Setari Cookie-uri

"HAREMUL" SI MINUNILE LUI..!!

Georgia.. ,din pacate ne vom vedea doar duminica dupa amiaza..
dar va veni in decembrie, la Sultan

Postat pe 7 Noiembrie 2008 23:19
De la: Georgia99, la data 2008-11-07 22:52:23
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-07 22:36:57
m-a sunat Truli acum !!!
a plecat spre Bucuresti..
Sulanu' e fericit !!
mafiaaaaaa..,laura ,ema !!
unde-mi umbati vulpilor

vine luli in buc in week-end ???? cat sta?

sta putin ca ...merge cu traba , asa zicea pe la cafenea.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 7 Noiembrie 2008 23:37
LA MULTI AAAAAAAAAAAAAAAANNNIIIIIIIIIIIIIII !!!!!.....TUTUROR SFINTILOR SI SFINTELOR DIN HAREEEEEEEEEEEEEMMMM !!!!......SA VA DEA DUMNEZEU ZILE SENINE SI PLINE DE FERICIRE SI O VIATA ASA CUM V-O DORITI !!!!........CU MULTA DRAGOSTE .....DE LA PEEEEEERVERSAAAAAAAAAAAA !!!!!........
etta
Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:47
asa-i PERVERSO..
LA MULTI ANI !!
din partea mea ,celor ce poarta numele sfant, de Mihail si Gavril

Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:54
Salutari la toti!desi sunt muslim, va doresc elor care purtati numele de mIhai si Gavril ,multa sanatate ,tot ce va doriti!
De la mine si de la the_tunnel
Weekend placut!

Postat pe 8 Noiembrie 2008 14:30
multumesc mult de tot pt urari....
auzi enta... stef vorbeste numai de bine de tine....

oricum vroiam sa spun celor din harem si nu numai ...
la multi ani pt cei care sunt mihai mihaele si gabriele si gabrieli...

dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Noiembrie 2008 14:32
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-08 14:30:17Salutari la toti!desi sunt muslim, va doresc elor care purtati numele de mIhai si Gavril ,multa sanatate ,tot ce va doriti!
De la mine si de la the_tunnel
Weekend placut!

bine ai revenit..!!
sanatate si pupici multi ,de la Sultan pt voi..
aplauze pt gestul unui muslim..

Postat pe 8 Noiembrie 2008 15:32
De la: etta, la data 2008-11-06 19:47:31
De la: amira1, la data 2008-11-05 10:01:33BIETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAA

UNDE ESTI???????
MI-E ASA DOR DE TINE SI DE BUNA TA DISPOZITIE....

UITE-ACILEA SUUUUUUUUUUUTTT !!!!!......SCUZE DE LIPSA........NETU',BATU-L-AR VINA !!!!!.....SI SERVICIILE ROMTELECOM DEFECTUOASE !!!!....DAAAAAAAARRRRRRRRRR.................I'M BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK !!!!........

amira1
Postat pe 8 Noiembrie 2008 17:08
De la: etta, la data 2008-11-06 19:47:31
De la: amira1, la data 2008-11-05 10:01:33BIETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAA

UNDE ESTI???????
MI-E ASA DOR DE TINE SI DE BUNA TA DISPOZITIE....

UITE-ACILEA SUUUUUUUUUUUTTT !!!!!......SCUZE DE LIPSA........NETU',BATU-L-AR VINA !!!!!.....SI SERVICIILE ROMTELECOM DEFECTUOASE !!!!....DAAAAAAAARRRRRRRRRR.................I'M BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK !!!!........

amira1
Postat pe 8 Noiembrie 2008 17:08
Amira draga,da' tare te bucuri tu de mine !!!!!......tu chiar te-ai indragostit !!!!......de mine,normal !!!!...... .....iote-aci pentru tine ,de la mine...... ........fara numar,fara numaaaaaaarrrrr..........
etta
Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:11
Enta,bine ai venit in gasca noastra de........NEBUNI MINUNATI !!!!...... .....eu sunt PERVERSA acestui Harem.....si daca ai vreo doleantaaaaa......... .......deci.....welcome !!!!.......
etta
Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:14
buna seara harem sunt la datorie si spun prezent am si eu un sfint la casa mea azi sa papat tot si acum pregatesc pt miine alta tura de musafiri va tuc pe toti de nu va vedeti
mari58
Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:17
De la: etta, la data 2008-11-08 19:11:57 Amira draga,da' tare te bucuri tu de mine !!!!!......tu chiar te-ai indragostit !!!!......de mine,normal !!!!...... .....iote-aci pentru tine ,de la mine...... ........fara numar,fara numaaaaaaarrrrr..........

