Mai multe
neatza...,avatarul meu !! ti-am pregatit cafeluta si macar sa apuc sa te poopacesc pana pleci..
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 08:10 |
||
|---|---|---|
|
NEATA SULTANEEEE!!!!!!!!!!!! Buna dimineata lume! Aveti o cafeluta si pentru mine? Tot pe fuga sunt si eu... Pupici si o zi usoara si cat mai frumoasa
|
||
|
sheeva Postat pe 14 August 2008 08:24 |
||
|
salut roscato..!! are Sultanu'.. ti-o ofer pe-a mea..!!ce nu fac eu pentru tine..
|
||
|
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 08:27 |
||
buna dimineata! va pupacesc maaa!!! sa aveti o zi cu soare!
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 08:27 |
||
nasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....!! unde tot umbli...??? ne-a fost tare dor de tine..
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 08:31 |
||
Multumesc, multumesc V-am pupat... fug la munci ca iar intarzii
|
||
|
sheeva Postat pe 14 August 2008 08:31 |
||
si o sa va mai fie!intrai un pic, dar ma apuc de treaba!
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 08:32 |
||
onyta,pai nu inteleg
|
||
|
mari58 Postat pe 14 August 2008 08:39 |
||
|
mari58.., de la Sultan speciali si stii tu unde..
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 08:50 |
||
| buna dimineata! onyta soro te dadusem disparuta la apel!!!!!!!!o zi buna pentru toti cu multe bucurii! | ||
|
Postat pe 14 August 2008 09:27 |
||
|
Buna dimineata tuturor. M-am prezentat si eu cu cafelutza, dar tot asa pe fuga ca sunt pe drumuri. Marite sultan, am sa-ti spun cum sta treaba cu operatiile. Sunt instrumentara in bloc operator intr-o clinica ginecologica. Dar nu sunt agresiva, zau asa! Numai cand e cazul...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 14 August 2008 09:38 |
||
| neata la toata lumea!vreau si eu o cafeluta k mor de somn...si astept cu nerabdare sa treaca ziua asta si sa-mi primesc si eu bine meritatul concediu:D | ||
|
criss_a Postat pe 14 August 2008 10:09 |
||
|
- Ce bine de voi ca va treziti la ora asta de puteti zice acum "buna dimineata!" Cafea nu beau de obicei, am intrat sa va spun doar sa aveti cea mai fantastica zi din cate ati avut pana acum! Sunt la birou si astept o clienta ... as avea de lucru cat cuprinde dar am intrat sa vad ce mai faceti. |
||
|
supermiki Postat pe 14 August 2008 12:02 |
||
buna dimineataaaaa !!!!....ca numa dimineata nu mai e .......si deja caldura incepe sa ma streseze!!!....noroc cu aerele astea......nu ale mele......ci cele conditionate !!!....... .......da,macar atat.....ca si-asa imi incepui ziua bine!!!.....ca mi s-a spart furtunelul de la bateria de la baie !!!......noroc ca doar tasnea usurel si nu mi-a facu balta pana sa-l inchid.......eeeee.....se rezolva toate !!!.....deci....o cafeluta a` la` PERVERSA ,va rog frumos !!!.....cine se incumeta ???.......
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 12:07 |
||
| cafelut.....a sosit...ziua buna....sa va...zic.....MyHotComments | ||
|
Postat pe 14 August 2008 12:17 |
||
| - ce repede ai sarit mafiozo ... si eu tocmai i-am spus fetitei de la secretariat sa faca o cafea ... chiar daca e doar filtru ... | ||
|
supermiki Postat pe 14 August 2008 12:21 |
||
De la: supermiki, la data 2008-08-14 12:21:12 - ce repede ai sarit mafiozo ... si eu tocmai i-am spus fetitei de la secretariat sa faca o cafea ... chiar daca e doar filtru ... miky pai uite cum facem..tu bei cafeluta mea si eu beau cafeluta ta facuta de secretara.....salutari lui Gabi ca inca n-a avut timp sa cunoasca Mafia..crazy ......deci.... o zi buna....cu cat mai multe zambete...
