Mai multe
da,esti o fem. deschisa trairilor intense si duse la extreme ,gindesti matur si constructiv,
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 16:34 |
||
|---|---|---|
esti dulce draga mea ....serios si usor de inteles,ar treb. sa iti treci frica si sa incerci ,dar el treb. sa fie foarte delicat si atent
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 16:38 |
||
sexul anal..........poate fi neplakut sau plakut......depinde de persoana ,depinde de experienta.....si de .......EL........mai putin de EA.......daca EL stie cum s-o faca pe EA sa se simta bn si prin aceasta modalitate....... la urma urmei,viata intima a fiecarei persoane e .intima....fiecare face ce vrea........
|
||
|
|
||
|
georgy_ana Postat pe 28 Iulie 2008 21:01 |
||
| eu o sfatuiesc pe domnisoara sa incerce cat poate daca sufera de constipatie ca doar o sa aibe o gaura de o sa ii iasa kk si fara voie. am un sfat: sa isi cumpere pempers pentru batrani deja.... | ||
|
little_duck Postat pe 4 August 2008 13:15 |
||
mie mi se pare stupid sa dai sfaturi cuiva cum sa faca sex anal sau de ce sa nu faca cred ca astea sunt lucruri mu,t prea intime pt a fi discutate pe forum dar fiacare cu parerea lui
|
||
|
raisa0510 Postat pe 4 August 2008 13:28 |
||
| cea mai desa afectiune intalnita la sexul anal........sunt micile fisuri anale care trec foarte reped......................pt a reusi o relaxare completa a zonei rectului este necesara o clisma...........iar facand acest lucru se reduce considerabil riscul de a prelua diverse bacterii si a le intoduce in alte parti........... daca nu e iubirer intre parteneri nu o faceti........ nu de alta dar nu are rost.......... relaxarea este complect diferita atunci cand sunt si sentimente si trairi............am tot citit prin mesaje cum ca el ar fi piesa principala in acest act sexual......... da ti voie sa va zic ca nu in totalitate............ pregatirea fizica dar mai ales psihica conteaza foarte mult si abea dupa acest pas conteaza el............ incepe sa conteze el in momentul in care atinge cu penisul rectul.......... daca as sta akuma sa scriu aici despre acest subiect nu m as mai oprii numai ca sunt la munca si mai am si altele de facut.............. nu o sa dau sfaturi......... decat o sugestie......... fetele care cunosc baieti gay sa ii intrebati........ va vor ajuta mult.......... eu sunt unul dintre ei............ aaaaa... it's a privilege and an honor to be pentreted by the man that u love............. coz it will ofer the best senzationj ever........... | ||
|
mithramir Postat pe 5 August 2008 13:47 |
||
Poate ca sunt eu mai incuiata...dar sexul anal mi se pare.. Parerea mea e ca fiecare "gaura" din organismul nostru isi are scopul sau...In afara de asta,nu vad de ce ai suporta niste dureri asa de mari!Doar de dragul curiozitatii? Pot sa va spun insa ca am auzit de cazuri in care acei muschi anali s-au distrus din cauza sexului anal....si nu vreti sa stiti prin ce trece fata respectiva si ce inseamna ca la o varsta relativ frageda-in jur de 20 de ani sa fi nevoit sa porti...pampers ca...intelegeti nu intru in amanunte ca e gretos. Nu ma intelegeti gresit,nu am nimic impotriva celor care il practica,dar nu e de mine si din cate am auzit e si periculos,deci think twice! |
||
|
sweetpink Postat pe 5 August 2008 14:09 |
||
De la: PiuPiu, la data 2008-06-26 18:53:45una din zilele astea, o prietena mi se plangea ca ea nu reuseste sa faca sex anal, oricat de mult si`ar dori... Spune ca durerea e prea mare si nu reuseste sa se relaxeze din cauza asta, plus ca tot stressul asta strica si placerea actului sexual in sine. nu am stiut ce sfaturi sa ii dau sa se relaxeze mai mult, sau un remediu sa nu simta ata de multa durere... singurul lucru cred ca ar fi... sa incerce din nou, rabdare si relax... voi ce spuneti? ce credeti ca ar trebui sa faca? hmm...serios?..prietena ta? o fi... glumesc... sint atitea ,,chestii'' la sex-shopuri.... practic trebuie numai sa ,,se intereseze''.... crd ca cei de acolo ii pot da relatii despre problema ei...
