Mai multe
crezi ca nu se vor mai raporta...????
|
||
|
Postat pe 7 August 2008 19:33 |
||
|---|---|---|
AAAAAAAAAAA SUNT CONVINSA CA DA, DAR CELE CARE MERITA..........
|
||
|
Postat pe 7 August 2008 19:36 |
||
| mai sultane nu e vorba sa nu se raporteze pozele dar sa sti motivul pt care se raporteaza si cel mai important cel care ti le raporteaza.ca asa sa raportam aiurea o putem face si noi .... | ||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 August 2008 19:43 |
||
mariucaaaaaaa, pai unde fusesi fata cand zisesi ca merg la sultan? erai lipsa la apel, io ce sa-ti fac data viitoare
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 7 August 2008 20:41 |
||
hopa.....nimeni nu mai bea cafeluta.. va invit la profilul meu cu noi poze mafiote.....si la o cafeluta dulcica...
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 00:47 |
||
BUNA DIMINEATA DRAGELOR !! CAFELUTELE SUNT PREGATITE ,DAR VA INFORMEZ CA ASTAZI VOR FI FOARTE NERVOASE SI TULBURI !! DACA IERI AM FOST Sultanul BUN,pentru care toate aveati numai cuvinte frumoase ,imi este teama ca acum dupa ce veti lectura ceea ce va dau,o sa va schimbati total impresia...!! Dar poate este bine sa-mi cunoasteti si cealalta parte. Inarmati-va cu mult calm si cititi primul post al meu de la RAPORTAREA POZELOR PAG 3,post in care eu...,dar mai bine tac si continuati lectura pana la FINALUL TOPICULUI, o sa aveti SURPRIZE MARI..!! VA DORESC O ZI FARA NERVI SI SA TRATATI TOTUL CU ZAMBETUL PE BUZE..
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 03:03 |
||
cum nimeni pai eu sunt nimeni uite te pup bem cafea,eu ma culc sing,tu nu stiu dimineata va astept cu cafeaua facuta,mare,tare si neagra vasiiiiiiiiiiiiiiii,la munca unde sa fiu,ca de obrazul subtire,cu cheltuiala se tine ia sa va treaca supararea....nu vr sa mai inparti cu mine tristeti si bucuriii,stiu ca nu ma mai iubesti,asta nu o poti ascunde,doar cu amintiri fr in viata,nu ajungi niciundeeeeeeeeeeeeeeee
|
||
|
mari58 Postat pe 8 August 2008 03:08 |
||
noapte buna mari...!!
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 03:20 |
||
'neata , o cafeluta, va rog
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 08:53 |
||
avui un soc, sultanu e in top si inca de trei ori ,iar pt cei care raporteaza, rusine,sunteti niste oameni de nimic
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 09:11 |
||
|
cine da cafeaua!!? buna dimineata :) |
||
|
Postat pe 8 August 2008 09:18 |
||
io,ca sunt mai libera
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 09:23 |
||
ok . o vreau neagra, dulcica, cu spuma si fierbinte. ah , si prefer sa n-o beau singur! |
||
|
Postat pe 8 August 2008 09:25 |
||
ok, te rezolv cafengeala placuta
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 09:27 |
||
|
rezolva-ma!!!!! sa ai o zi minunata miha!
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 09:27 |
||
eee, nici nu stii cat de minunata este
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 09:35 |
||
cafeluuuuuuuuuuuuuuuutzaaaaaa!!!!!!!!!
|
||
|
tya103 Postat pe 8 August 2008 09:57 |
||
VVVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 10:31 |
||
| buna dimineata!beau si eu cu voi o cafeluta ca apoi fac bagajele pentru wichend!cer scuze tuturor prietenilor mei pentru limbajul colorat folosit pe topicul raportarea pozelor!sa aveti o zi plina de ralizari iar dragostea sa va inunde sufletul! | ||
|
Postat pe 8 August 2008 10:34 |
||
mama, cafeaua de la mine, sa te distrezi si sa viii cu pozzzzzzzeeeee si nu uita de copilu tau amarat !
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 10:38 |
||
| merci..........vezi de ce bine sa ai copilasi? te rasfata cu o cafeluta si cu vorbe frumoase! | ||
|
Postat pe 8 August 2008 10:41 |
||
io, mama , am sa te rasfat pana ai sa te saturi de mine1
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 11:05 |
||
Buna dimineata france si drum bun dar.. unde pleci..? Ceva vacanta iaaar??
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 11:17 |
||
| mai fratilor!!!!!!!!!!!!!!!am facut o descoperire!kudica a luat atitudine!am intrat pe pozele mele raportate si pe ale altora dar a disparut ce scria cu rosu ca e raportat!!!!!!!!!deci vad ca e curaten ie!pozele au ramas intacte doar ca a disparut faptul ca sint raportate!vedeti si voi sa nu am orbul gainilor! | ||
|
Postat pe 8 August 2008 11:17 |
||
| nu plec departe.....pina pe coasta la Monaco ca am ceva prieteni din Romania care au venit acolo si au incins deja gratarul in asteptare!vrem sa facem o plimbare cu vaporasul in Corsica dar nu sintem siguri de locuri ca de sintem cam multi si astea se rezerva din timp! | ||
|
Postat pe 8 August 2008 11:21 |
||
| si nu mai plinge ca tu esti mai plimbareata ca mine! | ||
|
Postat pe 8 August 2008 11:22 |
||
'neata!o cafeluta si pt. mine! am citit si m-au luat durerila de cap!stef,france,mafia si oana nu trebuie sa va faceti griji pentru 'limbajul colorat'....oricine ar fi reactionat la fel....
|
||
|
alone Postat pe 8 August 2008 11:33 |
||
intr-adevar pozele nu mai sunt raportata. ma bucur pt cei in cauza
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 11:45 |
||
distractie placuta france.. Si mersi ancuta . As vrea sa stiu ce parere au acum cei care ii tineau partea lui wolfy si imi spuneau mie ca sunt rea si needucata si ca am un suflet urat.. Hm? Miha?
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 11:49 |
||
fetelor,am facut o 'boacana' aseara!tin sa va anunt ca blonda,nu mai este blonda! am testat o noua vopsea pentru par....si.... am iesit puiut de gaina..... in urma socului.... am fost nevoita sa schimb prefixul spre cenusiu......SO.....acum mi-am pus 'cenusa-n cap'.... promit poze....cat de curand....
|
||
|
alone Postat pe 8 August 2008 11:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cafeneaua BucuresiFun | 7 | De la: Altfel 19 Iulie 2010 14:42 |
| Eu ma schimb si evoluez. Ce se intampla cu restul? | 4 | De la: anageo25 3 August 2011 20:44 |
| un capuccino nu v-ar interesa? | 40 | De la: voguelilas 10 Ianuarie 2010 12:34 |
|
|
||
| Blog nou despre arta si masini. Tuning auto, masini exotice, arta unicat, wallpapere | 1 | De la: adiaerograf 15 August 2010 22:41 |
| IMPORTANT | 37 | De la: kudika_21148 14 Aprilie 2013 16:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.