Setari Cookie-uri

Cearcane!!!

Imi spune cineva ce ar trebui sa folosesc pt cearcane, nu pot scapa de ele, dar as prefera sa fie mai mult produse naturiste, am tenul sensibil si nu pot folosi creme, ceea ce e mult mai greu pt mine. Multumesc! Pupici!!!

Postat pe 6 Iunie 2008 13:40
am aceeasi problema. am incercat o groaza de creme anticearcan. mai nou m-a invatat cineva sa pun comprese cu ceai de albastrele, sau cica ar mai fi o metoda:doua linguri tinute in frigider se aplica pe zona. nu stiu dc functioneaza cu adevarat dar am sa incerc si eu. cearcanele poti si sa le mostenesti de la unul din parinti si atunci doar operatia te scapa de ele.

Postat pe 7 Iunie 2008 17:04
nu vei scapa de ele nici macar cu lingurile inghetate...am incercat si eu.singura solutie sunt anti-cearcanele!
alisssalx
Postat pe 9 Iunie 2008 03:40
O solutie eficienta este infuzia obtinuta din 4 linguri de flori de tei ,fara bractee la o cana de apa clocotota. Se aplica comprese de 2-3 ori pe zi. Succes!
Elena_1991
Postat pe 2 Iulie 2008 11:45
si eu ma chinui de ani de zile cu cearcanele...tot anticearcan folosesc si eu.trist e ca eu am tenul ft deschis la culoare si cearcanele mele sunt rosii.La munca am ochii inflamati in permanenta pentru ca am biroul intr-o incapere mica si ..seful da aerul conditionat la 22 23 de grade.poata raman oarba..
Wicked_Girl
Postat pe 3 Iulie 2008 09:09
pentru cearcane incearca o infizie concentrata de ceai negru in fiecare seara. Trebuie sa faci macar 2-3 luni, efectul este in timp. pupici!

Postat pe 20 Iulie 2008 14:56
infuzia poate fi o solutie asa cum spunea si elena,teiul e calmant asa k ar fi o idee bune
cred k am sa incerc si eu numai sa am si timp....
Dar o crema anticearcan mai buna cunoasteti cumva?
myha_km5
Postat pe 3 August 2008 16:52
Cearcanele pot indica de multe ori si pb ale ficatului sau o deshidratare,deci simplul consum de apa poate rezolva pb...dar sunt si persoane care se nasc cu ele si care nu o sa reuseasca sa scape vreodata de ele decat sa le diminueze sau sa le mascheze cu ajutorul machiajului...eu din fericire alte cearcane in afara de cele de nesomn(si acelea foarte foarte rar) nu am

Postat pe 3 August 2008 21:06
Categoric natura ne-a lasat la indemana toate armele de a fi frumoase . Cu siguranta infuziile, mastile naturale, un somn bun si o dieta sanatoasa bogata in fibre care sa-ti asigure un tranzit intestinal normal, reprezinta 80% din prospetimea unui ten. Mai sunt si cremele bune cu ingrediente care nu ne sunt la indemana (plante exotice, minerale rare etc.) testate pe multe femei si cu un departament de cercetare cu multa experienta.
Am acest site de la o prietena si stiu ca urmeaza sa importe aceste produse. Fetele care-si permit isi cumpara singure; cele care nu-si permit gasesc pe cineva:
www.santera-ilfov.ro
pisilica
Postat pe 8 August 2008 11:55
Dragele mele, va recomand cu totala incredere produsul IMPULS K.Este un produs profesional din Olanda in special destinat zonei ochilor si pentru tratamentul cearcanelor.Folosit cel putin 2 luni, dimineata si seara ,veti observa clar estomparea si retragerea acestor urme neplacute de pe pielea noastra. Eu sunt din nastere cu cearcane si sotul meu le-a capatat in timp datorita lucrului intens la calculator,dar l-am folosit amandoi si rezultatele sunt vizibile si durabile. Acest produs il puteti gasi la firma "ROFILENA BEAUTY" din Bucuresti ,unic importator si distribuitor al produselor cosmetice profesionale "ANNA LOTAN" (ISRAEL) si "ROFIL" (OLANDA).Pentru comenzi si mai multe informatii despre produse puteti suna la nr. 0753.10.33.08.-DIRECTOR DE VANZARI CARMEN MARCU.
carmeen_2005
Postat pe 12 August 2008 10:22
Am gasit cateva remedii intr-un articol de pe www.SePoarta.ro
1-Cartoful se taie felii subtiri si se aplica pe ochi zilnic timp de 10-15 min
2-cresterea cantitatii de apa pe care o consumi zilnic duce la o hidratare mai buna a pielii tale
3-compresele reci cu ceai de musetel calmeaza iritatiile si inflamatiile pielii
adela_popescu26
Postat pe 12 August 2008 22:06
Pt cearcane folosesc o crema de la galene si o recomand tuturor.E destul de scumpa dar o cutie ajunge cateva luni si rezultatele sunt excelente(cel putin in cazul meu).