|
||
|
Postat pe 5 August 2008 14:23 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-08-05 14:09:50Poate ca sunt eu mai incuiata...dar sexul anal mi se pare.. |
||
|
Postat pe 5 August 2008 14:28 |
||
Mai...depinde mult de psihic.Copil fiind am fost terorizata cu supozitoare,si trebuie sa spun sincer ca gandul de sex anal ma oripileaza.Ia gandeste-te la un obiect asemanator unui penis stefancelmic.Poti chiar sa faci un experiment-acum incearca sa ti-l introduci in anus.Daca incerci sa imi spui si mie ce placere ai simtit Stiu de terminatiile nervoase de acolo,insa trebuie sa iti spun sincer ca si cea mai mica apropiere de ... zona asta ma scoate total din orice grad de excitatie.Sunt mult prea explicita in ceea ce ma priveste...mda.Nu e pt mine-ii las pe altii
|
||
|
sweetpink Postat pe 5 August 2008 14:36 |
||
| Sincer.. nu am nici o treaba cu cei care practica, daca le face placere foarte bine.. dar pe mine personal nu m-a tentat absolut niciodata. | ||
|
Postat pe 5 August 2008 14:36 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-08-05 14:36:08Mai...depinde mult de psihic.Copil fiind am fost terorizata cu supozitoare,si trebuie sa spun sincer ca gandul de sex anal ma oripileaza.Ia gandeste-te la un obiect asemanator unui penis stefancelmic.Poti chiar sa faci un experiment-acum incearca sa ti-l introduci in anus.Daca incerci sa imi spui si mie ce placere ai simtit normal fiecare face ce vrea... eu nu am spus decit de terminatii nervoase, si dupa cum vezi sint si femei care practica sexul anal...si dupa cite vad eu se simt bine... nu stiu.... acum sa facem ,,analiza'' supozitoarelor, mi se pare... un pic aiurea,pt ca ... nu poti asocia (cred eu) sexul cu supozitoarele.... banuiesc ca starile sint total diferite.... probabil si de aceea cind partenerul tau vrea sa te faca sa te simti bine, (nu neparat sex anal) dar ajunge ,in zonele'' mentionate de tine iti piere orice pofta... de sex... ma gindesc ca poate faci aceasta asociere... nu stiu... tu stii cel mai bine... in fine.... fiecare femeie face sex cum vrea ea... ideea e sa se simta bine!! asta conteaza pina la urma...
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 11:24 |
||
Ai dreptate stefancelmic ,cum am mai spus,nu e pt mine, dar nu mi-ai zis daca ai incercat experimentul
|
||
|
sweetpink Postat pe 6 August 2008 11:56 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-08-06 11:56:21Ai dreptate stefancelmic ,cum am mai spus,nu e pt mine, dar nu mi-ai zis daca ai incercat experimentul era vorba de un topic, in care ...cred ca puteai sa ii dai un sfat celei ce a deschis acest topic, si nu ce ai face tu, sau nu... asta in ideea... ca tu ai anumite ,,probleme'' de perceptie asupra supozitoarelor (de cind erai mica) ...asa ca teoretic ar trebui sa ii dai niste sfaturi acelei persoane... in final toti am inteles... sau cel putin eu... ca ai o problema cu supozitoarele, si ca acest lucru te duce citodata la instisfactie sexuala.... in ceea ce priveste eperimentul de care zici toti ne-am bagat supozitoare de cind eram mici.... sau chiar si la maturitate.... in functie de ce boala sufeream.... dar!!! ca sa ajung sa asociez aceste lucruri cu viata mea intima.... mi se pare o aberatie... asa ca ... imi pare rau despre experiment... dar mai incearca tu... ca poate nu o sa mai ai probleme pe viitor.... si sper sa nu te superi..
