Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

Tya....mama etta te pupa si pe tine....si ii e dor de tine ......

Postat pe 13 August 2008 13:34
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-13 13:03:11Vaaaiiii ,sultane ce minte creata mai ai la ce crezi mataluta ca m-am referit bre cand am zis ca te trage de ea pana iti pica ?
Era vorba de ureche dragul meu

la ureche.. draga iris... acum stau si ma gandesc ,oare unde ti-o fi fugit tie mintea..

dar cu mintea ..,te asigur ca gresesti..,pentru ca as fi vrut eu sa-mi fie asa de creata..

Postat pe 13 August 2008 13:40
De la: etta70, la data 2008-08-13 13:32:28 soro...tu intotdeauna ma faci sa zambesc......si ma lasi fara cuvinte !!!!......te iubesc exact ca pe sora pe care n-am avut-o !!!........pup......

MyHotComments

eeeee...si acu..sa vezi....na....ca ....mai invatam sa si dansam..asa...hopa...da din fundulet....ihhaaaaa.... MyHotComments

Postat pe 13 August 2008 13:44
tya103..,ai mare dreptate

"ma fac fata cuminte...dar la ce am eu nevoie de mare cand am MAREA curte a sultanului... "

Postat pe 13 August 2008 13:45
mafiaaaaaa...,de unde ti se trage fata, azi..???

Postat pe 13 August 2008 13:46
De la: stef80, la data 2008-08-13 13:46:39mafiaaaaaa...,de unde ti se trage fata, azi..???

MyHotComments MyHotComments MyHotComments MyHotComments

Postat pe 13 August 2008 13:51

Doamne,tu chiar esti nebuna..

Si eu care credeam ca sunt singur pe aici

Postat pe 13 August 2008 13:55
De la: stef80, la data 2008-08-13 13:55:00

Doamne,tu chiar esti nebuna..

Si eu care credeam ca sunt singur pe aici
MyHotComments MyHotComments

Postat pe 13 August 2008 13:59
asta-i dansul cu negri..?????

asa fraticaaaaa ..,baga,baga ca bine te mai misti..

zici ca-i vasi,dupa o jumatate de sticla de wisiki...

sheevaaaaa....,unde esti..????uite ca ti-am gasit partener de dans

Postat pe 13 August 2008 14:05
buna ziua si bine v-am gasit! mafia esti cea mai tare, fatalica , sultane,ce mai e nou!

Postat pe 13 August 2008 14:15

maaaaahhhhhh, iar va luati de mine?

las' ca va prind eu la inghesuiala , sa vedeti atunci

imi cer scuze ca am intarziat cu micul dejun, treburi administrative ( adica de produs )

daaaa' la pranz nu ma mai bag, sa-r putea sa ramaneti nemancati

_fantoma_
Postat pe 13 August 2008 14:15
Nu mai pot de draci , ce dracu o fi fost in capul meu aseara nu stiu ......aveam chef de facut mistouri si acum mi-o iau la greu

Sa o iau cu inceputul :
Am primit un mesaj de la o gagica http://www.kudika.ro/comunitate/preciossa mesaj care continea doar un numar de telefon cosmote .
Cum am o gramada de minute gratuite si cafeneaua stagna iar eu frecam menta aiurea m-a pus dracul sa o sun sa vad ce pana mea vrea femeia de la mine
Supriza ....era VICTOR, iubitul fetei din poza moment in care imi cer scuze pentru ca am format numarul gresit si dau sa ma retrag dar nuuuu....el hai sa vb .... am vorbit cateva minute si atat.

De dimineata ....adica pe la 12 asa ..primesc un beeep ....crezand ca este fratele meu sun inapoi si surpriza , era victor care avea chef de discutii cu mine pentur ca se pare ca as avea o voce deosebita

ii explic tipului ca am vb aseara dar ca nu-s interesata sa mai am vreo discutie cu el foarte draguta si amabila fiind tinand cont de faptul ca m-a prins tocmai in momentul in care ma spalam pe dinti dar nu......el nu vrea sa se termine asa moment in care ii spun ca-mi bag pana ...si ca vreau sa ma lase in pace.

Bun ...m-a lasat , vreo jumatate de ora pentru ca sa sune si sa ma intrebe cum este posibil ca un director sa vorbeasca in halul asta

Ii dau omului explicatiile de rigoare : nu sunt un director ,sunt un om ENERVAT ! si ....in speranta ca este un tip de treaba totusi incep o conversatie cu el.

