Mai multe
|
pai ajung sambata dimineata.... dienuta... sunt zilele firmei si mergwem sa sarbatorim la domeniul regilor.... cica dar o escapada tot fac eu la cluj in oras ...iau pe careva cu mine sa ma aduca in oras si tot vin.... deci nu te preocupa.... ne vedem sigur am nr tau de tel.... te sun inainte si iti spun exact. sultane ...inca nici un raspuns??? ha???? deci asa ha????? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Septembrie 2008 17:46 |
||
|---|---|---|
| ema.. mergi sambata la cluj? | ||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 17:47 |
||
| daaaaa merg la zilele vit...acomului | ||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Septembrie 2008 17:54 |
||
|
Deeeeccciiii , am citit ! la un moment dat faceam parte din harem si tind sa cred ca inca mai fac parte din el ,faptul ca m-am ratacit pe ejaculari in locuri ciudate si alte topicuri inteligente de genul asta si ca nu v-am mai vizitat de ceva vreme nu ar trebui sa fie un impediment nu ? Problema este ca deja va plimbati prin prea multe topicuri si nu stiu sa va gasesc ,poate va hotarati sa ramaneti la unul ...si atunci mai vin si eu prin vizita ce ziceti ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 23 Septembrie 2008 17:55 |
||
lasa iris dragutzo, cate iau eu, si mergem asa, intr-o vizita inopinanta peste sultan, sa vedem ce are de zis
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 23 Septembrie 2008 17:57 |
||
buna ziua dragilooooorrrrr !!!!........ooooffffff.....grele e cu aspirinizarea asta !!!!........draci baltati !!!!....de unde !!!!...... .........am avut de lucru cu alte "unelte" gen cutit,robot,facalet,cratitoi....oleca de foc......borcanele.......si sa vedeti ce bunatati au iesiiiiitt !!!!.......mai Oana.....ma,io te visez de vreo 3-4 nopti la rand,mai draga !!!!!......sa fie fr'un semn ?????........ .....oricum cred ca nu te las "sa ma scapi".....nici tu pe mine ,nici io pe tine !!!!!......incerc sa fiu prezenta la Sultan ,maine !!!!.......o intrebare: pe la cat ajungi si cat stai ????....... salutari la toata lumea ,in rest ,pupici si flori ......
|
||
|
etta Postat pe 23 Septembrie 2008 18:01 |
||
|
REZUMAT : PT IRIS.... zuzu merge sapt viitoare la sultan pe marti sau miercuri in drum spre peregrinari trece pe la brasov la ..."moi".... eu merg la cluj sambata si duminica la zilele firmei si ma intalnesc cu dienuta si cu lucia... si sambata viitoare 4 octombrie ... daca sultanul e acasa... mai culegem ce mai e de cules din vie.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Septembrie 2008 18:01 |
||
oohhooo ,ce va mai plimbati baga la cap vasi sa stii cand vii sa ma iei Etta ...vezi ca de abia in seara asta ajunge borcanul la destinatie
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 23 Septembrie 2008 18:03 |
||
|
sultaneeeee!!!!! super tare avatarul si adevarat !!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Septembrie 2008 18:05 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-23 18:01:37REZUMAT : PT IRIS.... Ema.....SAPTAMANA VIITOARE VINE OANA???...NU MAINE ?????....
|
||
|
etta Postat pe 23 Septembrie 2008 18:06 |
||
saptamana viitoare etta..
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:11 |
||
apropos.. visele tale erau de bun augur?
