Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

acum sa te vad ce-ti poate capusorul....
alone
Postat pe 13 August 2008 10:08
mai usor sau mai consistent?
_fantoma_
Postat pe 13 August 2008 10:28

hai sa-ti prepar unul mai usor ca este dimineata, la naiba

croissant, unt de arahide, cafea, fresh de .... ( nu stiu ce fructe iti plac, dar aflu eu ), siiii, binenteles.....frectie cu burta calda

_fantoma_
Postat pe 13 August 2008 10:30
buna dimineata, la toata lumea !!
vai de mine si de-ar fi numai urechea..
ancuta.,bine ca am scapat doar asa..
sper ca lobul sa ramana asa cum l-am asezat,daca nu..,se usuca si cade
oricum nu eram intreg..

Pervesa este chemata urget la apelul de dimineata..

Postat pe 13 August 2008 10:35
- Buna dimineataaaa! ... Sunteti? ...

- Mi-am facut siesta ... V-am scris o povestioara ... trebuie sa vad cateva locatii azi ... am si cateva intalniri ... am cate ceva de recuperat din ultimele zile ... dar vreau sa fiu si cu voi ...

Cum cafea nu beau de obicei ... hai ca fug acum ... fara masina sunt ca si fara picioare ... n-o fi foc o saptamana ...
supermiki
Postat pe 13 August 2008 10:39
cum adica frectie cu burta calda?
sultane,lamureste-ma te rog......
fresh-ul..... de portocale!
multam pt. dejun!
alone
Postat pe 13 August 2008 10:41
Buna de dimineata... Ceva de baut? Nu cafea ca prezint draci...
Sar-mana anticipat
sheeva
Postat pe 13 August 2008 10:42

eu te inteleg..,ca azinoapte in loc sa dormi,aveai chef de vorba pe telefon...

Postat pe 13 August 2008 10:46
De la: ancuta240783, la data 2008-08-13 10:41:23 cum adica frectie cu burta calda?
sultane,lamureste-ma te rog......
fresh-ul..... de portocale!
multam pt. dejun! [/quo

uite si fresh-ul
_fantoma_
Postat pe 13 August 2008 10:50
De la: sheeva, la data 2008-08-13 10:42:49Buna de dimineata... Ceva de baut? Nu cafea ca prezint draci...
Sar-mana anticipat

un blodymary?

calmeaza instantaneu
_fantoma_
Postat pe 13 August 2008 10:50

eeeeeee sultane si cu tine acum...
da nu d-asta sunt nervoasa...
mersi de ... ce imi dai tu mie acolo sa beau ????
sheeva
Postat pe 13 August 2008 10:51
ancuta ,poi..,pe mine ma intrebi..????
intreaba-l pe vasi,ca el vine cu propunearea asta de mic dejun..

sheeva..,ti-am pus cea mai ramas de aseara.. putina vodka of Finland,cu gheata si fructe de la vasi..

Postat pe 13 August 2008 10:52
Vas mersi, dar nu, sunt la munci si ... am nev sa fie totusi o zi mai buna decat a fost pana acum...
sheeva
Postat pe 13 August 2008 10:52

era doar o propunere

, nu de altceva, dar azi cred ca sunt de serviciu

_fantoma_
Postat pe 13 August 2008 11:02
Deci azi servesti cafele si sucuri si prajituri??