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 14:38 |
||
Cred ca m-ai inteles gresit...Experientul de care vb eu,nu are de-a face cu supozitoarele,ci vroiam sa incerci tu sa vezi cum ar fii daca ti s-ar face tie sex anal,sa vezi cata placere iti starneste.Eu nu am probleme,ci pur si simplu nu ma tenteaza ideea,iar viata mea sexuala e una foarte buna,nu am de ce sa ma plang.Doar ca sexul anal nu e de mine.Ce e asa de greu de inteles?
|
||
|
sweetpink Postat pe 6 August 2008 15:16 |
||
| Nici nu stiti cate calitati poate avea o femeie. O femeie adevarata din toate punctele de vedere. Auzi nu faci sex anal te inseala. Voi credeti ca pe Marc Antoniu l-a cucerit Cleopatra facand sex anal?Voi credeti ca pe Eminescu l-a inspirat Veronica in superbele sale poezii in acest mod? Sunt femei adevarate ramase in istorie pt. care s-au dat RAZBOAIE,s-au scris manuscrise intregi, de ce credeti?Pt. ca faceau sex anal?Sunt barbati care inebunesc numai daca privesc femeia iubita,care ar da orice numai sa o atinga,care le-ar oferi luna de pe cer pt. o noapte petrecuta impreuna..........Desteptati-va!!!!!!!!!! | ||
|
ana_lili36 Postat pe 6 August 2008 22:25 |
||
De la: ana_lili36, la data 2008-08-06 22:25:32Nici nu stiti cate calitati poate avea o femeie. O femeie adevarata din toate punctele de vedere. Auzi nu faci sex anal te inseala. Voi credeti ca pe Marc Antoniu l-a cucerit Cleopatra facand sex anal?Voi credeti ca pe Eminescu l-a inspirat Veronica in superbele sale poezii in acest mod? Sunt femei adevarate ramase in istorie pt. care s-au dat RAZBOAIE,s-au scris manuscrise intregi, de ce credeti?Pt. ca faceau sex anal?Sunt barbati care inebunesc numai daca privesc femeia iubita,care ar da orice numai sa o atinga,care le-ar oferi luna de pe cer pt. o noapte petrecuta impreuna..........Desteptati-va!!!!!!!!!! incepusem sa cred ca eu sunt razna...mersi!
|
||
|
sweetpink Postat pe 7 August 2008 16:10 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-08-07 16:10:30De la: ana_lili36, la data 2008-08-06 22:25:32Nici nu stiti cate calitati poate avea o femeie. O femeie adevarata din toate punctele de vedere. Auzi nu faci sex anal te inseala. Voi credeti ca pe Marc Antoniu l-a cucerit Cleopatra facand sex anal?Voi credeti ca pe Eminescu l-a inspirat Veronica in superbele sale poezii in acest mod? Sunt femei adevarate ramase in istorie pt. care s-au dat RAZBOAIE,s-au scris manuscrise intregi, de ce credeti?Pt. ca faceau sex anal?Sunt barbati care inebunesc numai daca privesc femeia iubita,care ar da orice numai sa o atinga,care le-ar oferi luna de pe cer pt. o noapte petrecuta impreuna..........Desteptati-va!!!!!!!!!! ehhh pai poate tu esti razna din alt motiv nu din asta..sau mai stii glumesc...
|
||
|
beem Postat pe 7 August 2008 16:41 |
||
daca chiar vrei sa incerci sexul anal si nu pricep de ce te sfatuiesc sa incerci cu lubrifiant, dar.... te sfatuiesc sa incerci cateva exercitii pt vagin, exercitii kegel, , la urma urmei anusul e destinat altor 'activitati', cred ca putem fi inventivi in pat fara a implica anusul, nu????????
|
||
|
ELLAG Postat pe 7 August 2008 19:22 |
||
noi femeile avem cam multe gauri....voi barbatii ce aveti oare?????? cred k prea multe pretentii...