logic ca ma bucur ca doar esti iubita mea BIETTA.....
si cred ca ne potrivim ca 2 picaturi de apa.

amira1
Postat pe 9 Noiembrie 2008 08:10
De la: mari58, la data 2008-11-09 00:17:20buna seara harem sunt la datorie si spun prezent am si eu un sfint la casa mea azi sa papat tot si acum pregatesc pt miine alta tura de musafiri va tuc pe toti de nu va vedeti

Sa-ti traiasca sfintisorul si multa sanatate din partea mea.
distractie placuta in continuare...

amira1
Postat pe 9 Noiembrie 2008 08:14
amiraaaaaaa,hai fuga la masa,pai cit sa te mai astept,si voi fetelor fuguta,eeeeeeee,veniti pina mai am tuc tot haremul si vam dus la manastire cu mine in gind nu vam uitat
mari58
Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:41
De la: mari58, la data 2008-11-09 18:41:52amiraaaaaaa,hai fuga la masa,pai cit sa te mai astept,si voi fetelor fuguta,eeeeeeee,veniti pina mai am tuc tot haremul si vam dus la manastire cu mine in gind nu vam uitat

mari mersi frumos....esti o draguta...ca de obicei.....

mafia_nrr1
Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:43
buna dimineata,HAREM MINUNAT !!!

a fost o nunta, ca in povesti..
distractie la maxim,pana dimineata...locatie un hotel din Baneasa !!
dans si voie buna tot pana dimineata !!
superTARE !!!

a urmat partea cea mai grea ..,dar cea ma FRUMOASA si de NEUITAT..!!

Sultanu' si familia lui,trebuia sa o intampine pe scumpa lor prietena, Truli..!!
Sultanu' mai mult decat obosit,face ce face si reuseste sa-i faca cadou SURPRIZE lui Truli,urmatorele cadane :
iris 4ever
ema iordanescu din Brasov,caruia tin sa-i multumesc tare mult,pt prezenta si bucuria ce ne-a facut-o..
micuta sheeva...,pe care nu o vazusem real niciodata !!!
te pupic iubita si-ti multumesc pt placerea ce ne-ai oferit-o ,de a te cunoaste..!!!

cadana sefa si puiul nostru !!!
ce putea sa fie mai frumos ..,decat momentele cand fetele apareau pe rand,fara ca Truli sa stie de aparitia lor !!
pentru ca asa cum v-am spus ,ea nu fusese anuntata ,decat de prezenta mea si a lui iris..
desigur, ca s-a lasat cu lacrimi adevarate de bucurie..!!!

discutii, pe telefon cu PERVERSA !!!
iar spre finalul intalnirii noastre,am primit cu totii cadoul surpriza
al mafiei....

care a vorbit cu fiecare dintre noi si ne-a adus mare bucurie tuturor !!
mafia....,iubita noastra !!!
cum este Truli..????
mult mai dulce,mai frumoasa si mai adevarata, decat o stiti cu totii..!!
Truli, este MINUNEA HAREMULUI si a Sultanului !!!
daca mai trebuia vreo demonstratie pt unii,ca aici am adunat minununile,au avut-o..
si le vom mai oferi..

Postat pe 10 Noiembrie 2008 09:25
buna dimineata, harem!!!!!
truli a ajuns cu bine la suceava, plina de fericire!
vreau sa multumesc tuturor celor alaturi de care ieri am petrecut clipe de neuitat! surprizele de care am avut parte au fost minunate! ema, iris, sheeva, tantica, puiul de sultan sunt oameni absolut minunati, alaturi de care merita sa ne bucuram de viata, iar celor care ne urasc si incearca sa ne dezbine, NU VOR REUSI!!! un topic poate fi sters, dar o identitate NICIODATA!!!
Lulli
Postat pe 10 Noiembrie 2008 10:14
MINUNILE MELE......buna ziua !!!!!.......MINUNI,da.......MINUNI,exista......sunt oamenii adevarati si sinceri care m-au facut sa deschid un nou capitol in viata mea!!!......sunt oamenii care ma fac sa ma simt utila si dorita........sunt oamenii care au dat un sens nou personalitatii mele......sunt oamenii ADEVARATI si prietenii DE NADEJDE pe care visam sa-i descopar !!!!....si de care aveam nevoie.....

cu fiecare nume care se adauga in "LISTA SUFLETULUI MEU",ma simt mai puternica,mai folositoare.....mai "barbata"......si in acelasi timp mai sensibila si mai emotiva!!!......si asta pentru ca observ ca sunt apreciata si dorita,dar in acelasi timp,sunteti langa mine cand am nevoie !!!......si ce-as putea sa-mi doresc mai mult de la VOI,PRIETENII MEI DE SUFLET ?????.......

