Setari Cookie-uri

Cer un sfat .... asa inainte de casatorie:((

Am o relatie de 2 ani, la inceputul relatie el a facut eforturi mari sa se dea dupa mine pentru ca stilul de viata a fiecaruia era diferit. El era o pasare de noapte si nu avusese relatii serioase iar eu veneam dintr-o relatie de 3 ani si ce e drept eram o persoana total opusa lui. Pentru a fi cu mine a renunta la toata viata lui de noapte prietenii cu care isi petrecea tot timpul, si a hotarat sa isi schimbe total stilul de viata. a fost alegerea lui eu nu l-am fortat.E adevarat ca la inceput se purta aiurea, era neatent si uneori ma facea sa ma simt in plus. Dar asta a fost timp de 2 luni in care de multe ori incercam sa ma despart de el dar niciodata nu ma lasat. Dupa 2 luni a devenit alt om, era asa cum trebuia sa fie. Dupa 7 luni ne-am mutat impreuna si asa am ramas pana in prezent.Comportamentul nu pot sa il reprosez, a fost acelasi imi vb de casatorie de copii si e ff atent acum si responsabil.
Problema in care as avea nevoie de parerile voastre este urmatoarea: in urma cu o luna , intr-o discutie obisnuita despre realatii de cuplu in general, el mi-a marturisit faptul ca are un mare of pe suflet si ca e ceva ce il macina de foarte mult timp, faptul ca ma inselat cand aveam 2 luni de relatie, cu o curva pe care nu o cunoaste. a fost o noapte si atat. acum ma simt sincer mintita si tradata pentru ca era perioada in care eu aveam rabdare cu el... faza e ca urmeaza sa ne casatorim si nu stiu ce sa fac. el a sp ca a fost singura data si ca nu ar mai putea sa o faca pentru ca a ajuns sa fie o trauma pentru el. I-am cerut sa imi explice de ce a facut-o , si mi-a sp ca asta era stilul lui de viata de atunci si ca era un alt om de care nu e mandru. voi ce credeti?

cyka10
Postat pe 10 Ianuarie 2014 10:19
Cred ca esti singura in masura , de a decide in privinta casatoriei tale , din cele relatate de tine.Daca ti se va spune ,sa nu te casatoresti cu el sau sa te casattoresti ,ti se va face un favor ? Este alegerea ta iar decizia trebuie sa-ti apartina ,pt ca tu cunosti cel mai bine ,omul de langa tine.
-Iulya
Postat pe 10 Ianuarie 2014 12:20
De la: kudika_950283, la data 2014-01-10 10:19:20Am o relatie de 2 ani, la inceputul relatie el a facut eforturi mari sa se dea dupa mine pentru ca stilul de viata a fiecaruia era diferit. El era o pasare de noapte si nu avusese relatii serioase iar eu veneam dintr-o relatie de 3 ani si ce e drept eram o persoana total opusa lui. Pentru a fi cu mine a renunta la toata viata lui de noapte prietenii cu care isi petrecea tot timpul, si a hotarat sa isi schimbe total stilul de viata. a fost alegerea lui eu nu l-am fortat.E adevarat ca la inceput se purta aiurea, era neatent si uneori ma facea sa ma simt in plus. Dar asta a fost timp de 2 luni in care de multe ori incercam sa ma despart de el dar niciodata nu ma lasat. Dupa 2 luni a devenit alt om, era asa cum trebuia sa fie. Dupa 7 luni ne-am mutat impreuna si asa am ramas pana in prezent.Comportamentul nu pot sa il reprosez, a fost acelasi imi vb de casatorie de copii si e ff atent acum si responsabil. ................


Cu ce a consolidat partenerul tau relatia voastra daca a fost sincer cu tine dupa un oarecare timp de relatie??Cu nimic!!

Draga mea,daca poti uita si ierta simultan ceea ce a facut cu ceva timp in urma,este in regula,dar iti sugerez sa nu te grabesti cu casatoria voastra,mai ai rabdare!!!NU face acest pas la insistentele lui,nicidecum!!!!!

