Setari Cookie-uri

poveste de viata

Sunt mult prea tanara sa afirm asta dar sincer incep sa o cred.....nu cred ca sunt sortita sa iubesc cu adevarat sa dau tot ce am mai bun in mine pentru cineva sa fac compromisuri si sa nu am regrete,sa nu comentez nimic in fata lui,sa accept lucrurile asa cum sunt.
Sirul meu de iubiri l-am inceput la 17 ani...il stiam din scoala generala si tare mai eram innebunita dupa el,era cu 4 ani mai mare ca mine astazi sincer ma gandesc ca doar asta m-a atras la el...dupa ceva timp incepusem sa devin obsedata de el..nu stiu din ce motiv,eram in stare sa fac orice pentru el.
In acea perioada aveam si o situatie mai dificila acasa,probabil ca faptul ca el nu ma certa imi era de ajuns.Nu ne-am spus niciodata ca ne iubim doar ma tinea in brate cand aveam nevoi.Am fost impreuna un an jumate dupa care am inceput sa cunosc lume,intrasem fara sa vreau intr-un alt cerc de prieteni datorita unei colege din liceu..au inceput majoratele...bun..La un majorat la care m-am dus cu verisoara mea incepusem sa-mi dau seama ca imi place de prietenul ei(de care vroia sa scape....e mult de povestit va zic alta data..).dintr-un in alta am inceput sa ma vad cu el,m-am indragostit de el...din nou era mai mare ca mine cu 6 ani....ne-am iubit enorm am invatat extraordinar de multe de la el..nici lui nu i-am spus "te iubesc" ajunsesem sa fie specialista in "si eu".Ani de zile m-am gandit cu nostalgie la el...astazi vorbim si nu stim de ce s-a rupt relatia...pacat cine stie unde am fi ajuns,inca ma mai gandesc la el si stiu ca l-am iubit si el stie asta si ii multumesc pentru tot ce mi s-a intamplat cu el si dupa el...pentru ca datorita lui sunt ceea ce sunt...ma rog... Astazi sunt cu cineva de patru ani,la anul facem nunta,i-am spus pentru prima oara in viata mea "te iubesc"(dupa un an ce e drept dar..) si am simtit si am crezut asta mi-am zis ca odata cu el se incheie povestile mele patimase insa ceva ciudat s-a intamplat....nu vreau sa spun cine e (o alta poveste pentru alta data...) dar altcineva mi-a intrat in suflet si culmea e ca nu stiu daca e vorba de iubire sau de altceva dar credeti-ma ca e singura persoana pe lumea asta care citeste dincolo de ziduri....
Stau si ma intreb..toti acesti barbati i-am iubit pe unii inca ii mai iubesc, dar pentru cat timp si oare voi fi in stare sa iubesc vreodata pentru toata viata...Toate iubirile si toate sentimentele m-au luat prin surprindere si inca traiesc o iubire...cateodata ma gandesc ca parca sunt prea obosita sa simt...dar vine el..si se uita la mine..si simt din nou...Sunt destinata oare sa am parte doar de povesti patimase?..ce e drept sunt adepta ca oricarei iubiri ii revin si dureri si nu e nimic mai amar dar totodata mai dulce sa doara iubirea...Mi-am trait toate povestile cu toata inima si inca mai traiesc o frumoasa poveste de iubire...

Postat pe 21 Iunie 2008 21:46
Jannine, iti doresc sa fii fericita. Nu cred nici eu ca iubirea tine multi ani, unii insa au gasit asa ceva. Dar unii dintre noi iubim, apoi n eplictisim, cautam "fluturasi din stomac" in alta parte, iarasi iubim, iarasi plecam.. Din pacate nu stunt experta in iubire, nu am niciun sfat pt tine, ci doar am vrut sa-ti spun ca iti doresc sa-ti gasesti linistea si iubirea.

