Mai multe
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-03 17:50:52Ptr Amira;;;sunt in ro din 2000 dar si inainte am mai fost,am invatat aici romana ,am luat cursuri la un prof din Cluj,am afaceri aici,am fost cas cu o ardeleanca. sa rectific;fac naveta buc-cairo |
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 17:51 |
||
|---|---|---|
|
no ca sa ma lamuresc si eu care-i baiul cu telefoanele???? adica exista vreun obsedat care face spume si nu mai poate de ciuda????? "iesasta o iesplicatie" serios acu, nu cunosteti numarul nu raspundeti simplu eu asa fac si de multe ori sunt telefoane importante...dar daca sunt la munca....nu raspund pe telefoanele mele personale decar rar valeu m-a sunat stef .... acu te sun promit.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Noiembrie 2008 18:28 |
||
pe mine nu ma suna nimeni... doar un descrieierat m-a sunat acu ceva timp, cica avea nu stiu ce concurs la Orange si imi debita niste gogosi cica sa cumpar 5 cartele de reincarcare si sa-i trimit codurile... si cand a vazut ca nu-s dispusa, m-a injurat ca la usa cortului
|
||
|
|
||
|
Lulli Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:01 |
||
|
sa-i ia dreaq-ul de NEMERNICI ... pe tine te voi suna eu ,scumpa noastra si ne vom vedea in cateva zile ![]() acum sunt trist..,fiul meu ,cred ca va fi operat in seara asta sau maine.... un apendic... va trebui sa plec la Spilalul de urgenta Floreasca va pupic si va simt ca-mi sunteti aproape
|
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:28 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-11-03 15:38:55ce urmaresc? stiu..,ca nu vor reusi NICIODATA !!! mai stiu ca administratorii kudika,vor trai si REAL..!!! MAI STIM CU TOTII..,CA INTRE NOI EXISTA ACEL SENTIMET de ADEVAR si SINCERITATE ..!! si chiar suntem OAMENI, cu SENTIMENTE REALE !! va doresc o noapte linistita si frumoasa..!!
|
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:35 |
||
|
stef ai grija de albina.... si dai pup de la mine pls..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:41 |
||
asa am sa fac..!! cam intr-o ora am sa plec,vb cu el pe tel..!! pup si de la el,e tare ingijorat si el si noi.. |
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:53 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-03 19:53:11asa am sa fac..!! daca e doar apendicul scapa repede in 3 zile e acasa.... o sa incerc sa il sun si eu.... dragul de el te rog din suflet sa ii transmiti multa sanatate de la mine... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:55 |
||
|
AM SA-I TRANSMIT !! INTREBARE...: ce spune HAREMUL,despre pozitia administratorilor kudika.. ,fata de noi..?????????? va redau aici, un mesaj...: stef_reloaded 23 mesaje Membru din: 31/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 20:21 Modifica Citeaza Raspunde POATE...,iti va raspunde Kudika la intrebarea asta.. mie mi-au raspuns .. nu le plac.. si nici HAREMUL ce va trebui DESFIINTAT si scos de pe forumul asta.. Subiect: Re: Re: hello! Mesaj: Stef, decizia ta de a te retrage este a ta si numai a ta. Cat despre harem si toate cele... probabil ca ar trebui banat cu totul, dar iti jur ca ma doare sufletul. M-am tot gandit tot weekendul cum sa rezolv problema, imi da cu virgula. Am inboxul plin de reclamatii. Partea funny este ca toata lumea critica pe toata lumea, s-au facut tabere, coalitii... ma simt ca la gradinita Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 |
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:32 |
||
|