CREDETI-MA CAND VA SPUN CA SUNTETI PARTE DIN INIMA MEA !!!!......pentru ca eu nu stiu sa mint si sinceritatea mea exagerata uneori nu mi-a folosit......dar asta e.....prefer sa fiu sincera......si sa ma iubeasca prietenii pentru asta !!!!.......VA PUP DULCE SI VA IMBRATISEZ CU CEA MAI MARE CALDURA !!!......

va urez o saptamana usoara si plina de iubire !!!!.......
etta
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:56
etta, esti o adevarata doamna, o femeie minunata si cu suflet mare, asa ca tine sunt multi in harem. Noi impreuna formam o mare familie si doar uniti vom ramane asa. Sa moara dusmanii nostri!!!
Lulli
Postat pe 10 Noiembrie 2008 13:23
va salut si pe voi mafia ,PERVERSA,donttouch si pe toate celelalte..!!

dragelor si dragilor..,sunt fff trist in urma unei discutii pe mes...,cu o persoana la care am tinut extrem de mult !!si voi toti stiti asta..(pt care am varsat lacrimi multe)

nu am crezut vreodata ,ca pot sa fiu acuzat de santaj,de telefoane cu amenintari..!!
eu stef80.., sunt cel care ma stiti,cu sufletul, familia si saracia mea...
nu m-am sfiit vreodata sa vi le prezit..!!

descopar ca mai multe persoane,ma urasc...
ele nu au fost definite...

vreau sa fie clar un lucru :

NU dusmanesc pe ancuta,pe deiuta,pe france si nici chiar pe micutu...
caruia dupa cate mi-a facut,nu l-am sters din lista de prieteni de pe mes,nu i-am vazut pozele de la profil si nu i-am dat nici un telefon..
NU AM NIMIC, CU CEI CE NU MA ACCEPTA ...
NU AM AVUT RELATII CU CEI DIN HAREM ,DECAT DE PRIETENIE SI NU ASA CUM SE BANUIE...
NU AM DAT TELEFOANE NIMANUI DE AMENINTARE ,ASA CUM MI SE SPUNE IN FATA CA AS FI FACUT SI NU DE CATRE (miha16 sau de sora laura)....
NU AS FACE ASTA VREODATA SI DACA AS AVEA CEVA CU CINEVA ANUME, PREFER SA-I SPUN IN FATA..

SE LUCREAZA MULT LA IMAGINEA MEA...
SA LE FIE DE BINE SI LE DORESC SUCCES,DESI STIU CA NU AU..

pt ca eu stef80 ,sunt eu si voi ramane asa cum sunt ,indiferent ca unora(repet cateva persoane) nu le convine persoana mea..

si vreau sa mai spun un lucru..

nu MA CRED Sultan si nici PRINT ...,asa cum mi se tot repeta !!
sunt un om care ca toti oamenii, mai si gresete uneori ..,din naivitate si prea multa incredere in oameni..
ma bucur ca am ramas cu voi cei multi si de-ar fi ca si altii sa ma paraseasca ,voi ramane cu ceilalti si experienta de a cunoaste cat mai multe despre om..!!

Postat pe 10 Noiembrie 2008 13:31
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-10 13:31:53va salut si pe voi mafia ,PERVERSA,donttouch si pe toate celelalte..!!

dragelor si dragilor..,sunt fff trist in urma unei discutii pe mes...,cu o persoana la care am tinut extrem de mult !!si voi toti stiti asta..(pt care am varsat lacrimi multe)

nu am crezut vreodata ,ca pot sa fiu acuzat de santaj,de telefoane cu amenintari..!!
eu stef80.., sunt cel care ma stiti,cu sufletul, familia si saracia mea...
nu m-am sfiit vreodata sa vi le prezit..!!

descopar ca mai multe persoane,ma urasc...
ele nu au fost definite...

vreau sa fie clar un lucru :

NU dusmanesc pe ancuta,pe deiuta,pe france si nici chiar pe micutu...
caruia dupa cate mi-a facut,nu l-am sters din lista de prieteni de pe mes,nu i-am vazut pozele de la profil si nu i-am dat nici un telefon..
NU AM NIMIC, CU CEI CE NU MA ACCEPTA ...
NU AM AVUT RELATII CU CEI DIN HAREM ,DECAT DE PRIETENIE SI NU ASA CUM SE BANUIE...
NU AM DAT TELEFOANE NIMANUI DE AMENINTARE ,ASA CUM MI SE SPUNE IN FATA CA AS FI FACUT SI NU DE CATRE (miha16 sau de sora laura)....
NU AS FACE ASTA VREODATA SI DACA AS AVEA CEVA CU CINEVA ANUME, PREFER SA-I SPUN IN FATA..

