Setari Cookie-uri

"HAREMUL" SI MINUNILE LUI..!!

cam tirziu ca de obicei,asa ajunge mari,semnez ce vreti voi,ne intilnim unde vreti voi,vb cind si unde vreti voi pling si te strig......asa ca o ultima cintare pt minunile haremului
mari58
Postat pe 17 Decembrie 2008 23:13
Desi ii cunosc pe unii mai veki sau mai noi de pe forum , si eu votez :) chiar daca numai sunt printre ei , ii urmaresc si eu cand am timp :P adminsitratia kudicii si-a luat vacanta fratilor , asadar si prin urmare ..no comment :P acuma intelegeti si voi motivul meu de a numai posta , eeeheeeee acum amar de vreme , it;s better :) ok si de ce ema numai friend cu mine ? honestly i don't know :| have a good day si capul sus :) oriunde e voie buna exista si intelegere :) lot;s of kisses to andreea1976, mafia , alinutzaaaa :P ,lucia , blue-angel :)mari58 ,si la barbati o bere sau sampanie :P
blue07scorpion
Postat pe 18 Decembrie 2008 12:00
si eu te pup pe tine scorpion,aceeasi intrebare tio pun si eu tie ca si tu dandanicai,de ce nu mai esti in lista mea de prieteni,eu nu team sters,oare ce sa intimplat/grea intrebare??????????!!!!!!!!!!!!
mari58
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:06
SERIOS ? cum asa ? mari58:|da nush :| cami se pare super , da super ciudat rau de tot :| ti am trimis din nou invitatie sper sa ii dai accept
blue07scorpion
Postat pe 18 Decembrie 2008 22:38
am dat,mrss scorpion stef,tucute nu e bine sa fii suparat pe nimeni de sarbatori,de aceea,eu asta cucuveaua,mica,slaba,urita si proasta,va cer iertare daca vam obosit cu prostia mea sau,daca vam suparat cu ceva
mari58
Postat pe 18 Decembrie 2008 22:47
Sa cresti mare :) am un ochi pe voi , cand mai am timp sa va citesc :)
blue07scorpion
Postat pe 18 Decembrie 2008 23:07
mersi...scorpion!
te pupik si eu..
nu stiam ca mai intri si pe aici
pupicei!
alinadanielalazar
Postat pe 19 Decembrie 2008 00:35
alinutza:):)*:*:*sunt mai peste tot :)adica incerc sa fiu :) mai intru si pe ici si pe colo:):)nb si somnic usor tuturor
blue07scorpion
Postat pe 19 Decembrie 2008 00:38
Eu am trecut doar sa va salut ,nepotica doarme cu mine asa ca tre sa ma las de tastat pana maine .
iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 00:45
Si io ca si scoprionu ... chiar daca nu scriu nu inseamna ca nu "va vad" .. Si am primit si msg de la France.... mersi mult de urari ....Va doresc si eu voua ...sarbatori fericite...Un Craciun plin de bucurii alaturi de cei dragi, multa multa sanatate .. si-un An nou plin de impliniri .... Si trebuie sa personalizez un pic urarile acu ... astea fusera la general asha...Incep cu Stef... sper sa ai cele mai frumoase sarbatori de iarna alaturi de cadana sefa ...si micul sultanel...iti trimit cele mai calde ganduri ....Pentru Etta ... sa fie Craciunul ca sufletelul ei ... plin de dragoste si ..de facut dragoste. :)) Pentru Dandanaua...tu esti cea mai fericita..ai zapada si voie buna acolo ... iti doresc tot binele din lume .. Pentru France.. m-am pus pe canapea..:) si-ti doresc "pacienti" ca tine asha... draguti si iubitori .. si ca noi ..da da... Geo ...constantene... cu vantu asta si care bate la mare ... stiu ca te incalzesti cu"glasul" puiului tau ... sa fiti sanatosi ..si frumosi .. Si sunteti multi .. prea multi ... Mafia ...Mari ... Ramo...Iris...Wdy...Onnyta...Octaia...Deiuta...Va pupicesc... Sarbatori fericite...
Lupoaico ...:))) Iti doresc si tie acelasi lucru .. un Craciun plin de bucurii ...si-un An nou cat mai linistit... Peace girl!!!