|
||
|
zgabeatza Postat pe 7 August 2008 23:19 |
||
|
Celor care trambita despre binefacerile si placerile sexului anal,am niste informatii pt voi chiar de la Kudika.In caz ca nu ati vazut deja pun aici articolul ca sa nu va chinuiti sa cautati:Circula acum ceva timp un zvon cum ca Moni ar fi scos un mare porumbel atunci cand a fost intrebata unde a facut sex ultima data. Mai calculat de felul sau - ca doar vine cu varsta - Iri a raspuns la aceeasi intrebare cu un complement circumstantial de loc - altul decat cel anatomic oferit de Moni. Adevarat sau nu, zvonul a creat valuri - nu atat din pricina perlei scoase, ci pentru ca, fara sa vrea, Moni a crescut popularitatea sexului anal. Ei bine, va veti inchina cu ambele maini... dar eu le dau dreptate acelora care sunt impotriva sexului anal. Acum, vorba unei reclame ce rula zilele trecute la televizor - mama spunea ca trebuie sa incerci totul macar o data in viata, mai putin incestul. Daca te mananca... pielea (la ce te gandeai?) si te roade curiozitatea, poti sa incerci o data si sexul anal, sa vezi si tu cam ce-i pe acolo (desi judecand dupa ce iese, nu cred ca vei gasi vreo comoara).De la Mama Natura anusul si rectul sunt drumuri cu sens unic... directia in jos. Atunci cand au fost proiectate, nimeni nu si-a imaginat pe unde o sa vrea omul sa scormoneasca ori ca cineva va dori sa-i inverseze cursul. In ultimul timp insa, oamenii isi baga tot soiul de nazdravanii in fund... printre care si penisul, vesnicul si arhidezbatutul penis, cel din cauza caruia iau nastere 99% din problemele noastre. De unde pana unde atata inversunare din partea mea? Adica eu, care va invit in fiecare saptamana sa mai deschideti inca o usa catre sexualitate, sa ma impotmolesc tocmai la aia din dos... Da. Iar justificarea mea are radacini anatomice. Asa ca voi voi plictisi nitel cu putine notiuni seci. Rectul este format din doua parti - cea de sus - ampula si cea de jos - canalul anal. Problema este ca aceste doua bucati au structura diferita: prima are un soi de epiteliu, a doua - altul. Aparent, nu-i mare branza... insa in realitate acest mic detaliu al naturii face zona de intersectie dintre cele doua parti ale rectului sa fie foarte predispusa cancerului. Imaginati-va ca in aceasta zona de tranzitie sunt niste celule foarte ametite care nu stiu bine in ce tabara trebuie sa se incadreze - in aia de sus, in cea de jos... iar tu, ca sa le "ajuti" vii si le dai cu ciocoflenderul la cap!Nu spun ca sexul anal provoaca cancer... dar spun ca el poate fi un factor adjuvant pentru declansarea acestui tip de cancer; ca drept raspuns la "agresiunea peniana" acest celule se pot divide haotic si poate aparea cancerul rectal. Nu cred ca ar mai fi necesar sa insir toate motivele scarboase pentru care cred ca sexul anal nu este tocmai "fun". Unele dintre acestea sunt dezgustatoare... chiar si pentru mine. E drept, ca treaba mare facem toti, dar parca nu e genul de activitate colectiva...Ei bine, si daca tot vorbim despre aspectele daunatoare ale acestui tip de sex, nu pot sa nu-mi amintesc o confesiune care circula acum ceva tip pe internet. O doamna se plangea (pe buna dreptate) ca dupa ce sarise putin calul - din punct de vedere cantitativ desigur - in practicarea sexului anal, sfincterul sau anal incepuse sa dea semne de slabiciune. Atat de slab ii era sfincterul femeii incat aceasta se scapa mai toata ziua... in orice stare de agregare ar fi fost - solida, lichida sau gazoasa, substantele care ar fi trebuit sa astepte momentul fericit al pauzei de tufis, treceau de sfincterul anal cum trec banditii mexicani de granitele statului. Era adevarata confesiunea ei? Nu stiu. Stiu sigur insa ca era posibila.... pentru ca daca tragi de un elastic de par de cateva ori, acesta se labartoseaza... mai ales in conditii in care a fost fabricat sa stranga si sa tina. Inca nu v-am convins? Atunci va voi povesti si despre fisurile anale. Oficial, acestea apar atunci cand, in urma unui episod de constipatie, materiile fecale forteaza anusul pentru a-si gasi calea spre lumea larga. E logic ca atunci cand incerci sa treci un ceva mare printr-un ceva mic, ceva-ul mic s-ar putea sa se fisureze. In cazul sexului anal povestea este oarecum asemanatoare, doar ca ceva-ul mare merge in directia opusa. Nu sunt impotriva sexului anal pentru ca este o "perversitate",pentru ca e anormal, pentru ca e scarbos, pentru ca e condamnat de biserica samd... sunt impotriva acestuia pentru ca nu este sanatos. Sunt perfect de acord ca poti face absolut tot ce vrei in pat cata vreme sunteti amandoi de acord. Insa un alt element important la care trebuie sa te gandesti intotdeauna este sanatatea ta! Sa va iubiti!
