Mai multe
| etta esti o femeie exceptionala. Tot respectul meu! | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 18:26 |
||
|---|---|---|
| auoleeeeuu,mai fetelor!!!...mai usor cu aprecierile astea...ca mi se urca la cap....si apoi si dupa aia,unde nu-i cap ,vai de picioare!!....si io nu vreau sa am probleme cu picioarele.....si daca ma mai exceptionlizati mult,ma supar.... si cand oi incepe sa va "educ"iooooo....fug toti dup'aci...ca io's maestra de ceremonii la cursurile despre aspirina saracului...oricum,va multumesc!!....ce modesta sunt,ptiu sa nu ma diochi!!!... | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 18:32 |
||
| la inceputul anilor '90 am citit o carte despre vraji. Acum, cand spuneti ca vegetarienii sunt mai blanzi, mi-am amintit ca si vrajitoarele postesc in perioadele in care au de lucru. Imi pare rau ca nu mai stiu numele cartii, nici autoarea. | ||
|
|
||
|
amme22 Postat pe 26 Mai 2008 19:59 |
||
| am dat acum o cautare si pe google si iata ce scrie pe http://www.paranormal.ro/magie/vraji.htm: " Inaintea fiecarei lucrari postiti o zi, spalati-va bine fata si mainile si chemeti de noua ori, cu voce tare, numele puterii respective, careia vreti a-i inchina sau ai cere vraja." Vedeti ca nu numai sfintii ori calugarii postesc :D | ||
|
amme22 Postat pe 26 Mai 2008 20:03 |
||
|
apropo de asta :"Candidatul A are legãturi cu niºte politicieni corupþi ºi se bazeazã pe conjunctia astrelor. A avut douã relaþii extraconjugale. Fumeazã foarte mult ºi bea între 8 ºi 10 pahare de martini pe zi. Candidatul B a fost dat afarã din funcþie de douã ori, doarme pînã la amiazã, a fumat opiu în tinereþe ºi bea un sfert de litru de whisky în fiecare searã. Candidatul C este sportiv medaliat ºi erou de rãzboi. Este vegetarian, bea bere ocazional ºi nu a avut niciodatã relaþii extraconjugale. Dintre aceºti trei candidaþi tu pentru cine ai opta? Alege ºi apoi citeºte rãspunsurile de mai jos. Candidatul A este Franklin D.Roosevelt. Candidatul B este Winston Churchill. Candidatul C este Adolf Hitler..." banuiesc ca de aici vine ideea topicului:) |
||
|
Josie Postat pe 26 Mai 2008 23:28 |
||
| Mie una mi se pare cam pueril sa evaluezi caracterul unei persoane dupa ce mananca sa...dupa ce se abtine. Cred ca oamenii care mai calca din cand in cand pe de laturi mai sorbind cate un vin bun, sau o fripturica bine facuta sau savurand pe furis o ciocolata pacatoasa cu multe calorii:P sunt mai umani si mai joviali.:) Cei care isi autoimpun multe restrictii ajung sa fie cruzi, pe cat de cruzi sunt cu ei insisi si de exigenti pe atat de mult devin intoleranti cu cei din jur care nu reusesc sa ajunga la nivelul lor. Prea multa perfectiune strica. Sau oricum prefer sa vad mici defecte de genul asta decat aparente care sa imi dea impresia de perfectiune intangibila. De cele mai multe ori in spatele asa-zisei perfectiuni se ascund MONSTRI! | ||
|
Josie Postat pe 26 Mai 2008 23:36 |
||
| mia, ai zis ca subiectul oanei este pueril... pueril, nepueril, macar e ceva diferit decat papuci, sultani, morcovi si ce se mai abereaza... sa fim seriosi!!! etta, ai o varsta totusi... te comporti si vorbesti ca o persoana la varsta pubertatii, hai, pe bune.. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 10:14 |
||