Sa nu uiti un lucru,inclinatia spre infidelitate nu apare si nici nu dispare instant!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2014 13:03
Draga kudika 283,o poveste ca a ta am mai auzit,sfat nu-ti pot da,decat sa faci ceea ce-ti dicteaza inima.Fiecare suntem un personaj pe acest pamant si ne dorim fericirea si buna intelegere intr-o casnicie armonioasa
Pot sa-ti spun ca multe din prietene care au avut un asfel de sot,au reusit sa fac din ei oameni buni si si o fam frumoasa.....doar ca fideli au ramas in ochii nevestei,calcand stramb cateodata,sti vorba aceea -:stia tot satul dar nu si barbatul".la tine invers.Important este ca nu are viciul bauturii si a jocurilor de noroc.
Ma bucura faptul ca totusi ti-a spus una din vinele lui si poate ca si-a dat seama ca vrea sa incheie cu ecest stil de viata si sa-l urmeze cu tine pe drumul cel bun!
Iubirea invinge orce,depinde cat de mult va iubiti si cat de mult va doriti sa fiti impreuna!
Poate e mai bine sa asteptati sa va mai cunoasteti,poate el vrea sa se rupa de viata pe care a avuto.....poate veti reusi sa fiti impreuna,....poate sfaturile mele nu-s chiar asa de bune.....pt ca nu-ti cunosc viitorul sot!
Titanika
Postat pe 10 Ianuarie 2014 13:34
De la: kudika_950283, la data 2014-01-10 10:19:20Am o relatie de 2 ani, ... Dupa 7 luni ne-am mutat impreuna ... el mi-a marturisit faptul ca are un mare of pe suflet si ca e ceva ce il macina de foarte mult timp, faptul ca ma inselat cand aveam 2 luni de relatie,



Aveti o relatie de 2 ani si el te-a inselat acum un an si zece luni ?

Am inteles eu bine ?

Pe el il macina problema asta de atata timp ?

Daca este asa inseamna ca tine cu adevarat la tine fiindca altfel ii trecea repede sentimentul de vinovatie.

Cu toate astea , in opinia mea , daca v-ati decis sa va casatoritii este important sa fiti pe aceiasi lungime de unda in privinta:
- comunicarii reciproce a dorintelor, bucuriilor si nemultumirilor
- respectului reciproc
- viziunii asupra banilor
- relatiilor cu familia si prietenii
- modului de petrecere a timpului liber
- dorintei de a avea copii
- impartirii sarcinilor familiei
si nu in ultimul rand a satisfactiei sexuale.

Din punctul meu de vedere , daca nu va doriti amandoi sa aveti copii in viitorul apropiat puteti sa mai asteptati in privinta casatoriei.
Daca exista alt gen de interese cum ar fi de exemplu accesul la un credit pentru Prima Casa este o alta situatie.
Radu_Cristian_1
Postat pe 10 Ianuarie 2014 14:07
Multumesc de sfaturi, e prima daca cand scriu pe un forum , si nu credeam ca ajuta asa mult. Sunt o persoama deschisa , dar cand vine vb de problemele mele nu imi place sa le vb cu cei din jurul meu.Sunt o persoana cu principii de viata bine stabilite, iar unul dintre ele la care tin foarte mult este corectitudinea. De o luna avem discutii pe tema a ce s-a intamplat, si incerc sa inteleg de ce s-a intamplat lucru asta. mi-a sp ca niciodata nu o sa poata sa scape de povara asta si ca ia fost si ii este foarte greu in continuare. In momentul in care mi-a sp eu am plecat si doua zile nu am vrut sa stiu de el. de cand e cu mine s-a schimbat foarte mult, iar discutiile dintre noi au fost mai mult prietenesti de la suflet la suflet. Mereu ii sp sa fie corect cu toata lumea sa nu minta, sa isi respecte viata.Si mi-a sp ca toate discutiile astea i-au dat curaj sa recunoasca.A trecut un an si ceva de cand s-a intamplat dar ... e totusi o minciuna..... sunt ff debusolata.... imi sunt de ajutor parerile voastre. si va multumesc tuturor pentru sfaturi.
cyka10
Postat pe 10 Ianuarie 2014 14:10
Radu... noi am trait impreuna ca si cuplu si daca pot sa sp ca sot si sotie , numai ca lipsesc cele oficiale. Am pornit de la zero cu tot in casa ... cu bani am fost la comun, el a vrut de anu trecut un copil si pot sa sp ca e disperat sa fie tatic, dar am decis sa vina intr-o familie crestina si sa ast pana la nunta. multumesc de sfaturi sunt de mare ajutor.
cyka10
Postat pe 10 Ianuarie 2014 14:14
si da ai inteles bine :)

