Mai multe
De la: etta70, la data 2008-08-21 12:33:07 Luci,buna dimineata....daca se mai accepta dimineta !!!.....pup dulce...si spor la treaba......la scos bebei !!!..... In urma cu 10 ani am ajuns la concluzia ca nu-s facuta sa scot bebei, asa ca m-am reprofilat. eu is dwe aia care-i ajuta pe altii sa brishcaleasca. Asa ca doar tai cordonu' ombilical.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 21 August 2008 12:59 |
||
|---|---|---|
De la: tya103, la data 2008-08-21 12:55:13am reusiiiiiiiiiiiiiittt!!!!!!!!!! |
||
|
Postat pe 21 August 2008 12:59 |
||
|
|
||
|
tya103 Postat pe 21 August 2008 13:02 |
||
| m-a enervat rau...ca ne supara toate pitipoancele dezaxate... | ||
|
tya103 Postat pe 21 August 2008 13:06 |
||
buna dragilor! va pup!aseara am avut privilegiul de a sta fata in fata cu 2 prietene minunate: mari si ancuta! dragelor vroiam sa va spun ca tare ma emotionat intalnirea cu voi! ma doare ca melinduta nu a putut sa vina dar.... banatanco daca da naiba si data viitoare adica sambata viitoare nu te prezinti la intalnire ma supar rau pe tine!
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 13:06 |
||
|
- Hop si eu pe la cafenea ... de data asta sunt chiar suparat ... de lunea trecuta mi-am dus masina la service ... mi-au zis ca e gata in maxim o saptamana ... lunea asta ce credeti? ... a fost sau nu gata? ... asa este ... ati ghicit ... N-a fost! Totusi, au zis ca va fi gata miercuri. Dar am vrut confirmare ... am intrebat daca e sigur miercuri gata ... au zis cel mai sigur joi, hai sa fie joi ca sa fie SIGUR! Am intrebat daca joi inainte de masa sau dupa-masa ... mi-au zis ca pe la 15:00 ... acum cand sun sa-mi confirme daca pot merge dupa masina la ora 15:00 ... ce credeti ca-mi zic? ... va fi sau nu va fi gata? ... Aveti dreptate ... numai sambata va fi ... Spuneti-mi si mie ce ar trebui sa fac ... ii inpusc? ... ma spanzur? ... ii spanzur pe ei? ... inainte sau dupa ce-mi termina masina? ... Pentru prime data de multa vreme ... cand fierb de nervi! |
||
|
supermiki Postat pe 21 August 2008 13:17 |
||
Vreau si eu o cafeluta pentru toti pupici la bucata!
|
||
|
ramo77 Postat pe 21 August 2008 13:23 |
||
De la: supermiki, la data 2008-08-21 13:17:56 - Hop si eu pe la cafenea ... de data asta sunt chiar suparat ... de lunea trecuta mi-am dus masina la service ... mi-au zis ca e gata in maxim o saptamana ... lunea asta ce credeti? ... a fost sau nu gata? ... asa este ... ati ghicit ... N-a fost! acum Miky alege care masina vrei pana va fii gata a ta..dar sa ai grija de ea... ca acum ma ducpeste aia la service... daca mai amanati cu masina v-am...dar ce v-am.... |
||
|
Postat pe 21 August 2008 13:29 |
||
|
le arati fundul dupa care... ii calci cu masina...asta daca ti-o mai recuperezi... |
||
|
tya103 Postat pe 21 August 2008 13:29 |
||
| - Cum iti place? ... | ||
|
supermiki Postat pe 21 August 2008 13:31 |
||
| la cafea ma refeream... | ||
|
supermiki Postat pe 21 August 2008 13:33 |
||
| - mersi de variante ... ceva tre' sa fac ... au reusit sa ma enerveze dupa nu stiu cat timp ... iar eu fara masina sunt ca fara picioare ... | ||
|
supermiki Postat pe 21 August 2008 13:34 |
||
onnyta ce faci mai draguta...ajunsasi la romanea??? mi-o luasi inainte.... te invit la cafeluta..... |
||
|
Postat pe 21 August 2008 13:37 |
||
|
buna...sunt in urma cu cititul dar va recuperez...adica va prind din urma...imicer scuze ca nu am intrat aseara dar eram moarta-n pausoi asa ca..... scuze inca o data si salutari la toata lumea.... citesc din urma si revin...pupilici |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 August 2008 13:43 |
||
neta!!eu astept masa...si dupa aia un frappe
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 14:06 |
||
salut pisik..
