Setari Cookie-uri

"HAREMUL" SI MINUNILE LUI..!!

heloooo...heelloooooo...heeeeellllooooo...SUUUULLLLTAAANEEEE....UNDE ESTIIIIII.....

ai o zi la dispozitie sa apari de nu ..ma mai vezi tu...ciuciu.....

asa ca .......ne vedem cand ne'ntalnim...si apari odata ca nu mai astept mult....
mafia_nrr1
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:26
nu va cunosc nu ma cunoasteti,dar daca ajuta cu ceva o semnatura semnez si io
sper sa va apara SULTANULLLLLLLLLL
hixipixi
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:29
dragelor,m-am documentat si banuiala mea s-a adeverit !!!!....."TURNURILE GEMENE" sunt de vina !!!!........ ......si va mai dau alta veste proasta : Sultanul a cerut Kudicii SA STERGA ACEST TOPIC !!!!......... .......

KUDIKAAAAAAAAA......AICI NU AI VOIE SA INTRI ,NU AI VOIE SA SATERGI NIMIC !!!!.....PENTRU CA E CEL MAI CURAT SI MAI SINCER SI MAI PLIN DE SENTIMENTE FRUMOASE DINTRE TOPICURILE TALE !!!!!..........SA NU INDRAZNESTI SA STERGI !!!!.........UITE CA TE SI ROOOOOGGGGG !!!!!!........
etta
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:44
De la: etta, la data 2008-12-17 14:44:38 dragelor,m-am documentat si banuiala mea s-a adeverit !!!!....."TURNURILE GEMENE" sunt de vina !!!!........ ......si va mai dau alta veste proasta : Sultanul a cerut Kudicii SA STERGA ACEST TOPIC !!!!......... .......

KUDIKAAAAAAAAA......AICI NU AI VOIE SA INTRI ,NU AI VOIE SA SATERGI NIMIC !!!!.....PENTRU CA E CEL MAI CURAT SI MAI SINCER SI MAI PLIN DE SENTIMENTE FRUMOASE DINTRE TOPICURILE TALE !!!!!..........SA NU INDRAZNESTI SA STERGI !!!!.........UITE CA TE SI ROOOOOGGGGG !!!!!!........

offfffffffffffff&ufffffffffffffffffff
nu ineleg inca multe chestii da se pare ca pe kudika sunt si persoane demne de dispret
oare de ce ????????????
de ce atata rautate in uni oameni????????
s-au numa aici se pot da mari si tari in bascula???????????
hixipixi
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:52
O sa ajungi si sa intelegi Ralu !!!!!...cat de curand,cred.....macar de-ai avea parte numai de intersectari cu partile pozitive de pe aici !!!!........
etta
Postat pe 17 Decembrie 2008 15:05
io sper sa am parte numa de intersectari pozitive
sunt o persoana optimista si cred ca asa va fi
unde lumea e plina de rautati nu comentez stau deoparte
hixipixi
Postat pe 17 Decembrie 2008 15:09
tot de-asta vreau si eu sa dispar de aici.... nu neaparat din cauza geniilor nebune, ci din cauza administratiei Kudika pe care o doare in CU R

Postat pe 17 Decembrie 2008 15:14
De la: crista_galli, la data 2008-12-17 15:14:54tot de-asta vreau si eu sa dispar de aici.... nu neaparat din cauza geniilor nebune, ci din cauza administratiei Kudika pe care o doare in CU R

din cate vad problema este aceeasi pe toate forumurile.
Ce cred eu?
Unde sunt multe femei nu se poate sa nu iasa cu scandal.
Iar in ceea ce priveste administratorii forumului...se bucura cand ies scandaluri pentru ca asta inseamna topicuri cu multe pagini, deci trafic intens.
dikens
Postat pe 17 Decembrie 2008 15:20
Sincer nu inteleg decizia lui Stef...de ce a parasit Kudika si de ce vrea sa stearga acest minunat topic????????