cyka10
Postat pe 10 Ianuarie 2014 14:20
De la: kudika_950283, la data 2014-01-10 14:14:01Radu... noi am trait impreuna ca si cuplu si daca pot sa sp ca sot si sotie , numai ca lipsesc cele oficiale. Am pornit de la zero cu tot in casa ... cu bani am fost la comun, el a vrut de anu trecut un copil si pot sa sp ca e disperat sa fie tatic, dar am decis sa vina intr-o familie crestina si sa ast pana la nunta. multumesc de sfaturi sunt de mare ajutor.



Asteapta,nu grabi lucrurile!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Ianuarie 2014 14:35
De la: kudika_950283, la data 2014-01-10 14:14:01Radu... noi am trait impreuna ca si cuplu si daca pot sa sp ca sot si sotie , numai ca lipsesc cele oficiale. Am pornit de la zero cu tot in casa ... cu bani am fost la comun, el a vrut de anu trecut un copil si pot sa sp ca e disperat sa fie tatic, dar am decis sa vina intr-o familie crestina si sa ast pana la nunta. multumesc de sfaturi sunt de mare ajutor.


In opinia mea, intr-o relatie bazata pe sentimente barbatul isi doreste copii atunci cand isi iubeste sincer femeia.

Un barbat care isi doreste un copil cu o femeie pe care nu o iubeste e ca Ion al lui Liviu Rebreanu. Altfel spus interesul poarta fesul. Aici iar numai tu poti sti daca este vorba de asa ceva.

Tu esti cea mai in masura sa iti dai seama daca esti iubita.
O reactie exagerata la ceva intamplat cu aproape doi ani in urma , cand inca nu era limpede daca e sau nu e ceva serios intre voi doi nu cred ca va duce la ceva bun.

Se spune ca atunci cand esti indragostit, daca primesti dragoste de la cel iubit ai puterea de a ierta cu mai multa usurinta greselile trecutului.

Intrebarea mea e , cat de mult te chinuie incertitudinile si nesiguranta ?

Daca nu ai incredere macar 99% si vei trai cu teama ca vei fi inselata, fara sa vrei in clipele mai dificile discutiile vor lua o turnura nefericita.

In plus, in clipa in care vei fi insarcinata si dupa ce vei naste vor fi momente extrem de delicate in privinta relatiilor voastre intime.
Barbatii cu saculetul plin sunt vulnerabili la femeile care ii gadila la oute si sunt destule care abia asteapta sa bage raca intr-o familie multumita. Unii au tarie de caracter si scapa de tentatie , altii se lupta cu constiinta pana cand zic ca o data nu se pune.

Ce sa zic, iti doresc intelepciune maxima.
Barbatul e capul familiei dar femeia este gatul.
O familie fara o femeie puternica si delicata in acelas timp ajunge cu usurinta la despartire.
Vorbesc doar de situatiile in care barbatul nu este un Don Juan de meserie. Astia nu se fac bine nici macar cand se strica jucaria.

