Setari Cookie-uri

"HAREMUL" SI MINUNILE LUI..!!

o sa va mai vizitez ca tare bine e aici la voi !!
__LL__
Postat pe 7 Martie 2009 20:28
De la: stef_Sultanu, la data 2009-03-07 23:01:52pt VIESPEA ...LL....!!!!!

Stef, te-as baga in san dar nu incapi de urechi :)) ...tu te-ai vorbit cu cineve de pe aici de pe kudika ...sa ma blagoslovitzi akusha de ziua Fomeii ????
Ce-am facut sa merit soarta asta !!?? Io viespe ?? ..io care's mai dulce ca mierea (fierea:))))))
Io te pup oricum si te zmotocesc de nu te vezi !!
__LL__
Postat pe 7 Martie 2009 23:06
De la: stef_Sultanu, la data 2009-03-07 23:14:04sa ma leg si de buzele tale...????
nu ...,pt ca au facut-o altii...
dar de "zmotocit" te zmotocesc grav...

Hai sa-ti zic un secret ..da sa numai zici la nimeni ...nimeni nu stie sigur daca alea is buzele mele sau nu ... ...ete' ca sunt si eu o misterioasa ...;))))) ...asa de ziua fomeii :)))
Ce bine ca ma zmotoceste si pe mine cineva la zi mare ...si mai e si baiat dulce !!!
__LL__
Postat pe 7 Martie 2009 23:18
tot de motocit te tii sultane.un pupic pt cadana ta mai veche...tya?
la multi ani feteolr!
tya103
Postat pe 9 Martie 2009 16:25
Am tot citit postarile pe topicul asta...
Cred ca este cel mai familiar (nu stiu daca e cel mai bun termen) topic... felicit initiatorul lui, cat si pe cei care-l pastreaza nealterat.
E fain domn'le, e tare fain!
misstiqque
Postat pe 10 Martie 2009 00:49
Sultane vulpoi ce imi esti.tot de zmotoceala te tii...........

daca e pe asa , ia treci la fata sa te zmotoceasca si ea o tzara............
sun_shine
Postat pe 10 Martie 2009 20:41
Romani uniti-va si sustineti piesa "THE BALKAN GIRLS "

Intrati pe linkul de mai jos -e piesa ELENEI si faceti comentarii cat mai multe de preferat in engleza ca sa castingam popularitate ,votati postati si voi pe la celelalte piese cu numele ROMANIEI si al ELENEI si cel al pieseisi dati mass-uri pe mail !

http://www.youtube.com/watch?v=S6_nYux3p-4

Scuze de metoda de promovare dar e absolut necesar caci Turcia are deja 1.500.000 de vizionari pe Youtube prin aceasta metoda iar Romania doar 250.000 .
Nu fiti indiferenti caci celelalte natii comenteaza foarte urat despe ROMANIA si despre piesa noastra!!
Hai ROMANIA !!

diane_
Postat pe 10 Martie 2009 20:43
tyaaaaaaaaaaaa,iubitaaaaaaaaaa,te tuccccccc,esti bine???????????? si pt voi minuni
mari58
Postat pe 10 Martie 2009 21:50
dupa multe rugaminti adresate celor de la kudika,de a inchide acest topic initiat de mine..,
observ cu stupoare,ca toate postarile mele au fost sterse, iar celelalte au ramas intacte..!!!
asta este...
si cum HAREM fara Sultan nu poate exista..
am sa renunt si la nick-ul de Stef_Sultanu..

a fost unul dintre cele mai frumoase si curate topice de pe kudika din ultimul an si asta datorita voua prieteni dragi..
datorita acestui topic ,m-am ales cu o multime de prieteni reali si adevarati..
va las pupilici pt ultima data pe HAREMUL si MINUNILE LUI..!!!
ii rog si pe aceasta cale pe cei de la kudika,sa-si incheie misiunea inceputa si sa-l stearga definitiv si cat mai repede..
stef_Sultanu
Postat pe 30 Aprilie 2009 21:25
MAH, S-A REUNIT HAREMUL SI VOI NU POSTATI AICI?????????????????? SULTANEEEEEEEEE, UNDE SUNTETI?????????
Lucia1971
Postat pe 17 Mai 2009 15:00
Pai daca e pe asa, pe mine de ce nu m-a anuntat nimeni?

rusinik la voi.....................

Sultaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................treci la cadane ca se usuca de dorul tau.........
sun_shine
Postat pe 18 Mai 2009 11:23
cadana Truli vrea muscata!!!!! si pupacita!!!!!!!!
salutare lucia, monica, LL, tya si toate celelalte cadane dragi lui Stef, sultanul!
Lulli
Postat pe 18 Mai 2009 17:13
Buna Luli............. bine ai venit................
sun_shine
Postat pe 19 Mai 2009 16:11
De la: misstiqque, la data 2009-03-10 00:49:33Am tot citit postarile pe topicul asta...
Cred ca este cel mai familiar (nu stiu daca e cel mai bun termen) topic... felicit initiatorul lui, cat si pe cei care-l pastreaza nealterat.
E fain domn'le, e tare fain!

mda.....fain...fain...dar a avut cineva grija sa-l strice iar toate postarile Sultanului sa fie sterse....

mafia_nrr1
Postat pe 8 Iunie 2009 14:06
De la: Lucia1971, la data 2009-05-17 15:00:58MAH, S-A REUNIT HAREMUL SI VOI NU POSTATI AICI?????????????????? SULTANEEEEEEEEE, UNDE SUNTETI?????????

Lucia prefer sa vin si sa postez pe cafeneaua care-ti apartine daca este nevoie decat sa postez aici...nu mai are nici un farmec....

poate deschide sultanul alt topic cu Hremul si voi posta cu cea mai mare placere.....sper ca am fost inteleasa......

pupici la toti prietenii
mafia_nrr1
Postat pe 8 Iunie 2009 14:27
deschidem unul numa' pt prieteni ..
_stef80_
Postat pe 8 Iunie 2009 23:20
am zis ca nu mai postez aici..
_stef80_
Postat pe 8 Iunie 2009 23:23
De la: _stef80_, la data 2009-06-08 23:23:16am zis ca nu mai postez aici..

si daca ai postat sa stii ca nu e nici o crima , noi te iubim din suflet si sincer , eu cel putin stiu si simt sigur asta ! Si cui nu-i convine sa faca pasi pe covorash ....ca e loc destul sub soare pentru toata lumea !!!!

Va iubiiiii va stiti voi !!!

Zmotoceliiii maxime si graveeeeee de totttt !!!!!!!!!!!
___LL___
Postat pe 8 Iunie 2009 23:29
zana mea dulce...
TE UBI MULT,MULT ,MULT......................................
abia astept sa te zmotocesc iarasi GRAV si REAL ,pe ochisori ,pe obrajori si pe nasuc..
_stef80_
Postat pe 8 Iunie 2009 23:37
De la: _stef80_, la data 2009-06-08 23:37:39zana mea dulce...
TE UBI MULT,MULT ,MULT......................................
abia astept sa te zmotocesc iarasi GRAV si REAL ,pe ochisori ,pe obrajori si pe nasuc..

Sufletul meu este prea mic pentru voi, oamenii mari si dragi din viata mea care imi dati speranta si puterea sa cred ca mai exista prietenie curata, sentimente frumoase, sincere, va multumesc si va iubesc din toata inima mea !

Sa dea Doamne Doamne sa ne vedem cu bine si sa fim sanatosi, voinici, voiosi si la punga grosi !!!
Va zmotocesc grav si dulce si nebunatic !!!!
___LL___
Postat pe 10 Iunie 2009 21:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cazare litoral! 2 De la: IrisDenisse 11 Iulie 2012 12:22
:) 24 De la: steffy91 8 Decembrie 2011 17:31
CONCURS - VOTURI 1 De la: anca64 18 Iulie 2008 11:45
PRESELECTIE!!! 1 De la: candy_girl_2287 28 Ianuarie 2008 17:18
Ajutatima va Roggg cu niste sfaturi ce sa faccc!! plzz 1 De la: Denisa18inger 1 Mai 2010 23:52