Setari Cookie-uri

dragostea are varsta?

credeti in relatiile cu diferenta de varsta mai mare?e o intrebare simpla dar cred k are raspunsuri complicate.voi ce spuneti??????

Postat pe 4 Iunie 2008 04:13
Personal nu le consider a fi firesti insa normalitatea e subiectiva. Spun ca nu-s firesti pentru ca cred ca la mijloc e vorba de o problema psihologica adica cel mai in varsta nu e maturizat sau nu se poate adapta la media de varsta din care face parte sau nu accepta ideea imbatranirii...

Postat pe 4 Iunie 2008 06:17
Ei ..hai sa fim seriosi ....cred ca presupusa asta dragoste cu diferente intre indivizi de 20 de anisori..e parinteasca..:))) Pai eu una..tanara ..frumoasa...deloc modesta :)) cum oi pune mana pe buni..sa-i simt ridurile si pielea mai putin ferma..:))) Hai ..lasand gluma la o parte..eu nu cred ca e dragoste..e cu totul altceva..e lipsa de caldura parinteasca pentru unii..e lipsa materialului pentru altii ..pai unde ati mai vazut voi vreo domnisorica din asta...de 20 de ani ..cu unul de 50 ..saraci lipiti pamantului ...:)))) Da ..cred ca dupa o anumita varsta se poate...adica ..ea sa aiba vreo 55 si el vreo 70 ...:))) dar pana atunci ...nu cred..din multe puncte de vedere...Ti le zic mai incolo ..:)))
mia_mia
Postat pe 4 Iunie 2008 08:34
sincer.. eu habar nu am.. nu prea mi se pare ,,normal,, dar.. consider ca adevarul e adevar numai atunci cand e al tau.. si avand in vedere ca nu am fost nici macar o data in astfel de situatie.. din experienta altora nu pot vorbi.
oana81
Postat pe 4 Iunie 2008 08:51
se admite pana la maxim 10 ani diferenta de varsta
lief
Postat pe 4 Iunie 2008 10:10
As completa ceea ce a scris Mia cu urmatoarea intrebare: ati auzit de vreo fata tanara si bogata indragostindu-se de un barbat sarac si cu vreo 20 ani mai in varsta?
crmn
Postat pe 4 Iunie 2008 10:40
foarte buna intrebarea pusa de crmn..asa e..nu cred ca s-a intamplat vreodata. parerea mea e ca nu cred ca exista femeie/fata sa stea cu cineva cu 20 de ani mai mare doar din iubire..rar vezi asa ceva sau poate doar in filme..intotdeauna e ceva la mijloc..persoana mai in varsta ii ofera ceva..
d4niela
Postat pe 4 Iunie 2008 12:42
Eu cred in relatiile cu persoane de varsta mai mare.Sunt mai maturi.Stiu ce vor de la viata
vera11
Postat pe 4 Iunie 2008 19:35
Adevarat ce spune Vera , dar totusi , nu cu 20 de ani.Eu vad des in Bucuresti la cafenele si chiar in cluburi domnisoare foarte tinerele cu barbati ce le`ar putea fi tati.Toate sunt aranjate si dichisite cu gentuta pe mana , iar barbatii stau foarte bine si la portofel si la gabarit :)) Multe din ele sunt folosite pt moment pana gasesc alta mai aratoasa , altele , sunt chiar destepte, ii leaga intr`o casnicie si isi pun pe picioare propria afacere (cunosc cu caz). Totusi , eu nu stiu cum poti sta cu un "nenea" cand vezi in jurul tau cupluri tinere fericite.Cred ca mai exista si cazuri de femei care prefera barbati mult mai maturi ca ele pt ca le ofera stabilitate si siguranta , ceea ce la barbatii tineri poate ca e mai greu de gasit.
Kittynelle
Postat pe 4 Iunie 2008 20:46
Nu e nimic 'amdis' si nimic 'normal'!Cine a stabilit ce e normal? Prejudecatile sunt facute de oameni, iar 'normal' este ceea ce accepta oamenii. Pun pariu ca voi,cele ce ati scris la acest subiect, majoritatea nu aveti multe de obiectat in legatura cu homosexualii si lesbienele,nu-i asa? Nu toate fetele sunt in relatii cu barbati mai in varsta doar pentru interes. E drept ca 80% sunt pe interes. Problema oamenilor e ca nu se pot abtine sa nu se uite in 'gradina' vecinului. In legatura cu asta, eu sunt de parere ca fiecare e stapan pe viata lui/ei si si-o oranduieste dupa placul inimii.
emyia
Postat pe 4 Iunie 2008 23:45
Emya are dreptate!!! Eu am avut o relatie cu cineva mai mare ca mine cu 15 ani,(si chiar nu-si arata varsta)timp de aproape trei ani. La inceput nu credeam ca o sa fie ceva serios, dar m-a facut sa ma indragostesc nebuneste de el. Si asta doar prin felul lui de a fi. Nu era sarac lipit, dar nici f bogat. Nici eu nu sunt dupa bani, deoarece ai mei au o sit buna. Am fost tratata ca o printesa de acea persoana, era f sensibil, atent, si nu am cuvinte sa spun ce om deosebit. Nu m-am simtit niciodata mai iubita. Asa ca... nu mai trageti voi concluzii!!! Sau poate este doar invidie???
LOCKA
Postat pe 5 Iunie 2008 00:40
nu cred k e invidie si de ce sa fim invidioase??? te-ai indragostit de el ptr k el a stiut cum sa se poarte,oricine care e mai mare are mai multa experienta decat unul mai mic, ce te-a facut sa te indragostesti asa de el,ai spus k era mai mare ca tine cu 15 ani,a avut mai multa experienta decat tine,el a stiu de la inceput ce vrea,dar de ce te-ai despartit de el???

