Mai multe
| una din zilele astea, o prietena mi se plangea ca ea nu reuseste sa faca sex anal, oricat de mult si`ar dori... Spune ca durerea e prea mare si nu reuseste sa se relaxeze din cauza asta, plus ca tot stressul asta strica si placerea actului sexual in sine. nu am stiut ce sfaturi sa ii dau sa se relaxeze mai mult, sau un remediu sa nu simta ata de multa durere... singurul lucru cred ca ar fi... sa incerce din nou, rabdare si relax... voi ce spuneti? ce credeti ca ar trebui sa faca? | ||
|
PiuPiu Postat pe 26 Iunie 2008 18:53 |
||
|---|---|---|
|
bai vad ca oamenii sunt plini de pudoare sau lipsiti de experienta cum e si cazul meu insa daca te doare si nu-ti place de ce tot insisti sa incerci? |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 17:55 |
||
| In primul rand are nevoie de preludiu, de vreo 20 min.,apoi, inainte de penetrare sa foloseasca lubrifiant in jurul anusului,(chiar si in interior),iar penisul,sa fie si el stimulat cu asa ceva...abia apoi sa aiba loc penetrarea...primele 3 partide sa procedeze asa apoi, nu mai e nevoie de lubrifiant,doar de preludiu.....si cine stie...poate si un orgasm anal...:)Din punct de vedere psihologic,trebuie sa trateze toata partida ca pe un joc erotic in care mangaierile si sarutarile sa nu inceteze...chiar si limbajul:P | ||
|
|
||
|
doripustoaik Postat pe 10 Iulie 2008 18:02 |
||
ai vazut..daca nu faci sex anal..strici toata pofta de sex....mai Doamne iarta-ma ca mai spun si niste prostii...daca partenerul tau doreste sa faca sex anal si tu spui ca ai durerile acestea...la ce mama naibii mai stai cu el?...sa-si bata joc de corpul tau..mai eu ce stiu este sa faci sex cu mijoaca lui in bijboaca ta....ce sa mai caute alte incaperi?..ca maine vi si spui ca a vrut sa faca sex cu tine in "urechi" ...mai chiar nu va inteleg pe voi tineretul asta..generatia de azi..lasa de dorit...si sincer sa-ti spun eu una de as avea o prietena in cazul prietenei tale nu as veni sa postez si sa intreb pentru alta lume..si aici deduc ca tu esti cauza..punct si la subiect..ciaos..bambinoss...
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 18:02 |
||
mai Maryamm,lasa mama,tineretu' sa experimenteze,ca e gratis !!!....si e cea mai sigura si gratuita metoda contraceptiva,pana la urma ,nu????......sau esti vreo pudikoasa ????....... ..... .... ..... ... ... ....da' ,mai,Piu-Piu,adevaru'e ca daca te doare si te doare,de ce sa strici adevarata placere in continuare????......ca mai sunt si alte "gaurele" disponibile.....ca ne dete D-ZEU atatea "gaurele",noua ,femeilor!!!!!.....