Daca ai timp intra si pe pagina asta de forum :
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/58537/Femei-versus-Barbati-Cat-de-diferiti-suntem-de-fapt.html

Radu_Cristian_1
Postat pe 10 Ianuarie 2014 14:53
Asa e Radu ai dreptate, sincera sa fiu in 24 de ani cat am eu , am avut numai relatii serioase asta fiind a treia , si toate au fost lungi s-au terminat cu regrete din partea partenerilor, si incercari multe de impacare. Nu e o lauda dar, mi-am respectat viata propria fiinta si am fost corecta mereu, nu am inselat sau sa fac prostii. Dar in viata mea nu am acceptat minciuna si falsitatea.Iar increderea e ffff scumpa la mine se castiga ff greu si se pierde ff ushor. Iar el a inteles lucrul asta , si asa e s-a intamplat la inceput cand lucrurile nu erau foarte serioase asta am trecut cu vederea, dar minciuna mie nu imi place si a fost ceva timp la mijloc. Cand l-am intrebat dc nu mi-a sp pana acum , a inceput sa planga (se vedea ca nu e fortat)si sa imi sp ca i-a fost rusine de ce a facut, ca eu am fost corecta si ca el a gresit, noi discutam ca doi prieteni. Am surprins o discutie dintre el si mama lui recunosc ca am asc la usa, stiu ca nu e frumos da curiozitatea a fost mare. Ia sp ca ar fi in stare sa isi dea viata pentru mine...incep sa cred ca aici nu e vb de decizii cat de iertat indiferent de decizie.....inca odata multumesc!
cyka10
Postat pe 10 Ianuarie 2014 15:17
o sa incerc sa nu grabesc lucrurile si sa mai treaca un timp ...
cyka10
Postat pe 10 Ianuarie 2014 15:28
De la: cyka10, la data 2014-01-10 15:28:14 o sa incerc sa nu grabesc lucrurile si sa mai treaca un timp ...


Intre timp cauta sa fi atenta la suma viciilor barbatilor cunoscuti sau mai putin cunoscuti si vezi unde se situeaza prietenul tau.

Nu stiu daca exista cineva fara gresala.

Din ce spui tu , dupa parerea mea el a avut o viata tumultoasa inainte sa te cunoasca mai mult din cauza anturajului decat a firii lui.
Ma insel cumva ?

Am sentimentul ca tu vei fi elementul de baza al relatiei voastre.
Daca este asa te sfatuiesc sa fi foarte directa cu el si sa-i spui intotdeauna ce iti doresti si ce te nemultumeste.
Pana va veti casatorii o sa vezi cum reactioneaza si vei sti ce ai de facut.
In loc sa ai asteptari te sfatuiesc sa spui cand vrei ceva. Sigur va fi mai bine.
El pare un tip de treaba daca s-a schimbat atat de mult si daca a reusit totusi sa iti atraga atentia in perioada cand huzurea alaturi de anturajul lui.
Radu_Cristian_1
Postat pe 10 Ianuarie 2014 15:48
da ai dreptate asa e, si asa a fost, i-am sp mereu ce am vrut si ce ma deranjat, si toata chestia asta cu aventura lui a fost singurul lucru care ma deranjat la el , de cand a decis ce drum vrea sa apuce, nu am avut ce sa ii reprosez, si in timpul asta l-am cunoscut pe el ca om, pentru ca la inceput era un om tipic anturajului cu care statea , iar acum mereu imi repeta ca numai suporta genul ala de persoane, si un lucru ciudat de la primul craciun si pana anul asta , mereu venea la mine si imi cerea sa tinem post sa mergem la biserica , sa ne curatam pentru copilul care va venit. Sincer ma uimit mereu cu schimbarile astea, nu imi venea sa cred de multe ori.Iar cand am aflat am simti asa o ciuda , ca era totul asa frumos si a venit ca un pumn in stomac. Dar pe de o parte ma bucur ca a venit de la el si a simtit sa faca asta sa imi sp adevarul si sa nu ma lase sa traiesc in minciuna.
cyka10
Postat pe 10 Ianuarie 2014 15:56
De la: cyka10, la data 2014-01-10 15:56:25da ai dreptate asa e, si asa a fost, i-am sp mereu ce am vrut si ce ma deranjat, si toata chestia asta cu aventura lui a fost singurul lucru care ma deranjat la el , de cand a decis ce drum vrea sa apuce, nu am avut ce sa ii reprosez, si in timpul asta l-am cunoscut pe el ca om, pentru ca la inceput era un om tipic anturajului cu care statea , iar acum mereu imi repeta ca numai suporta genul ala de persoane, si un lucru ciudat de la primul craciun si pana anul asta , mereu venea la mine si imi cerea sa tinem post sa mergem la biserica , sa ne curatam pentru copilul care va venit. Sincer ma uimit mereu cu schimbarile astea, nu imi venea sa cred de multe ori.Iar cand am aflat am simti asa o ciuda , ca era totul asa frumos si a venit ca un pumn in stomac. Dar pe de o parte ma bucur ca a venit de la el si a simtit sa faca asta sa imi sp adevarul si sa nu ma lase sa traiesc in minciuna.