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:12 |
||
Sultane....ai cel mai tare avatar posibil.............superrrr...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 23 Septembrie 2008 18:16 |
||
De la: zuzu_mic, la data 2008-09-23 18:11:39saptamana viitoare etta.. m-am documentat deja..... |
||
|
etta Postat pe 23 Septembrie 2008 18:18 |
||
De la: zuzu_mic, la data 2008-09-23 18:12:30apropos.. visele tale erau de bun augur? maaaa....eu cred ca da......ca nu se intampla nimic rau....... .....auzi,da de ce rosesti????.......nebunatico.......
|
||
|
etta Postat pe 23 Septembrie 2008 18:18 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-23 18:03:51oohhooo ,ce va mai plimbati aaaaa.....va-nscrieti si voi la vizita prazidentiala !!!!....nu mai are loc omu' de voi !!!..... iris,e bine ca tot ajunge.......o sa-ti mai trimit si tie....azi am uitat.............
|
||
|
etta Postat pe 23 Septembrie 2008 18:20 |
||
Soooooorrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooo,te pupicesc muuuuuuuuuuuuuuuuult de toooooooooooooooott.................si vino odata acasa !!!!......
|
||
|
etta Postat pe 23 Septembrie 2008 18:21 |
||
|
fetelor sa ma iertati va rog frumos... dar nu ma pot abtine.... post pe blogul lui dandanaua_reloaded adica aici... http://www.kudika.ro/comunitate/dandanaua_reloaded/blog/view/3627/definitie-cocalar-cu-dedicatie-de-la-mine-fara-numar-pt-se-stie-nu-i-asa-.html acest post este o replica la acest mesaj in particular.... quote name='mic_negru_si_urat3' date='2008-09-23 17:27:50']IMPRTANT: sa nu fie dinti lipsa in gura,parul ingrijit(nu radacini gri de 4 cm)maini ingrijite,pedicuraaaa(sa nu vad calcaie crapate si uscate sau oja sarita ,sani nu mari neaparat dar sa existe.... parfumul extrem de important ........ in principiu sa nu fie taranca neingrijita si sa nu bea ca o carmolista ma repet... nu ma iau de gramatica ci de prostia unora care da pe dinafara..... ai grija baietas sa nu cumva sa iti crape scafarlia de atata desteptaciune..... aaaa am orgasm literaaaaar.... MEDICAMEEEENTEEEE CA MOARE TRIBUNUUUU' !!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Septembrie 2008 18:21 |
||
|
vreau si io un avatar din ala.... de la cine il ai ...poate ma inspir si eu.... ha???? dai pontu'???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Septembrie 2008 18:25 |
||
ema inca il mai bagi in seama pe retardatul ala?
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:28 |
||
|
aaaaa nuuuu dar asteptam un motiv sa public respectivul articol.... facusem ciorna dar nu prea aveam motiv... ete ca rasari si motivul.... mai o sa ii replic asa de fiecare data cand mai scoate cate o minune.... sti ce am impresia ca baiatul asta in ciuda mesajelor cretine.... ma iubeste dar nu vrea sa arate.... aaaaah.... ma simt .... bleah la dracu.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Septembrie 2008 18:48 |
||
|
Yoy dandanaooo....m-am pierdut prin episoade....de cand citesc si iar recitesc si tot asa...telenovela,,,mai sa fie,,,,iar a aparut individu?Sa stiu,ca nu ma duc sa dorm,daca e show...Eu zic sa nu bagi de seama ce zic unii,altii,,,,invidie mare la roman!!!!!!!!!!!!!!punct. So,,,care mai sunteti pe aici?va pregatiti de vizite,chestii importante.Vreau si eu!Cine ma primeste?Deja Laura e prima pe lista...va inscrieti?Stef,sultane....ce zici..cum e pe la tine,soare plaja..ma primesti sau bag o piscina la motan?Zi ca la tine,sa ma dau si eu smechera ca am vizitat palatul din harem for all,cam multi sa va zic pe nume
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:58 |
||
|
