Mai multe
|
acum vreau sa vad....s-a vehiculat ca as fi sub nu stiu care cont,deiutaancuta sau ceva de genul.... acesta este contul meu si nu am intervenit in niciun fel in certurile voastre....so....daca are cinvea ceva de spus bine,daca nu,la revedere! |
||
|
aimee31 Postat pe 10 Noiembrie 2008 15:13 |
||
|---|---|---|
De la: aimee31, la data 2008-11-10 15:13:54acum vreau sa vad....s-a vehiculat ca as fi sub nu stiu care cont,deiutaancuta sau ceva de genul.... ADIOS...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 10 Noiembrie 2008 15:15 |
||
De la: ancuta24, la data 2008-11-10 14:41:59De la: etta, la data 2008-11-10 14:11:12De la: ancuta24, la data 2008-11-10 14:04:52si nu te ma chinui sa pari ranit!ca nu te-am 'muscat' de fund,ok? ce ,draguta,ai vazut ca nu ti-am mai raspuns si vrei sa ma mai provoci ????......nu mai incerca .....pentru ca eu nu ma "intretin" la vorba decat cu cei care merita !!!!........nu-mi consum energiile degeaba !!!.....asa caaaaaa........sa fii sanatoasa si fericita !!!!...... aaaa...si cine sunt eu ???....IO SUNT IO SI NUMENI ALTCINEVA .......UNICAT !!!!........
|
||
|
|
||
|
etta Postat pe 10 Noiembrie 2008 15:18 |
||
De la: mari58, la data 2008-11-09 18:41:52amiraaaaaaa,hai fuga la masa,pai cit sa te mai astept,si voi fetelor fuguta,eeeeeeee,veniti pina mai am poate de Craciun inchallahhhhhh...
|
||
|
amira1 Postat pe 10 Noiembrie 2008 15:25 |
||
Amiraaaaaaaaaaa....iubita mea BI....BINE AI REVENIT !!!!....... .....acu' ti-i dau in legalitate !!!......
|
||
|
etta Postat pe 10 Noiembrie 2008 15:33 |
||
De la: etta, la data 2008-11-10 15:33:03 Amiraaaaaaaaaaa....iubita mea BI....BINE AI REVENIT !!!!....... offfff al-hamdulilallah. in sfarsit am devenit ce ne doream fara posibilitatea de a te pierdee vreodataaaa |
||
|
amira1 Postat pe 10 Noiembrie 2008 16:51 |
||
|
ma mandresc cu iubita mea Ettaaaaaa, ca e fffffffffffffffffffffffffffffffffff frumoasa, e de gasca , o persoana care oricine si-ar dorii sa aibe. respectele mele si laude de bine. te iubeeeeeeeeeeeeessssssssssscccccccccccccccccccccccccccccccc |
||
|
amira1 Postat pe 10 Noiembrie 2008 16:55 |
||
|
Buna seara! Mai dar si aici sunt unii cu rautati?Pai le deshidem topic separat de dat cu capul,,,si unca unul pentru cele mai inteligente usere de pe kudika,,,,ca sa nu ne mai urmareasca peste tot ...ce ziceti? stef ,amice,ma gandeam la un gratar acolo la tine,ce zici?de se face clau bine,facem un gratar?poate mai vin si altii din harem va pup,numai bine
|
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2008 18:34 |
||
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-10 18:34:10Buna seara! cand ,cand ????.......ca io-s prima pe lista !!!..... Enta,topic de dat cu capul exista !!!.......cat despre celalalt,mai asteptam !!!.......sa se mai inmulteasca inteligentele !!!.......
|
||
|
etta Postat pe 10 Noiembrie 2008 18:37 |
||
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-10 18:34:10Buna seara! gratarul pe cand??????? ca sa stiu de pot sa particip si eu...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 10 Noiembrie 2008 18:38 |
||
De la: amira1, la data 2008-11-10 16:55:50ma mandresc cu iubita mea Ettaaaaaa, ca e fffffffffffffffffffffffffffffffffff frumoasa, e de gasca , o persoana care oricine si-ar dorii sa aibe. wowwwww........ ........numai sotul meu mi-a mai facut asa declaratii !!!......pup dulce !!!....si mersi pentru ceea ce gandesti despre mine !!!.......si ceea ce simti ........