poate era un raspuns,la mesajul asta..????:) Mesaj: ...!! sunt convins ca stii totul despre mine..,ca de fapt majoritatea utilizatorilor kudika !! despre familie,prieteni,situatie financiara si tot ce se poate sti..:) cu tot respectul..,dar inca nu inteleg decizia voastra .. este inadmisibil,sa luati decizii doar pentru a fi luate.. doar pt faptul ca unii(l) dintre utilizatori vin cu reclamamatii la adresa mea.. ar fi trebuit sa treceti la analiza : de ce si cum s-a ajuns aici,dupa care, sa luati masurile respective !! un bun manager al acestui forum, ar fi procedat asa cum trebuie !! am sa ma retrag ACOLO..,unde voi fi acceptat.. stiu ca HAREMUL MEU MINUNAT..,ma va urma cu sutele si voi sunteti convinsi de asta ... PACE ,pentru Kudika !! salutari si MULTA PUTERE de a discerne..,voua !! pt tine flori pupici si succese profesionale !! SA-TI FIE BINE !! si site-ului Kudika succese .. |
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:37 |
||
|
sau...,la asta..????????? De la: stef_reloaded la 3 Noiembrie 2008, 15:02 Pentru : ......... Subiect: salut..!! Mesaj:..,mesajul tau referitor la HAREM,ma supara si ma pune pe ganduri..:( sunt convins ca tu nu ai citit acel topic,pt ca daca l-ai fi citit, ai fi vazut lucrurile altfel... topicul "HAREMUL SI MINUNILE LUI" ,poate fi fi luat exemplu de orice user sau persoana reala.. este modul de a lega prietenii virtuale si de a transforma in realitate acele prietenii(demonstrat acolo).. noi nu am atacat pe nimeni.. am gresit, doar ca am raspuns jignirilor,insultelor si tendintelor RASISTE ,manifestate din ce in ce mai mult, pe acest forum.. sa-ti fie bine !! |
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:41 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-03 20:32:38AM SA-I TRANSMIT !! uite parerea mea sincera..... daca vor urmari traficul facut de" harem" probabil ca isi vor da seama ca acel :"harem" este unul din motivele pt care au intr-adevar trafic, daca nu.... atunci pierderea lor. mie imi ajunge timpul petrecut cu voi... ca e pe kudika sau oriunde altundeva va fii oricum excelent. pt ca eu pe voi va vreau..... mi se rupe mie ca e pe kudika sau pe alt forum.... prietemiile nu se pierd asa cu una cu doua sau cu un cont sau altul....adevarul e ca..... acele prietenii legate cu voi sunt mult prea aproape de perfectiune..... asa ca nu se vor pierde daca maine "pica" vreun server si nu mai putem intra pe forum.... ori la bal ori la spital... daca suntem la gradinita sa ne comportam ca atare.... adica Doamna educatoare sa stiti ca exista utilizatori ca fac prosti pe toata lumea......sa nu mai vorbim de intoleranta religioasa sa nu mai vorbim de intoleranta sexuala, su nu vorbim aici de virginelul coman ci de ..... alte alea... nu vorbim aici de musiu tiberiu ... etc vorbim de multe altele.... dar in definitiv astea sunt regulile pe care i ,administratiorii le-au instituit.... adica fara reguli.... in concluzie si contuzie...... ci cum am fost acuzati de spirit de turma.... cred ca ma angajez sa caut un site care sa semne cu asta adica sa aiba forum public liber ..... apropo cum in legislatia romana s-a instituit "chestia aia cu 3 oferte de la 3 firme diferite " va sugerez sa veniti cu idei..... iuuuuiiii cat am mai scris..... propuneri ceva???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:43 |
||
|
asa ca..., dragilor.., va doresc o noapte linistita, nu ca a mea.. pupici multi ,de noapte buna !!! si voi RAMANE.., asa cum m-ati cunoscut.. va pupic dragilor si nu uitati sa fiti BUNI si sa ramaneti OAMENI
|
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:55 |
||
Buna seara harem! mai dar cum lipsesc si eu putin cum se intampla cate ceva... Stef multi pupici pentru puiul tau si multa sanatate.Sa dea D-zeu sa treaca cu bine peste operatie pentru restul->o seara linistita!
|
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 21:01 |
||
|
stef, imi pare rau pt fiul tau...eu ii urez sincer si din tot sufletul doar bine si multa sanatate! sa se faca bine cat mai repede! va doresc tuturor o noapte cat mai linistita!
