Setari Cookie-uri

Cearcane!!!

Va urez si eu un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca!
Cassey_Tarot
Postat pe 31 Decembrie 2008 14:56
Copii,nu scapati de ele.Compresele caldute cu ceai de tei sau musetel sunt bune,pentru ca decongestioneza zona din jurul ochilor(de exemplu cand,dupa o zi de munca te duci la o petrecere),dar nimic mai mult.Cum te nasti,cam asa ramai.Si uitati-va la pozele din copilarie,sigur le aveati si atunci.

Postat pe 3 Ianuarie 2009 09:11
De la: Bluemoon9, la data 2008-08-24 16:39:37 nu o sa scapati nici odata de cearcane. Si eu am .Singura solutie e operatia. Am renuntat sa mai ma mint singura ca merge cu crema cutare sau cu lingura inghetata, sau castraveti... nimic nu ajuta. Si atentie...!!!... mare atentie... cremele,adica toate cremele, IMBATRANESC PIELEA SI IN LOC SA SE MATURIZEZE NORMAL, II GRABESTE MATURIZAREA , CEEA CE FACE SI CEARCANELE MAI EVIDENTE.Dupa operatie nu ai voie 6 luni sa ajunga lumina zilei la ochi.Deci si daca ploua afara, tot cu ochelari de soare trebuie sa umbli pe nas.....
pacat ca nu e cea mai practica solutie dar asta e adevarul.

Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:37
vreau sa imi fac operatie si vreau sa stiu mai multe despre cum decurege operatia,unde ai facut operatia ,doctorul..etc?? astept raspuns pt bluemoon 9

Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:41
din cauza tensiunii scazute
ioana_mi
Postat pe 10 Februarie 2009 10:15
Salutare.. vin si eu cu o solutie la problema cearcanelor... poate ati auzit sau poate nu ati auzit de Artistry.. este una din cele mai importante 4 marci de cosmetice din lume... Artistry se deosebeste de celelalte produse de pe piata prin calitatea foarte buna a produselor, prin faptul ca absolut toate produsele sunt 100 % naturale si foarte concentrate, pentru o folosire mai indelungata. Pentru mai multe detalii despre Artistry puteti accesa adresa www.artistry-europe.com

Solutia impotriva cearcanelor se numeste Crema regeneratoare pt ochi ARTISTRY si are urmatoarele proprietati si avantaje (de retinut ca nu elimina total cearcanele, dar imbunatateste semnificativ aspectul zonelor de sub ochi):

Proprietati:
* Asigura efecte benefice pe termen lung impotriva cearcanelor
* Contine bioflavonoide din citrice: lamai, grapefruit rosu si mandarine de la NUTRILITE™; contine flori de portocal amar.
* Contine extract purificat de apa si un derivat de extract din lemn dulce
* Contine vitamina A si extract de centella asiatica
* Contine Artistry Hydrolipid Matrix
* Reduce ridurile fine
* Testat oftalmologic
* Non-comedogenic
* Fara parfum

Avantaje:
* Aparitia cearcanelor este redusa cu aproximativ 30% în 16 saptamani, iar rezultatele sunt vizibile în numai 24 de ore
* Reduce aparitia cearcanelor intarind peretii capilarelor din jurul ochilor, prevenind spargerea lor, care cauzeaza cearcanele
* Recunoscut pentru proprietatile calmante, imbunatateste aspectul zonei din jurul ochilor
* Confera rezistenta tenului din jurul ochilor si reduce umflaturile din aceste zone
* Hidrateaza, catifeleaza si protejeaza tenul de deshidratare.
* Imubunatatiri semnificative sunt vizibile in numai 24 de ore
* Formula care reduce riscul iritatiilor in zona ochilor
* Nu astupa porii