|
||
|
etta Postat pe 10 Noiembrie 2008 18:39 |
||
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-10 18:38:47De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-10 18:34:10Buna seara! tu PACALICI,intai sa vii acasa ....si=apoi mai discutam de gratare !!!.......ca m-am lasat in stare de staza pana te-oi imbratisa cu adevarat !!!!.....ca sa nu ma usuc de dor !!!......
|
||
|
etta Postat pe 10 Noiembrie 2008 18:41 |
||
De la: etta, la data 2008-11-10 18:41:38De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-10 18:38:47De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-10 18:34:10Buna seara!
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 10 Noiembrie 2008 18:46 |
||
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-10 18:34:10Buna seara! sa va tina Dumnezeu sanatosi pe amandoi si gratarul il vom face cu siguranta .. DATA.., o hotarasti tu si clau(the tunnel),caruia te rog sa-i dai pupici speciali de la Sultan.. desi sunt putin supy pe ea, ca nu mai putem vb pe tel.. toate cele bune voua ,iar Haremul Minunilor,cu siguranta se va prezenta ...
|
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2008 19:53 |
||
|
Putina liniste,va rog!!!...ce se audeee????....tic-tac....tic-tac.....3....2.....1.....pooooc.... .poooc....vuuuf...vuuuf....buuum....buuuum....sampanieeeee....ar tificiiii....MULTI ANI TRAIASCAAAA!!.....MULTI ANI TRAIASCAAA!!!....LAAA MUUUULTI AAAANI!!.....CINE SA TRAIASCAAAA???.....CINE SA TRAIASCAAA???....LA MUUUULTI AAAANI!!.....SULTANU' SA TRAIASCAAAA!!....SULTANU' SA TRAIASCAAA!!!....LAAAA MUUUULTI AAAANI!!!!........ ..... DA,DRAGILOR,.....E ZIUA LU' SULTANUUUUUUUUUUUUU' !!!!!!!......... ...... SULTANE ,tu sa ne traiesti Si sa nu ne parasesti !!!..... Zi de zi sa infloresti Si sa fii mereu CE ESTI: OM CU SUFLET SI IUBIRE SI CU-O MARE DARUIRE !!!..... OM CU INIMA CURATA CARE DRAGOSTE ARATA !!!..... OM DE OM....ADEVARAT....cum spune Al tau MINUNAT HAREM,plin de cadane !!!..... Sa-ti dea Domnu viata linistita Lang-a ta familie unita !!!.... Viata lunga,plina de succese, Bucurii nenumarate si alese !!!..... Voia buna umple a ta casa Si bucate multe...a ta masa !!!..... Curga vinul dulce tot mereu... si lin.... Muzica sa cante !!!!.....SA SARBATORIIIIIIMMMM !!!!....... LA MULTI ANI,STEFULE !!!!!.....SA DEA DUMNEZEU SA RAMAI ACELASI OM PE CARE L-AM CUNOSCUT ACUM 6 LUNI.....SI SA DEA DUMNEZEU SA RAMANEM VESNIC PRIETENII CARE SUNTEM IN ACEST MOMENT !!!!....... EU SI FAMILIA MEA , LA ACEST CEAS TARZIU DIN NOAPTE, ITI DORIM TOT BINELE DIN LUME SI FIE CA VIATA SA-TI FIE PRESARATA NUMAI CU BUCURII SI IMPLINIRI !!!!.......IAR CALEA PE CARE PASITI,TU SI MINUNATA TA FAMILIE,SA FIE LINA SI LUMINATA DE DRAGOSTEA CELOR CARE TE IUBESC !!!!........TE IUBIM,STEFULEEEEEEEEEEEEEEE !!!!.......
