Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

iris.... pe cine esti tu geloasa? cine mai are calorifer ca al tau??????

Postat pe 21 August 2008 01:40
iris,vorba micutului.., tu esti doar putin sonata si sa ramai asa, ca altfel intri in conflict cu mafia..

gataaaa..,eu ies ca maine am treabaaaa..!!!

mari58(cucu),a fost la Timisoara,s-a intalnit cu ancuta,nasa onnyta si nasu.. ,am vb cu toata lumea la tel...

cucule,poopa Sultanu buricul tau ..

noapte buna si tie..!!

Postat pe 21 August 2008 01:47
De la: mari58, la data 2008-08-21 01:39:53buna seara,Sultane am ajuns cu bine acasa,a avut grija D-zeu de mine sunt obosita,dar trece,mam intilnit cu cine mie drag,si sultaneeeee,stii ce frumos e nasu,oauuuuuuuuuu a fost frumos tare,dar putin,Vasi de asta imi esti,asa ai venit,si spui ca nu te duc cu mine pai cum sa te duc ma in spate,stii cas mica si nu pot nu ,sa nu mai te joci cu mine,daca vii,vii,daca nu,nu ok?nb ingerii sa va sarute,si eu pe linga ei

mary-cucu .....

Postat pe 21 August 2008 01:50
Francia multa sanatate strumfului tau. Aveam intentia sa-ti dau o replica la alt topic da obs. ca nu mai e. E bine ca nu esti rasista. Totusi nu uita ca jidanii l-au urat si ucis pe Dumnezeu. Sa nu mai aduc aminte de reprezentantii lor pe care istoria nu ii prezinta in roz. Multe fraude, multe nelegiuri samd. Repet. Faci bine ca nu generalizezi. Daca ii valorizezi imi permit sa-ti recomand o carte superba--Jurnalul fericirii--N. Steinhardt, un evreu convertit. Un OM in adevaratul sens. Sanatate si pentru toti.

Postat pe 21 August 2008 03:47
revenit de la bere....alta bere evident nu cea cu pretenul nostru
albinuta ...fa bine si spune ce ai de spus pe ...privat sau pe alt topic nu aici ca m-a luat durerea de cap dupa ce ti-am citit mesajul si nu e de la bere sigur

oana ,...nu mai tin minte pe cine eram geloasa oricum , calorifer ca al meu nu mai are nimeni ...

clar , sunt singura aici ..stiam deja asta asa ca pun de cafeluta sa fie gata cand se vor trezi cadanele si sultanul,vicesultanul,noile venite s.a.m.d.
iris_4_ever
Postat pe 21 August 2008 04:39
nu esti singurica iris!

Postat pe 21 August 2008 05:19
inchideti topicul ``iubiti in taina``...sa fie doar o amintire...buna dimineata la tot haremul si sa aveti o zi minunata!

Postat pe 21 August 2008 06:11
iris nu umblu la sentiment, ci e un "semnal de alarma" fiecare intelege ce vrea :|deci no commnet, luume, de vreme ce m-ati oprit , sa nu ies de pe forum , acuma chiar ca sunt hotarat sa ies , oanna, susurica , iris(poate), miha, mafia, si luci, cu voi voi tine legatura , restul la revedere , ca nu se merita sa stau pe aici si sa fiu invisibil sa nu mai ma intrebati de sanatate , adica stai si cu io si cu mine voi tine legaatura , restul incantat de cunostiinta , si ramaneti la ale voastre , nu aveti nevoie de un ganditor la rece a lucrurilor printre voi .........astea fiind spuse.va doresc o zi buna si cat mai racoroasa , si sa fiti mai buni unii cu altii , la revedere............
blue07scorpion
Postat pe 21 August 2008 07:28
neatzaaaaa!!!!!!!!!!!!

am cazut pe langa pat din gresealaaaaaaa .vreau sa dorm!!!!!!!!!!!!
are cineva fiare vechi???????umbla unii la mine pe strada si tipa dupa ele ca disperatii 2i in guritza.

Postat pe 21 August 2008 07:58
poate scot mitraliera la ei ...2'i in ....bot de cocalari

Postat pe 21 August 2008 08:05
DOARME TOATA LUMEA?

