Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

pune si pt mine 2 ca sunt cu puiu langa mine:))

Postat pe 6 August 2008 23:19
tocmai gandeam acum 1- inchid contul asta ..,sau 2- sa-mi angajez pe cineva sa-mi tina locul aici dar asta ar insemna sa merg la furat ..,sa am bani pentru a-mi plati angajata... grava situatia..,cred ca ma lasa si baba ca-mi pierd tot timpul pe aici... si atunci o sa ma gasiti pe topicul de la matrimoniale,primul topic unde am intrat si am creat acest Harem..

Postat pe 6 August 2008 23:24
cucu iti cinta ca in banat,asculta,din atita drag si bine,nai un ceas si pt mine,lailalailaa,vad cum dragostea apune si nu am cui spune,nu mai tine incuiate doua suflete fara mingiiere,lailaila,te caut si nu esti niciunde,mai fr ca viata toata e drumul ce ma poarta catre fericire lai laila,aangelinaa,angelinaaaaaaa,ai luat inimii odihna,si am numai una,intro lacrima ce pica,ai pus lumea asta mica pt todeauna
mai vrei,iti place?mafiaaaaaaa
mari58
Postat pe 6 August 2008 23:31
bravoooooo....cucu...super.....mari.....bravooo...mari.....

Postat pe 6 August 2008 23:35
mai are si dreptate baba sultane!!!!!!!cauta si tu un servici ca al meu sa freci menta pe forum si sa primesti bani!!!!!!!!!asa nu te mai vede........;zice ca muncesti!noapte buna pasari de noapte ca si pe mine ma striga patul si doamne feri ma lasa barbatul!

Postat pe 6 August 2008 23:36
vasi,daaa,o vreau si ce daca miai dato la sultan fara sa o cer,ai baut tu ,am baut eu vasi,ai vz ce nervos era soferul,am intirziat,vz daca nu am mai gatat cu tucatu,si cind a vz ca ma pupi de ramas bun,ai vz ce fig avea,pai eu mam dus cu unii si am venit cu altu,sa creada ce vrea,noi am fost cuminti nu
mari58
Postat pe 6 August 2008 23:36
francia,mie dorrrrrrrrrr de tine dragoooooooo,te tuc de nu te vezi,si nu uita,daca vii in RO,te astept la sosea,chiar daca ma claxoneaza tiristiiiiii
mari58
Postat pe 6 August 2008 23:39
grea e departarea,greu dorul de casa,cit ar fi in lume viata de frumoasa,lailalailaaa,ma adun cu prieteni si imi aduc aminte,ce vremuri ce viata am trait inaintee lailalaila,lacrima din suflet nimeni nu mio vede,al strain ca mine suferinta imi crede,dorul nu ma lasa,pina cad,pina pot spune doamne mis acasa casa ii tot casa,saraca sa fie,doar aici ramine,amintirea vieeeee mafia mai vrei,iti cint toata noaptea,vrei
mari58
Postat pe 6 August 2008 23:45
mari-cucu....frumos canti..si ce-mi place... te numesc CANTAREATA HAREMULUI...lailiaaliala....cucu..canta seara ea..lialalila....departarea rau ma doare..lailialala...cucu canta de ma doare...laililalala...

Postat pe 6 August 2008 23:49

Postat pe 6 August 2008 23:51
Hai ca am ajuns cat de cat la zi cu ce ati scris pe aici :)

Mafia , la multi ani sanatosi , sa fii iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti .

La cat mai multe pagini cafenelei

Francia, ti-am vazut pozele din Caraibe si m-am enervat la culme ,pozele mele s-au dus dracu odata cu un virus asa ca din caraibe mai am doar o poza cu un delfin pe care o trimisesm cuiva ...in rest, am ramas doar cu amintirile

Vas mama , ma inseli ?pleci la sultan fara sa anunti ? sau stiai deja ca-s plecata la tara ?

Tya draguta , eu ma petreceam cu ai mei cand tu strigai dupa mine cred ca e cazul sa-mi iau laptop

Mari , trec maine sa te iau la mare ? zii repede adresa sa nu adorm intre timp

Etta , felicitari pentru poezii

Mda , vroiam sa va zic io mai multe dar la cate pagini am avut de citit s-a dus tot ......