Mititelul a fost parasit de iubita lui , el are 34 de anisori iar iubita 21...iubita pe care a crescut-o de la 19 si cu care nu a avut nici o problema pana acum 2 luni .....cica as fi prima femeie cu care vorbeste de atunci ....de parca eu as avea 3 ani si el se crede lupul cel rau care vrea sa pacaleasca scufita....

Bun ,incepem ora de pshilogie cu victor,care desi are 34 de ani nu este capabil sa inteleaga ca fata a descoperit ca nu este singurul barbat din lume si ca este la varsta la care vrea sa incerce diverse chestii .....vreo jumate de ora asa......pana ii vine ideea sa-mi spuna ca in 3 ani fata nu a fost curioasa sa vada cum este cu oralul la care evident ca ma apuca rasul

Acum stau sa ma intreb ....atat de proasta sa fiu incat sa nu pot conduce o conversatie sau chiar s-a intamplat sa se ajunga la subiectul asta ?

Trecem peste subiectul cu pricina in momentul in care vrea sa stie cu ce sunt imbracata si intorc foaia ....de una eram dispusa sa dau sfaturi gratuite ii aduc la cunostiinta ca nu sunt interesata de o asemenea conversatie si il rog frumos sa inceteze a ma mai suna .....o zi buna iti doresc ,bla bla bla ...si inchid.

Intre timp ma suna fratele meu de pe un nr necunoscut,raspund , vorbim...ramane sa ma mai sune ...suna iar telefonul si ghici cine era ?

te-ai prins , era victor

Concluzie : data viitoare cand nu am ce face ...mai bine ma arunc in fantana sau ...ma duc in padure ........
iris_4_ever
Postat pe 13 August 2008 14:38
Ce-i sultane mama, te oferi?

Mersi, dar cum ti-am mai zis si aseara si cum de altfel stiai si tu, mi-am gasit partener...

Oricum pupici sultane si mersi pt toata grija de care dai dovada.. poate alta data ...
Abia astept sa mai vb, ca aseara nu am prea avut ocazia ... eu ..
sheeva
Postat pe 13 August 2008 14:47
mama cede peripeti ai parte..tu cu telefoane...eu cu mesaje...ca doar nu avem ce face taoata ziua...nu?
dar el abia acum a realizt la cei 34 de ani ca ...exista si alte ''pene'' mai interesante pentru tipele de 21?
si ma rog...ce vre ade la tine?
tya103
Postat pe 13 August 2008 14:47
Pai ce sa vrea ?
ii place omului vocea mea , ar dori sa ma vada pe web cam ...chestii de astea super inteligente .....
Culmea este ca desi pare tipul cavadoro dupa voce si vocabular ...initial mi s-a parut ca ar intelege ce vorbesc....
Cum spuneam....e vina mea
iris_4_ever
Postat pe 13 August 2008 14:52
sheeva ,reciteste cu atentie postul ..

si nu-l rata ,ca uite ce bine se misca...

iris.., e bine ca esti cautata de barbati

Postat pe 13 August 2008 14:52
Mea culpa sultane am citit numa finalu , dar oricum mult prea tarziu
sheeva
Postat pe 13 August 2008 14:55
Ce partener ? ce partener ? vasi sau altul ca eu eram ocupata cu victor si probabil oi fi pierdut vreun post .... desi nu cred ....

Stef dragule ,NO COMMENT!
iris_4_ever
Postat pe 13 August 2008 14:59
De la: stef80, la data 2008-08-13 14:52:32sheeva ,reciteste cu atentie postul ..

si nu-l rata ,ca uite ce bine se misca...

iris.., e bine ca esti cautata de barbati

SULTANEEE CINE ZICI CA SE MISCA...SI INCA BINE...AHHHAAAAA.....HOPASICA....MISCA FATA....MyHotComments

Postat pe 13 August 2008 14:59
MyHotComments

vrea cineva....

Postat pe 13 August 2008 15:06
deci mafioato esti criminala!!!!!!!!!!!!!!iar de patania lui iris am ris de am trinit leptopul jos!iris mama astia te confundara cu linia fierbinte numaru tau incepe cu 89........? fa si tu o pomana si activeaza un robot sa raspunda omului cu obscenitati ca de.........mare e gradina domnului! doame nu mai pot am lacrimi in ochi de atita ris!

