Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

BUn ....am citit si nu am inteles NIMIC ....

First ..de ce tya se ia de scorpion ?

Second ..de ce francia nu mai vrea sa posteze ? doar pentru ca-s niste persoane cu care are divergente de opinii nu inseamna ca tre sa renunte la noi din cauza lor nu ?

Third....mi-e seteeee ...cafea am baut , poate o inghetata m-ar drege desi putin probabil ...plus ca nu mai pot fuma , cred ca ma las de tigari ca vad ca-s periculoase ....aseara am fumat doua pachete ...mullttt...

VAsi ...data viitoare cand ma scoti la bere eu o sa beau apa plata cu lamaie ok ? sau un suc natural ....
iris_4_ever
Postat pe 21 August 2008 15:07
Francia,iubita uite iti cintvrei?iara beau iara petreccccc,eu de aiceea nu mai pleccccccccccc,inima de putregai,la multe rele ma dai,unde te grabesti viataaaaaaaaa,tu te duci si iei cu tine dragostea curata,veselia ce am trait o dataaaaaaaa ,unde te grabesti viataaaaaaaa,imi iei anii tineretii,clipele fr ale vietii vasi adica sti ca eu inteleg mai greu,stii cum sunt eu na ca nu mai zic ca am promis,sihaideti la gogosi sunt gata,buni si,va dau cu tot dragu
mari58
Postat pe 21 August 2008 15:09
bun am revenit pt ultima , oara , aici , in primul rand mari 58 nimeni nu te a facut mica ,si nu stiu cum , 2 tya sincer habar nu am de ce te iei de mine , si ma mai si dracui , asta denota o atitudine sincer ciudata , nu am de cand sa ma pun la mintea ta :| 3 ms iris ca aceeasi chestie ca si mine ai inteles-o , daca eu vreau sa ies , care e problema ? ma tine cineva cu forta ? tya sincer , no comment , de cand am intrat , "m-ai urmarit ," si akum cel mai prost nod in papura ai gasit sa mi reprosezi ceva si sa ti versi draci pe mine ,e ca cum am vb cu mari 58 ? pai avand in vedere ca am fost super cenzurat ca nu vreau sa dau cu bata in lac , asa e mai bine , si 4 nu am statut de vip :| ca nimeni nu mi l-a dat , daca aveam ,nu mai socializam cu n oameni si eram si increzut si fitos si nu stiu cum mai ,ce , numai ajutam lumea straina , deci nu am vip.si cu asta am terminat discutia , mari o sa vb pe private , have a nice day....
blue07scorpion
Postat pe 21 August 2008 15:13
ancu,asta am facut iubita gogosi,hai ia si tu,oau ce foame mia fost ,cind am ajuns acasa sa vz ce am mai papat emaaaaaaaa,daca primesti inghetata,da si la cucu sa dea o limba,dai
mari58
Postat pe 21 August 2008 15:13
mersi mari de gogosi!sunt buni!
alone
Postat pe 21 August 2008 15:21
mai blue,ce ai patit?
alone
Postat pe 21 August 2008 15:23
io mai sar si cu o inghetata vanilie si ciocolata

Postat pe 21 August 2008 15:26
ancu,am zis ca o tuc sii trece,da,nu vrea
mari58
io nu primesc inghetata mai cucule...ma duc sa im iau singura ca daca stau sa imi ia cineva inghetata voi sfarsi prin a nu manca..... adica sunt fitoasa rau la inghetata.....
daca iti place inghetata cu rom iti dau io de la mine.....
dandanaua_reloaded
unde umbla mai sultanul asta????
apropo ..oanaaaa scuza-ma te rog dar aseara am mancat si am adormit ca un pui de gaina beat....asa am fost de obosita.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 August 2008 15:27
HELLO lume... Am venit sa va mai bantui si eu nitel, ca mi-a mirosit a gogosi si inghetata... si mai e si miros asa de ... de cafea....
Vreau si io
PLS PLS PLS
sheeva
Postat pe 21 August 2008 15:36

e cu rom.. vrea cineva..

Postat pe 21 August 2008 15:43
De la: blue07scorpion, la data 2008-08-21 07:28:39iris nu umblu la sentiment, ci e un "semnal de alarma" fiecare intelege ce vrea :|deci no commnet, luume, de vreme ce m-ati oprit , sa nu ies de pe forum , acuma chiar ca sunt hotarat sa ies , oanna, susurica , iris(poate), miha, mafia, si luci, cu voi voi tine legatura , restul la revedere , ca nu se merita sa stau pe aici si sa fiu invisibil sa nu mai ma intrebati de sanatate , adica stai si cu io si cu mine voi tine legaatura , restul incantat de cunostiinta , si ramaneti la ale voastre , nu aveti nevoie de un ganditor la rece a lucrurilor printre voi .........astea fiind spuse.va doresc o zi buna si cat mai racoroasa , si sa fiti mai buni unii cu altii , la revedere............