.....
Si ne iarta noua gresalele noastre
Precum si noi iertam gresitilor nostri
.....

Permanent suntem pusi la incercare.
Depinde doar de noi care este calea aleasa.
Intotdeauna decizia finala este a noastra.
NU conteaza daca ne lasam influentati sau nu ne lasam influentati de unii si de altii.
Raspunderea este personala iar scuzele nu folosesc la nimic dupa ce fapta s-a infaptuit.

Nu stiu daca il invata cineva sau vine din el dorinta de a va curata trupeste si sufleteste inainte de a infaptui doua din lucrurile cele mai importante din viata (casatoria si nasterea unui copil). Tot ce stiu este ca asa ceva este benefic si daca reusiti sa postiti asa cum scrie la carte merita sa va impartasiti.
Sa cautati sa ajungeti la un preot cu har nu la un popa oarecare.
Mare grija daca in privinta asta nu sunteti pe aceiasi lungime de unda.
Radu_Cristian_1
Postat pe 10 Ianuarie 2014 16:57
Am surprins o discutie dintre el si mama lui recunosc ca am asc la usa, stiu ca nu e frumos da curiozitatea a fost mare. Ia sp ca ar fi in stare sa isi dea viata pentru mine...incep sa cred ca aici nu e vb de decizii cat de iertat indiferent de decizie.....inca odata multumesc!
[/quot
daca el a spus acest lucru inseamna ca totusi e trup si suflet pt tine Ma bucur ca totusi l-ai "dresat",asta denota ca si incontinuare pot face acest lucru si este maleabil si comunicativ cu tine.
Dar ma apuca asa un zambet si sa te intreb daca el merge la biserica si daca fam lui este cu credinta si ai pe cine sa te bazezi in caz ca veti avea unele probleme....conteaza foarte mult sa-i ai laturi.Si mai am o nedumirire,...parintii tai sunt de acord cu mariajul acesta?Te pistoneaza si ei ca ar fi bine sa va cununati?
Titanika
Postat pe 10 Ianuarie 2014 18:31
Ce-ti mai place sa te joci...

