Problema... neobisnuita

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Problema... neobisnuita: (4.7 din 3 voturi)

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
Fosta membra Kudika.ro
Buna tuturor.
Am nevoie de un sfat, orice idee mi-ar fi de folos.
Am inceput o relatie, nu de mult timp, imi place mult baiatul doar ca avem o problema cu care nu m-am mai intalnit pana acum. In timp ce facem dragoste se pare ca ma umezesc prea mult si el ajunge sa nu mai simta nimic ceea ce duce la pierderea erectiei, intreruperi atunci cand mi-e lumea mai draga si, invariabil - frustrari (de ambele parti, presupun).Nu sunt eu foarte experimentata, dar nici novice si nu am mai primit reclamatia asta pana acum Pe de alta parte as vrea ca lucrurile sa mearga bine intre noi, insa chiar nu stiu ce sa fac
S-a mai intalnit cineva cu problema asta? Aveti idei de rezolvare?
Multumesc frumos.
Raporteaza abuz de limbaj
_Ada_ Avatarul lui _Ada_

29 mesaje

ciudata treaba..in general barbatii sunt incantati cand o femeie se umezeste foarte tare..ca le demonstreaza lor cat de excitata e tipa..ma cam depaseste problema..si eu ma excit foarte repede si foarte tare dar prietenului meu pare sa-i placa chestia asta..
sorry
sunt curioasa si eu daca vine cineva cu o solutie la treaba asta..
bafta
buburuza22 Avatarul lui buburuza22

87 mesaje
Oras: bucuresti

"Nu sunt eu foarte experimentata, dar nici novice si nu am mai primit reclamatia asta pana acum"
nu ai mai primit reclamarii pana acum pt ca, cum a spus si Ana, lor le place acest lucru in general. atunci de ce consideri acest lucru o problema, mai ales ca fiind problema ta? problema este iubitul tau, care probabil nu este obisnuit cu situatia. explica-i ca te excita f tare si nu ai cum sa controlezi acest lucru. astfel vei elimina stresul psihic, pt k asa va da si el mai mult de la el, o data ce-i perii orgoliul masculin. si pt inceput, tine-ti un prosop aproape si folositi-l cand lucrurile devin mult prea umede, stergeti situatia. poate fi frustrant la inceput, dar acest procedeu nu va dura mult,pana se obisnuieste si el cu situatia.
si eu patesc la fel in timpul actului sexual, o singura data un tip s-a mirat si parea nemultumit, apoi dupa un timp a devenit mai mult decat incantat si nu se abtinea sa-mi spuna.
make sex and have fun!
Atragatori ca niste fluturi si la fel de greu deprins
buburuza22 Avatarul lui buburuza22

87 mesaje

"Nu sunt eu foarte experimentata, dar nici novice si nu am mai primit reclamatia asta pana acum"
nu ai mai primit reclamatii pana acum pt ca, cum a spus si Ada, lor le place acest lucru in general. atunci de ce consideri acest lucru o problema, mai ales ca fiind problema ta? problema este iubitul tau, care probabil nu este obisnuit cu situatia. explica-i ca te excita f tare si nu ai cum sa controlezi acest lucru. astfel vei elimina stresul psihic, pt k asa va da si el mai mult de la el, o data ce-i perii orgoliul masculin. si pt inceput, tine-ti un prosop aproape si folositi-l cand lucrurile devin mult prea umede, stergeti situatia. poate fi frustrant la inceput, dar acest procedeu nu va dura mult,pana se obisnuieste si el cu situatia.
si eu patesc la fel in timpul actului sexual, o singura data un tip s-a mirat si parea nemultumit, apoi dupa un timp a devenit mai mult decat incantat si nu se abtinea sa-mi spuna.
make sex and have fun!
Atragatori ca niste fluturi si la fel de greu deprins
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

satai domnisoara linistita ca nu ai tu nici o vina.totul vine din capul lui.io am avut probleme de genul asta pe la 14 ani.trebuie doar sa arati cat de bine te simti daca asa este...daca el te acuza pe tine de rateurile lui atunci treaba sta altfel.tipul ie probabil un mitocan omorat si chinuit de nesiguranta.cauta ceva mai cu capul pe umeri si te bucura de viata.NEPOTRIVIRE DE CARACTERE.oricum nu ai tu de ce sa te simti prost sau vinovata.ciao si bafta multa
tya103 Avatarul lui tya103

390 mesaje
Oras: ploiesti

tipul ''mic,negru si urat'' chiar are dreptate.prietenul tau are o problema cu psihopupu si el tre sa se trateze...la cap.nu-ti mai face probleme.si schimba barbatul!
tya

