), piscoturi, vin-tot la biserica(acum, depinde de biserici,vezi ce zice popa)....
in alta ordine de idei...un machiaj rezistent...trebuie sa reziste la vreo 2 ture de pupaturi cu fiecare invitat in parte(cel putin)...cand te duci sa ciocnesti cu invitatii pune niste suc in pahar(vezi tu..sprite sau ceva de genul-sa dea impresia de sampanie)..ca daca bei dupa fiecare "cioc" dupa jumate de "tura" de sala esti .un zambet laaaaaaarg pe fata, chiar daca la un moment data o sa iti vina sa trantesti tot in jurul tau din cauza durerii de picioare/spate.
inarmeaza-te cu rabdare..."bunicii si bunicile" (ma refer la invitatii mai in varsta) iti vor tine cate un monolog cu privire la cata fericire iti doresc si la viitorii tai copii pe care apropo, o sa trebuiasca sa ii faci cat mai repede...ca daca nu ii faci cat esti tanara....
ideea generala este sa te simti bine..dar sa incerci sa para ca te simti fantastic..desi te dor picioarele.
pune pe cineva sa ia de acasa niste analgezice, pentru orice eventualitate.
partea un pic mai ciudata o sa fie la sfarsit...cu datul plicului..cand toata lumea o sa va mai pupe o tura, iar o sa va ureze toate alea si tu o sa te uiti disperata(dar cu zambetul maaaaaaaaare pe fata-ti se "fixeaza" intre timp...cred ca se inclesteaza maxilarul
)ca mai sunt inca un catralion de oameni care asteapta sa va dea darul si sa va pupe si sa va ureze toate cele bune, iar tu vrei acasa pentru ca esti obosita.
sunt convinsa ca o sa fie cea mai fericita zi din viata ta.si pe cat posibil te sfatuiesc sa incerci sa nu te enervezi.probabil o sa apara chestii neprevazute pe parcursul celor 10 ore(sau cat va dura nunta), in legatura cu mancarea, aseazarea la mese, chelenerii,dj etc..nu te enerva..ramai relaxata, gandeste-te ca se va rezolva..ce trebuie neaparat sa rezolvi tu..incearca pe cat posibil.daca se poate ocupa altcineva deleaga pe cineva de incredere.pana la urma este nunta ta..se preuspune ca se intampla o data in viata, distreaza-te si simte-te bine si ai grija ca si invitatii sa se simta bine.
MissMe2
Postat pe 22 Aprilie 2009 17:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Schimbari dupa mutarea impreuna 97 De la: kudika137672 4 Octombrie 2011 08:48
Are un respect profund pentru parintii lui..... 8 De la: kudika012552 15 Martie 2010 16:46
vreau sa o cer in casatorie...un sfat,va rog 52 De la: kudika344657 29 Decembrie 2010 09:13
divort 11 De la: nicossia 8 Februarie 2011 23:37
Capricorn & Capricorn....Se poate realiza o casatori buna ??? 44 De la: ctwmn 18 Iulie 2009 10:34