Mesajul e pentru persoana care a deschis un topic nou, de pe un cont nou, la o problema, pe care, desigur, n-o are.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 11 Ianuarie 2014 06:11
parinti ne sunt alaturi, nu ne pistoneaza nimeni sa ne grabim cu casatoria . ai mei sunt multumiti de relatia noastra..,de asta mie ciuda ca totul e bine si frumos, poate e doar vorba de orgoliul meu sa de teama mea sa nu se mai repete, nu stiu ce sa zic, sau poate nu ar trebui sa trec peste asa usor..:(((
cyka10
Postat pe 11 Ianuarie 2014 12:31
eu am sp ca sunt noua si ca nu am mai facut asta pana acum , sa vb pe un forum o problema personala, cred ca toata lumea de aici se simte bine sa isi puna problemele pe tava si sa le discute liber si deschis cu persoane necunoscute care nu se pot implica sentimental si sa tina partea cuiva , si aici ma refer la parinti, prieteni, care fara sa vrea tind sa tina cu persoana draga. eu aveam nevoie de niste pareri impartiale...
cyka10
Postat pe 11 Ianuarie 2014 12:37
De la: cyka10, la data 2014-01-11 12:31:27parinti ne sunt alaturi, nu ne pistoneaza nimeni sa ne grabim cu casatoria . ai mei sunt multumiti de relatia noastra..,de asta mie ciuda ca totul e bine si frumos, poate e doar vorba de orgoliul meu sa de teama mea sa nu se mai repete, nu stiu ce sa zic, sau poate nu ar trebui sa trec peste asa usor..:(((
Draga mea ,orgoliul ar fi trbuit sa-l pui pe primul plan la inceputul relatiei dar ai tolerat si ai luptat cu rabdare in speranta ca el va aprecia si cu timpul va avea sentimente pt tine ,ceea ce ai si reusit iar acum cand ai rezultatul dorit de tine ,te impiedici ,daca nu ti-ar fi spus si ai fi aflat dupa casatorie ,tot nu aveai de ce anume sa te stresezi pt ca la inceputul relatiei voastre nici el nu era sigur daca va ramane cu tine sau nu.Titanica ,in mesaj ei ,spune un mare adevar ,reciteste-l.Dar eu cred ca undeva exista un alt mic ceva care te deranjeaza la el.
-Iulya
Postat pe 11 Ianuarie 2014 12:46
De la: cyka10, la data 2014-01-11 12:31:27...de asta mie ciuda ca totul e bine si frumos, poate e doar vorba de orgoliul meu sa de teama mea sa nu se mai repete, nu stiu ce sa zic, sau poate nu ar trebui sa trec peste asa usor..:(((


Am sentimentul ca mai degraba cauti un motiv ca sa dai inapoi.
Probabil ca s-a mai atenuat din entuziasmul initial si realitatea incepe sa iasa la suprafata de la o zi la alta.
Ar mai fi posibilitatea ca el sa fi devenit exagerat de religios si risca sa se transforme intr-un personaj care crede ca Dumnezeu le rezolva pe toate si asteapta sa pice totul din cer.
Genul asta de barbat nu prea face multe parale in fatza unei femei hotarate si cu capul pe umeri.
Un astfel de barbat e bun pentru o femeie careia nu-i displace ideea de a avea grija de el pana la adanci batraneti si care este multumita ca el este docil si ascultator ca un animalut de companie.

Cred ca -lulya a intuit bine.
"... undeva exista un ceva care te deranjeaza la el".




Radu_Cristian_1
Postat pe 11 Ianuarie 2014 16:44
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-01-11 16:44:10
De la: cyka10, la data 2014-01-11 12:31:27...de asta mie ciuda ca totul e bine si frumos, poate e doar vorba de orgoliul meu sa de teama mea sa nu se mai repete, nu stiu ce sa zic, sau poate nu ar trebui sa trec peste asa usor..:(((


Am sentimentul ca mai degraba cauti un motiv ca sa dai inapoi.
Probabil ca s-a mai atenuat din entuziasmul initial si realitatea incepe sa iasa la suprafata de la o zi la alta.
Ar mai fi posibilitatea ca el sa fi devenit exagerat de religios si risca sa se transforme intr-un personaj care crede ca Dumnezeu le rezolva pe toate si asteapta sa pice totul din cer.
Genul asta de barbat nu prea face multe parale in fatza unei femei hotarate si cu capul pe umeri.
Un astfel de barbat e bun pentru o femeie careia nu-i displace ideea de a avea grija de el pana la adanci batraneti si care este multumita ca el este docil si ascultator ca un animalut de companie.

Cred ca -lulya a intuit bine.
"... undeva exista un ceva care te deranjeaza la el".