Postat pe 21 August 2008 08:22
buna dimineata,gata cafeaua,haideti pina e calda zahar stiti ca nu pun micutule teai lovit cind ai cazut?scorpion,iara teai supi,hai ca te tuca cucu de nu te vezi si trece,vrei,mie imi place cum gindestisi,ce scrii,scrie pt cucu ce are,hai te mai tuc o data poate te razgindesti ce spui,vrei sultaneeeeeeeee,asa cadine frumoase ai,una si una mafia mrss ca mai tucat,oau ce bine mia cazut iris,si mie dor,si mie dor,si te tuc de nu te vezi eta,am spus fetelor ce ochi frumosi ai tu si,ce suflet ema,si de tine am vorbit la timisoara si vasi tu ramii iubirea mea virtuala stii asta nu o zi buna va doresc
mari58
Postat pe 21 August 2008 08:26
ms mari 58 dar cu un pupic nu se face primavbara:)) decizia a ost luata:| ne om vedea cand ne om intalni , asta la sf asteapta :))ne om auzi , iar la sf asteapta , have a good day , everyone ,si nu vreau sa scriu pt nimeni , ca nimeni nu ma rasplateste cum vreau eu :|deci NU
blue07scorpion
Postat pe 21 August 2008 08:44
scorpion,sincer imi pare rau,dar cred ca nu eu team suparat,eu ma bucur ca team cunoscut,si mai stii,munte cu munte se intilneste dar,om cu om e hotarirea ta si,eu sunt prea mica si proasta ca sa o pot schimba
mari58
Postat pe 21 August 2008 08:52
ce are nenea scorpionu' cu tine,cucule?
ups..... neata!
alone
Postat pe 21 August 2008 09:06
neatza cuculeeee
cum stai cu dragostea?

Postat pe 21 August 2008 09:08
'neata! bine v-am gasit la cafea.............
cucu..........canta-ne ceva sa incepem bine ziua............ceva vesel si de suflet.........
dienuta_nou
Postat pe 21 August 2008 09:16
De la: stef80, la data 2008-08-20 22:28:45luci..,ar fi trebuit sa ne spui si noua cum ti s-a parut vocea PERVERSEI mele pe telefon..

gainusa mea te-a demascat ca ati vb ..

noapte buna, suflet adevarat !!

Draga de ea! Vrei sa stii mai multe? A fla de la ea ca eu nu zic nimic nimic nimic!
Lucia1971
Postat pe 21 August 2008 09:17
Vai ce gafa am facut!
buna dimineataaaaaaaaa! Nu stiu cine a facut cafelutza dar e grozava. mersi, mersi, mersi!
Lucia1971
Postat pe 21 August 2008 09:19
babyala ce ma bucur ca ai ramas...o spun public , nu numai in privat ...asa ca mergem mai departe..puuuuuuuuuuuuup pe cei ce te-au retinut sa nu pleci

Postat pe 21 August 2008 09:22
vai da' cate personalitati pe acest forum....
de ce draq mi-ar pasa ca nu mai postezi tu blue?cine draq te crezi?
chiar m-ai suparat de data asta.
si eu am fost mai mult decat jignita..batjocorita...dar nu am dat bir cu fugitii.prin atitudinea ta inteleg ca nu dai 2 bani pe noi.
MULTUMIM DE APRECIERE!!!!!!!
tya103
Postat pe 21 August 2008 09:25
De la: Lucia1971, la data 2008-08-21 09:19:43Vai ce gafa am facut!
buna dimineataaaaaaaaa! Nu stiu cine a facut cafelutza dar e grozava. mersi, mersi, mersi!

neata ce gafa ai facut?