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 21:00 |
||
| Sa-si fereasca bucile!!! | ||
|
BUM27 Postat pe 11 Iulie 2008 19:37 |
||
|
Avem de-a face cu un caz fericit. de regula femeia nu isi doreste ...insa se pare ca in cazul asta ... vrea si ea ...ceea ce e foarte important. aproape totul depinde de barbat, trebuie sa te mentina excitata din vorbe, soapte, atingeri, atitudine... si sa iti dea senzatia ca face dragoste cu tine ...si nu sex anal. si mai este important sa nu fie chiar cu penisul strong ... treaba ta este sa te simti perversa, provocata, sa te simti o femeie care isi devoreaza barbatul ...si il vrea in pat in toate felurile. trebuie sa ai si tu o atitudine oarecum agresiva asupra lui ... prin vorbe, si miscari. nu trebuie in nici un caz sa joci rolul de victima ...si el de monstru care atenteza la funduletzul tau ... |
||
|
florinbb Postat pe 11 Iulie 2008 19:59 |
||
| ... frate, ce mai gasesti si pe aici ... dragelor, incetisor cu sexul anal ca ramineti fete mari sau mai bine zis singure ... lasa-ti profesionistele sa-l exerseze pina renunta la chilotii snur pentru pampersi ... dupa ce te inveti si bataia pare indispensabila ... dupa ce aratati tot ce aveti fiecarui amator sa nu va plingeti ca va plictisiti dupa 2-3 ani ... atunci o sa cautati voi pe altul ... dar si el pe alta ... si poate nu se merita ... cheers ... | ||
|
marco918 Postat pe 11 Iulie 2008 22:42 |
||
| Sexul anal...hm,nu inteleg dc cu oralul e ok iar cand vine vb de anal toata lumea si acopera fatuca.merita incercat.daca ti place fa o!daca nu,las o balta. | ||
|
nathalie271081 Postat pe 11 Iulie 2008 22:50 |
||
am o vecina mai babaloaica care crede k sexul pe la spate inseamna de fapt se xnal chiar ea povestea ca in momentul cand el a luat-o pe la spate...el a vrut s-o penetreze...si ea...................da unde o bagi?????? mai sunt si altele .........dar ma abtin....
|
||
|
zgabeatza Postat pe 12 Iulie 2008 00:13 |
||
| ce se mai dau unele femei ranite!! dar sex, dragele mele, de ce faceti? tot asa sta treaba si cu sexul anal... face parte tot din categoria placerilor carnale care atunci cand iubesti, si mai ales atunci, nu mai sunt nici subiecte tabu nici rusine nici interzise... si ca sa o spunem toata pana la urma, ce face un cuplu care se iubeste in pat e intotdeauna permis!dar cum romanul (si nu numai) e obisnuit sa judece si sa catalogheze, e si normal ca se gasesc persoane care sa posteze tot felul de aberatii. sa va lamuresc cu o treaba, baiatul nici nu a insista si nici nu a fortat nimik, a fost si e cat se poate de dulce si rabdator iar sexul anal pt ei nu e un must, dar ceva ce pur si simplu au vrut sa incerce. merci la toti cei care au postat sugestii. numai bine! | ||
|
PiuPiu Postat pe 13 Iulie 2008 18:04 |
||
| eu o sfatuiesc tot cu lubrifiant sa incerce si cu multa relaxare. Altfel eu o cred ca este dureros. stiu ce inseamna. nici eu nu am reusi de prima oara, trebuie sa fi foarte relaxata si stai tu deasupra si s-ar putea sa ai un orgasm cum nu ai mai avut. Multe femei nu reusesc sa aibe orgasm decat anal. bafta | ||
|
angy8 Postat pe 14 Iulie 2008 02:20 |
||
Mai fratilor e ok ce ziceti voi, dar mai cititi cate ceva si de sanatatea corpului vostru. Ca vo trageti unde vreti iar e ok, numai sa nu o faceti in grup sau cu o suta de parteneri odata. O faci din curiozitate dar macar fa-o cu paetenerul tau indiferent de statutul lui, si nu din una in alta. Documentati-va sa vedeti care sunt consecintele sexului anal, cat e de sanatos, sau o faceti anal apoi oral si apoi vaginal? M-ai vizitati si cabinetele medicale incepand cu ordinea in care o faceti |
||
|
protopa Postat pe 14 Iulie 2008 11:43 |
||