Cristi,ma cam pui pe ganduri....sa fie oare alceva la mijloc si ea ar da inapoi pt un alt motiv decat pe care ea la spus>?
Titanika
Postat pe 11 Ianuarie 2014 17:15
Dragii mei sa stiti ca m-ati ajutat foarte mult cu toate parerile voastre, asa e lulya ai dreptate , si cu toii aveti , cred ca am cam exagerat dubiile mele.... in afara de lucru asta nu e altceva care sa imi displaca incat sa ma despart de el. Eu in sinea mea nu voiam sa ma despart si nu vreau , dar ma gandeam sa nu fac o greseala acceptand. Am prietene care au acceptat sa fie inselate, si nu cum mi s-a intamplat mie , de genul prins in pat cu alta, si imi era teama sa nu comit si eu o astfel de greseala. vorbind cu voi aici zilele astea, si privindu-l mai atent am ajuns la concluzia ca nu merita sa stic ceva atat de frumos pentru un moment de ratacire care oricum s-a petrecut la inceput cand nimic nu era foarte clar.
cyka10
Postat pe 11 Ianuarie 2014 17:34
Nu Radu, nu e genul acela de baiat, si nu va deveni niciodata, sa iti explic de unde a venit faza cu religia. Cum ti-am sp el isi doreste foarte mult un copil amandoi ne dorim foarte tare, si ajunsese intr-un moment in care am sp gata hai sa il avem acum. Mama mea ne-a sp ca frumos si bine pentru acel sufletel ar fi sa fim casatoriti si ne-a sfatuit sa mergem sa vb cu preotul la care merge ea sau la care vream noi si sa ii cerem o parere. zis si facut . Intr-o duminica dupa slujba am stat de vb cu acel preot pe care eu il consider un inger. cred ca am stat vreo 2 ore de vb si a fost minunat. El de atunci a ramas marcat de toate lucrurile astea si cred ca a inteles perfect cum sta treaba , nu suntem bisericosi recunosc nu ne ducem la biserica mereu , post tinem pentru sufletul nostru.
cyka10
Postat pe 11 Ianuarie 2014 17:40
De la: cyka10, la data 2014-01-11 17:34:15Dragii mei sa stiti ca m-ati ajutat foarte mult cu toate parerile voastre, asa e lulya ai dreptate , si cu toii aveti , cred ca am cam exagerat dubiile mele.... in afara de lucru asta nu e altceva care sa imi displaca incat sa ma despart de el. Eu in sinea mea nu voiam sa ma despart si nu vreau , dar ma gandeam sa nu fac o greseala acceptand. Am prietene care au acceptat sa fie inselate, si nu cum mi s-a intamplat mie , de genul prins in pat cu alta, si imi era teama sa nu comit si eu o astfel de greseala. vorbind cu voi aici zilele astea, si privindu-l mai atent am ajuns la concluzia ca nu merita sa stic ceva atat de frumos pentru un moment de ratacire care oricum s-a petrecut la inceput cand nimic nu era foarte clar.



Poate fi un nou inceput,dar raman la recomandarea mea,nu grabi mersul lucrurilor!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Ianuarie 2014 17:45
De la: cyka10, la data 2014-01-11 17:34:15Dragii mei sa stiti ca m-ati ajutat foarte mult cu toate parerile voastre, asa e lulya ai dreptate , si cu toii aveti , cred ca am cam exagerat dubiile mele.... in afara de lucru asta nu e altceva care sa imi displaca incat sa ma despart de el. Eu in sinea mea nu voiam sa ma despart si nu vreau , dar ma gandeam sa nu fac o greseala acceptand. Am prietene care au acceptat sa fie inselate, si nu cum mi s-a intamplat mie , de genul prins in pat cu alta, si imi era teama sa nu comit si eu o astfel de greseala. vorbind cu voi aici zilele astea, si privindu-l mai atent am ajuns la concluzia ca nu merita sa stic ceva atat de frumos pentru un moment de ratacire care oricum s-a petrecut la inceput cand nimic nu era foarte clar.



