Mai multe
De la: stef80, la data 2008-07-30 11:49:11mai oameni buni...,ce nu intelegeti,eu sunt si tanti FRANCIA...SI AMME GEO,GOGU etc... pai...scumpul meu sultan...tu esti si EU...adica tya103. proasta...proasta...da' nu prea le nimereste!
|
||
|
tya103 Postat pe 30 Iulie 2008 11:54 |
||
|---|---|---|
ca atare dragul meu stef..sa nu mai asculti la toata lumea cand vine sa pise ochii la tine si sa faca pe nevinovata....abia ca-ti trimisese privat ca-si cere scuze si hop na surpriza... pai sa o consider eu normala pe langa faptul ca-i dusa rau cu pluta pe conducta???? noroc ca n-am asteptat-o la robinet si i-am dat drumul sa se duca la altii sa vanda gogosi cu zmoala....
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 11:54 |
||
dragii mei,pai daca e "scuipata" in toiul revolutiei,ce pretentii aveti de la ea ????......s-o vazut fata si in Spania sau unde draq e si crede ca imparateste lumea !!!!!.....hai,lasa-ti-o si sa ne vedem de trebile noastre ,ca avem lucruri mai importante de facut !!!!.....ca nu merita nici macar osteneala de a o jigni !!!....e zero rau ,fatuca !!!!.....deci.....sultaneeee,mai sunt 3 zile pana la marele evenimeeeeent !!!...... ....abia asteeeeept !!!!!.......Doamne,ce-o sa fie acolo !!!!....... ....hai noroc.... si pregateste bine cortu' si umbrela ,ca va fi paranghelie de belea !!!!!!....... ......va pupik ,dragii mei,ca ma cheama trebile casnice !!!.....ooooffff....si maai-maaaiii....... |
||
|
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 12:09 |
||
,tya si mafia ,cred ca ar fi interesant sa va dau aici si mesajele trimise de mine marinelei si cele primite de la ea.. nu stiu cat ar da de frumos ,gestul meu..
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 12:11 |
||
gainusa mea scumpa,Sultanul are grija !! a dublat cortul,pentru ca acum se anunta prezenta nu gluma.. nebunie va iesi..ARAD TIMISOARA ,BRASOV ,TARGOVISTE ,BUCURESTI..,ce mai TOATA TARA,in cortul Sultanului...
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 12:18 |
||
De la: stef80, la data 2008-07-30 12:11:46 offf mai sultanele eu nu am zis cu rautate ca tu sa te superi pe mafia...dar talica esti prea bun cu toata lumea si cum sa nu-mi sara tandara cand tu ai primit mesaj de la ea, tu ai inteles-o iar ea ca drept multumire ca tu ai fost bun si ai ascultat la spusele ei...sa vina si s deschida un nou topic. pai sa n-o ia ...chit ca mi-am pierdut noaptea cu ea nu-mi pare rau...si stii de ce? ca nu a mai putut face fata mafiei......pai o ia cu Suedia ei cu tot si tot ce-i iese din gurita aia spurcata...poooop dulce sultanele
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 12:22 |
||
De la: stef80, la data 2008-07-30 12:18:25gainusa mea scumpa,Sultanul are grija !! a dublat cortul,pentru ca acum se anunta prezenta nu gluma.. mama mama...ce nebunie va iesi..ptiuuuuu..si ma gandesc ca nu pot sa fiu prezenta.... nu-i bai ca avem noi timp de alta distractie...
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 12:31 |
||
si eu pe tine !! IUBESC MAFIA...!! poate ma trezesc cu astia pe acasa, cu catusele pregatite...