|
||
|
etta Postat pe 11 Noiembrie 2008 00:11 |
||
De la: etta, la data 2008-11-11 00:11:30 Putina liniste,va rog!!!...ce se audeee????....tic-tac....tic-tac.....3....2.....1.....pooooc.... .poooc....vuuuf...vuuuf....buuum....buuuum....sampanieeeee....ar tificiiii....MULTI ANI TRAIASCAAAA!!.....MULTI ANI TRAIASCAAA!!!....LAAA MUUUULTI AAAANI!!.....CINE SA TRAIASCAAAA???.....CINE SA TRAIASCAAA???....LA MUUUULTI AAAANI!!.....SULTANU' SA TRAIASCAAAA!!....SULTANU' SA TRAIASCAAA!!!....LAAAA MUUUULTI AAAANI!!!!........ ..... E ziua lui sultanul? Ce coincidenta, e si a lui tatalui meu. Va urez laamandoi sanatate, fericire, bucuriiiiiiiii in viata, liniste sufleteasca, sa va dea Dumnezeu tot ce e mai frumos si bun in viata asta. LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII CU SANATATE SA VA DEA DOMNUL ZILE SENINE SI FERICIRE LA MULTI ANI SA TRAITIIIIIIIIIIIIIIIIIII O ZI EXCELENTA CA E 11 ZI CU NOROC........ |
||
|
amira1 Postat pe 11 Noiembrie 2008 07:43 |
||
PE MINE NU MA ASTEAPTA NIMENI CA S VIN ACASA |
||
|
amira1 Postat pe 11 Noiembrie 2008 07:44 |
||
Amiraaaaaaaaa,draga mea,cum sa nu te astepte nimeni sa vii acasa de sarbatori ?????........pai io ce sunt ????.....sau sultanu'?????.......stii bine ca dorim sa vii acasa si sa ne cunoastem !!!!......... ....LA MULTI ANI !!!!......PENTRU TATICUL TAU......SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI IMPREUNA DE ACESTA VIATA !!!....... .....ca tare e greu cand nu mai ai pe niciunul ......... ......deci.......fa bine si misca-ti poponetul acasa de sarbatori !!!.......te asteptam cu sarmale si ardei umpluti !!!!......si toate cele specifice sarbatorilor de ierna......si cu zapada,daca da Domnul !!!!.......
|
||
|
etta Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:45 |
||
De la: etta, la data 2008-11-11 10:45:19 Amiraaaaaaaaa,draga mea,cum sa nu te astepte nimeni sa vii acasa de sarbatori ?????........pai io ce sunt ????.....sau sultanu'?????.......stii bine ca dorim sa vii acasa si sa ne cunoastem !!!!......... mersi mult pt urari... esti o dulceata... cred ca vin de Craciun intr-o mini vacanta ca nu am mai vazut zapada de 3 ani :sml- happy0158: ![]() si muncesc ffff mult, am nevoie de relaxxxxxxx. sssssssi eu vreau sa-mi cunosc viitoareeeea nevastaaaaaaaaaa
|
||
|
amira1 Postat pe 11 Noiembrie 2008 11:48 |
||
NEVASTAAAAA ????...... ........eu voi fi BARBATUL in acesta relatie,ca sunt satula de NEVASTUIALA actuala !!!!.......sa mai stau si io cu picioarele pe masa si sa fiu servita !!!!....... ......asta nu inseamna ca nu o sa ajut !!!!.......deeeeeciiiii........IO TARZAN,TU JANE !!!....... ......
|
||
|
etta Postat pe 11 Noiembrie 2008 12:47 |
||
SULTANE.......versurile sunt mai jos....melodia nu o stii dar promit sa-ti cant cand ajung acasa auuuu deschide SULTANE fereastra aaauu ca sa vezi ce-ti trimite fata de la distanta ce mare iti trimit imbratisare aaaa SULTANE sa-ti fie bine auaa.aauu...ca MAFIA te iubeste pe tine auuuu...eu urare ti-am trimis de pupici sa nu mai zic .... SULTANE sa fii sanatos Si la punga tare gros Sa stai tu pe canapea Numai tu stii ce-i sub ea... Fericire si sanatate ....... sa-ti dea Domnul .....de ea sa ai parte...sanatatea-i pretioasa poti sa ai tu bani sub casa.... amira La multi ani!!!! tatalui tau si sanatate multa |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 11 Noiembrie 2008 12:53 |
||
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-11 12:53:09 AAAUUUUUUUUUUUUUU.......FARA NUMAAAAAAAAAAAAARRRR......DE LA MAFIAAAAAAAAA !!!!........