asta v.i.p-ule iti spune ceva...?
tya103
Postat pe 21 August 2008 15:43
De la: blue07scorpion, la data 2008-08-21 08:44:05ms mari 58 dar cu un pupic nu se face primavbara:)) decizia a ost luata:| ne om vedea cand ne om intalni , asta la sf asteapta :))ne om auzi , iar la sf asteapta , have a good day , everyone ,si nu vreau sa scriu pt nimeni , ca nimeni nu ma rasplateste cum vreau eu :|deci NU

sau poate asta....oricum...ori nu te inteleg eu ori esti extraordinar de incoerent in exprimare.
tya103
Postat pe 21 August 2008 15:45
sal'tare gascaaaa!!!....uuuffff....bine ca am terminat de calcat ....pe calduraaaaa astaaaaa !!!!!.......asa ca ,hai bagati si la mine oleaca de inghetata,sa ma mai racoresc !!!!......uuuufffff......ce cald imi eeeee!!!!.......eeee....cine ma racoreste si pe mineeee ??????.......accept si natural !!!........

Postat pe 21 August 2008 15:46
si la sfantu-asteapta sa mai intri pe acest forum.
tya103
De la: stef80, la data 2008-08-21 15:43:24

e cu rom.. vrea cineva..

EU VREAU INGHETATA.... SI CU CAFEA ...
sheeva
daaaaa!!!!!
ioooooo vreaaaaau inghe cu rom io vreau io veau
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 August 2008 15:48
tya..,deocamdata stai in pe umerii Sultanului !!
de te vei satura, sa urci p-ai vicelui..

Postat pe 21 August 2008 15:49
iris ..iubita...citeste cu atentie si o sa-mi dai dreptatate
m-am saturat de oameni care nu sunt demni de noi...''nu aveti nevoie de un ganditor la rece a lucrurilor ''...hai mai...scuteste-ma cu ciudateniile tale...noi suntem mai d-astia de rand...nu super intelectuali ca tine...maria ta .
tya103
Postat pe 21 August 2008 15:50
am avut doar una..,asa ca trageti cate-o limba fiecare
cum apucati..

Postat pe 21 August 2008 15:51
tya sincer chiar nu ma intelegi , nici nu ai fi in stare sa ma intelegi , si cu asta am terminat discutia :|asa sa fie la sf asteapta voi mai intra:)) ce glumeata esti :))=)))
blue07scorpion
Postat pe 21 August 2008 15:51
o fi vicele numai muschi dar nu cred ca va putea sa ma ridice ca sultanul...
tya103
Postat pe 21 August 2008 15:52
uite ca eu o sa fiu mai darnica si i-o cedez emei

multumesc oricum sultane, o sa ma duc sa imi iau eu una....
sheeva
Postat pe 21 August 2008 15:52
pai...nu ti-am spus eu ca noi suntem d-astia mai normalii...care intelegem lucruri normale...:))uau!!!!!!!!ce glumeata sunt....
tya103
Postat pe 21 August 2008 15:54
tya103
Postat pe 21 August 2008 15:55
bine faci sheeva,oricum era a ei..

''nu aveti nevoie de un ganditor la rece a lucrurilor ''..

Sultanu' adora lucrurile fiebinti si gandeste de multe ori mai bine cu sufletul decat altii cu capul scorpioane..

Postat pe 21 August 2008 15:56
vreti si voi putina?
tya103
Postat pe 21 August 2008 15:57
hai gata , ok ? sincer , ca u esti cu samanta de caterinka si misto si , chef de cearta , ok ? da nush cine te a pus pe tine politistul forumului ? no bine , am plecat cu asemenea oameni chiar nu ai cum sa te intelegi :))ti sa umflat tarata in tine ? asculta-ma bine , ...gasesti pe altcineva pe care sa ti versi nervi , ca sincer cu mine ti ai gresit , persoana ,..... nu te am insultat , nu te am luat la misot , si mai da-ti seama la nervi ce spui , ok ? ca , sincer , nu e bine ce faci , tu scrii , tu vb singura , absolut singura , , treaba ta :))
blue07scorpion
Postat pe 21 August 2008 15:58
va dau si clatite
tya103
Postat pe 21 August 2008 15:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Super Concurs Vichy!!! 1 De la: mirelagn 10 Aprilie 2010 14:01
Atentie! Asigurarile de locuinte devin obligatorii in vara anului 2010 1 De la: smaraldu 9 Martie 2010 21:28
cafea cu aroma de femeie 16 De la: DON_LUCIANO 20 Iulie 2009 11:40
CRESTERE IN INALTIME. TRATAMENT? ESTI MIC DE INALTIME? 1 De la: banderas282 1 Mai 2009 19:58
pls 2 De la: oonahabibi_yahoo_com 3 Aprilie 2009 08:37