Postat pe 5 Iunie 2008 03:54
Nu dragostea nu are varsta!
Dar asta nu inseamna ca e bine sa fie diferente mari de varsta intre parteneri.Poti si la 60 de ani sa fi indragostit ca la 20,dar nu de una de 20 de ani ci de una de 50 si ceva de ani.Daca sunt diferentele prea mari intre parteneri nu e bine pentru ca dupa o vreme va fi o relatie tata si fata sau mama si baiat si nu este o relatie sanatoasa.La o anumita varsta mai matura nu mai ai chef de tot felul de nebunii ca si in tinerete ,si nici nu mai poti concura,parerea mea e ca nu are rost,toate sunt la timpul lor.
carino
Postat pe 5 Iunie 2008 12:57
adevarul este undeva la mijloc fiecare individ are propria parere in functie de cum gindeste la varsta pe care o are si de cultura cu care este inzestrat pt anii lui intodeauna sunt avantaje si desavantaje.cind diferenta este prea mare relatia nu va tine prea mult mai ales cand B>F

Postat pe 5 Iunie 2008 13:42
ai dreptate carino,dak el e mai mare k tine nu te mai poti distra ca cu unul de varsta ta.eu nu as umbla pe strada cu unul mai mare k mine cu 15 ani,k amici da ,dar sa fim impreuna in nici un caz.

