Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

]
'neatza...un cafelutz?
tya103
Postat pe 7 August 2008 08:22
IRIS,iubita...eu am nevoie de tine in permanenta....nici laptopul nu cred ca ma satisface....
tya103
Postat pe 7 August 2008 08:42
'neata! si eu si eu la cafeluta
cucu.........foarte fain cantecu ala cu 'mi-o zis tata'
o zi faina la toata lumea...fug la munca....ca e ultima zi si ii de terminet treaba
dienuta_nou
Postat pe 7 August 2008 08:48
salut la toata lumea de azi voi bea si eu o cafea ce voi ,sint o persoana deschisa la discutii
scrichy
Postat pe 7 August 2008 09:16
sufletele mele calde si iubitoare, o cafea si pt miha,ca nu cred ca mai apuc pensia privata

Postat pe 7 August 2008 09:28
neatza dragilor mi-e o leneeeeee .....
iris_4_ever
Postat pe 7 August 2008 09:42
Buna dimineata fetelor...
Se poate o cafeluta? Mare, tare si cu muuult zahar
sheeva
Postat pe 7 August 2008 09:52
neata'.....
alone
Postat pe 7 August 2008 10:02
neata.......si eu la cafea cu voi!miuto te dadusem disparuta fato.......iris iubita nu fi trista ca face fata un filmulet si pentru tine despre caraibe! iar pentru aia de raportara si poza de la avatar:o sa va puna fata nuduri sa fie sigura ca o sa va crape intestinul si o sa umple gurita de fecale!(sint chiar diplomata)

Postat pe 7 August 2008 10:03
ancule sa ai o zii perfecta

Postat pe 7 August 2008 10:18
NEATZAAAAAAA
Sa aveti o zi placuta .

mirela_busteni
Postat pe 7 August 2008 10:24
neatzaaaaa!eu sunt tare binedispusa..am condus toata noaptea ,dar nu-s deloc obosita..sunt in al noualea cer..drept rapalat,pt toata lumea cafea mareee,lungaa,neagra si dulceee
criss_a
Postat pe 7 August 2008 10:58
nea ta....fuga cu cafelu ta ca de nu ma bag iar la somnic....

Postat pe 7 August 2008 11:02
criss ma bucur sa vad ca esti fericita.....

Postat pe 7 August 2008 11:02
chiar nu ammai fost de mult timp asa...impacata cu mine cum s-ar spune..si e al naibii de bine:D
pup dulce mafioata mea si aduc si cafeluta numai buna sa-ti fuga somnicul
criss_a
Postat pe 7 August 2008 11:06

'neataaa. offf doamne, lipsesc si eu un pic de aici, si umpleti paginile astea ....am avut de citit, sa vada si ochiu meu ce sa mai intaplat in harem....

please...o cafeluta, culapte, frisca si 2 lingurite de zahar se poate?

please please please

iris , pai daca tu stai mai mult plecata, cam cand vrei sa te iau....la sultan?

pupacesc mult
_fantoma_
Postat pe 7 August 2008 11:20
pt vas, cafeau e servita ..............mafiot mic te sarut, comentam cu francia pozele ei raportate.................criss ................sa aveti ce mai perfecta ziii

Postat pe 7 August 2008 11:27
buna dimineata Harem !!sau buna ziulica,ca dimineata era cand v-ati trezit voi.. tocmai acum imi pregatesc si eu cafeluta..Sper sa am si sa aveti o zi cum va doriti voi !!

Postat pe 7 August 2008 11:41
' neata..... vreau si io o cafeluta...... ca desi am tot zis ca o dau eu azi..... m-am trezit tarziu ca iar fusai laoras cu pitipoancele..... doamen si cat am mai ras.... deh...scuze fetele dar dsau acu o cafeluta..... exact asa cum va place voua!!! spor la treaba azi fetele!!!
miaaaaaa!!!! fatoooo unde umbli te caut si io sa vaz cum fac sa dau de tine ....poa' mai trag o tura pe la constanta...da nu weekendul asta....ca acu mi s-o pus pata pe munte ...
dandanaua_reloaded
Postat pe 7 August 2008 11:43
da' nu cezi tu emma draga ca tre sa ma iei si pe mine?numai tu?
tya103
Postat pe 7 August 2008 11:46
Eu va salut din mers dragilor , in juma de ora imi vine limuzina la scara iar eu numai chef de facut bagaje nu am avut
Va pupacesc pe toti si promit sa aduc cate o scoica virtuala pentru toti :)

Mary ,nu mi-ai dat adresa asa ca nu am cum sa vin sa te iau
iris_4_ever
Postat pe 7 August 2008 11:50
drum bun iris si distractie la maxim !!