Kudika am rugamintea de a nu sterge acest topic.....VA ROG FRUMOS IN NUMELE CELOR CARE FAC PARTE DIN ACEST" MINUNAT HAREM AL PRIETENIEI"

VA MULTUMESC........
mafia_nrr1
Postat pe 17 Decembrie 2008 15:21
dikens, de acord
de-asta mereu mi-a placut sa stau printre barbati....mey ei se cearta, se bat, dar dupa ce le trece supararea sunt cei mai buni prieteni. Muierile, nu....am incercat chiar sa ma impac cu ele, dar mai rau mi-am luat-o...foarte urat....

Cat despre "toate forumurile", asta se intampla acolo unde nu exista moderator..ca aici

Postat pe 17 Decembrie 2008 15:22
De la: mafia_nrr1, la data 2008-12-17 15:21:08Sincer nu inteleg decizia lui Stef...de ce a parasit Kudika si de ce vrea sa stearga acest minunat topic????????

Kudika am rugamintea de a nu sterge acest topic.....VA ROG FRUMOS IN NUMELE CELOR CARE FAC PARTE DIN ACEST" MINUNAT HAREM AL PRIETENIEI"

VA MULTUMESC........

stef a zis ca nu isi va uita prietenii si ca va pastra legatura cu harem, dar nu prin forum

Postat pe 17 Decembrie 2008 15:23
stef, cand vei citi mesajul , probabil ca vei fi inteles si decizia mea de a nu mai posta pe forum.

eu una nu te-am pierdut, pt ca ce porti in suflet e mereu cu tine, si tu faci parte din sufletul meu, tu si familia ta minunata.

ti-am inteles decizia, si, desi sper sa te razgandesti , o sa iti respect decizia ta.

fetele, semnez si eu petitia dar asta e probabil unul din putinele mesaje pe care le voi mai posta pe aici...pt muuult timp de acum incolo, stef nu are nici o legatura cu decizia mea, doar ca.... asa cum spuneam cu ceva timp in urma, modalitati de a comunica sunt multiple si intr-un final vom gasi un site pe care cele 2 chestii (nu le pot numi umane ca la cate prostii pe minut debiteaza, asi face de rusine rasa umana) ... sa nu fie prezente.
va doresc sarbatori fericite si toate cele bune.
la toata lumea.

dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Decembrie 2008 15:32
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-17 15:32:46stef, cand vei citi mesajul , probabil ca vei fi inteles si decizia mea de a nu mai posta pe forum.

eu una nu te-am pierdut, pt ca ce porti in suflet e mereu cu tine, si tu faci parte din sufletul meu, tu si familia ta minunata.

ti-am inteles decizia, si, desi sper sa te razgandesti , o sa iti respect decizia ta.

fetele, semnez si eu petitia dar asta e probabil unul din putinele mesaje pe care le voi mai posta pe aici...pt muuult timp de acum incolo, stef nu are nici o legatura cu decizia mea, doar ca.... asa cum spuneam cu ceva timp in urma, modalitati de a comunica sunt multiple si intr-un final vom gasi un site pe care cele 2 chestii (nu le pot numi umane ca la cate prostii pe minut debiteaza, asi face de rusine rasa umana) ... sa nu fie prezente.
va doresc sarbatori fericite si toate cele bune.
la toata lumea.

subscriu....la tot
Ce-ar fi sa facem un pact, 3 zile nu mai mult, sa nu mai posteze nici unul din noi nimic?

Postat pe 17 Decembrie 2008 15:35
nu stiu,mai fetelor....eu daca nu asa mai posta sau nu as mai "veni" sa-mi salut prietenii,macar aici sau la cafenea ......M-AS CONSIDERA INVINSA DE CEI CARE NU AU LOC DE MINE ......SAU CARE GANDESC DIFERIT FATA DE MINE !!!!!......SI AICI MA REFER STRICT LA MINE .....asa ca ii las in lumea lor si eu stau in a mea,care e alaturi de prietenii mei !!!.....caci ,sincer,eu ma rezum la a "exista" pe acest forum doar pentru a ma relaxa cu voi !!!!........ ......