|
||
|
Lulli Postat pe 3 Noiembrie 2008 23:32 |
||
|
sanatate fiului tau stef! o sa fie bine! daca ai nevoie de ceva sunt si eu p acilea pupicei muulti! |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 3 Noiembrie 2008 23:47 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-03 20:43:29De la: stef_reloaded, la data 2008-11-03 20:32:38AM SA-I TRANSMIT !! Eu tocmai ce am descoperit un nou forum care are mititeii astia de se falfaie asa ca.....sustin propunerea emmei oricand.Nu mi se pare normal ca un topic sa fie sters din cauze necunoscute. Nu mi se pare normal ca o persoana sa vina sa injure TOTI ROMANI si nu numai ( vezi tiberiu takas ) si sa nu i se intample nimic in timp ce toata lumea intreba de moderatori/admini iar la prima reclamatie din partea lui X sa se ia o asemenea hotarare. Unde erati cand se postau 30 de mesaje cu acelasi continut ? Unde erati cand tiberiu takas si-a facut cont asemanator cu al katharei sau cand mi-a furat mie poza cu ursuletii ? Unde erati cand toata lumea posta vulgaritati pe forum ? Sa intelegem ca doriti sa fiti alaturi de utilizatorii dvs iar primul pas catre a ne demonstra acest lucru este stergerea singurului topic care a facut din niste necunoscuti prieteni ? Hai , cred ca puteti mai mult decat atat ,sau aveti prea mult trafic si nu aveti ce face cu el ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Noiembrie 2008 00:45 |
||
|
nu zau asa????...chiar vreti sa desfiintati Haremul.....aici vorbesc cu cei de la Kudika......noooo...asta este o gluma..cat despre mesajele primite de Sultan...nu prea vad eu sa vina de la administratorii Kudicii.... apai cum asa??? eu fac un topic special de injuraturi, am grija de site-ul asta sa nu se mai injure si jigneasca peste tot si voi veniti sa spuneti ca desfiintati Haremul???? cuma asa??? hai sa va propun ceva: ia faceti un bine si ma puneti acilea la voi un moderator sa vezi ce va moderez eu Kudika si ce liniste o sa fie....in schmb nu vreau nimic..decat dragostea si sinceritatea Haremului.... Kudika.....sa desfiintezi un topic ....hmmm...daca ma gandesc bine, desfiintarea unui topic se face numai in momentul in care este cenzura multa....cum au mai fost si altele dar nu acesta unde este linistit si vin numai oameni cu suflet, exceptia unora care vor ca noi sa slabim si ne papa de undeva...hai mai ganditi la rece ca acu vine iarna.... asa...dragii mei...va doresc o zi frumoasa si calduroasa.....caci noi virtuali si reali nu ne desparte nimeni.......HAREMUL SI MINUNILE LUI.......MARI MINUNI...SI RAR DE GASIT......
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:13 |
||
stiu ca aveti incredere in mine dar pt a clarifica situatia si a evita banuielile..,va voi reda mai jos primul mesaj primit pe privat,in momentul cand am deschis mesageria acestui nou cont !! nu voi da numele numele persoanei ce mi l-a trimis,dar va dau asigurari ,ca vine de la kudika !! la 31 Octombrie 2008, 15:35 Pentru : stef_reloaded Subiect: hello! Mesaj: buna! Mi-am petrecut cam jumatate de zi banandu-te. Sincer, nu am niciun interes sa fac asta, mai ales ca esti unul din userii activi Kudika. te-au raportat mai multi utilizatori si as vrea sa te rog sa incerci sa mentii limbajul in limitele decentei, situatie in care eu promit sa nu te mai banez. Facem pace? |
||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:10 |
||
administratorii ,nu ma lasa sa postez mai incerc sa auda si ei cintarea mea:NIMENI NU POATE DESFACE CEI LASAT DE D-zeu,NIMENI NU POATE SA ITI IA CEI AL TAU ma bucur ca am cunoscut oameni asa ca voi,si real,nu doar virtual,datorita voua miam schimbat parerea despre mine,sunt alta ENTA,ma bucur ca team cunoscut si ca ai primit pomana mea,te tuc de nu te vezi,asa fac eu cu cei dragi mie Amira nu mai spun na,nu plinge iubita Stef sunt alaturi de fam ta,asa suntem noi,la bine si la rau haremmm,pt voi cu tot dragu asa ca sa nu uit pe nimeni