| si din categoria expesiilor date de etta:))) "ia aminte ca daca te bagi la toate odata,in viitor s-ar putea sa-ti iasa spume pe gura ,nu gramatica"- asta era la alt topic, scris ieri... hmmm rusinica etta, sa speram ca fiul tau pe care ziceai ca il ajuti la lectii, nu va fi educat sa vorbeasca asa.... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 10:19 |
||
|
Mai ea te educa pe tine...:)))) ca pe baiatu el o sa aiba grija mare sa nu ajunga un catelus ..sa latre ca blegu ..ca nu stie ce vrea ...sau ce are nevoie... Daca vrei ...si papuceii sunt diferit de subiectul oanei...de ale mele..cui nu-i plac ..sa nu le frecventeze...atat de simplu .. vai vai ..si sigur ai 28?? Esti insurat? tot nu mi-ai raspuns la intrebarea anterioara?? Nu ai raspuns?? Nu mai stie cum sa te ia omu ..ca tot catel bleg ramai ..(si ia aminte ca nu-i jignire...e alint):)) |
||
|
mia_mia Postat pe 27 Mai 2008 10:28 |
||
| mai.. ce pueril nepueril.. ideea era sa se inteleaga esenta acestui topic, ar fi chiar culmea sa judeci un om NUMAI dupa ce mananca sau ce bea!! Nu la asta m-am referit eu.. ci pur si simplu la acest aspect:cum isi petrece viata. E unul din lucrurile care ne fac sa evaluam caracterul unui om, degeaba tot sustineti voi ca e ceva superficial. E suficient sa spui de cutarica ca fumeaza marijuana toata ziulica si deja, involuntar, ti-ai facut o imagine despre acel om.. si nu e o imagine f buna, chiar daca nu l-ai vazut in viata ta. La fel.. daca auzi ca x nu a pus pic de alcool pe limba in toata viata lui, iti faci o imagine(macar pt moment) mult mai buna. | ||
|
oana81 Postat pe 27 Mai 2008 10:29 |
||
|
Oana ...eu am spus ca exemplul e pueril ..si am zis sa dai alt exemplu ..si discutam....Daca fumeaza marijuana in Olanda nu-i vaut deloc rau ...:))) Daca stai in vitrina in Olanda..esti vreo diva sexuala..Chestia asta de exemple cu ce fumezi ce manaci ...de ce te droghezi ..(de prost)..sunt asha...haisa vorbim despre ceva...Eu am inteles esenta...si sa-ti dau raspuns..pentru esenta.. traim cum suntem educati, Isi petrece viata cum crede de cuviinta..daca merge pe valori morale...cred ca poate fi categorisit ..un om ce stie sa-si traiasca viata intr-un mod cat mai bun...daca nu ...nu ... Una e sa pui alcool pe limba si alta sa devii alcoolic..si sa traiesti in "nestiinta" ..aste e ..alcoolic si atat..Nu-l face mai bun..mai rau ...ci doar ...ametit prin viata...Caracterul unui om ..si evaluarea asta e lui..se vede din multe alte unghiuri...si in nici un caz...bazate pe exemplele de mai sus... Sper ca ti-ai mai revenit de azi dimineata..sa nu te rabuni pe mine acum :))))) |
||
|
mia_mia Postat pe 27 Mai 2008 10:45 |
||
| mai,alex,ce ai tu cu mine daca eu vreau sa raman vesnic tanara???.....si,ma ,baiatule una e a scrie si alta e a face!!!...si mia are mare dreptate...de baiatul meu am eu mare grija,nu-ti face tu probleme!!!....tot ce pot sa-ti spun este ca ,in urma "educatiei" date de mine,odorul meu are mediile generale peste 9,50,este politicos cu toata lumea si este in centrul atentiei pe unde se duce...si chiar "ii educa" si pe altii de varsta lui,pe care mamele lor nu i-au invatat bunele maniere....si este foarte protector cu cei mai mici decat el si uneori prefera sa ia el bobarnace,deoarece le ia partea unor colegi de-ai lui in fata altora asa ca tine....ei,corespunde educatia mea standardelor tale???....ca daca eu scriu aici pentru unii ca tine,nu inseamna ca fiul meu citeste sau isi baga nasul in lucruri care nu-l