Poate fi un nou inceput,dar raman la recomandarea mea,nu grabi mersul lucrurilor!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Ianuarie 2014 17:45
asa este chiar daca vom ramane impreuna voi mai astepta pana la casatorie, atat cat simt ca e nevoie sa fiu implinita sufletel si eu si el.:*
cyka10
Postat pe 11 Ianuarie 2014 17:51
De la: Titanika, la data 2014-01-11 17:15:49
Cristi,ma cam pui pe ganduri....sa fie oare alceva la mijloc si ea ar da inapoi pt un alt motiv decat pe care ea la spus>?


Nu a fost ideea mea.
Am preluat-o de la lulya fiindca mi-a parut logica.
Radu_Cristian_1
Postat pe 11 Ianuarie 2014 17:53
De la: cyka10, la data 2014-01-11 17:40:03Nu Radu, nu e genul acela de baiat, si nu va deveni niciodata, sa iti explic de unde a venit faza cu religia. Cum ti-am sp el isi doreste foarte mult un copil amandoi ne dorim foarte tare, si ajunsese intr-un moment in care am sp gata hai sa il avem acum. Mama mea ne-a sp ca frumos si bine pentru acel sufletel ar fi sa fim casatoriti si ne-a sfatuit sa mergem sa vb cu preotul la care merge ea sau la care vream noi si sa ii cerem o parere. zis si facut . Intr-o duminica dupa slujba am stat de vb cu acel preot pe care eu il consider un inger. cred ca am stat vreo 2 ore de vb si a fost minunat. El de atunci a ramas marcat de toate lucrurile astea si cred ca a inteles perfect cum sta treaba , nu suntem bisericosi recunosc nu ne ducem la biserica mereu , post tinem pentru sufletul nostru.


In acest caz ma bucur pentru voi.
Daca reusiti sa tineti in frau mandria si orgoliile aveti premizele necesare pentru a fi o familie frumoasa.




PS. Sa nu uiti ce ti-am scris mai inainte referitor la incercarile prin care trec barbatii in perioada in care apare un sufletel nou in familie. Iti doresc sa nu fie cazul dar prevederea e binevenita. E bine sa ti sub control situatia si sa discutati permamant de dorintele si nevoile voastre. Daca veti discuta in loc sa asteptati ca celalat sa intuiasca va fi mult mai bine.
Radu_Cristian_1
Postat pe 11 Ianuarie 2014 18:11
De la: cyka10, la data 2014-01-11 17:51:57asa este chiar daca vom ramane impreuna voi mai astepta pana la casatorie, atat cat simt ca e nevoie sa fiu implinita sufletel si eu si el.:*
Cika ,draga mea ,daca vei ramane aceeasi pe tot parcursul relatiei voastre este imposibil sa nu mearga,ai dovedit ca ai puterea de a schimba lucrurile si nu stii sa pierzi cu alte cuvinte ,stii ce vrei si iei de la viata doar ceea ce ti se cuvine. Viitorul nu ti-l poate prezice nimeni iar totul depinde de tine.Ramai asa cum esti ai un caracter pe care-l apreciez cat depre barbati ;golani sau baieti cuminti ,care este sa fie OM ,sa poti merge alaturi de el pe acelasi drum in viata va ramane OM ,eticheta sociala nu conteaza.
-Iulya
Postat pe 11 Ianuarie 2014 19:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
credeti ca mamele de baieti pot avea influenta asupra acestora si a vietii de cuplu? 18 De la: rashela 24 Iulie 2009 02:50
doar pt femei serioase -dilema unei sotii inselate in prag de divort 32 De la: mikaella85 27 Februarie 2011 12:37
cum sa intru in gratiile familiei iubitului meu??? 14 De la: eva1909 25 August 2011 21:45
oare el nu isi doreste nunta asta?! 100 De la: just_me00 2 Iunie 2013 23:54
Are un respect profund pentru parintii lui..... 8 De la: kudika012552 15 Martie 2010 16:46