Mai multe
am scris si nu se vede,offffffff,ENTA,mafia sa aveti gura aurita si sa fie asa cum spuneti voi sarbatorile
|
||
|
mari58 Postat pe 7 Decembrie 2008 13:47 |
||
|---|---|---|
ioi mari-cucu sunt chiar surprinsa sa te vad la ora asta si fericita in acelasi timp sa fii iubita si sanatoasa.......
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 7 Decembrie 2008 14:05 |
||
lasa culcule,ca la tine va veni unul tanar.. pt ca esti deosebita.. tu nu mai intri deloc pe mes..?? |
||
|
|
||
|
Postat pe 7 Decembrie 2008 14:07 |
||
intru dar seara citesc si stau pe invi,de ziua ta tiam tr ceva pe mess nu ai primit,steffffff???????????mafia,acum am venit de la manastire si vam dus si pe voi toti cu mine in gind,si eu ma bucur mafia sa te vad,daca mai vrei muzica cere si ti se va da sultane daca vine unu tinar,oauuuuuuuuuuuuuuuuu o sa iti spun ok?
|
||
|
mari58 Postat pe 7 Decembrie 2008 14:23 |
||
Doamneeeee,Doamne,Doamne !!!.....ati lasat Haremu' de izbeliste !!!!....... .....las' ca uite mai trec io din cand in cand.....mai rarut si eu,ce-i drept.......da' macar mai trec !!!......pup MINUNILE si le doresc tot ce e mai bun pe lume !!!...... .....si un lucru ma nelamureste tare de tot ......sustinatoarea principala a acestui topic A DISPARUT !!!!!.......AMIIIIIRAAAAAAA......AMIIIIRAAAAAA.....WHEREEEE AREEEEE YUOOOOOOOO ??????......
|
||
|
etta Postat pe 10 Decembrie 2008 09:40 |
||
|
buna dimineata HAREM..!! chiar asa etta,ai dreptate.. amira,mafia ,sora laura,andreea1976,clau,miha16 si alte cadane..,nu au semnat condica de mult timp... oare, sa nu ne mai iubesca..?? mie ,imi este tare dor de ele si cred ca.., doar timpul este vinovat !! o zi minunata ,pt MINUNILE HAREMULUI !!
|
||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 10:58 |
||
| ies ofocial din acest..."harem"... ma depaseste! | ||
|
Anissia27 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:05 |
||
|
anisia... ce s-a intamplat???? nu e vb doar de ahrem...ci de faptul ca nu ai mai postat de mult.... m-ai ti minte cat ne mai stresau aia cu zodiile??? guess what....! inca o mai fac...zi de zi se mai gandeste careva ca poate zodiile sunt de vina ca nu se intelege cu cel de langa. ai grija de tine ... si toate cele bune. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Decembrie 2008 10:42 |
||
|
nu stiu exact ce se intampla.....trec printr-o perioada ingrozitoare, incep sa-mi culeg roadele "minunatelor" mele fapte... si asta ma omoara efectiv! desi nu am mai postat ce mult timp, am tot citit ce ati postat voi, si de fiecare data, aproape, am zambit! dar nu am putut scrie nimic... pur sio simplu nu am putut. nu mi-o luati in nume de rau, nu ma dau "prea desteapta" ptr voi, dimpotriva... ori de cate ori vreau sa postez ceva.... pur si simplu nu pot, de aceea am zis ca e mai bine sa ies! p.s.: sa-i ia dracu' de idioti cu zodiile lor cu tot!! |
||
|
Anissia27 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:52 |
||
|
am inteles la ce te referi(cred)... si tu sti ca haremul.... e doar o "adunatura vesela" de prieteni. daca sinti nevoia sa tipi la careva....pt asta sunt aici... daca te pot ajuta cu ceva, te rog din suflet sa imi scri un msg privat, cu orice, chiar si o conversatie iti poate face bine, daca vrei evident. te pun in listuta si iti trimit un pupic din departare. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Decembrie 2008 10:56 |