privesc....aaa...si,da ,i-am facut si educatie sexuala pana la aceasta varsta,pentru ca eu consider ca la 14 ani trebuie sa stie de ce i se ridica "nivelul" si de ce o sa aiba ejaculatie,cat de curand...si mai trebuie sa stie cum e cu fetele,ca poate vrea una sa-l pupe si nu vreau sa-i zica: uua,piei satana!!!....si multe altele,pe care nu stiu daca mamica ta ti le-a comunicat pana la aceasta varsta!!!.....si ,stii ce ??....lucrurile pe care nu pot sa le suport cel mai tare sunt minciuna si oamenii astia intepati ca tine,care n-au loc de de-astia mai relaxati ca mine!!!....ei,vazusi ca pot"sa vorbesc "si elevat ,cum doresti mataluta???....da' eu ti-am mai spus tie o data ca daca eu "vorbesc"asa,mai "colorat", este pentru ca POT si pentru ca asa VREAU eu!!!....asta nu inseamna ca asa si sunt....end of comment... vezi,ca uitai sa-ti spun ca stiu si alte "limbi"...daca ma intelegi... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 13:29 |
||
| etta ma bucur pt tine ca esti asa mama model, bravo tie, ce sa zic... vad ca pe mia (si nu numai) o intereseaza viata mea privata... nu sunt casatorit inca, la anul voi avea nunta cu iubita mea alaturi de care stau de 4 ani... nu locuiesc cu mama, pt ca locuiesc cu iubita mea si locuim singuri! si da, am 28 de ani! si etta, poti vorbi asa... cat vrei tu, din moment ce fiul tau nu vede cum te "descarci" tu aici, macar atat... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 15:56 |
||
| Mai Alex...nu ma intereseaza viata ta privata...e departe Sibiul de Constanta...ca de nu ..te invitam la o cafea... :))) Ai grija cu domnita ta..ca din cate vazui ..esti mult prea critic...fi mai practic..mai vesel...si mai putin sobru ..cand nu e cazul ...cand e cazul ...treaba ta.. :)) Si fiecare se "descarca" cum vrea aici .. daca cineva crede ca strica o discutie prelungita despre "papucei" si nu numai ..:)) cred ca nu stie sa faca fata nici unei discutii scurte..dar amuzanta.. Parerea mea..Uite-ti trimit si-un pupic..pe botic..ca vad ca esti "catel" de casa.. si mie nu-mi plac vagabonzii .. | ||
|
mia_mia Postat pe 27 Mai 2008 16:10 |
||
| nu ma refeream nici eu 'NUMAI' la mancare si bautura ..spuneam acolo ca hitler de ex a fost un sportiv medaliat ..deci si din acest pdv era un exemplu, probabil era si genul de persoana matinala care nu isi pierdea noptile prin oras. Probabil un punctual!Si totusi ... a fost asa cum a fost. Cred ca o persoana moderata in toate face cea mai buna impresie. Nu neaparat un 'sfant' care nu a pus gura pe alcool in viata lui. | ||
|
Josie Postat pe 27 Mai 2008 16:14 |
||
| etta poate macar invitatia ta o rpimeste ca pe mine ma exaspereaza cu limbajulasta scortos....fii sigura Wdy ac "hahalerele" or sa comenteze cate ceva...dar noi stim mai bine si te iubim asa cum esti...na sa aiba ce sa comenteze acu...etta esti si tuin aceasi galeata cu iubitul..... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 23:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Hellooo | 7 | De la: kudika059182 13 August 2009 17:15 |
| confesiunea unui suflet | 11 | De la: oana_iftemi 8 Iunie 2014 22:08 |
| HOT !!! | 14 | De la: MaraDonna 20 Octombrie 2009 22:39 |
|
|
||
| Copiii indigo | 103 | De la: 23 Iunie 2013 09:23 |
| 10 chestii pe care Ei le considera cool ! | 25 | De la: lady_co_my2 29 Octombrie 2009 10:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.