Postat pe 5 Iunie 2008 18:03
sa ne gandim ca ea (ca de obicei barbatul e mai mare ca si varsta ) e genul careia nu ii prea plac petrecerile ,distractia,el mai mare cu 10-15 ani aceleasi conceptii !sau invers, el f energic si cu chef de viata desi mai mare ca ea ,in cazurile astea se potrivesc -
lief
Postat pe 5 Iunie 2008 22:51
eu vreau sa cred...sunt cu un barbat minunat ..mai mare decat mine cu 14 ani...nu pot decat sa sper ...
deni_sa_18
Postat pe 14 Iunie 2008 23:32
Pt ca veni vorba de invidie: odata, la scoala era o fabula care suna cam asa: un cocos sare pe gard si incepe sa cante:"Cine e ca noi? Cine e ca noi?" La care, un pitigoi din apropiere raspunde: "Cati ca voi! Cati ca voi!" Nu inteleg de ce incercati sa ne prostiti ca stati langa o babaciune pt ca o iubiti? Unele din noi avem niste ani in spate, am avut timp sa privim in jurul nostru, am vazut cum e facuta lumea, ne-am incercat limmitele. Pt cei ca mine limita incepe acolo unde se termina dragostea, pt ca daca nu e dragoste nu pot suporta sa traiesc zi de zi cu acel om. Bravo cui poate! Mancati-le banii. Si ei sunt constienti ca nu din dragoste le sunteti alaturi. Cat despre Deni_sa, da, se poate ca la 18 ani sa fii indragostit de cineva cu 14 ani mai mare, pt ca unii arata strasnic de bine, par mai realisti decat cei de 20, mai seriosi, etc. Pe tine te cred ca tii la el. Inocenta ta e atrasa de experienta lui. Insa pe una care spune ca e indragostita de un mos de peste 45 de ani nu o mai cred, peste 40 de ani nici macar experienta nu mai atrage naivitatea copilariei. Banii da.
amme22
Postat pe 15 Iunie 2008 10:51
IO NU JUDEC NICIODATA PE NIMENI. IN CAZUL MEU TOATA VIATA AM FOST ATRAS DE ACEL GEN DE FEMEIE UN PIC VULPITA,FOARTE FRUMOASE,SI CU CEVA ANI MAI MARI CA MINE.ASTA DE LA 13 ANI CAND AM AVUT SANSA SA DAU DE O FATA DE 19 EXTREM DE PLICTISITA LA MARE CU CARE AM STAT IN CAMERA 3 ZILE SERVIND ASPIRINA SARACULUI.SIGUR CA NU A STIUT DECAT CU MULT TIMP DUPA CA DE FAPT AM 13V ANI.EA STIA CA AM 18.PE MINE MA INTERSA UN SINGUR LUCRU:ASPIRINA TATA.DAR TOATA VIATA A FOST BUCURIA MEA CEA MAI MARE SA MA JOC DEA SOARECELE CU PISICA CU FEMEI MAI MARI CA MINE,NU VOI SPUNE MAI MATURE PENTRU CA TOT EU SUNT CEL CE LE FACE SA SE SIMTA COPILE.ADOR CAND FAC PE SERIOASELE SI PE SUPARATELE IAR EIO IN GLUMA SI CU O PALMA PE FUND SAU CU O GLUMA FUR ACEA UMBRA DE ZAMBET RETINUT DE PE BUZELE LOR.O PUSTOAICA DE 19 ANI IN ZIUA DE AZI NU STIE SA SE POARTE CA UNA DE 35/38, RECORDUL A FOST CRED CA VREO 48 DEOARECE AM AFLET DUPA CA ARE COPIIL MAI MARE CA MINE,IAR TIPA ARATA ABSOLUT DEMENTIAL.O CARNE DE CULTURISTA,SANI BETON,CHIP DE PAPUSE,ATINS DE TIMP DOAR CAT SA O FACA IREZISTIBILA.BUN ACUM DEVIEZ UN PIC CER SCUZE.:):):):
DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ATRACTIA NU ARE VARSTA,POATE DA NASTERE IUBIRII,IN CAZUL IN CARE SE TRAIESTE CU SUFLETUL CURAT. PE MINE MA INCANTA SA VAD CA AM CU CINE STA DE VORBA SI CA NU MA LOVESC DE ATATEA INHIBITII.O PUSTOAICA POATE TRAI CU UN MOS SI PENTRU CA SE SIMTE PROTEJATA,APRECIATA,FRUMOASA,SI TRATATA CA O ZEITA.IO AS TRATA ASA O TIPA DE 20 DACA AS AVEA 50 DE ANI. CU SIGURANTA.AS ZICE SARUTMANA SI NU AS COMENTA ORICAT AR COSTA FACULTATEA,MASINA,CHIRIA,TOALELE,SSMD.SA NU UITAM CAT DE PROSTI SI IGNORANTI POT FI TINERII DIN ZIUA DE AZI.DACA IO NU SUPORT SI NU AM RABDARE DE PUSTOAICE SUNT SIGUR CA SUNT TIPE ACOLO AFARA CARE PREFERA SIGURANTA SI SERIOZITATEA SI APRECIEREA UNUI TIP DE 45 DE ANI PLIN DE VIAGRA.TOATE ECESTE STARI DE SPIRIT SI SENTIMENTE POT DUCE O FEMEIE MAI USOR LA DRAGOSTE.
DE MULTE ORI MA SIMT IO RUSINAT DE PROSTIA BARBATILOR DIN JURUL MEU DE VARSTA MEA .ASA CA SE POATE SA EXISTE 10/20/30 LA SUTA FEMEI CU MOSI DIN IUBIRE SI INVERS,IAR DACA EXISTA RASPUNSUL LA INTREBARE ESTE CA NU ARE DRAGOSTEA VARSTA.

Postat pe 16 Iunie 2008 04:31
Probabil dragostea nu are varsta.Un lucru este insa sigur-exista relatii intre persoane cu diferenta de varsta.Si poate ca este si iubire in aceste relatii.Depinde de persoane.
ELADA36
Postat pe 16 Iunie 2008 11:15
Ma incanta punctul de vedere masculin si cred ca asa ar trebui sa fie, fara prejudecati cand e vorba de sentimente. Teoretic a asa de simplu...
floaredecolt26
Postat pe 16 Iunie 2008 12:19
Foarte bine spus. Ii admir pe barbati ca sunt atat de limpezi la judecata in aceasta privinta. Noi despicam firul in patru, aruncam cu jigniri, criticam.. asta nu ma face decat sa cred ca ne doare capul si ca o aspirina ne-ar vindeca de astea! Ei, cel mic negru si urat, vezi ca am prins faza cu aspirina? :)