|
||
|
sweetpink Postat pe 8 August 2008 19:02 |
||
De la: Jmenaru_cu_Banu_Gros, la data 2008-08-08 21:05:55Iote ba stau zdrentele la taifas. Curvelor bagaboante care sunteti vio curve bagaboante!!! Pt. Jmenaru cu Banu Gros: iti dedic 2 piese, fara numar, fara numar, fara numar, fara numar, fara numar de la Parazitii - "Slalom printre cretini" si de la Truda - "Idiot". |
||
|
cnmoha86 Postat pe 9 August 2008 01:56 |
||
...fetelor mi se pare cam straniu satzi plaka asha ceva!!!!+inka daca mai simti sh durere...eu inteleg ca intr-o astfel de relatie trebuie sa predomine fantezie shi mereu trebuie sa apara ceva nou!dar nu in masura asta!!!!!!BEAHH
|
||
|
irsha87 Postat pe 9 August 2008 09:15 |
||
| Daca va place faceti,daca nu,nu. Nu va obliga nimeni. Cert este ca partenerul trebuie sa aiba foarte multa rabdare in cazul sexului anal. | ||
|
aroo Postat pe 10 August 2008 08:56 |
||
De la: aroo, la data 2008-08-10 08:56:14Daca va place faceti,daca nu,nu. Nu va obliga nimeni. Cert este ca partenerul trebuie sa aiba foarte multa rabdare in cazul sexului anal. Care din ei?Cel cu durerea sau cel cu placerea? |
||
|
ana_lili36 Postat pe 10 August 2008 20:56 |
||
| ... nu am nimic impotriva sex. anal... sfatul meu? daca iti doresti, fa o ! daca nu, nu o face ! relaxare, lubrifiant, etc etc, toate cate s au spus , sunt ok... nu le mai repet... totusi, nu stiu ce sa cred, fiindca parerile sunt impartite : urmarea .... care e? nu ma refer la boli, fiindca , presupun, ca fiecare stie, igiena e indiscutabila, dar... in timp, slabesc sfincterele din jurul anusului, si nu te mai poti "tine"... vei avea asa numitul "pampers"(cum citisem pe undeva...)??? sau ce anume mai poate aparea? | ||
|
Lioness Postat pe 10 August 2008 23:04 |
||
| Pampers???Zi de zi? VALELEUUUU!!!Dar cind te apuca diareea dupa vreo anumita mancare...CE FACI?HEHHEHE ...se «sloboade» pina in pantofi.HA HA HA | ||
|
Postat pe 10 August 2008 23:21 |
||
Deci sa inteleg ca Sexul anal si cel oarl sunt TABU in ziua de azi Dar pe cati/cate ii framnata curiozitatea sa vada cum este ?????/ Dar daca iti cere prietenul/iubitu/sotul si ii spui nu zice ca esti incuiata la minte
|
||
|
caty21 Postat pe 23 August 2008 14:53 |
||
|
iote ca pe mine m-a framantat nu numai ideea ci si punerea in practica a sexului anal. concluzia la care s-a ajus a fost ca sunt de ajuns doua gauri, ca s-o mai folosesti si p-a treia! ca vezi tu caty, nu minte incuiata ne opreste sa ne fu...m in cooor, ci placerea! acolo unde nu e, de ce sa insisti!? |
||
|
Postat pe 23 August 2008 15:20 |
||
|
eu nu inteleg de ce de fiecare data se ajunge la concluzia ca daca refuzi ceva ..devii din start incuiat . celor care au prieteni/soti/iubiti/amanti si le e teama sa refuze sexul anal propus de partener le dau o ideee : sa fie de acord cu asta in conditiile in care si ei sunt de acord sa fie sodomizati ! Scurt ! |
||
|
iris_4_ever Postat pe 23 August 2008 15:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| disperare | 36 | De la: motzata 30 Ianuarie 2014 07:06 |
| DE CE LE PLACE BARBATILOR SEXUL ORAL | 266 | De la: roscatika23 5 Iunie 2009 05:56 |
| Cum sa abordez un subiect delicat | 33 | De la: aanaxor 11 Septembrie 2009 10:44 |
|
|
||
| pt cei fara inhibitzii | 38 | De la: kudika_13925 29 August 2012 20:39 |
| sex in 3 | 90 | De la: 11 Februarie 2020 13:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.