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 12:33 |
||
|
sultanele...fata asta are probleme mari...nu mai fi si tu credul atata...putine sunt minunile Domnului si acelea se strang putin cate putin in haremul tau... dar asta nu e minune nici cat sunt eu televizor...Boarfa merita batuta pana zice:IARTA-MA FARNCIA SI MAFIA,SI TYA,SI ETTA,SI STEF,SI AMME.SI ONYTA,SI ANCUTZA,SI DEUTA,SI....pana o termina tot haremul si toate neamurile haremului cu tot cu vecinii aferenti!
|
||
|
tya103 Postat pe 30 Iulie 2008 12:49 |
||
ce oameni,nene!nu pot dormi de grija noastra....... suntem tari! marinela este mai tare ca luciana77/78.....mai putin si apare luciana 79......
|
||
|
alone Postat pe 30 Iulie 2008 13:04 |
||
tya draga..!! cred ca am fost inteles gresit si nu numai de tine..!!eu nu am spus decat faptul ca ,pe privat si-a cerut scz si a recunoscut ca datorita situatiei create,s-a razbunat pana si pe poza emei desi poza ii place !! de vreti va pot da schimbul de mesaje,intre mine si ea..suta la suta cred ca sunt trei si trei....
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 13:36 |
||
|
noooo am revenit si tot n-am rezolvat nimic. adica ...sa incep cu inceputul: tya nu sunt suparataaaaa nu am de ce,cel putin nu pe tine,de dimineata cand ma uitam la cafea... am dat pe vezitoate mesajele noi si am vazut acolo topicul cu tanti francia 2008 ..asa ca inainte sa plec am pus link-ul la cafea ca sa vedeti si voi cum bantuie zombie pe kudika.daca a terminat-o cu planeta a zis ca ar fii bine sa mai deschida un topic nou ....si sa se ia de france care nici macar nu e pe site de ceva vreme buuuna. pe urma am tulit-o sa imi fac un act de care nu am inteles inca din ce motive dubioasew asi avea nevoie...dar avand in vedere ca fara certificatul de nastere nu pot astia de la facultate sa imi definitiveze dosarul de inscriere.....si cand colo ce sa vezi minune ....tre sa platesc amenda 100 Ron......pe langa taxele aferente si taxe d eurgenta si alte alea....si imi vien sa imi iau lumea incap ca doar am buletin si diploma de bac la ce dracu le mai trebuie dobitocilor si certificatul meu de nastere(copie legalizata nuuuu asa)... booon deci de aia sunt cu curu'n sus ca am platit un milion de lei vechi pe o tampenie...dar mi-a trecut repede ca am bagat la stomacel ..pepene duuulce si buuuun si acu ...mi-o trecut nervii. asa ca acu am revenit sa vad care-i baiu ...ma uit imediat sa vad ce mai debiteaza noua"1989" madam revuluitie bolsevica..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Iulie 2008 13:52 |
||
mai bea cineva o cafeluta? fara zahar daca se poate |
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 14:12 |
||
| mafioso nr uno...nu prea merge dupa pepene...dar daca imi promiti ca pai si tu pepene cu mine beau si io o cafeluta ce zici????? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Iulie 2008 14:19 |
||
pai pot sa te refuz eu ???......apus de soare...papa mafia si pepene ca auzi pepenele este bun pentru slabit.... pap si pe ea de fata mumoasa....
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 14:22 |
||
|
aaaa nuuu face bine la rinichi.....si contine mult zahar cum sa faca bine la slabit???asta nu mai stiam,mie imi place pt ca imi place....fructe manac vara ...cat cuprinde (adica putin) la cat sunt de scobitoare...dar..... daca asi avea de facut un top al fructelor preferate asi spune asa: cirese struguri pepene prune mere kiwi pepene galben banane grepfruit portocale un top ten cu fructele mele preferate...in aceasta ordine evident |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Iulie 2008 14:30 |
||
buna ziua si bine v-am gasit.vad ca s-a potolit micuta revolutionara ,stef nu-mi vine sa cred ca isi cere scuze, dupa tot noroiu cu care aaruncat aseara. va rog umil si la mine o cafeluta
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 15:15 |
||
|
de la mine miha....cu placere..... dar si-a sters contul nu s-a potolit sunt convinsa ca la ora asta viseaza vreun plan diabolic cum sa mai improaste cu rasisme.....dar...sper din suflet sa se fii potolit |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Iulie 2008 15:24 |
||
|
De la: stef80 la 30 Iulie 2008, 00:15 Pentru : Marinela1989 Subiect: [fara subiect] Mesaj: TU CHIAR NU INTRI PE POZE,NU TE INFORMEZI,CINE-I ACOLO ,CU CINE TE CERTI..!!NORMAL CA ASA O IEI IN BOT SI TE CERTI CU TOATA LUMEA..DE FAPT E PROBLEMA TA..!!TU NU VEZI CA SUNTEM ZECI CU POZA ASTA LA AVATAR..?????IAR POZA NU APARTINE MAFIEI..? |
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 15:26 |
||
|
vreaaaaaaaaaauuuuu acasa!!!!!!!!! vreaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu sa plec~! am mancarici de nu mai pot...m-am saturat de munca!!!!!!!! dar cred ca ma duc sa produc o bomba... ...ca pe centura mai vin si kamikaze d-astia si poate imi da si mie o bomba ca e la moda...si ce o sa mai sra fundu' lu' sefu'-n aer!!!