Produsele Artistry nu se pot achizitiona din magazine, ci doar de la distribuitorii autorizati. Daca doriti sa cumparati Crema regeneratoare pt ochi ARTISTRY, sau pentru mai multe informatii despre orice produs Artistry, click pe link-ul urmator: http://www.okazii.ro/catalog/19805021/Crema-regeneratoare-ochi-ARTISTRY-IMPOTRIVA-CEARCANELOR.html
danni_r7
Postat pe 27 Februarie 2009 20:11
cearcane !!!!!!!!!!! si eu am cearcane si chiar nu as sti ce infuzie sa folosesc din cate ati sugerat aici .....
everything_for_you
Postat pe 26 Martie 2009 21:07
pt mine cearcanele sunt un chin.....nu stiu ce sa ma mai fac.Stiti vreun remediu?va rog ajutati-maaaaaaaaaaaaa
oana_eco2007
Postat pe 29 Martie 2009 19:52
aceasi problema....doar ca la mine nu sunt rosii sau alte culori asemanatoare...la mine sunt ceva gen maroniu :(
dhanay
Postat pe 30 Martie 2009 16:36
Ati incercat radiofrecventa tripolara???? Am fost de curand cu sora mea la o consultatie pentru a afla cum putem scapa de cearcane iar doctorul ne-a recomandat radiofrecventa tripolara, 6sed la interval de 10-14zile. Suntem la a3a sed de tratament si suntem f multumite de rezultat. Va recomand din toata inima.
sweetgirll
Postat pe 8 Aprilie 2009 14:29
De ce nu incercati si albirea cearcanelor cu grasime proprie si celule stem, vi-l recomand pe dr Morad Iancu care face aceasta procedura. Are si un site dedicat acestei probleme, a cearcanelor. Cremele la mine nu au dat rezultate...
ParisLove
Postat pe 9 Mai 2011 13:22
Si eu m-am confruntat o perioada destul de mare cu cearcanele,pana am descoperit ca daca nu le mai bag in seama si daca dorm mai putin nu mai am nici o problema.Dormeam de la 22:00 pana la 10:00 si credeam ca de la oboseala dar de unde...era de la prea mult somn.Am fost incercat si chestia cu cartofi,ceai verde si cu de toate dar nici un rezultat.
Elyaa
Postat pe 11 Mai 2011 11:12
Eu am cearcane ...urate si mostenite....am inteles ca doar o interventie chirurgicala ma poate scapa,dar nu sunt dispusa sa o fac.Cearcanele mele sunt vinetii si am tenul palid ,este necesar sa le acopar cu anticearcan tip baton pt ca cel gen fond de ten nu are efect.Adevarul e ca pielea cam are de suferit si nu mai are aceeasi suplete in jurul ochilor.Stiti vreun anticearcan mai bun si care sa nu coste o caruta de bani?
elylena
Postat pe 30 Iunie 2011 20:41
De la: elylena, la data 2011-06-30 20:41:00Eu am cearcane ...urate si mostenite....am inteles ca doar o interventie chirurgicala ma poate scapa,dar nu sunt dispusa sa o fac.Cearcanele mele sunt vinetii si am tenul palid ,este necesar sa le acopar cu anticearcan tip baton pt ca cel gen fond de ten nu are efect.Adevarul e ca pielea cam are de suferit si nu mai are aceeasi suplete in jurul ochilor.Stiti vreun anticearcan mai bun si care sa nu coste o caruta de bani?

foloseste ulei de migdale dulci pentru zona de sub ochi. si dimineata,inainte de machiaj,pune comprese cu lapte rece.
incearca anticearcanul de la radiance.acopera bine si nu costa mult.max 40-70 lei,depinde pe care il alegi.
ego71
Postat pe 30 Iunie 2011 20:45
Si eu am cearcane dintotdeauna, dar adevarul este ca nici nu dorm vreodata 8 ore pe noapte si nici nu ma hidratez suficient in timpul zilei, asa ca problemele au aparut si din vina mea. Este foarte posibil sa fie mostenite fiindca nu-mi amintesc vreo perioada din viata mea in care sa nu le fi avut. Auzisem si eu de compresele cu ceai de albastrele sau cu ceai de nalba, dar inca nu am testat remediul naturist pe pielea mea.
kudika_960561
Postat pe 15 Aprilie 2014 11:32
Care sunt cauzele aparitiei acneei?

Acneea este boala de piele cea mai intalnita, prezenta în principal la adolescenþi ºi tineri adulþi, în pragul modificãrilor hormonale. Acneea se manifesta in diferite forme :

acnee uºoarã (câteva coºuri care apar ocazional),
acnee moderatã (papule inflamatorii)
acnee severã (noduli ºi chisturi).

Acneea reprezinta o condiþie hormonalã, indusã de hormoni de sex masculin, care, devin activi în perioada adolescenþei. Sensibilitatea la hormoni de sex masculin in combinatie cu pielea, bacteriile ºi lipidele în cadrul glandelor sebacee, produc acneea. Acneea se manifesta cel mai des pe faþa, piept, umeri, spate.

Iata si cateva condiþii ar putea agrava acneea:

nivelurile fluctuante de hormoni în timpul menstruaþiei (femei)
haine ocluzive ºi pãlãrii
poluarea aerului ºi anumite condiþii meteorologice, în special de umiditate mare

Leziunile de acnee includ comedoane (puncte negre, albe), papule ºi pustule (umflãturi mici, de multe ori cu cicatrici), noduli, chisturi, de multe ori urmate de cicatrici.
In cadrul clinicii Dermalift beneficiezi de tratament acnee prin urmatoarele proceduri :
Peeling chimic

Scopul acestei proceduri este de a distruge si indeparta, intr-o maniera controlata si sub supravegherea specialistilor, partile degradate ale tegumentului, pentru a permite accelerarea procesului de regenerare al pielii. Substantele chimice folosite fac parte din categoria celor exfoliante. De asemenea, substantele chimice folosite in cadrul procedurii difera intre ele in functie de profunzimea efectiva a actiunii, precum si in functie de natura chimica a solutiei pe care o au la baza.

Indicatiile terapeutice:

reintinerirea tenurilor fotoimbatranite,
tratament anti-rid,
tratament acnee,
cicatrici post-acnee,
seboree,
terapia pigmentarilor cutanate.