iris_4_ever
Postat pe 6 August 2008 23:52
mafia,mai una,nam cr multi ani ce mia zis tata,pot sa ai si ceru si pamintu,viata trece ca asai rindu,am fc ce mia stat in putere,am iubit si am adunat avere,asa mia zis tata meu,ca tat omu da de greu,cind ajungi sa le ai toate,si a avut tata dreptate,viata sa last de min traita,nu am cr ca e asa grabita,tot am luat ce mio pus inainte,asa mia zis tata meu,ca tot omu da de greu cind ajungi sa ai de toate,si,a avut tata dreptate,astazi multe as da la oparte,ca in viata de folos nus toatee,si o avut tata dreptateeee
mari58
Postat pe 7 August 2008 00:02
Cantareatzo , eu ma bag la somnic ,tu ce faci ? astepti sa faci cafeluta haremului ?
Eu o vreau cu zahar fara lapte
Noapte buna
iris_4_ever
Postat pe 7 August 2008 00:04
cind imi beau paharul ma cindesc la multe,nu stiu cine mie prieten si cine ma vinde,cind imi beau paharul vr sami fie bine,sa ciocnesc,muzica sami cinte,patima sami stinga,nu venin sami fie,cum se schimba lumea asta,nicicum nu pot intelege de ce nui asa ca mine,cind imi beau paharul,cred in omenie,mafia cinta cu mine iubita hai
mari58
Postat pe 7 August 2008 00:12
cucu...bravoooo sa traieti 1000 de ani... cucu mafia iti spune..lailalala..ca esti tare tu pe bune lailailila....sa traiesti tu cuculet lailailila..una-i cantareata in Harem..lailailila..

Postat pe 7 August 2008 00:15
irisssss,fac cafea asa cum vrei tu iubita,ordinu se executa,nu se discuta nb vise placute ingerii sa va sarute
mari58
Postat pe 7 August 2008 00:15
mafia,toate aceste melodii sunt un album nou,o sa le tr sultanului sa le salveze pe cd,si chiar daca eu nu voi fi acolo,va fi muzica asta care iti place asa de mult,asta a fost cadoul meu pt tine nu stiu cind vii dar ,nu imi tr mult sa mai merg o data,daca o data am putut sa nu dorm 40 de ore,a doua oara imi va fi mai usor,nu
mari58
Postat pe 7 August 2008 00:19
cucu mersi mult..super melodia...mi-a placut mult....pupici multi ...si sper sa fii prezenta cand vin .... iris somnic usuric...

Postat pe 7 August 2008 00:22
am cel mai frumos HAREM AL MINUNILOR !!! SI CELE MAI FRUMOASE CADANE NOAPTE BUNA MINUNILOR..!!!

Postat pe 7 August 2008 00:43
SULTANE - si tot HAREMUL...Privesc catre cer si rog o stea sa va pupice in locul meu, luna sa va vegheze somnul iar ingerii sa va indulceasca visele...NOAPTE BUNA

Postat pe 7 August 2008 00:48
mafia,fac biletul de voie sil duc la semnat,sa vedem daca se aproba,da cind vii iubita
mari58
Postat pe 7 August 2008 00:58
noapte buna tuturor,somnik roz!

Postat pe 7 August 2008 00:59
mari-cucu draga mea
mafia nu zice ea
cand soseste ea voioasa
surpriza ea vrea sa faca

cucule biletul tau
e semnat o stiu si eu
aprobarea este data
tu sa fii acolo draga

ziua eu cand voi veni
iti voi spune eu din timp
asa caci draguta mea
pregateste muzica..

vom dansa si vom canta
toata noapte de oi sta
ala turca bre ala turca esha fee
aaaa amana aman..aaa..aman aman...

ooo cucu..oooo cucu...
sa cante muzica,sa danseze fata mea
ala turca bre alaturca esha fee
aaa..amana aman ..aaa..amana maa...

Postat pe 7 August 2008 01:02

Postat pe 7 August 2008 01:12
bravo cucule eu cant aici de nebuna.....fugisi la nanic.... sau poate nu ti-a placut cantecelul meu...sau dansul...

Postat pe 7 August 2008 01:19

Postat pe 7 August 2008 01:23
noapte buna mafia !!

Postat pe 7 August 2008 01:26
trezireaaaaaaaa,cafeaua e gata mica si tare,zahar puneti fiecare cit vrea mafia,sczz iubita,mam pus la somn,ca tr sa recuperez,hai somnorosilor,trezirea,pai ma lasati sa beau sing cafeaua
mari58
Postat pe 7 August 2008 07:59
Hai buna dimineata mai cantaretilor....si cucilor...si cucuvelelor ... offff cate se mai intamplara ... dar vad ca faceti toti din ce in ce mai bine... si tare ma bucur In dimineata asta ...dau io cafelutza...sa-mi spal pacatele ca am ca-m lipsit de la "catalog" ...oricum Sultanu are cadane care mai de care ...asha ca ..nu-i plang de mila...Deci... una bucata cafea strong ..cu putintica miere si un varf de frisca pentru cine doreste.. si-o Va pupic ... si sa va bucurati de soare ...
mia_mia
Postat pe 7 August 2008 08:01
EEeeeee mari ...mi=o luasi inainte... da ce mai conteaza... beau io o cafelutza cu tine pana se trezesc puturosii ....
mia_mia
Postat pe 7 August 2008 08:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu pot sa cred! Chiar a murit Michael Jackson? 13 De la: badkitty 18 Septembrie 2009 20:57
Un site de socilaizare pentru persoane care cred in iubire 36 De la: sad_heart 15 Iulie 2010 01:19
:X:X:X 21 De la: andra_ale 20 August 2009 09:43
Cafeneaua astrelor 44 De la: gargaritamica 16 Ianuarie 2010 23:20
pls 2 De la: oonahabibi_yahoo_com 3 Aprilie 2009 08:37