mia_mia
Postat pe 22 Decembrie 2008 22:55
Miiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!.....fara Bella..... ........BICIUSCA MEA DRAGAAAAAAA !!!!!.......te pupik duuuulcee-dulce de tot !!!!......si fie ca aceste sarbatori sa-ti fie pline de dragoste si lumina !!!!......iar Craciunul sa-ti aduca pe masa si in suflet numai "bunatati " !!!!.........
etta
Postat pe 23 Decembrie 2008 10:27
si voua MINUNILE MELE de suflet ,va doresc o zi plina de colindatori care sa va ureze tot ce e mai bun si mai sfant !!!!......puuuuuupppppp,dragilor !!!......
etta
Postat pe 23 Decembrie 2008 10:29
seara harem MIA ma bucur ca team vz si acum si cucuveaua va ureaza...UN CRACIUN INFINIT DE FRUMOS tuturor eu muncesc si miine dar lasa,lasa ca ma odihnesc eu cind???????nustiu
mari58
Postat pe 24 Decembrie 2008 00:38
Craciun fericit , si indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca lumina din aceasta noapte sfanta sa o primesti cu bucurie si smerenie in suflet si sa va ghideze calea si viata, uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ihihiih tipic pt mine , partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy lalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
blue07scorpion
Postat pe 24 Decembrie 2008 22:16
sa va colindam... ema sultanu' tanta si puiul de sultan

Deschide usa crestine
Ca venim din nou la tine
Drumu-i lung si-am obosit
De departe am venit.

Si la Viflaeem am fost
Unde s-a nascut Hristos,
Si-am vazut pe a sa mama
Pe care Maria-o cheama.

Cum umbla din casa-n casa
Ca pe fiul ei sa nasca
Umbla-n sus si umbla-n jos
Ca sa nasca pe Hristos!!

umbla-n jos si umbla-n sus
Ca sa nasca pe Iisus,
Mai tarziu casi apoi
Un staul frumos de oi

Si acolo pe fan jos
S-a nascut Domnul Hristos
Cete de ingeri coboara
Staulul de-l inconjoara

Ingerii cu flori in mana
Impletesc mandra cununa
Pe cununa-i scris frumos
Astazi s-a nascut Hristos

Care cu puterea sa
Mantui-va el lumea
Si-de acum pana-n vecie
Mila Domnului sa fie
Tuturor cu bucurïe!!

http://video.google.com/videosearch?hl=ro&q=deschide+usa+crestine&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#

sa va dea Dumnezeu sanatate ,noroc si multa fericire sa va impliniti dorintele si sa va petreceti cat mai multe clipe fericite in compania celor dragi ,
va pupam dulce si mai vb ...cand... pe maine ,evident
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Decembrie 2008 23:16
Eu l-am vazut pe Mos Craciun,
E un mosneag cu barba alba si cu toiag
Ca toti mosnegii care trec pe drum
Departe, intr-o tara fermecata,
In care nimeni n-a ajuns vreodata
Sta singur cuc intr-un bordei de fum –
Si trage Mosul din lulea,
Si zilele se duc, si iarna vine,
Si prin casute-ncep a-l astepta
Baieti cuminti si fete dulci ca Tine.
Si intr-o seara, Domnul cel Sfint,
Intinde miina-i buna spre pamint
Si-anina-n cer de-un fir de borangic
Un pui de stea pentru Isus cel mic.
sarutama
Postat pe 25 Decembrie 2008 10:55
Bine v-am gasit minunile mele
fata va ureaza din tot sufletelul ei CRACIUN FERICIT....