||
acum fug la munca ,dar intru mai tarziu.pupici
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Decembrie 2008 10:58 |
||
De la: Anissia27, la data 2008-12-12 10:52:35nu stiu exact ce se intampla.....trec printr-o perioada ingrozitoare, incep sa-mi culeg roadele Anissia..,HAREMU' va fi langa tine nu inteleg decizia ta.. desi nu am vb de mult timp ,stii bine ca aveai un loc bine definit, aici in inima HAREMULUI sunt convis, ca ai sa revii la sentimente mai bune
|
||
|
Postat pe 12 Decembrie 2008 11:27 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-12 11:27:45De la: Anissia27, la data 2008-12-12 10:52:35nu stiu exact ce se intampla.....trec printr-o perioada ingrozitoare, incep sa-mi culeg roadele hei... haideti sa nu dramatizam, ok stef? "sa revin la sentimente mai bune"?... pai... nu sunt suparata pe voi... pur si simplu azi cred ca a fost a 100-a oara cand am vrut sa postez ceva si nu am reusit, si citesc de zile intregi ceea ce scrieti, si nepostand nimic ma simt ca un spion.... ingrata pozitie, nu-i asa? de aceea am zis ca , mai bine ma retrag oficial pana-mi voi reveni cu toate cele' ale mele, ca sa fac parte din harem asa cum meritati cu totii..... multam oricum... sunteti...wow!;) |
||
|
Anissia27 Postat pe 12 Decembrie 2008 13:57 |
||
HAREEEEEEEMMMM....TREZIREEEEAAAAA !!!!......IN PICIOAREEEEEEE....DREPTI !!!!.....STANGAAAAAA-'MMMPRRREEEE-JUUUURRRR !!!!......UN-DOI....UN-DOI....UN-DOI.......PAS ALERGATOOOOORRRRR........MARS !!!!!!......... ......pai nu se mai poate cu voi !!!!!......dormiti pe voi ca gaina pe oua !!!!........ ........Sultanu' iar are fluturasi la cap si cica iar pleaca si ne paraseste si voi dormiti ??????........ ......halal HAREM !!!!..........pana ma-ntorc ,sa fie pagina plina cu petitii contra plecarii Sutanului ,auzit-ati ???????.......eeeeeeeeee.......comedie ca asta !!!!!........ .........
|
||
|
etta Postat pe 17 Decembrie 2008 11:08 |
||
dar ce l-a apucat pe sultan iar??? Sultane.... nu ne poti abandona asa pai ne-ai adunat pe toate sub aripa ta si acum ne lasi a nimanui??? Deci oficial scriem petitia ....nu mai tine ... PETITIE: Stimat HAREM, oficial va informez ca al nostru Sultan vrea sa o taie de aici . Cum orice petitie care se respecta are nevoie de semnaturi , va rog a le atasa prezentei, prin care sa ii aratam dezacordul nostru in ceea ce priveste abandonul sultanului.. Ca si cap de harem nu ii este permis , fara o aprobare prealabila din partea cadanelor, sa paraseasca acest harem si alte activitai asociate lui. Cu multa consideratie si dragoste MONICA pai ce crezi sultane ca esti de capul tau aici??? mai gandeste-te un piculet, dar cine crezi ca iti da tie voie sa o tai asa cand ai chef , aiiiiiiiiiiiii?? HAIDE HAREM ............. INCOLONAAAAAAAAAREAAAAAAAA.... SA II ARATAM SULTANULUI NOSTRU CA NU E DE CAPUL LUI.. |
||
|
sun_shine Postat pe 17 Decembrie 2008 11:18 |
||
asa ,asa......vreau activitate-acilea !!!!.....bravo, Monica !!!!.....bine ca ai scris tu petitia,ca io mi-am uitat inspiratia acasa !!!!........ .....pup...... ......CADANELOR,SUNTETI ASTEPTATE LA RAPORT !!!!!........ .....VREAU CAT MAI MULTA PREZENTA SI SEMNATURI PE PETITIE !!!!!........