Postat pe 7 August 2008 11:53
sultanee, pregatestete ca vin, pe la 13.00-13.30 sunt la tine

pune de cafea, ca inghetata aduc eu

mai merge cineva pe la sultan, ca-l pescuiesc pe drum

_fantoma_
Postat pe 7 August 2008 12:00
De la: vas25, la data 2008-08-07 12:00:42sultanee, pregatestete ca vin, pe la 13.00-13.30 sunt la tine

pune de cafea, ca inghetata aduc eu

mai merge cineva pe la sultan, ca-l pescuiesc pe drum

oare poti sa ma pescuiesti.... ca tare as vrea sa ajung la Sultan...

Postat pe 7 August 2008 12:03

offf mafiuto , daca as stii pe unde stai , te-as pescui

_fantoma_
Postat pe 7 August 2008 12:07
Iar sunt un urma cu raportarile
Gata, acum am plecat ,distractie maxima tuturor care pe unde va aflati
iris_4_ever
Postat pe 7 August 2008 12:12
De la: vas25, la data 2008-08-07 12:07:18

offf mafiuto , daca as stii pe unde stai , te-as pescui

astazi voi pestisorul auriu..nu stiu cum dar trebuie sa ma prindeti si sa ma duceti la Sultan..in Palat...

Postat pe 7 August 2008 12:16
am plecaaaaaaat , imi pare rau ca nu s-a abonat nimeni

_fantoma_
Postat pe 7 August 2008 12:16
iris.........distractie placuta!si multe poze.......sa aiba ofticosii ce raporta!

Postat pe 7 August 2008 12:22
buna ziuaaaa !!!!....a sosit si INTARZIATA haremului la cafeeeeaaaa !!!.....eee......da' stiti voi: cei din urma vor fi cei dintai !!!!......si....urma scapa turma !!!........

Mia draga,mai traiesti ???.....da,da...cum sa nu.....cu burta la soare,cu trupul in maare......na,ca iar vorbesc in versuri....

Iris,draga mea,drum bun si sa te gandesti si la mine cand oi pune picioarele pe nisip !!....ca fusei io prima la mare,da' nu ma saturai !!!......

Mafiutoooo,te-ai dres,draguto,dupa chef ????.......hai,fa-te bine,ca te vrem la nooooiiii !!!....

Miha ,da ce patisi,de esti suparici ????.......las',nu te ingrijora,ca-ti iau io pensia ta privata si ma duc pe croaziera.....ca-mi face micutu' reducere !!!....

Vasiiiii....auzi,tu crezi ca esti de capul tau aicea ???.....pai cum te duci tu la sultan,asaaaa...de unul singur????.....fara aprobarea mea???.....ca eu nu am voie sa lipsesc de la nici o intalnire !!!...... .......pupa-i pe toti din partea mea !!.......sultaneeee......sa vezi bataie ce-ti trag daca te distrezi fara mine !!!!......sau esti in pericol????.......cu Tantica ???...... ....asa Tantico,ia bata aia care o avusei io la tine si ARDE-L pe spinare !!!......te-ai dus sultane !!....te retrogradeaza cadana-sefa !!!......

in rest,pupici la toata lumea !!!..... .....si s-aveti o zi frumoasa.....si relaxata !!!!....... .........

Postat pe 7 August 2008 12:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
set cadou 3 produse clarins 1 De la: ocaziebuna 23 Noiembrie 2010 08:31
Premii, concursuri, tombole 1 De la: miha_munteanu 8 Mai 2010 08:28
ratiune si simtire 3 De la: iulia069834 17 Decembrie 2009 18:45
Intamplari penibile din viata noastra 16 De la: roxyjustus 10 Martie 2013 18:23
Cafeneaua lui Adelle :) 45 De la: justmetraian 7 Iulie 2010 07:36