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 12:32 |
||
|
Si daca e la filtru ce ? Cafeaua mea preferata e cea facuta de mine la filtrul meu de 25 ron :) Buna dimineataa Eu am niste reclamatii de facut : fratele e venit in vizita la mine impreuna cu sotia+una bucata copil si au dormit in camera mea unde se afla calculatorul meu Eu am dormit cu a mea colega de apartament care are o tastatura de sa-ti dai palme asa ca pana la 4 dimineata am vazut m-am uitat la tv. De dimineata ,surpriza ....apa oprita , nespalata pe dinti , nedusata,mers la magazin sa iau apa plata pentru cafea . M-a stresat onitza cu urarea ei de dimineata ...cica sa avem parte de soare sau cum s-o fi exprimat....si eu nu mai pot respira de caldura Mafia ma enerveaza ca nu-mi spune de unde pune figurile astea..... Cred ca cel mai fericit este sultanul ca are furtunul in curte si lacul la 3 minute departare .... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 14 August 2008 12:37 |
||
micutule...negrutule...oare ce-au avut mai oamenii astia cu pozele tale de le-au raportat??? si mai ales pe cea cu maimutica..ciuty.. ..cata rautate domne...cata rautate....
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 12:38 |
||
neata,draga mea Iris !!!......eeee...la cat de suparici esti,bine ca n-am mai venit si io pe capul tau!!!....ca era cat pe ce sa aterizez pe la Bucuresti....noroc sau din contra....cu caldura asta....ca am hotarat apoi ca e mai bine sa stau acasica la mine,unde am aere...pardon aer conditionat !!!!....da' am io timp sa te calc odata si odata!!!....sa se mai racoresca o tar'.....te pupik.....si bea apa multa ....ca taria e foc pe vremea asta .....
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 12:41 |
||
|
MyHotComments MyHotComments MyHotComments |
||
|
Postat pe 14 August 2008 13:10 |
||
sunt suparat...unora nu le mai suna te telefoanele,sau nu le aud din cauza caldurilor cred ca merg la o baita..,la balta !!poate-mi va trece..
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 13:12 |
||
sultane mrss,ma bucurrrr ai vz ca e fr nu,si poti,ai voie la noi e mai cald,lumeeeeeeee,da o cafea e binevenita pe caldura asta,haideti ca e gata,cu tot dragu pt voi
|
||
|
mari58 Postat pe 14 August 2008 13:21 |
||
neataaaaaaaaa!!!mama ce somn as mai trage!!...uf..uf... haideti sa bem o cafeluta ca dupa aia am trebuta..puup fetelooor!!!
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 13:26 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-14 13:12:49 MyHotComments MyHotComments Sultanele nu fii trist Mafia stii bine ca nu raspunde...deci sunt aici....hai zambeste....
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 13:29 |
||
ce mamutoi marfa ai!!
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 13:31 |
||
nu mai sunt trist..,dar vroiam sa vb cu tine !! poate pe mes poti..
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 13:36 |
||
| HELLLOOOOOOOOO......ONNYTAAAAAAA......TU_SI_CU MINE_ .....HEYYYYY...UNDE SUNTETI.........ETTAAAAAAAAAAAAA......MA DOARE'N GAT CAT STRIG LA VOI...OFFFFFFF...MyHotComments | ||
|
Postat pe 14 August 2008 13:39 |
||
|
PENTRU VOI DRAGII MEI... MyHotComments
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 13:42 |
||
mama aici nu mai vb nimeni...:((( pa
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 13:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| New game -Ce i-ai face celui de deasupra ta ????......... | 1249 | De la: vali_pc2007 26 Februarie 2010 18:31 |
| lavazza virtual caffe | 8 | De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 18:08 |
| buna | 65 | De la: etta 28 Aprilie 2009 23:32 |
|
|
||
| MATURITATE | 12 | De la: camelyta_camy 17 Iunie 2010 21:10 |
| Cum credeti ca ar trebui sa fie o fata(femeie) ca sa fie considerata 'buna'? | 2 | De la: Full_Metal_Jacket 19 Mai 2009 19:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.