Postat pe 21 Iunie 2008 22:19
Ma amuza replica ta, Jannine21, ref la povestea cu experta in "si eu..."Tocmai ti-ai gasit o "concurenta". Numai ca eu m-am rezumat in a spune replica buclucasa doar unei singure persoane. In scris, sunt in stare de cele mai afectuoase marturisiri, in viu grai, imi pare taare greu. Habar nu am de ce.
Ref la "iubirile tale patimase", poate ca vin in concordanta cu varsta, cu felul tau de a fi, de a te manifesta.Pana la urma, te vei ", "domoli", poate ca n-ai gasit inca Fat -Frumosul, totusi?!
floaredecolt26
Postat pe 24 Iunie 2008 17:48
Jannine21, spune-ne mai multe despre acel cineva care pentru tine este 'singura persoana pe lumea asta care citeste dincolo de ziduri' :)
elle4u
Postat pe 28 Iunie 2008 03:05
Jannine si eu am patit cam acelasi lucru ca si tine ...insa am delimitat ft clar problema .. mi-am zis ca iubitul este iubit si cel mai bun prieten TREBUIE sa ramana cel mai bun prieten ..chiar daca uneori ma innebuneste incerc sa controlez ceea ce simt pentru ca nu vreau sa pierd ceea ce am acum .
Sincer nu stiu ce sfat sa iti dau ...gandeste-te bine daca se merita sa dai pasarea din mana pe cioara din gard:)
Iubirea deseori este confundata cu atractia sau cu pasiunea , iubirea adevarata vine in timp .Cel putin asta este parea mea:D :>
seiyra
Postat pe 28 Iunie 2008 05:35
parerea mea este ca tu il iubesti pe omul asta la care i-ai spus "da".nu puteai sa stai cu el atata timpp fara sa-l iubesti, e imposibil, obisnuinta -obisnuinta , dar fara sa iubesti pe cineva nu ai rezista atata langa el. faptul ca iti aduci aminte de ceilalti barbati care au fost in viata ta inainte nu este nici o problema, fiecare ne aducem aminte de acele "foste-iubiri" la un moment dat si ne dam seama "stai putin...ce am langa bine e minunat, ce se intampla e minunat", dar ce a fost a fost...sunt amintiri placute si atata tot. eu zik sa-ti reanalizezi gandurile si sentimentele pentru binele psihicului tau si a relatiei tale cu viitorul sot.
iacobralucateodora
Postat pe 1 August 2008 07:55
draga mea,intru-n fel eu te consider o fericita.sa-ti spun si de ce-eu am iubit cu tot sufletul un barbat care imi este sot de 13 ani.nu am avut parte de iubirea lui mai mult de 2ani.si totusi la-m iubit si cred ca si acum il mai iubesc dar altfel.oricum el nu a pretuit nimic.aumblat din floare-n floare pana si-a gasit capacul.acum are chiar un copil cu ea si simte ca e incorsetat.iar eu ma-m ales cu dezamagirea ca am iubit dar nu am fost iubita si culmea nu ma-m putut indragosti de altcineva.asa ca fi fericita ca poti iubi asa.

Postat pe 12 Octombrie 2008 18:41
Maiiii... Nu cred ca te asteapta o viata usoara.
In acelasi timp, iti doresc sa pastrezi cit mai mult aceasta putinta de a iubi... Vorbele tale, chit ca uneori stingace, au trezit in mine o mare simpatie.
Succes!
Mircea_O
Postat pe 5 Martie 2009 16:15
mda, am tot citit pe forum diverse povestiri, in a ta ma cam regasesc si eu, nu stiu daca e aceasi problema si la tine, dar la mine e inrautatita situatia de faptul ca am avut 3 relatii, si toti ma suna si nu ma lasa in pace, deci am fost foarte hotarata sa rup legatura, nu le raspund la tel, decat atunci cand ma suna de pe alte numere pe telefonul de firma......:-| , uneori cand ii aud mi-e dor de ei, fiecare ma face sa ma simt iubita in felul lui, chiar daca cu unii poate nu am vorbit un an sau doi.
Sper sa ne domolim, cert e ca e greu sa ai astfel de trairi, mai ales ca pe langa cei 3 fosti, e cineva nou in viata mea, dar cu care nu cred ca avem viitor, e una din relatiile de dragul de a fi, suntem prea ocupati pentru a investi intr=o relatie, prea prinsi, prea obositi, etc.
Sper ca a iesit bine pentru tine, anuntama si pe mine te rog daca ai gasit leacul pentru starile astea.
ctwmn
Postat pe 5 Martie 2009 20:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PRO SI CONTRA : CASATORIILE GAY 9 De la: CarrieS 8 August 2009 19:23
"SENSUAL COFFEE"-afrodisiaca,rejuvenatoare,energizant sexual.O cafea pentru amandoi !!! 4 De la: perce_neige 6 August 2010 16:44
diferenta 4 ani jumate.oare ceva posibil? 16 De la: lore08 21 Octombrie 2010 20:32
Esti creativ? Distreaza-te si castiga bani din asta! 1 De la: kudika_11572 8 Iulie 2012 20:52
dragostea ca act de voinþã... 16 De la: sara_sefora 26 Octombrie 2010 12:35