|
||
|
etta Postat pe 17 Decembrie 2008 11:24 |
||
|
si mie-mi vine s-o dau dreacu de kudika imputita si nepasatoare. Mama ma-sii ce dreacu o fi asa greu sa bage un moderator sau adminii sa-si mai arunce un ochi sa stearga poaturile off topic. Toti nebunii zici ca sunt la ei acasa, in frunte cu rahatul ala de WOLFY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu mai pot! Gata eu le scriu mesaj urat de tot si la userul kudika (care e activ de la o vreme) si Oanei Trifu si la adresa speciala.... daca nu se rezolva nik, ADIOS!!!!!!!!!!!!! |
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 12:42 |
||
|
ooooooof, dragul mosului stef, stiu ca inca nu-i craciunul, dar n-ai vrea tu sa faci o surpriza mosului, si nu numai mosului, ca uite cata lume te iubeste, si sa spui ca ai glumit? ce-ar fii kudika fara cel mai sugubat barbat al ei!? |
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 12:50 |
||
SULTANEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ai inebunit????? pleci asa fara sa-ti pese de noi? oare chiar trebuie sa-i bagam in seama pe toti nesimtitii acestui forum, mai bine ii bagam in alta parte... deci te rog, mult, mult, mult, mult, mult, mult,mult revino printre noi
|
||
|
Lulli Postat pe 17 Decembrie 2008 12:53 |
||
|
mai Crista,voi inca nu v-ati convins ca GEMENELE nu merita nici macar efortul vostru de a le respunde ?????........AR TREBUI NEGLIJATE TOTAL.....TRECUT PE LANGA ELE CA SI CUM N-AR FI !!!!........SAU IMPUNSE DOAR ASA ,O DATA DE CONTROL !!!!......nu ai ce sa le ceri !!!......sunt I-RE-ME-DI-A BI-LE !!!!!........si ZERO este o nota prea mare pentru ele !!!!.......MULTIMEA VIDA !!!!.....asta scrie pe ele !!!!........ deci cred ca n-are rost sa renuntati la convorbiri placute cu prietenii pentruuuuu........NIMICURI !!!!.......hai ca te pup si reveniti-va !!!!....... ......si sa vezi ce ti-l bat io si pe Sultanu'....ca iar a disparut !!!.....
|
||
|
etta Postat pe 17 Decembrie 2008 12:54 |
||
dar bine bre , pt niste cotoharle de doi bani ne parasi pe noi ..cadanele lui , fete de fete..??? #pai stai sa pun manuta mea pe sultan ca si sa vezi batuta ce ii trag.. pai nu stie ca trebuie sa aplice metoda: cainii latra caravana trece? ce pune la suflet toate balariile?? sa le dea IGNORE si gata ...e cea mai buna metoda cu asa specimene.... |
||
|
sun_shine Postat pe 17 Decembrie 2008 13:18 |
||
Semnez petitia dar tot nu am priceput de ce a plecat de capul lui asa ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 17 Decembrie 2008 13:24 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-12-17 13:24:35Semnez petitia Etta are ceva suspiciuni in legatura cu motivul placarii lui........ dar a zis ca pana nu stie zigur nu ne zice nimik... ..
|
||
|
sun_shine Postat pe 17 Decembrie 2008 13:26 |
||
| daca asa se pune problema...semnez si eu! | ||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 17 Decembrie 2008 13:27 |
||
si eu.....ca e puiul meu.......... pe cine mai dansez eu?
|
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 13:30 |
||
Semnez si eu petitia Sultaneeeeee,unde vrei sa pleci iar??????? Salutare minunilor!!!Pupicei dulci
|
||
|
andreea1976 Postat pe 17 Decembrie 2008 14:00 |
||
De la: andreea1976, la data 2008-12-17 14:00:54Semnez si eu petitia saluatare, Andreea, heaven, bruni.... e jale mare azi in harem
|
||
|
sun_shine Postat pe 17 Decembrie 2008 14:08 |
||
|
am venit si eu la semnat. harem drag,sa avetzi sarbatori fericite,tot binele din lume al vostru sa fie,iar daca va vetzi aminti,atunci cand vetzi bea sampanie de anul nou sa va ganditzi si la mine. va pup cu mare drag,mare mare drag pe totzi si pe toate. a voastra laura |
||
|
matracucu Postat pe 17 Decembrie 2008 14:13 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-12-17 14:13:49am venit si eu la semnat. multam laura ubita...si tu sa ai sarbatori fericite si numai bucurii sa iti dea domnul .. asa cum este sufletelul tau mumos( cum ar zice Bianca mea)
|
||
|
sun_shine Postat pe 17 Decembrie 2008 14:15 |
||
|
daca ma primiti si pe mne in harem semnez si eu!!! el e sarea si piperul si impreuna cu cadanele lui, imi faceti orele dela birou muuuuuuult mai frumoase!!!
|
||
|
betterrr Postat pe 17 Decembrie 2008 14:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Opinii/pareri/reactii/note - "meciul" (confruntarea TV) GEOANA-BASESCU! | 17 | De la: dandanaua_reloaded 5 Decembrie 2009 21:06 |
| animale de companie | 32 | De la: Cherry_bob 14 Iunie 2009 20:14 |
| buna | 1 | De la: kudika313764 12 August 2010 20:32 |
|
|
||
| Scrie ce gandesti | 143 | De la: INTELIGENTUL- 31 Ianuarie 2015 22:07 |
| Sarpele ca PET | 30 | De la: blussy 15 Septembrie 2009 19:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.