n-am pus la suflet...sincer iti spun .... m-am ofticat mai mult pt etta si fane pt ca stiu ce insemna fata asta pt ei... pe mine... nu m-au atins cu absolut nimic... cum i-am spus cuiva foarte drag mie..... numai pe prosti ii supara adevarul iar eu nu sunt proasta si stiu sa ma vad asa cum sunt ma cunosc muuult prea bine ca sa ma enerveze macar astfel de ..."dejectii" cat despre ... "tembelovela" a fost modul meu de a replica la o mascarada de 2 lei... cat despre postul de azi cu definitia cocalarului.... il aveam scri de ceva vreme ... si azi a fost ocazia perfecta sa il public.... si cum am mai spus.... de cate ori se leaga de posteriorul meu... cred ca nu are idee ce face ori e inconstient ori e sadomasochist si ii place sa isi demonstreze prostia pe toate topicurile.... dar... deja am vorbit prea mult despre ...avortonul asta cretinoid... ia zi mai bine cum ti-a placut "toamna" nu ... epopeea troiana... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Septembrie 2008 23:08 |
||
Of ,melodia aceea ...o ador!In fiecare an,toamna se intampla ceva prin viata mea.De data asta cred ca am scapat ..Revenind la intrebare,frumos ce ai scris tu acolo.Citind descrierea ta,cu frunzele ruginii si ploile mocanesti..m-a apucat dorul de desen,,,Sa nu radeti,la mine in familie toti desenam.Mai bine zis,pictam..eu si tata..mama e cu schitele ...prin facultate colegii aveau o obsesie.."fa si tu acolo o acuarela sa dau cadou" off,,uite ca e toamna,,au inceput scolile,,mai un pic facultatea,,eu ce mai incep?tre sa meditez,poate imi vine vreo idee,,pana una ..alta,,,ascult melodia,am gasit-o pe un vechi cd,pap struguri si imi aduc aminte de tinerete..hihi,.,,faza cu tineretea e la vrajeala
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 23:37 |
||
|
e anotimpul meu fgavorit ...toamna... atata fosgaiala mai rar vezi.... si atatea culori... eee mie imi place fotografia... la desen sunt paralela... si zilele astea am tot iesit dar astept inca un apus de soare .... perfect ... rosu sangeriu si sa cada peste padurea roscata.... mmmmm ce zici te inspira???? si eu te astept dca ai drum prin brasov evident. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Septembrie 2008 23:43 |
||
neata
|
||
|
amira1 Postat pe 23 Septembrie 2008 23:53 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-23 23:43:08e anotimpul meu fgavorit ...toamna... atata fosgaiala mai rar vezi.... mai sa fie !Si eu care fusai nu demult la Sinaia,,la o aruncatura de bat..Acu stiu...si ma autoinvit Da ma inspira,trebe sa-mi fac ordine prin culori,nu le-am folosit de mult timp..cu atatea pe cap..am si uitat de ele...
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 00:00 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-23 23:58:35te-ai trezit... Am facut baieeeeeeeeeeeeeeee si am intrat sa vad ce se mai intampla pe aici
|
||
|
amira1 Postat pe 24 Septembrie 2008 00:00 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-23 23:48:23clau...,vrenmea e cazuta din Bacovia !!! Mai sultane pune de gratar,eu stau de duminica cu bagajele la usa sa ma primeasca cineva.Am fost la Laura ,hotarati-va cine e next Si un vin rosu dulce daca se poate,pls...sezlongul sa fie la soare..costumul de baie e pregatit ..ce mai trebuie?Da.am uitat ..compania....
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 00:02 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-24 00:08:34amira ,ai stabilit cu baau cand ne vedem..???? nu a vb de asta
|
||
|
amira1 Postat pe 24 Septembrie 2008 00:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Bai, spuneti-mi si mie ce sa fac cu o vecina care si-a montat hota in compartimentul de scurgere a blocului ca sa vina la mine mirosul de la ce gateste? | 15 | De la: ROSSDA 19 Iulie 2009 19:15 |
| Fazan....in engleza | 1335 | De la: inamamina 4 Decembrie 2010 16:17 |
| Putin ajutor | 1 | De la: Kyttie 9 Noiembrie 2011 19:17 |
|
|
||
| noi 2... | 1 | De la: SIM74 10 Februarie 2008 22:55 |
| Nu stiu ce sa fac?! | 72 | De la: nico0025 16 Martie 2014 15:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.