Microdermabraziune

Dermabraziunea medicala ofera o optiune nonchirurgicala, noninvaziva de finisare a pielii folosind capete de diamant sterile cu ajutorul carora se indeparteaza stratul superficial al tegumentului si se stimuleaza producerea de celule noi in stratul profund, rezultanta finala fiind o intinerire naturala a pielii.

Principalele indicatii ale dermabraziunii sunt:

ten seboreic
ten gras
ten sensibil
ten intolerant
piele cu tendinta acneica
acnee usoara
pori dilatati
puncte negre
comedoane albe
cicatrici de acnee superficiale
riduri fine de expresie
vergeturi rosii
in completarea tratamentelor medicamentoase antiacneice
hiperpigmentari

Sunt necesare in medie 4-6 tratamente la interval de 10-14 zile pentru a obtine o piele curata, luminoasa, intinerita.
Ulterior se poate efectua o sedinta de intretinere la 4-6 saptamani.

Mezoterapie fractionata cu Dermapen

Dermapen este un dispozitiv ce foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a reda pielii tineretea si a trata cicatricile. Disconfortul este minim(se aplica anestezie locala cu crema), recuperarea rapida iar rezultatele sunt comparabile cu cele ale tratamentelor laser.

Acest tratament este indicat pentru:

rejuvenarea pielii
liftingul pielii
ameliorarea ridurilor fine
ameliorarea porilor dilatati
ameliorarea vergeturilor
tratarea cicatricilor post-acnee
tratarea cicatricilor atrofice
tratarea alopeciei

Numarul de sedinte difera in functie de zona tratata si de complexitatea tratamentului, in principiu 3-8 sedinte la interval de 2-3 saptamani.
Dermalift
Postat pe 16 Mai 2014 06:51
Eu folosesc un PHYTO-CONTOUR de la YON-KA.Imi
reduce vizibil cearcanele si pungile de sub ochi.
Are un pret destul de mare.
kudika_965434
Postat pe 19 Mai 2014 13:19
M-ati terminat cu aceste "creme pentru cearcane".... de odihna si hidratare zilnica, ati auzit? Daca nu este problema de natura medicala (probleme la rinichi sau ceva ereditar), puneti mana si impliniti'va somnul si beti aia cel putin 2 litri de apa zilnic. Ia faceti voi asa doua saptamani macar si vedeti daca mai aveti probleme.
divexx
Postat pe 27 Septembrie 2014 19:16
ai foarte mare dreptate,e nevoie de odihna.Insa,daca problema este de natura medicala,recomand umplerea cearcanelor cu grasime proprie,rezultatul este unul garantat.succes!
kudika_980681
Postat pe 23 Februarie 2015 15:49
Eu m-am nascut si am trait toata viata mea cu cearcane si pungi sub ochi! A fost groaznic. Nu am gasit niciun tratament sau crema care sa le micsoreze, niciun corector sau fond de ten care sa le astupe. Pana cand am devenit vegetariana si am facut detox. A fost un an de zile in care am mancat fara carne, fresh- uri pe stomacul gol, multe fructe si legume crude si mancare gatita fara grasime. In vreo 2 luni nu am mai avut cearcane, in vreo 6 mi s-a duc celulita cu totul (nici macar nu ma asteptam la asta, pur si simplu am vazut intr-o zi ca nu mai am), mi s-a luminat tenul si nu am mai facut cosuri pe spate. A, si transpiratia si-a schimbat mirosul. Si nu am mai folosit creme conventionale, doar bio. Un an de zile de dieta sanatoasa m-a intinerit cu vreo 4 ;). Asa ca... deotxifiere, ca vin din interior. Pe exterior le poti ajuta prin inlocuirea cremei cu ulei gras pur de samburi de struguri, ala face minuni. Bafta! :)
AncaVir
Postat pe 2 August 2015 12:42
Eu aveam niste cearcane care, indiferent de cantitatea de corector sau anticearcan pe care o aplicam, tot ramaneau vizibile. Atat erau de adanci si de inchise la culoare. Groaznic aratau. Mi se parea ca ma imbatraneau cu cativa ani si toata lumea ma intreba ce probleme am, de ce nu dorm. Nu stiam ce produse sa mai folosesc. Auzisem de Bottega Verde si stiam ca au produse naturale, asa ca am zis sa incerc si eu un ser pentru ceracane de la ei. Si nici acm nu-mi vine sa cred cand ma uit in oglinda ca dupa nici o luna deja cearcanele s-au estompat. Acum aproape daca se mai vad daca ma dau si cu fond de ten. Chiar recomand!
Ana128
Postat pe 27 Octombrie 2016 10:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau sa stea mai mult cu mine....egoismul asta 6 De la: erikahd2008 10 Septembrie 2009 00:46
Ten prea gras 6 De la: kudika494965 7 August 2012 13:00
Colagenul lichid imbogatit cu acid hialuronic 5 De la: kudika_975304 17 Noiembrie 2016 08:56
buze frumoase 27 De la: kudika_1015607 12 Septembrie 2016 11:23
am ten naspa 75 De la: danjah_ss 22 Martie 2016 02:47