Inca doua zile ... inca doua zile
sheeva
Postat pe 13 August 2008 11:09
buna dimineata !!!.....asa cum v-am promis,am aparut la raport!!!.....dar nu o sa pot sta mult ,ca are fi-miu de citit ....si cum acum ne-am modernizat si citim pe neeettt......

oricum,nu pot decat sa multumesc Domnului ca am asa prieteni ca voi !!!.......care sunt alaturi si in momente mai putin bune !!!......si care ,in miez de noapte se gandesc la tine .....si te suna la telefon........si te imbarbateaza........si te fac sa te gandesti ca trebuie sa fii vesel,indiferent de situatie !!!......ca daca nu,te iaaaaauuuu pe suuuuuss........eeee....noroc ca sunt mai dolofana si nu cred ca se incumeta asa de usor !!....... .........deci ,va multumesc din suflet,PRIETENII MEI DRAGI,ca sunteti alaturi de mine!!!.....caci eu,oricum vazusem ca va faceati probleme de mine.....dar nu eram foarte comunicativa.....si ,cum i-am spus Sheevei aseara,nu voiam sa-mi stric reputatia de PERVERSA forumului !!!.......

eeee....dar o sa-mi revin eu incetisor.......ca iarba rea nu piere !!!....... .....si nici mort nu ati vazut !!!.........va pup...... .....si o sa vb. mai tarziu.......ca ma trage deja fi-miu de maneca !!!.......

Postat pe 13 August 2008 11:10
De la: sheeva, la data 2008-08-13 11:09:49Deci azi servesti cafele si sucuri si prajituri??

Inca doua zile ... inca doua zile

si nu numai. orice va pofteste sufletelul

dar, DOAR azi, ca pe urma va invatati
_fantoma_
Postat pe 13 August 2008 11:14

ettaaaaaaaaaaa, mancatias.....gura ta, ce bine imi pare sa te vad

parca este gol fara picanteriile tale

hai, revinoti, treci la treaba
_fantoma_
Postat pe 13 August 2008 11:20
Pai eu atuci vreau un pahar cu laptic, cu o tableta de ciocolata in el... o prajitura cu mere si multa scortisoara si ... o briosa cu vanilie

Pupici Etta
Te asteptam si mai incolo
sheeva
Postat pe 13 August 2008 11:21
De la: sheeva, la data 2008-08-13 11:21:52Pai eu atuci vreau un pahar cu laptic, cu o tableta de ciocolata in el... o prajitura cu mere si multa scortisoara si ... o briosa cu vanilie

Pupici Etta
Te asteptam si mai incolo

micul dejun este servit

_fantoma_
Postat pe 13 August 2008 11:42
Neata-ziua buna... o cafeluta va rog...Sulatne sper ca esti ok si intreg ETTA..eeehhee....hai ca schimbam foaia..pai sper ca totul este ok cu tine

deci cafeluta cine o da

Postat pe 13 August 2008 11:44

mafiosso, sorry, dar nu fac cafea

orice altceva iti pofteste sufletelul
_fantoma_
Postat pe 13 August 2008 12:05
De la: vas25, la data 2008-08-13 12:05:32

mafiosso, sorry, dar nu fac cafea

orice altceva iti pofteste sufletelul

mda nu faci cafea ca nu vrei sau ca nu stii? pot sa te ajut cu ceva

cafeluta o dau eu ca.....

Postat pe 13 August 2008 12:11
Neata si io

Micutule ,cand ti-am citit mesajul nu-i vorba ...am zambit dar m-am fript frate cu cafeaua ca era fierbinte si uitasem de asta
Promit sa dau pe la tanti francia sa vaz si io despre ce e vb in topicul ala pana la urma

Ettaaa ,welcome back si vezi ca-s pe drum catre targoviste 1000 de daca se intorc suparati ca nu au dat de tine si ti-au ridicat moralul puneti usa de fier

Bucatareeee...vreau si eu un mic dejun ....eu nu fac fitze ...o omleta cu ciuperci si o cafea e suficient.

Sultane , vezi cum te comporti ...sa nu o superi pe tantica ca acum stie exact ce sa-ti faca : te trage de ea pana iti pica
iris_4_ever
Postat pe 13 August 2008 12:18
gainusa mea.. .,ma bucur ca ai raspuns apelului meu morcovelul te iubeste si abia asteapta sa te revada

mafia..,te asigur ca intreg nu am fost niciodata

iris spune "Sultane , vezi cum te comporti ...sa nu o superi pe tantica ca acum stie exact ce sa-ti faca : te trage de ea pana iti pica"

s-o crezi tu

ca se ridica...

pentru asta ,nici ca te mai poop..