Postat pe 17 Iunie 2008 10:53
Se spune ca barbatii sunt ca vinul cu cat imbatranesc cu atat devin mai buni, insa tind sa cred ca in fiecare stadiu, avem farmecul nostru personal. Nu poti compara ratiunea si stabilitatea unui domn la vreo 30 de ani cu dragostea sincer si patimasa a unuia de 18, sau nebunia unei pustoice de 18 ani, cu instinctele materne ale unei domnisoare la vreo 30 (gaina batrana face ciorba buna, dar si cat morcov tanara tre sa bagi in ea :d), deci prin urmare nu conteaza varsta, conteaza ca cel de langa tine sa fie cel ce te completeaza. Asa ca lasati visele ca vine tanarul batranel pe al lui Cayenne Alb sa va salveze, "Pretty woman" a fost doar un film si cum viatza bate filmul si pumnul bate "fatza". Iubiti-va indiferent de varsta cu atata patima si pasiune incat sa ajungem tara tropicala. Voie Buna!
smecta
Postat pe 17 Iunie 2008 11:35
Citesc si ma minunez!
Dragoste adevarata intre o fata si un barbat mai in varsata cu 20 de ani decat ea NU EXISTA.Numai daca fata e handicapata si altul nu s-ar uita la ea.Ceea ce vedem noi pe strada este spiritul de conservare a femeii, garantia ca micutii ce vor fi adusi pe lume de ea (cu acel barbat sau cu vecinul mai tanar), vor avea tot ce le trebuie din punct de vedere material.
Prin absurd daca aceasta dragoste exista, cat va dura?
Vad ca nimeni nu se intreba: pana cand?
Va spun eu pana cand. Pana cand fata se va imbuiba, va avea tot ce nu are acum , apoi il da dracului pe tip care intre timp a ajuns mos, si si-o trage cu unul de varsta ei sau acum ca are si bani, cu unul mai tanar ca ea.Dar merita pierduti anii tineretii pentru ca sa poti dormi cat vrei dimineata si sa nu trebuiasca sa mergi zilnic la servici?
Nu cred.Si nu ma poate nimeni convinge de contrariul.
aprov
Postat pe 17 Iunie 2008 12:39
Aprov, ce ti s-a intamplat de ti-ai schimbat modul de a gandi? S-ar putea ca vreo trista experienta sa te faca sa devii putin mai realist?
crmn
Postat pe 17 Iunie 2008 13:31
hania cu acel spirit de gluma a dat dovada de mare intelepciune.a spus un mare adevar.
MULTE FEMEI SE SCHIMBA TOTAL DUPA O PARTIDA BUNA.

Postat pe 17 Iunie 2008 18:12
cred ca diferenta mare de varsta este agreata de barbati,in general.Putine cupluri rezista cand femeia este mai in varsta.cred ca 10 ani diferenta sunt suficienti.Oricum eu nu m-as vede cu un barbat de 50 ani sau cu unul de 25.
wdy
Postat pe 17 Iunie 2008 21:37
Dragostea tine de suflet, iar sufletul nu are varsta. Daca ai riduri pe fata nu mai esti capabil sa iubesti sau sa fi iubit? Exista relatii din interes si intre parteneri de aceeasi varsta. Asa ca nu varsta e importanta, ci norocul de a intalni un partner cu care sa te completezi din toate punctele de vedere, indiferent de varsta.

Postat pe 17 Iunie 2008 22:49
Da, sunt de aceeasi parere.Dragostea nu are niciodata varsta.Totul tine de interior, de sufletul tanar, de iubire , comunicare si intelegere.
vera11
Postat pe 17 Iunie 2008 23:00
Nu ati vazut ,nu ati auzit nicodata o fata tanara si bogata indrogastita de cineva cu 20 de ani mai mare sarac si nescolat ????Dar un barbat tanr,bogat, scolat ,indragostit de o femeie mai in varta cu 10 saraca nescolata si nici super de frumoasa ??
Cand incepi o releatie cu cineva mai tanar sau mai in varsta ca tine nu te intrebi de la inceput daca va rezista sau nu .Traiesti , iubesti si nu te mai gandesti la varsta , la ce cred cei din jur , la averi faima sau mai stiu eu ce ... Daca incepi sa gandesti prea mult la ceea ce va fii , la ce cred cei din jur , la bani si faima relatia incepe sa fie obositoare si destrama , se destrama kiar daca persoanele au aceiasi varsta , aceiasi capacitate intelectuala sau acelesi surse financiare .Varsta nu conteaza intr-o relatie atat timp cat esti fericit ,atia timp cat stii sa daruiesti ceea ce primesti .

Postat pe 26 Iunie 2008 15:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cariera vs iubire :( 4 De la: ancu2066 30 Septembrie 2011 09:11
Cat timp voi mai fi singura? 93 De la: battleofwits 1 Mai 2011 10:04
Lipsa de incredere de sine 5 De la: kudika514482 31 Octombrie 2012 11:44
prea multa cearta intre mine si iubitul meu:(:(: 8 De la: Elif22 8 Iulie 2010 04:28
ce sa fac_help 28 De la: roscatika23 11 Aprilie 2009 18:48