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 14:11 |
||
: FRANCIA,iubitaaa de la tine nu ma asteptam la asa ceva,tu care ma incurajezi pe mine Lucia,sczz nam vz ochii tai micutule cucu nu minte deci:cu dragostea,sar putea si mai bine,de ce?pai cind prind un barbat il storc ca pe o lamiie si a doua oara nu mai vrea asa ca mai mult rabd decit ma bucur tyaaaaaaaaaa,lasa ma sa ma frece toata lumea,cucu e obisnuita Etaaaaaaaaaa,nu ma bag la oameni insurati,cu Vasi e alta treaba dar,nu e reciproca acum merg sa fac gogosi sunt nebuna pe caldura asta nu va aduc si voua imediat ok?onytza,ma bucur ca team cunoscut si,tine minte ce a spus cucu,iubitiva mult
|
||
|
mari58 Postat pe 21 August 2008 14:11 |
||
|
cafeluta pt ramo si :
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 14:11 |
||
onytu' meu,ce faci?
|
||
|
alone Postat pe 21 August 2008 14:13 |
||
supermiki,CALMATE!eu cind am probleme cu masina zic,da ce ma fc mama in masina?si ma descurc,fa si tu ca mine si uite sa nu mai fii supi tuca cucu ochii tai frumosi
|
||
|
mari58 Postat pe 21 August 2008 14:15 |
||
SALUT SI EU PE TOTI SI VA PUP
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 14:16 |
||
neata...va citesc si revin
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 21 August 2008 14:16 |
||
|
va pup si eu.. am plecat.. am avut o dimineata f incarcata si am sperat ca aici gasesc putina relaxare.. dar azi m-am inselat. pisi.. asculta-ma te rog si nu mai vb cu persoana aia ca e nebuna!! nu glumesc.. o sa te enerveze la culme si nu merita
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 14:20 |
||
mersi oana de sfat,va pupik si eu si va doresc o zi cat mai buna
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 14:24 |
||
|
am citit ...v-am prins din urma.... france de ce nu vrei sa scri???te oftici chiar asa de tare??apropo ce face piciu.??? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 August 2008 14:31 |
||
| - Daaaaaa ... Am auzit ceva de un freppe? ... Cum? ... cine? ...cee? ... n-am auzit bine? ... | ||
|
supermiki Postat pe 21 August 2008 14:40 |
||
|
Vulpea isi fuma tigara de marijuana. Pe langa ea trece iepurele, care facea jogging. - Vulpeo, nu mai te droga, ca drogurile o sa te duca la moarte. Hai mai bine cu mine sa facem jogging. Vulpea, convinsa, se alatura iepurelui sa alerge impreuna. Dupa 10 minute de alergat, ei dau peste lup, care tocmai se pregatea sa traga pe nas portia zilnica de cocaina. - Lupule, toata ziua te droghezi. Hai mai bine cu noi sa facem jogging impreuna, sa fim sanatosi. Lupul se alatura celor doi, si peste un sfert de ora de alergat, dau peste urs, care isi pregatea seringa cu heroina. - Ursule, toata ziua iti injectezi heroina!. Hai mai bine cu noi, sa facem jogging impreuna. - Ba ma lasi ?!. De fiecare data cand iepurele ia ecstasy alergam de nebuni prin padure ! asta a fost asa ca sa va mai descretiti fruntile un pic, ca vad ca in ultimul timp numai lume nebuna intra pe site-ul asta sorry ca va salut asa tarziu, dar sunt asa de obosit si am atata treabaaaaa salutare la toata lumea siiiii.....mariticooooo, tu doar virtual ma iubesti mahhhhh?
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 21 August 2008 14:43 |
||
UN FRAPPE DE LA MINE CU GHEATA!! mmmm,ce bun e!!!am facut si placinta cu branza(din foetaj) care mai doreste???
|
||
|
Postat pe 21 August 2008 14:51 |
||
io vreaaaau un frape ca azi simt ca ma topesc incet dar sigur ca inghetata.....curom si vanilie.....mmmmm care vrea ca ma duc s aimi iau o galetusa...din aiai de la milenium ca mie aia imi place ...cu rooooom si vanilie..... care se mai falfaie la o inghetata cu mine ca din pacate nu merge cafeaua neam.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 August 2008 14:56 |
||
frape???cucule,ce faci?
|
||
|
alone Postat pe 21 August 2008 15:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| a murit vama veche? | 3 | De la: yumalai 14 Iunie 2010 14:49 |
| Sfaturi pentru toti | 9 | De la: kudika_nikole 31 Ianuarie 2012 18:41 |
| buna | 2 | De la: iulia069834 29 Ianuarie 2010 12:29 |
|
|
||
| Concurs | 2 | De la: BEL_AMY1 1 Iunie 2011 17:12 |
| concurs | 2 | De la: a_ale 24 Ianuarie 2009 13:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.