Remedii naturiste am incercat dar fara rez.


Postat pe 24 August 2008 03:28
te pot ajuta eu cu problema ta.Trimite-mi raspuns.Ducesa
gabrielamarola
Postat pe 24 August 2008 07:17
eu am probleme dimineata .nu sunt tocmai cearcane,dar pt o ora buna pleoapele inferioare sunt umflate.folosesc nivea aqua beauty pt ochi,decongestioneza si un cub de gheata .funtioneza bine.
ah,si intradevar mis-a zis ca tine si de retentia de apa ,deci o mai buna hidratare cu apa a organismului ar fi binevenita,din pacate nu reusesc sa beau cei 2 l pe zi...
3041977
Postat pe 24 August 2008 09:39
Si eu am aceasta problema de cativa ani buni. Doctorul de familie nu stie cauza aparitiei lor, dar pentru a fi sigura i-am cerut cateva analize la ficat si rinichi (au fost 2 analize la ficat si 1 la rinichi) ceea ce mie mi sa parut a fi ceva superficial. Analizele au iesit bune spre surpriza mea. De curand am fost la un plafar si intreband de niste produse naturale anticearcan, vanzatoarea mi-a recomandat bostan cu miere de albine (care este un tratament pentru ficat). Binenteles ca bostanul (sau dovleac cum ii spun altii) nu sa copt inca asa ca am incercat o alternativa "ULEI DE SEMINTE DE DOVLEAC" si de 3 saptamani il iau dimineata si seara inainte de masa si stau pe partea dreapta jumatate de ora . FUNCTIONEAZA Cearcanele au disparut in proportie de 50 la suta. Acum astept sa se coaca bostanul pentru a lua exact tratamentul respectiv.
Sfatul meu faceti-va analize la ficat (mai complexe daca se poate), poate fi o problema in zona aia.
gyny
Postat pe 24 August 2008 10:50
Am citit atatea despre cearcane,am sa incerc si eu dar pot sa spun un singur lucru:in zilele cind ma odihnesc mai bine ,arat mai bine. Specialistii ne recomanda sa dormim cel putin 7-8 ore la un interval de 24 h dar cate persoane pot sa o si faca?Incercati si cu felii de castraveti,hidrateaza .
agadana2
Postat pe 24 August 2008 14:26
nu o sa scapati nici odata de cearcane. Si eu am .Singura solutie e operatia. Am renuntat sa mai ma mint singura ca merge cu crema cutare sau cu lingura inghetata, sau castraveti... nimic nu ajuta. Si atentie...!!!... mare atentie... cremele,adica toate cremele, IMBATRANESC PIELEA SI IN LOC SA SE MATURIZEZE NORMAL, II GRABESTE MATURIZAREA , CEEA CE FACE SI CEARCANELE MAI EVIDENTE.Dupa operatie nu ai voie 6 luni sa ajunga lumina zilei la ochi.Deci si daca ploua afara, tot cu ochelari de soare trebuie sa umbli pe nas.....
pacat ca nu e cea mai practica solutie dar asta e adevarul.
Bluemoon9
Postat pe 24 August 2008 16:39
ducesa
camelya957
Postat pe 26 August 2008 05:36
anca21ank, poti sa imi spui cum se numeste crema d galbelene? d la c firma este? multumesc
marinacreata
Postat pe 26 August 2008 23:21
Salut Ducesa
Ai putea sa ma ajuti si pe mine cu tratamentul de care vorbeai pentru cearcane? Ma confrunt cu aceeasi problema si nu o pot rezolva.
Multumesc
akyana
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:50
Buna gyny
Cred ca am si eu aceeasi problema ca cativa ani cu ficatul si cu cearcanele, desi analizele mi-au iesit bune, eu banuind ca e ficatul. Nu stiu ce alte analize as putea face. Totusi as dori sa te rog daca ai putea sa imi descrii tratamentul cu bostan si miere.