|
||
|
mari58 Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:33 |
||
Eu te inteleg ca daca ai pleca de pe forumul asta , si tu sirbete si zana paroasa Oana probabil ca ar fi trist , voua vi s-ar lua viata pentru ca numai virtual traiti iar noi , restul am ramane fara doi clovni , doua specimene de nemaivazut de care sa facem bascalie. Deci eu zic sa convietuim pe forum si voi si eu pentru ca va pregatesc stupize stupize printre care un filmulet. E mai palpitant sa va vad reactiile si cum va faceti iar si iar de rasul curcilor
|
||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:37 |
||
Sa nu uit zanateca arata oribil in poza de la avatarul stirbetelui Dar nu e o noutate , imaginea ei de diva de provincie cu care ne-a obisnuit Se roaga de barbati sa ii cumpere haine de la bazar si se pozeaza tantosa sa creeze impresii pentru ca are o viata mizerabila una in care nici barbatu-su nu mai sta cu ea decat pentru interesele lui
|
||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:42 |
||
Doamne iarto,ca nu stie ce vorbeste Doamne ai grija de sufletul ei
|
||
|
mari58 Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:48 |
||
|
Mia , fii draguta si lasa-ne ok ? Poti spune ce doresti pe celalat topic dar aici abtine-te ca nu ai farmec deloc ! |
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:49 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-11-04 22:49:54Mia , fii draguta si lasa-ne ok ?da ce iris stirbul ce cauta aici ? si eu am voie fac ce vreau si stiu ce fac
|
||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:57 |
||
De la: Luli2, la data 2008-11-03 19:01:40pe mine nu ma suna nimeni...o sa te sune si pe tine stai linistita asteapta la rind sa va sune obsedatu sa va ameninte si apoi sa va plinga de mila si voi cadine credincioase o luati in freza direct
|
||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:03 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-03 19:28:35sa-i ia dreaq-ul de NEMERNICI ...sa te ia pe tine bai obsedatule ca tu le suni bai si le ameninti te va suna scumpa ca si pe celalte
|
||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:07 |
||
De la: MiaBela_Reloaded, la data 2008-11-04 23:07:08De la: stef_reloaded, la data 2008-11-03 19:28:35sa-i ia dreaq-ul de NEMERNICI ...sa te ia pe tine hai sa nu facem drama din asta....ca nu stii tu cine suna si cine nu...daca ai ceva concret ok..dar eu zic sa continuam discutia pe topicul acela dragut....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:32 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-03 19:41:31stef ai grija de albina.... si dai pup de la mine pls..... asa tata asa nume pentru copil stai pe forum mos coclit si ceri compasiunea cadinelor in loc sa te duci sa stai la spital dar sta femeia aia pe care o subjugi tu care munceste sa te tina pe tine in circa parazitule !
|
||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:39 |
||
De la: MiaBela_Reloaded, la data 2008-11-04 23:39:19De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-03 19:41:31stef ai grija de albina.... si dai pup de la mine pls..... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| AJUTOR!!!!! MI S-A RUPT PROTEZA SI NU MAI POT MERGE!!!!!!! | 7 | De la: dragalaspui 1 Septembrie 2008 15:05 |
| Sacul lui Mos Craciun | 80 | De la: Lucia38 27 Decembrie 2010 14:16 |
| LOC DE CEARTA,CATERINGA SI EVENTUAL LOC DE INJURAT! | 435 | De la: onnyta 10 Iulie 2008 11:58 |
|
|
||
| Concurs Corfu | 3 | De la: iris_4_ever 17 Iulie 2008 19:40 |
| Ajutooooooooooorrrrrrrrrrr | 2 | De la: cuucu_baau 23 Septembrie 2008 15:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.