dar fiecare ,pana la urma ,face cum considera !!!!......EU UNA NU PLEC !!!!........doar cand nu sunt "in verva" mai lipsesc cate putin ,asa !!!.......
etta
Postat pe 17 Decembrie 2008 17:40
Semnez....
sheeva
Postat pe 17 Decembrie 2008 17:42
si eu semnez...
n ar fi rau sa nu mai postam..
buna idee crista!
pup fetelor!
alinadanielalazar
Postat pe 17 Decembrie 2008 18:22
offfffffffffff fetelor , mi se rupe sufletelul de suparare...
KUDICA ACEST FORUM ESTE PRINTRE PUTINELE UNDE SE ADUNA O GASCA DE OAMENI DE TREABA SI TOTI SUNT PRIETENI, TE ROG NU IL STERGE...
MULTUMESC..

este nedrept cu de lasa fiinte, pe care nu le poti compara cu ceva , sa jigneasc , sa vb ca la usa cortului doar pt ca parerea ta este diferita de a lor...
este strigator la cer zau asa...
as vrea fetelor sa nu mai postez si ast6a pt ca sunt furioasa nu suparata, dar mi-ar fi dor de voi si de toti cei din cafenea...
voi imi faceti zilele mai frumoase , cu voi ma amuz si uit de suparare si de necazuri........
acu spuneti? cum sa pot lasa asta??

sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 19:51
...zise lingvista

Postat pe 17 Decembrie 2008 20:16
Poate ca totusi , nu-i o idee rea sa fie sters topicul asta
iris_4_ever
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:32
of..nu incepeti iar cu certurile...
kathara....fara sa musti nu poti ?
dar terminati-va...nu exista topic fara certuri.......
e plina lumea de mahalale.....hai sa devenim doamne..........
app...kathara sa nu care cumva sa ma intepi dupa...ca nu intra acul..am pielea tare

Postat pe 17 Decembrie 2008 20:35
De la: heaven_gate, la data 2008-12-17 20:35:10of..nu incepeti iar cu certurile...
app...kathara sa nu care cumva sa ma intepi dupa...ca nu intra acul..am pielea tare

Draga, daca pe tine nu te deranjeaza sa apara o domnita care sa te faca "muiere" si pe urma sa se intrebe senin de ce nu o suporta femeile, asta e, ai cu adevarat pielea mai groasa ca mine.
Kathara
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:37
De la: Kathara, la data 2008-12-17 20:37:51
De la: heaven_gate, la data 2008-12-17 20:35:10of..nu incepeti iar cu certurile...

Draga, daca pe tine nu te deranjeaza sa apara o domnita care sa te faca "muiere" si pe urma sa se intrebe senin de ce nu o suporta femeile, asta e, ai cu adevarat pielea mai groasa ca mine.

mai kathara......ai dreptate.....muiere .....e cuv oribil.....il detest.....dar daca ati ignora..nu s-ar mai ajunge la certuri....
u am ignorat-o.....pur si simplu nu am luat in seama

Postat pe 17 Decembrie 2008 20:40
si crista nu a dat nume...s-a referit la cineva anume.......nu ma consider muiere....si nu am dat replica....

Postat pe 17 Decembrie 2008 20:41
nu stiu iris.......
asa ce imi veti lipsi.............
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:53
Ai dreptate celia , crista chiar nu a dat nume !

Monica ...deja topicul si-a traiat traiul ca sa zic asa , nu mai e ceea ce trebuia sa fie asa ca e mai bine sa fie eutanasiat cat mai conteaza ceva pentru unele persoane.
iris_4_ever
Postat pe 17 Decembrie 2008 21:03
imi pare rau sa va dezamagesc dar muiere=femeie (poate sa va lamureasca lingvista) si vine din latina. imi cer scuze daca va jigneste cu ceva (adresez asta DOAR haremului), dar asa imi iese din gura din cand in cand, pentru ca nu consider muiere a fi cuvant jignitor, din considerentele de mai sus.
apoi, vorbeam la general (ma bucur ca v-ati dat seama )
apoi ii multumesc katharei pentru ce a vrut sa zica despre mine si mama mea (da, stiu la ce te-ai referit, dar da, suntem amandoua femei)
apoi nu m-am mirat deloc de ce nu ma suporta femeile
ma inteleg super cu femeile atata timp cat au ceva creier; n-ai tu katharo prietene adevarate, apropiate, cate am eu

