Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

nu inocica era pt mine ca io verau diplomaaaa....
sultane daca nu e semnata de tot haremul nu are valabilitate...si vicesultan si celalalt eunuc de harem tre sa o semneze nu mai zic de fete....de cadane ..... tre semnata ..... altfel.....
iuuuuhhuuuuuuu

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 August 2008 18:37
ma gandeam eu ...

Postat pe 21 August 2008 18:39
am sa dau eu diplome la toata lumea dar trebuie sa indepliniti niste conditii.....

1) sa nu mai trageti chiulul de la cafeluta
2) sa se faca masajul Sultanului...ca asa se cuvine...

3) sa fim uniti si la bine si la rau
4) sa nu trageti chiulul cand am sa vin acasa ca va tai pe toti si ciuciu diploma
5) sa fim ca pana acum ....veseli si fericiti chiar si cu unele mici probleme inimile si bratele noastre sunt deschise ( aviz ancuta) cand se supara gata domne' ea nu mai intra pe site sau france...sa vezi ce sedinta va fac eu voua
6) va spun eu ca le indepliniti pe toate ....

MyHotComments

Postat pe 21 August 2008 18:40
pai nu stii ,mai ,inocica,ce-am zis io de femeile peste 30 de ani ????......ca intra in categaria BUNACIUNILOR !!!......iote ca sultanu' n-a uitat !!.......si vezi ca l-am rezolvat pe sotul tau !!!!.......ptiuuuu....nebuna de mine,ce putui sa zic !!!.....

auziti,da' diplomele astea se dau si dupa marime ????......ca mie imi trebuie un perete s-o agat,in cazul asta !!!...... .........da' io nu vreau diploma .....sac.....IO VREAU PUPIIIIICIIIIII........

mai Vasi,io mi-am indeplint datoria de soata credincioasa fata de lionu' !!!!/......acu' sa vedem rezultatele !!!......ca de nu se face bine ,schimb macazul !!!.....

Soroooooo,ma speriasi,auzi !!!!......cum sa pleci tu fetica de aici????.....pai astia e morti fara noi doua !!!!......

Postat pe 21 August 2008 18:44
m-am mai linistit nitel... mai exista o speranta promit eu sa fiu cuminte si ascultatoare

Postat pe 21 August 2008 18:44
eeeee.......in cazul astaaaaaa.....la ce diplome frumoase se daaaauuu.....vreau su io !!!!!.....da' nu renunt la pupicii de la voi !!!........

Postat pe 21 August 2008 18:46
pe dreaq..

tu vrei tot PERVERSA,GAINUSA..ajunge

Postat pe 21 August 2008 18:50
Etta,mi-ai inseninat viata...o fi el Sultanul, seful da' tot tu ramai mama mea cat despre sot.. mersi

Postat pe 21 August 2008 18:58
ce nu-ti convine ,sultane???......nu esti in stare sa-mi dai tot ????......ti-e frica ????.....

Postat pe 21 August 2008 18:58
ti-am dat ditamai morcovul..,cu bilute cu tot si tot nesatula esti..??

Postat pe 21 August 2008 19:00
uite ,maaaaaa,morcovel prapedit,ca are cine sa ma si pupe !!!!..... .......multam Inocica pentru pupici !!!!......si sa stiit ca va port in suflet pe toti !!!!......
pe tine NU (acum)morcovelule,ca ma-nervezi !!!.....

Postat pe 21 August 2008 19:01
aaaahaaaaa....cat priveste morcovul de la tine ,sultaneeee......o fi fost el bun atuncea.....da' s-a dus de mult saracu'.......vreau altul in loc !!!!......ca eu nu ma joc,cu una,cu doua !!!.......vreau unul PERMANENT !!!.......NEMURITOR !!!.....

Postat pe 21 August 2008 19:04
hai, Etta, iubeste-l si pe el un pic, ca-i de-al nostru....uite, eu nu-s suparata ca n-a vrut sa-mi dea si mie diploma, si-l pup un pic si pe el ( da' tot pe tine te iubesc mai mult )

Postat pe 21 August 2008 19:07
NU...SI NU ...SI NU....SI NU.....pana nu-mi da morcov nemuritor,nu-l iubesc !!!!....punct ......sa se mai puna el cu mine......perversa lui !!!!.......

Postat pe 21 August 2008 19:09
ufff........pe aici se impart diplome.........vai vai.........

curiozitate.........sultane...tu la ce diploma aspiri......ca 'sultan' e un titlu.........ia spune.......pe a ta cum va scrie?
'pentru cel mai..........sultan'?
dienuta_nou
Postat pe 21 August 2008 19:14
uite ca va iubesc pe amandoua la fel !!