|
||
|
tya103 Postat pe 30 Iulie 2008 15:26 |
||
te pup ema, dar nu prea cred ca se potole asa usor, citeam acu de tanti France 2008, si ma inchin in fata unei proaste asa mari
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 15:28 |
||
|
De la: Marinela1989 la 30 Iulie 2008, 00:50 Pentru : stef80 Subiect: Re: [fara subiect] Mesaj: Sorry ! |
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 15:28 |
||
|
De la: Marinela1989 la 30 Iulie 2008, 01:26 Pentru : stef80 Subiect: Re: Re: Re: [fara subiect] Mesaj: Ca poza e faina da trebuia sa ma leg de ceva si sa insult persoana respectiva . |
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 15:29 |
||
pute-ai sa o insulti pe mata
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 15:31 |
||
| ai grija miha ca nu ai pus cratima:''ma-ta'' | ||
|
tya103 Postat pe 30 Iulie 2008 15:33 |
||
si nu de alta dar face mrinoaia criza le limbustica...
|
||
|
tya103 Postat pe 30 Iulie 2008 15:34 |
||
salut tya, ar tebui sa faca dupa 4 ani de facultate si lb romana la greu, ca e posibil sa ne mai distram o leaca, nu de alta, dar sunt pe forumul acesta oameni care au facultate si vechime si nu se mai dau in stamba, gresesc pt ca veau sa scriu incorect, ca m-am saturat de corectitudine si la propriu si la figurat, iar daca lu' madam SUEDIA nu-i place sa ma pupe in......
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 15:41 |
||
...pot sa zic eu unde sa te pupe...? sa te pupe la FLUFY!!!!!!! (haideti vetelor ca am fost o doamna )
|
||
|
tya103 Postat pe 30 Iulie 2008 15:46 |
||
esti o dulcica
|
||
|
Postat pe 30 Iulie 2008 15:47 |
||
chiar stateam si ma gandeam ca e vai de mamele noastre! pe langa vestitele frigidere pline ochi cu de ale gurii....are mama gatul largit de la atata ''sa-mi bag ...in gatu' matii'' si sa nu mai zic ca o fac o mare fericita cand unu' imi zice:''s-o f.t pe mata!''(nu de alta dar are mama saraca 45 si cred ca mai aspira si ea la p...mai tanara...ce perversa sunt) asa ca ...vai de mamele noastre!!!!!!
|
||
|
tya103 Postat pe 30 Iulie 2008 15:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| despre parfumuri si nu numai | 10 | De la: _dulcik_ 26 Martie 2009 14:55 |
| De ce in manele, e motiv de mandrie faptul ca ai plecat "descult de acasa" si "ai ajuns unde nu-s multi" ? | 29 | De la: Thais13 18 Iulie 2011 19:35 |
| cum fac? | 6 | De la: pufffer 21 Noiembrie 2009 09:46 |
|
|
||
| CAFENEAUA VIP - VIORICA&PICARD | 1 | De la: kudika_10008 19 Iunie 2012 17:08 |
| Dumnezeu ia in considerare...? | 7 | De la: Baiat_virgin 10 Mai 2012 17:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.