Si numai bucurii....
si bine ie revenit sultane....
prin grel;e clipe am trecut din a tra pricina...
Etta ubita mea PERVERSA..
fie ca domnul sa iti dea numai bucurii si multa fericire si sa ne incanti cu prezenta ta si de acum in colo...
esit o catastrofa minunata si te ubesc fara ghilimele...
aveti o turma de pupicei de la fata pt tot alaiul cadanesc , fara numar sa nu se supere nimeni
sun_shine
Postat pe 25 Decembrie 2008 20:00
si de la mine...

tot de acolo....adica din cortul sultanului
dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Decembrie 2008 20:44
No in sfarsit au ajuns si la Cluj pupicii trimisi de voi...
Lucia1971
Postat pe 25 Decembrie 2008 20:51
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-25 20:44:54si de la mine...

tot de acolo....adica din cortul sultanului

DANDANICO............ te tii de rele??
dar ce cauti, ma rog , in cortul sultanului , aiiiii??
sun_shine
Postat pe 25 Decembrie 2008 20:54
MINUNILOOORRRR !!!!!......PERVERSA CATASTROFAL DE MINUNATA va doreste un sfarsit de an "catastrofal" de minunat si "catastrofal" de plin de iubire in gand,suflet si inima !!!!...... .......VA IUBEEEEESSCCCCCC !!!......asa,pe fata.......tot fara ghilimele....... .......
etta
Postat pe 25 Decembrie 2008 22:49
Ettaaaaaaaaaaaaa.......... PERVERSA mea minunata..........
ca deobicei o incantare pt sufletelul meu......

fata iti trimite o turma de pupicei "catastrofal" de dulci

salutare harem.....

un an nou cu bine sa aveti.....
si sa ne vedem si mai veseli si mai fericiti si mai plini de voie buna si anul care vine..

pupaceala dragii mei.... pt toti in frunte cu al nostru SULTAN

sun_shine
Postat pe 26 Decembrie 2008 11:29
CRACIUN FERICIT TUTUROR,MULTE REALIZARI SI MULTA MULTA SANATATE
wdy
Postat pe 26 Decembrie 2008 12:40
UREZ INTRGULUI HAREM SARBATORI FERICITE SI TOT CE VA DORITI NUMAI FERICIRE SI NOROC SI SA AVETI PARTE NUMAI DE SANATATE
yumy
Postat pe 26 Decembrie 2008 15:48
sultaneeeeee!!!!!

la multi ani cu sanatate
sa va dea domnul tot ce doriti
zile senine si fericite
la multi ani sa traiti!!!!!

sa ne traiesti o mie de ani in urma dusmanilor si in amintirea prietenilor....

restul pe dimineata ca acu pic de somn...
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Decembrie 2008 00:36
La multzi ani stef,fratele meu drag !!!
La multzi ani harem !!!

matracucu
Postat pe 27 Decembrie 2008 13:30
Sultaneeeeeeeeee...........

LA MULTI ANI CU SANATATE...

SA TRAIESTI CU NUMELE...................

Multa pupaceala harem...
trecui doar un pic sa urez un mare la multi ani ...ubitului nostru sultan

sun_shine
Postat pe 27 Decembrie 2008 14:39
acu'va urez ...noapte buna si viseeeeee....stiti voi cum !!!!..... .........

urarile de "final"....maine sau poimaine !!....depinde de inspiratie ....si timp !!!......
etta
Postat pe 29 Decembrie 2008 21:24
Somn usor minuni..........

si mai vb ..vise rosu, albastru,,,,,,,,
sun_shine
Postat pe 29 Decembrie 2008 21:52
vb Monica dar daca nu am timp ca muncesc si miine mai bine va spun acum LA MULTI ANI!sanatate si tot ce va doriti!multumesc lui D-zeu ca am cunoscut oameni asa ca voi
mari58
Postat pe 31 Decembrie 2008 01:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nume de caini 59 De la: kudika014999 4 August 2012 11:00
abonamente (telefonice)cu probleme 3 De la: baiat_anonim 8 Aprilie 2010 12:45
curiozitate feminina 12 De la: the_girl_with_smiley_face 8 Aprilie 2013 22:09
Cine m-a facut sa zambesc astazi... 33 De la: cotyca 11 Mai 2010 08:17
divinatia 13 De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:29