SE LUCREAZA MULT LA IMAGINEA MEA...
SA LE FIE DE BINE SI LE DORESC SUCCES,DESI STIU CA NU AU..

pt ca eu stef80 ,sunt eu si voi ramane asa cum sunt ,indiferent ca unora(repet cateva persoane) nu le convine persoana mea..

si vreau sa mai spun un lucru..

nu MA CRED Sultan si nici PRINT ...,asa cum mi se tot repeta !!
sunt un om care ca toti oamenii, mai si gresete uneori ..,din naivitate si prea multa incredere in oameni..
ma bucur ca am ramas cu voi cei multi si de-ar fi ca si altii sa ma paraseasca ,voi ramane cu ceilalti si experienta de a cunoaste cat mai multe despre om..!!

nu mai pomeni numele meu sau al andreei!

Postat pe 10 Noiembrie 2008 13:56
DE CE?

Postat pe 10 Noiembrie 2008 13:59
si nu te ma chinui sa pari ranit!ca nu te-am 'muscat' de fund,ok?
te-am rugat foarte frumos sa-ti vezi de treaba ta!dar tu,nu si nu!!!
am mai intervenit eu pana acum?te-am lasat in pace!
imaginea ti-ai facut-o tu,nimeni altcineva nu are vreun interes sa te denigreze... cum te plangi tu!fiecare crede ceea ce doreste!

Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:04
De la: ancuta24, la data 2008-11-10 14:04:52si nu te ma chinui sa pari ranit!ca nu te-am 'muscat' de fund,ok?
imaginea ti-ai facut-o tu,nimeni altcineva nu are vreun interes sa te denigreze... cum te plangi tu!fiecare crede ceea ce doreste!

nu,draguta,l-ati "muscat" de inima !!!.......si doare mult mai al dracului !!!!......asa caaaa........nu mai interveni pe acest topic destinat MINUNILOR HAREMULUI,de care tu te-ai despartit !!!......
etta
Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:11
stai linistita a fost o interventie fara premeditare,datorata faptului ca EL a deschis subiectul despre mine si deiuta!!!!

Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:12
si pe mine cine m-a 'muscat'?oare???

Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:14
De la: etta, la data 2008-11-10 14:11:12
De la: ancuta24, la data 2008-11-10 14:04:52si nu te ma chinui sa pari ranit!ca nu te-am 'muscat' de fund,ok?

nu,draguta,l-ati "muscat" de inima !!!.......si doare mult mai al dracului !!!!......asa caaaa........nu mai interveni pe acest topic destinat MINUNILOR HAREMULUI,de care tu te-ai despartit !!!......

eta,sa inteleg ca se plateste o anumita taxa la intrare?cine esti tu,sa faci astfel de afirmatii?

Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:41
De la: ancuta24, la data 2008-11-10 14:41:59
De la: etta, la data 2008-11-10 14:11:12

eta,sa inteleg ca se plateste o anumita taxa la intrare?cine esti tu,sa faci astfel de afirmatii?

nu incerca sa fii ironica ca nu are rost..nu a zis nimeni de nici o taxa....dar ti-am spus ca tu intelegi numai cum vrei..aici sunt bine veniti toti prietenii cu inima curata..deoarece a fost dechis de stef..acest topic si a pus mult suflet....iar cum tu nu vrei sa mai stii nimic...nu-ti interzice nimeni sa nu scrii poti sa scrii dar numai atunci cand stii ca ai inima curata ,,,,,paraca mi-ai spus ca esti mai mult decat 10 fete....

scuzele mele...dar la cata ura aveti voi ...nu va intrece nimeni..si pentru ce???? pentru nimic..mai ganditi inainte sa vorbiti...
mafia_nrr1
Postat pe 10 Noiembrie 2008 15:07
nu stiu de ce la 5 cuvinte folosesti cuvantul ura...
aimee31
Postat pe 10 Noiembrie 2008 15:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cel mai folositor banc pe care l-am citit vreodata 6 De la: PredatoR_adidas 26 Noiembrie 2008 23:51
Sarpele ca PET 30 De la: blussy 15 Septembrie 2009 19:21
va cer din toata inima parerea!!!!!!! 48 De la: cristio2006 11 Decembrie 2009 11:50
SONDAJE 10 De la: rashela 9 August 2009 01:08
Am invatzat multe lucruri 8 De la: Ele_ely 18 August 2009 12:22