De la: PiuPiu, la data 2008-07-13 18:04:56ce se mai dau unele femei ranite!! dar sex, dragele mele, de ce faceti? tot asa sta treaba si cu sexul anal... face parte tot din categoria placerilor carnale care atunci cand iubesti, si mai ales atunci, nu mai sunt nici subiecte tabu nici rusine nici interzise... si ca sa o spunem toata pana la urma, ce face un cuplu care se iubeste in pat e intotdeauna permis!dar cum romanul (si nu numai) e obisnuit sa judece si sa catalogheze, e si normal ca se gasesc persoane care sa posteze tot felul de aberatii. sa va lamuresc cu o treaba, baiatul nici nu a insista si nici nu a fortat nimik, a fost si e cat se poate de dulce si rabdator iar sexul anal pt ei nu e un must, dar ceva ce pur si simplu au vrut sa incerce. merci la toti cei care au postat sugestii. numai bine! hai ca ai fost f tare cu acest comentariu...pai mai fata daca noi ne dam ranite si de moda veche..de ce nu ii dai tu sfaturi?aaa nu imi spune nu ai incercat....si da bine ca baiatul a fost dulce si rabdator..cam multe detalii cunosti tu....lasa draga spunei ca ai te documentezi...si ai sa incerci tu mai intai si apoi o sa o inveti si pe ea..da???si cum se face ca tu esti mesagerul ei...sau nu eu cred ca esti persoana in cauza altfel nu ai fi reactionat asa dar este pur problema ta deci ca majoritatea spun si eu intereseaza-te inainte sa o faci... |
||
|
Postat pe 14 Iulie 2008 13:47 |
||
|
dc chiar isi doreste sa incerce sa o fa ca k ajutorul unui lubrifiant si deasemenea k ajutorul partenerului.el trebuie sa te excite ,sa te faca sa te simti confortabil si sa te pene treze cat mai incet.asa k cu putina rabdare va reusi,pt k totul este permis in pat atat timp cat cei doi sunt de acord.spor la treaba... |
||
|
acy_mik Postat pe 14 Iulie 2008 16:17 |
||
Mai fetelor inainte de toate documentati-va cand vreti sa faceti ceva..nu ca as fi incuiata dar nu vreau sa schimb chilotii tanga cu pamper la 40 de ani.
|
||
|
madallina Postat pe 15 Iulie 2008 01:37 |
||
|
jeez, man, chiar nu puteti si voi sa abordati un subiect deschis? women...!!!!! de-aia cand spui femeie majoritatea inteleg tsatsa. nu va obliga nimeni sa raspundeti. fata pur si simplu a cerut un sfat, indiferent daca era vb de ea sau nu, si voi, inteligentele si "sfintele"...gata, ati sarit in capul ei. bravo, ce sa zic! sunteti "tari". |
||
|
Postat pe 15 Iulie 2008 12:12 |
||
| app, si daca faci sex anal asta nu inseamna ca vei fi nevoita sa schimbi chilotii tanga cu pampersii. mai informati-va si voi un pic. | ||
|
Postat pe 15 Iulie 2008 12:14 |
||
|
||
|
micky_ai Postat pe 15 Iulie 2008 12:32 |
||
De la: fiamma2luv, la data 2008-07-15 12:14:14app, si daca faci sex anal asta nu inseamna ca vei fi nevoita sa schimbi chilotii tanga cu pampersii. mai informati-va si voi un pic. dar ia de citeste In primul rand, este vorba de cele doua sfinctere (inele musculare) care inchid orificiul anal. Cel dinspre exterior poate fi actionat voluntar iar cel dinspre interior actioneaza involuntar si are ca rol inchiderea permanenta a intestinului. Sexul anal poate distruge aceste doua sfinctere iar rezultatul, nu singurul si nu cel mai neplacut, ar fi incontinenta anala - eliminarea materiilor fecale nu ar mai fi controlata. Apoi, spre deosebire de mucoasa vaginala care este rezistenta la frecare, mucoasa intestinului nu este pregatita pentru asa ceva. De aceea pot apare foarte usor iritatii, traume sau sangerari. Acestea devin "porti" pentru trecerea agentilor patogeni in sange, probabilitatea transmiterii unor infectii fiind mult mai mare in aceste cazuri... lista este mai lunga..dar banuiesc ca tu le stii deja
|
||
|
Postat pe 15 Iulie 2008 12:39 |
||
| micky_ai mai informeaza-te tu ca vad ca nu esti la curent cu ceea ce se intampla pe termen lung dak faci sex anal. | ||
|
madallina Postat pe 15 Iulie 2008 23:11 |
||
mda, la cererea ta m-am informat, merci de sfat....ideea e ca voi credeti ca oamenii fac sex anal, every single day, nush cati ani la rand?? eu o consider o fantezie, si se poate implini ocazional...in nici un caz sa ajungi sa nu mai poti controla eliminarea materiilor fecale, cum ziceti voi....acum, cunoasteti voi persoane care sa aiba o asemenea problema?....k eu nu.....desi ma gadeam la saracii homosexuali...... ma rog, fiecare isi alege calea.