Postat pe 21 August 2008 09:25
De la: tya103, la data 2008-08-21 09:25:24vai da' cate personalitati pe acest forum....
de ce draq mi-ar pasa ca nu mai postezi tu blue?cine draq te crezi?
chiar m-ai suparat de data asta.
si eu am fost mai mult decat jignita..batjocorita...dar nu am dat bir cu fugitii.prin atitudinea ta inteleg ca nu dai 2 bani pe noi.
MULTUMIM DE APRECIERE!!!!!!!

lasa ca io nu ma dau batut....io dau 2 pe tine

Postat pe 21 August 2008 09:27
Buna de dimineata la toata lumea
Mooooooor de somn si nu stiu cum o sa treaca si ziua asta
Deci, cine imi da si mie o cafea maaaaaaaare, neagra si tare??
Si cu zahar muuuuuuuuuult....
Poate ma mai trezesc....
sheeva
Postat pe 21 August 2008 09:29
De la: mic_negru_si_urat, la data 2008-08-21 07:58:20neatzaaaaa!!!!!!!!!!!!

are cineva fiare vechi???????umbla unii la mine pe strada si tipa dupa ele ca disperatii 2i in guritza.

stai sa vezi cum e ca in fiecare dimineata la 8 sa bata clopotele bisericii la 50 de metri de geamul tau... Nici nu stii pe ce parte a patului sa te dai jos!
Lucia1971
Postat pe 21 August 2008 09:31
De la: sheeva, la data 2008-08-21 09:29:39Buna de dimineata la toata lumea
Poate ma mai trezesc....

te lovesc io cu o cafea dar ai mancat ceva????cafeaua pe stomacul gol face rau.

Postat pe 21 August 2008 09:31
De la: mari58, la data 2008-08-21 08:26:27buna dimineata,gata cafeaua,haideti pina e calda zahar stiti ca nu pun micutule teai lovit cind ai cazut?scorpion,iara teai supi,hai ca te tuca cucu de nu te vezi si trece,vrei,mie imi place cum gindestisi,ce scrii,scrie pt cucu ce are,hai te mai tuc o data poate te razgindesti ce spui,vrei sultaneeeeeeeee,asa cadine frumoase ai,una si una mafia mrss ca mai tucat,oau ce bine mia cazut iris,si mie dor,si mie dor,si te tuc de nu te vezi eta,am spus fetelor ce ochi frumosi ai tu si,ce suflet ema,si de tine am vorbit la timisoara si vasi tu ramii iubirea mea virtuala stii asta nu o zi buna va doresc

Mari, sa stii ca si eu am ochi frumoooossiiiiii. Probabil nu ca ai ettei, da'-i am, sa stii
Lucia1971
Postat pe 21 August 2008 09:32
De la: Lucia1971, la data 2008-08-21 09:31:38
De la: mic_negru_si_urat, la data 2008-08-21 07:58:20neatzaaaaa!!!!!!!!!!!!

stai sa vezi cum e ca in fiecare dimineata la 8 sa bata clopotele bisericii la 50 de metri de geamul tau... Nici nu stii pe ce parte a patului sa te dai jos!

as da cu grenade in clopote oricat ar fi ea de biserica
si asa ce injuraturi aud vecinii mei dupa trecerea carutelor cu fiare vechi ,incep toti ziua razand

Postat pe 21 August 2008 09:34
De la: mic_negru_si_urat, la data 2008-08-21 09:31:49
De la: sheeva, la data 2008-08-21 09:29:39Buna de dimineata la toata lumea
Poate ma mai trezesc....

te lovesc io cu o cafea dar ai mancat ceva????cafeaua pe stomacul gol face rau.

DA, MANCAT
Si nu arunca prea tare, nu vreau si cucui...
sheeva
ASA VB TU CU CUCU ?
''la sfantu' asteapta''...pai la sfantu-asteapta o sa mai vb si noi cu tine...te dai grande...te primim in familia noastra ca mai apoi sa ne spui a nu meritam.de ce?ti-am facut noi ceva V.I.P-ule?
tya103

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
base sau geoana??? 136 De la: paula_portirroni 1 Ianuarie 2010 10:11
Plec in Vama Veche cu cortu' 7 De la: dandanaua_reloaded 27 August 2009 12:06
Blog nou despre arta si masini. Tuning auto, masini exotice, arta unicat, wallpapere 1 De la: adiaerograf 15 August 2010 22:41
Femeia:) 2 De la: kentfarafiltru 14 Noiembrie 2009 15:47
vb 15 De la: copacelul 5 Mai 2009 16:17