Mutumesc
akyana
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:54
PENTRU AKYANA
Un dovleac de marime medie se spala bine si i se taie un capac prin care se scot semintele cu o lingura de lemn. Dovleacul se umple cu miere de albine, de preferat de salcam, lasand un loc de doua degete pana la marginea taiata. In loc de miere, dovleacul se poate umple cu zahar, daca este posibil - cu zahar brun. Capacul se aseaza la loc si se lipeste cu aluat sau cu scoci. Asezat intr-un lighean potrivit, dovleacul se lasa intr-un loc intunecat, la temperatura camerei, timp de 10 zile. Se va lasa un lichid care se toarna in borcan, apoi dovleacul se curata atent de coaja si se toaca prin masina de carne sau cu un blender si se amesteca cu sucul. Se consuma cate o lingura de trei ori pe zi, cu 40 minute inainte de masa, timp de 20 de zile. Pentru profilaxie, puteti consuma 1-2 linguri pe zi, in tot timpul anului.
gyny
Postat pe 3 Octombrie 2008 18:16
De la: alisssalx, la data 2008-06-09 03:40:17nu vei scapa de ele nici macar cu lingurile inghetate...am incercat si eu.singura solutie sunt anti-cearcanele!


lingurile inghetate se folosesc pt pungile de sub ochi..nu pt cearcane...pentru cearcane se gasesc tratamente naturiste la farmacie
alexutzab
Postat pe 4 Octombrie 2008 01:09
Sigur, te ajut cu placere.
Lasa-mi un mesaj pe adresa de email:
robuana_15@yahoo.com
cu datele tale de contact.
gabrielamarola
Postat pe 5 Octombrie 2008 16:55
Va recomand anticearcanul de la Inca Rose-My Eyes, care contine acid hyaluronic, cunoscut pentru proprietatile sale benefice. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la mailul eveline_med@medintex.ro

Postat pe 17 Octombrie 2008 10:29
sal,am vazut unul din mesajele tale,k ai sti un remediu pt cearcane.dak ma poti ajuta problema e k in prezent nu sunt in tara,am probat cam tot ce este pe aici dar fara rezultat. multumesc,ele
elep
Postat pe 19 Octombrie 2008 13:03
ULEI DE MIGDALE...E F. F. BUN..LA PLAFAR GASESTI
bubutzu
Postat pe 17 Noiembrie 2008 16:15
baton pentru reducerea cearcanelor si a liniilor fine din jurul ochilor, plasturi activi pentru diminuarea pungilor de sub ochi; pentru detalii eveline_med@medintex.ro
eveline_med
Postat pe 18 Noiembrie 2008 14:44
Nu prea exista remedii..doar machiajul...dar si ala are dezavantaje...am fost la doctori...am folosit o gramada de produse..iar rezultatul:Falita si cu cearcane!
qazwsx2177
Postat pe 6 Decembrie 2008 21:34
De la: qazwsx2177, la data 2008-12-06 21:34:20Nu prea exista remedii..doar machiajul...dar si ala are dezavantaje...am fost la doctori...am folosit o gramada de produse..iar rezultatul:Falita si cu cearcane!

asa crezi?
si eu am fost la medici si am descoperit ca problema era la unul din ovare, chistic!!!
si eu am ramas falita dar stiu ca tre sa lupt cu o cauza destul de grava nu cu un efrect ca pentru el exista anticearcan!!!
betterrr
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 1 De la: kudika152282 26 Martie 2010 21:44
ajutor!!! 36 De la: anca_buzea 25 Mai 2010 21:23
LEOREX = NANOTEHNOLOGIE 9 De la: rockk 15 Februarie 2011 23:10
Cosurile albe sau punctele de grasime 8 De la: Monique_2009 8 Martie 2010 12:42
ah 16 De la: crystyna_crystynutza 28 Septembrie 2009 16:03