Postat pe 17 Decembrie 2008 21:27
De la: etta, la data 2008-12-17 14:44:38 dragelor,m-am documentat si banuiala mea s-a adeverit !!!!....."TURNURILE GEMENE" sunt de vina

Acusica am aflat si eu vestea... Cum in ultimul timp eu si kathara am vorbit mai mult despre literatuta pe kudika(pacat mare), rezulta ca pe stef il deranjeaza genul asta de discutii atat de mult incat a vrut sa-si stearga contul. Oricare ar fi motivul "disparitiei" lui stef si din cate inteleg si a dandanalei, ce pot sa va spun dragilor? Daca ramaneati mi-erati ca niste frati, daca plecati imi sunteti ca doi Si mai trebuie sa stiti ca lupul e sanitarul padurii
beyonce_indragostita
Postat pe 17 Decembrie 2008 21:41
De la: crista_galli, la data 2008-12-17 21:27:40imi pare rau sa va dezamagesc dar muiere=femeie (poate sa va lamureasca lingvista) si vine din latina.

In limba romana actuala substantivul "muiere" are un inteles peiorativ.Folosirea nepeiorativa era valabila intr-o romana mai veche. Dar ma rog, deja nu mai e o surpriza pentru nimeni ca nu stii sa-ti vorbesti corect limba materna, de engleza nu mai zicem nimic

De la: crista_galli, la data 2008-12-17 15:35:16un pact, 3 zile nu mai mult, sa nu mai posteze nici unul din noi nimic?

O sa se zguduie pamantul
beyonce_indragostita
Postat pe 17 Decembrie 2008 21:45
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-17 15:32:46multiple si intr-un final vom gasi un site pe care cele 2 chestii (nu le pot numi umane ca la cate prostii pe minut debiteaza, asi face de rusine rasa umana) ... sa nu fie prezente

Mie rar mi-a fost dat sa vad mai multa prostie decat la tine, iar faptul ca intotdeauna cand ai intrat in disputa cu mine ai pierdut, arata cu prisosinta unde te situezi ca inteligenta in raport cu mine. Stii ce? Mie imi convine: pe tine te crede desteapta stef, pe mine Eugen Simion.

Aaaa, si domnisoara agramata, e penibil sa spui ca altii debiteaza prostii intr-un post in care tu scrii"asI face de rusine...". Se scrie "as face...". Asta asa, pentru cultura ta generala si asa destul de precara...

Si nu in ultimul rand, faptul ca simtiti nevoia sa aprindeti un conflict care se stinsese - eu si kathara ne-am vazut de ale noastre pe alte topicuri unde nu ne-am intersectat cu voi - arata cat de frustrati sunteti. Deci cum spuneai ema, ramaneti in cercul vostru stramt de muritori si lasati-ne pe noi in lumea noastra de genii...
beyonce_indragostita
Postat pe 17 Decembrie 2008 21:55
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-17 21:03:02Ai dreptate celia , crista chiar nu a dat nume !

Monica ...deja topicul si-a traiat traiul ca sa zic asa , nu mai e ceea ce trebuia sa fie asa ca e mai bine sa fie eutanasiat cat mai conteaza ceva pentru unele persoane.

mda , poate asa este ....
deci e timpul sa .let go.......
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 21:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fumez,Regret si Plang.. 102 De la: kudika023770 22 Octombrie 2009 19:41
sejur in Halkidiki 1 De la: carmen_natural 21 Mai 2011 21:03
asa 56 De la: ema_iordanescu 20 Mai 2008 20:23
In fiecarem noapte visez acelasi lucru!!! 3 De la: sweetpink 17 Octombrie 2008 03:31
AJUTOOOOORR!!!! 29 De la: Gyana4u 13 Aprilie 2009 19:07