|
||
|
etta Postat pe 11 Noiembrie 2008 13:13 |
||
|
DOAMNEEEEEEEE....!!! NU SE POATE... si eu ,care vroiam sa nu se afle..!! etta...,PERVERSA DRAGILOR..,nu-mi vine sa cred ochilor ce-mi lacrimeaza continuu.. sunt lacrimi de bucurie ,pt surprizele voastre.. nu-mi gasesc cuvintele.. cum sa va multumesc tuturor...??????? sunteti f multi si-mi sunteti f dragi..!! vad multe persoane noi,ce-mi sunt aproape in aceste momente,cu care nu am interactioat niciodata !! tin sa le multumesc tare mult si sa le intorc pupicii si urarile de bine .. si voua dragelor si dragilor mei prieteni ,mai vechi si mai noi..!! multumesc tuturor pt telefoanele primite,pt sms-uri si pt faptul ca existati si ne sunteti aproape !! ma simt, cel mai BOGAT si FERICIT om de pe planeta..!!! va am pe voi, MINUNILOR...!!!! si sunt convins ca nu multa lume,are ce am eu.... VA MULTUMESC MULT..,INGERI FRUMOSI !!! MERITATI cu totii,mult mai mult, de la viata.... SANATATE maxima voua,familiilor si apropiatilor vostri...!! FERICIREA sa curga-n valuri in viata voastra amira...,LA MULTI ANI ,FERICIRE SI SANATATE MULTA TATALUI TAU...!! pt tine pupici ... mafia, etta... sunteti NEBUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... VA IUBESC si VA MULTUMESC MULT...!!!
|
||
|
Postat pe 11 Noiembrie 2008 14:44 |
||
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-11 12:53:09 mersi mult iubita meaaaaaaaa, esti o duuuuuuulce.
|
||
|
amira1 Postat pe 11 Noiembrie 2008 15:44 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-11 14:44:24DOAMNEEEEEEEE....!!! iti multumesc mult sulatane. si sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume si toata fericirea si muuuuuuuuulti ani inainteeeeeeeeeee. CINE SARE ESTE CAINEEEEEEEEEE EEEEEEEEEE |
||
|
amira1 Postat pe 11 Noiembrie 2008 15:46 |
||
fie vreme buna fie vreme rea... caini pana la moarte dincolo de ea..!! cine e primul loc, cine e pe primul loc.. Dinamo eeeee,Dinamo eeeee.... puipici iubita si nu uita sa vii pana la CRACIUN...!! te astept sa mancam soric si sarmalute...
|
||
|
Postat pe 11 Noiembrie 2008 15:52 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-11 15:52:32 pai cred ca pe 24 boaptea plec si o sa aj dimineata.... hmmmmmmm, cum o sa fie oare???????? |
||
|
amira1 Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:29 |
||
MIAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
|
||
|
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:32 |
||
| ham! ham! | ||
|
Lucia1971 Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:32 |
||
miauuuuuuuuuuuuu lucia ce mai faci?
|
||
|
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce credeti despre calugari? | 52 | De la: kudika384511 16 Aprilie 2011 20:00 |
| infricosator!!! ati avut experiente similare? | 339 | De la: tzvetociki 14 Octombrie 2015 02:06 |
| hai sa va zic si eu un subiect tare de tot :D | 45 | De la: Dor_a 18 Iunie 2009 16:43 |
|
|
||
| cafea | 4 | De la: Valy90 26 Mai 2011 15:23 |
| Conspiratie | 46 | De la: supermiki 4 Octombrie 2010 11:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.