Postat pe 13 August 2008 12:56
Vaaaiiii ,sultane ce minte creata mai ai la ce crezi mataluta ca m-am referit bre cand am zis ca te trage de ea pana iti pica ?
Era vorba de ureche dragul meu
iris_4_ever
Postat pe 13 August 2008 13:03
salutare !!!....uite va mai salut inca o data ,ca sa vedeti ca sunt mai bine.......chiar am si calcat ceva rufisoare !!!!....si o sa mai calc .......

multumesc pentru primirea cu suflet pe care mi-o faceti si promit ca o sa fac tot posibilul sa redevin cea de care voi sunteti indragostiti:PERVERSA!!.......cat de repede cu putinta......pentru ca sunteti oameni cu prea mult suflet si alaturi de care ma simt mult mai puternica !!!.....si ce bine este cand stii ca ,acolo,undeva, cineva se gandeste la tine si iti duce dorul !!!.....va pup din tot sufletul si VA MULTUMESC CA EXISTATI !!!!......

Postat pe 13 August 2008 13:17
De la: etta70, la data 2008-08-13 13:17:55 salutare !!!....uite va mai salut inca o data ,ca sa vedeti ca sunt mai bine.......chiar am si calcat ceva rufisoare !!!!....si o sa mai calc .......

multumesc pentru primirea cu suflet pe care mi-o faceti si promit ca o sa fac tot posibilul sa redevin cea de care voi sunteti indragostiti:PERVERSA!!.......cat de repede cu putinta......pentru ca sunteti oameni cu prea mult suflet si alaturi de care ma simt mult mai puternica !!!.....si ce bine este cand stii ca ,acolo,undeva, cineva se gandeste la tine si iti duce dorul !!!.....va pup din tot sufletul si VA MULTUMESC CA EXISTATI !!!!......

MyHotComments MyHotComments MyHotComments MyHotComments

Postat pe 13 August 2008 13:29
am intarziat si am pierdut ceva?
aa nuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!am scapat-o iar pe mam' etta.si io care credeam ca o prind sa mai palavragim si noi ceva...da' voi ce mai faceti?ca eu sunt la minunatul meu job unde m-as sinucide de la cate tampenii am auzit pe secunda... multa lume proasta...mai rau e ca le aduc argumente si le mai si arat ca debordeaza de ''intelighenta'' le pica lor cuvintele mele ca cianura in stomac....dar mai bine asa decat pupincurista...nu?ce daca sunt sefi?da-i in ma-sa...ca tot oameni sunt si ei...
acum as pleca undeva...la mare...departare de casa,probabil...ca marea nu ao mai vad anu' asta...nici daca promit ca ma fac fata cuminte...dar la ce am eu nevoie de mare cand am MAREA curte a sultanului...
pup pe toti si ma duc sa-mi prepar o cafelutza.
tya103
Postat pe 13 August 2008 13:32
soro...tu intotdeauna ma faci sa zambesc......si ma lasi fara cuvinte !!!!......te iubesc exact ca pe sora pe care n-am avut-o !!!........pup......

Postat pe 13 August 2008 13:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce inima are aceasta femeie???? 19 De la: blondyna_pinky 27 Martie 2013 12:07
de ce nu se opreste?pastila de a 2 a zi cauza? 4 De la: kudika_7881 20 Mai 2012 22:48
lanseare www.lovedigital.ro 6 De la: kudika276169 22 Iulie 2010 01:07
PENTRU LAURA 18 De la: yumalai 25 Ianuarie 2010 20:16
Un sfat va rog! 4 De la: oana84onutza 27 Ianuarie 2010 19:08