Postat pe 13 August 2008 15:19
de la mafia "SULTANEEE CINE ZICI CA SE MISCA...SI INCA BINE...AHHHAAAAA.....HOPASICA....MISCA"

uite ,cum strici om serios de Sultan..

paaaaa..,ne vedem pe seara.. !!!

Postat pe 13 August 2008 15:22

maiiiiii, dar emma , a vazut-o azi cineva?
_fantoma_
Postat pe 13 August 2008 15:35
Azi de dimineata eu in autobuz.. castile in urechi, ziarul in brate.. nimic deosebit.. asta pana cand nu am inceput sa rad cu o pofta de se uita lumea ca la nebuna...

Ce ma facuse asa sa rad?

In ziar titlu destul de mare :

\"CER INTERZICEREA SEXULUI CU TIPETE LA BLOC\"

Articolul, pentru cei care nu l-au citit, suna cam asa : exasperati de sunelete de natura sexuala care tulburau frecvent linistea in bloc, cativa vecini ai unui cuplu tanar din Capitala au incercat sa impuna o noua regula pe scara respectiva. Asa ca au lipit langa avizier un afis care spunea asa :

INTRE ORELE 23.30-06.30 RUGAM CA GEMETELE, PALMELE PESTE FESE, TIPETELE DE ORICE NATURA SEXUALA (CASNICA SAU ELECTROCASNICA) SA SE DESFASOARE PE MODUL SILENTIOS PENTRU A NU DERANJA VECINII CARE INCEARCA SA DOARMA !!!
VA MULTUMIM.

Unde se va ajunge in tara asta???!!?!!!
O sa ajungem sa luam amenda pt ca ne simtim bine?????
Amenda este de 400 ron si se aplica teoretic legea 61/1991 pentru tulburarea linistii publice...

Cum va suna o astfel de reclamatie la 112?
sheeva
Postat pe 13 August 2008 15:43
iris kiar ca t a manancat in ......dos....kiar ca ..no comment:)) si u de repede ce era ii inkideai telul :))aaaa apropo si eu am cosmote si destule minute , nu ai vrea sa vb ?:)
blue07scorpion
Postat pe 13 August 2008 16:18
sheeva :)) eu citeam stirea asta care e intradevar penala:))) la ora 5 dimineatza :))penala rau :))ahahahahha=))
blue07scorpion
Postat pe 13 August 2008 16:19
Care sunt criteriile de rezervare a unui loc in cafenea?
Lucia1971
Postat pe 13 August 2008 17:09

hmmmm....pai intai trebuie sa te prezinti cu o spaga grasa , apoi sa ne spui ce ai facut in ultimii 50 ani, si pe urma mai vedem.

capisci?
_fantoma_
Postat pe 13 August 2008 17:12
Compri. dar... Cred ca nu ma incadrez.Pt. ca nu-mi amintesc decat ce am facut in ultimii... sa zicem 30 de ani. Primii 7 stiu ca i-am petrecut pe la gradi. Cat despre spaga... zic . Traiesc in Romania, dar nu intra in obiceiurile mele sa o dau sau sa o primesc. Sau... se pune?
Lucia1971
Postat pe 13 August 2008 17:29
:))=))) spaga e inrudimentata rau de tot in originile romanasului =))=)):))aaaahahahahahah , depinde dupa caz nu e pe rezervare :))welcome lucia:P sau pe ro bun venit , sau italiana ben venito :)
blue07scorpion
Postat pe 13 August 2008 17:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Haideti sa vorbim despre OSHO, astept pareri ;) 200 De la: DreamHunter 9 Aprilie 2016 11:46
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=mihaela88&id_user=5350 da-ti un vot 4 De la: kudika365993 11 Februarie 2011 00:19
NU RATA , DEVINO PARTENER TRUST COMMUNITY SI VEI FI F BINE PLATIT + PREMIII MARI ...INSCRIERE GRATUITA !!! 1 De la: dana92 1 Februarie 2010 16:18
lavazza virtual caffe 8 De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 18:08
Tutoriale pentru trucuri magice in limba roamana? 1 De la: kudika_22765 4 Februarie 2013 09:04