Postat pe 21 August 2008 19:14
Sultaneee! da-i ma morcovul femeii... ca e mai rau sa pierzi iubirea ei( intre noi fie vorba.. eu nu stiu prea multe despre morcovul cu pricina....a mi se ierta bagarea in seama...)

Postat pe 21 August 2008 19:15
grea intrebare inocica...!!
fiind singurul Sultan ,ce a supravietuit pana in zilele noastre,cred ca mi s-ar potivi NEMURITORUL..

Postat pe 21 August 2008 19:18
inocica,da fuguta la pozele mele de la profil,si-o sa te lamuresti de morcovul cu pricina !!!!....ce faina a fost modalitatea de a mi-l oferi!!!!.....auzi tu,in Gara de Nord!!!....cu atatia martori !!!!......

Postat pe 21 August 2008 19:21
De la: inocica, la data 2008-08-21 19:15:13Sultaneee! da-i ma morcovul femeii... ca e mai rau sa pierzi iubirea ei( intre noi fie vorba.. eu nu stiu prea multe despre morcovul cu pricina....a mi se ierta bagarea in seama...)

inocica,i-am dat un morcov cat toate zilele de vara
dar PERVERSA ..,cred ca l-a mancat..!!

vezi pozele ettai,albumul prima vizita la mine..

Postat pe 21 August 2008 19:22
sa-mi dai mielul Sultane... de la dienuta era intrebarea..

Postat pe 21 August 2008 19:22
Hai maaaaaaaaaaaaaaaa? Ce-i aici? Curs festiv? Diplome? astea se pot falsifica. Bagati si voi un trofeu, asa, sa-l vada tot poporu'! Evident, insotit de pupaturile aferente
Vreau sa fiu si eu pupataaaaaaaaaaaaa
Lucia1971
Postat pe 21 August 2008 19:23
De la: stef80, la data 2008-08-21 19:22:19
De la: inocica, la data 2008-08-21 19:15:13Sultaneee! da-i ma morcovul femeii... ca e mai rau sa pierzi iubirea ei( intre noi fie vorba.. eu nu stiu prea multe despre morcovul cu pricina....a mi se ierta bagarea in seama...)

inocica,i-am dat un morcov cat toate zilele de vara
dar PERVERSA ..,cred ca l-a mancat..!!

vezi pozele ettai,albumul prima vizita la mine..

mai frumos de asa ,nici ca se putea..

uite ca te

Postat pe 21 August 2008 19:26
De la: inocica, la data 2008-08-21 19:22:56sa-mi dai mielul Sultane... de la dienuta era intrebarea..

scz dienuta..!!

iar tie inocica ,am sa-ti dau mielul
il vrei cu mot sau fara...????

Postat pe 21 August 2008 19:31
mersi mult, Sultane. Acuma au ajuns. Mama, dulci sunt!
M-am uitat si eu in poze si am vazut despre ce e vorba... Ma asteptam la asta!
Lucia1971
Postat pe 21 August 2008 19:31
in Gara de Nord,cu fundita...

iti imaginezi ce a fost,toata lumea radea ,iar PERVERSA nu indraznea sa-l ia..

ii disparuse vocea,eram la prima intalnire,nu ne vazusem niciodata..!!

Postat pe 21 August 2008 19:34
buuun morcov! da' tu sultane nu stii ca odata cu trecerea timpului... orice morcov se zbarceste, se pleosteste.. nici in supa nu mai e bun... are dreptate Etta, trebuie musai MORCOV NOU

Postat pe 21 August 2008 19:35
subscriu.
MORCOV NOU! MORCOV NOU! MORCOV NOU! MORCOV NOU! MORCOV NOU! MORCOV NOU!
Lucia1971
Postat pe 21 August 2008 19:38
Im back ....ieri m-a scos vasi la bere ,azi lionul la masa ...noroc cu barbatii de aici ca altfel ramaneam nebauta,nemancata ...si atat ,ca ne limitam doar la baut si mancat , restul fiecare cum se descurca

Va pup ...ma duc sa ard aragazul ....fac ardei copti ,cine vrea sa ..traga cu tunul pentru ca flafaitul este pentru cafea iar de aia nu vreau sa aud acum
iris_4_ever
Postat pe 21 August 2008 19:43
gata ,ma conformez..!!

sa vezi CIORBA SECOLULUI,ce va iesi din morcovel si gainusa perversa si grasa de 4 kg

Postat pe 21 August 2008 19:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
poezia asezata in rama 1 De la: eunescu09 18 Octombrie 2009 08:34
helpppppppppp me pls 4 De la: kudika052198 9 Ianuarie 2010 01:59
Polemici fel de fel... 9 De la: geo_x 30 Iulie 2009 17:53
Cocktail...si barfa.. :) 13 De la: Barbie30 5 Septembrie 2010 20:27
Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum 70 De la: kudika315748 13 Septembrie 2010 19:54