|
||
|
micky_ai Postat pe 16 Iulie 2008 11:17 |
||
tare faza cu cei gay...si eu am incercat, si nu o sa mai incerc..nu mi a placut.Dar curiozitatea e mare in orice privinta.e normal sa incerci, sa experimentezi, daca iti place, repeta experienta, daca nu, macar stii ca ai incercat...si da, trebuie sa fii relaxata si extrem de excitata sa o poti face,si mai trebuie ca tipul cu care o faci sa merite.ca daca tot incerci, sa incerci pentru amandoi, nu doar pentru el.
|
||
|
ana_smyle Postat pe 16 Iulie 2008 21:09 |
||
check this out! http://www.sexaz.ro/content/sexul-in-cuplu/sex-anal.htm interesting stuff!!
|
||
|
micky_ai Postat pe 17 Iulie 2008 15:12 |
||
| mereu vb aiurea changestyle.te crezi vreun zmeu,aiurea.vb prostii si ai o minte ingusta. | ||
|
Postat pe 25 Iulie 2008 21:11 |
||
De la: bellettzza, la data 2008-07-25 21:11:30mereu vb aiurea changestyle.te crezi vreun zmeu,aiurea.vb prostii si ai o minte ingusta. atat timp cat nu este vb de fundul lui..toti sunt zmei... |
||
|
Postat pe 26 Iulie 2008 11:22 |
||
| am mai obs comentarii ce ii apartin si sincera sa fiu m-a intristat ironia cu cere vorbea si lejeritatea cu care adauga niste fraza ironice" despre o tipa la confesiuni care mai bine si-ar taia venele si ea si iubitul ei" si nici acum nu imi ies din cap. eu una nu sunt de acord cu sexul anal dar asta nu inseamna ca daca cineva imi cere sfatul [sa fiu baiat] si sa spun "va dau la buci eu"....e penibil,sunt niste vb de derbedeu,de golan,de idiot.ma bucur ca mi-ai dat drepate oarecum eu nu imi permit sa judec pe nimeni,fiecare e liber sa procedeze asa cum ii place.....dupa bunul plac.dar sunt unii dintre ei tampiti rau si egoisti numai ei sa se simta bine si atat,sa le faci poftele,ca de restul nici numai conteaza.imi este scarba. | ||
|
Postat pe 26 Iulie 2008 23:59 |
||
|
nu as face sub nici o forma asa ceva: 1: e sanatatea mea la mijloc 2: e dureros (am avut o tentatie de a incerca la insistentele partenerului) 3: ma simt ca pe "buda" |
||
|
skorpyo Postat pe 27 Iulie 2008 10:30 |
||
Bellettzza!
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 02:10 |
||
| eu cred ca e relaxare ca sa fie bine ,lubrifiant Only si dorinta de a dori ,placerea cheful si sa fi pregatita | ||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 16:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| haideti la costinesti, nudisti!!!!! | 41 | De la: cristiana_cris 23 Iulie 2009 11:45 |
| E posibil ca pe timpul casatoriei sotul sa fie fidel sotiei? | 348 | De la: kudika029282 2 Septembrie 2010 20:45 |
| Diferenta de varsta si alti demoni | 7 | De la: BluePika 3 August 2016 14:16 |
|
|
||
| ejaculare | 36 | De la: pasarik69 25 Noiembrie 2009 14:15 |
| Dragostea nu tine o vesnicie?! | 12 | De la: greierash_is_back 2 Decembrie 2009 19:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.