1 mesaj

poate lui ii este scarba de atata umezeala ....cam ciudat ..dar poti sa il intrebi.Daca e asa ..lasa-l ....eu unul abia astept sa o umezesc sa ma joc cu ea ...:D indiferent cu ce
andrudaniel Avatarul lui andrudaniel

1 mesaj

domnisoara, folositi o pozitie in care sa te simta cat mai bine, de preferat pe la spate, in nici un caz nu sta tu deasupra daca nu sti ce sa faci acolo sus, spor la treaba:P

1 mesaj

nu cred ca tine de pozitie....nepotrivire de...caracter...lasa-l in treaba lui

1 mesaj

io nu prea intelg , si cand nu inteleg devin nervos, ce nemultumire are ea? sau el!? na ca m-au ametit!
logica mea fuctioneaza pe principiul , cu cat mai umeda cu atat mai bine, asa ca nu vad de ce ii moare?
Fosta membra Kudika.ro
De la: geo32, la data 2008-07-10 20:54:33io nu prea intelg , si cand nu inteleg devin nervos, ce nemultumire are ea? sau el!? na ca m-au ametit!
logica mea fuctioneaza pe principiul , cu cat mai umeda cu atat mai bine, asa ca nu vad de ce ii moare?

Eu una n-am alta nemultumire decat ca se intrerupe cand mi-e mie lumea mai draga!
Si eu credeam ca principiul este asta despre care vorbesti tu, dar na... Probabil sunt exceptii care confirma regula.
Fosta membra Kudika.ro
De la: andrudaniel, la data 2008-07-10 20:43:11domnisoara, folositi o pozitie in care sa te simta cat mai bine, de preferat pe la spate, in nici un caz nu sta tu deasupra daca nu sti ce sa faci acolo sus, spor la treaba:P

Multumesc pentru sfat. Dar de unde pe unde nu stiu eu ce sa fac acolo sus? Nicio grija, stiu ce sa fac in orice pozitie. Si nu e problema de pozitie sau de eu-stau-cu-picioarele-desfacute-si-astept-sa-faca-el-toata-treaba.
Fosta membra Kudika.ro
De la: narcisaa, la data 2008-07-10 20:48:42 nu cred ca tine de pozitie....nepotrivire de...caracter...lasa-l in treaba lui

Probabil...
Fosta membra Kudika.ro
De la: mic_negru_si_urat, la data 2008-07-03 02:09:48satai domnisoara linistita ca nu ai tu nici o vina.totul vine din capul lui.io am avut probleme de genul asta pe la 14 ani.trebuie doar sa arati cat de bine te simti daca asa este...daca el te acuza pe tine de rateurile lui atunci treaba sta altfel.tipul ie probabil un mitocan omorat si chinuit de nesiguranta.cauta ceva mai cu capul pe umeri si te bucura de viata.NEPOTRIVIRE DE CARACTERE.oricum nu ai tu de ce sa te simti prost sau vinovata.ciao si bafta multa

Multumesc frumos pentru sfat. Si pentru lamuriri.
Nu, nu ma acuza de absolut nimic, dar nici nu vrea sa vorbeasca despre asta si sa gasim impreuna o rezolvare... Asa ca, probabil da, nepotrivire de caracter. Am cam obosit. :)
Fosta membra Kudika.ro
Eu una nu as privi o ca pe o problema,problema s ar numi daca nu te ai lubrifia..Am o prietena care a incercat tot felul de creme,uleiuri pt lubrifiere..dar...degeaba si fiecare act e un chin.. ,Lubrifierea e absolut normala,secretata de peretii vaginali tocmai in scopul usurarii penetratii si cantitatea de lubrifiant natural,difera de la femeie la femeie,,mai neplacut e sa n u fie decat sa fie...prea mult,precum spui.Daca domnului ii este cumva sila de acest aspect,sa si puna manuta pe obiect si sa frece "pe uscat".E clar ca are o problemuta.Auzi frate,am ajuns acum sa ne simtim complexate din cauza un proces absolut normal!!Pff,pune i o carte de educatie sexuala in mana...sau si mai bine..fa i cu mana in drum spre usa...
nathalie271081 Avatarul lui nathalie271081

5 mesaje

Sau poate i mititica si se inneaca ...lol.ma rog...imi dau si eu cu parerea...
Fosta membra Kudika.ro
trimite-l la medic

1 mesaj

e intr-adevar nepotrivire, dar nu de caracter, ci de organe...dupa cum probabil stiti, exista penisuri mai mici, mai mari, mai groase, mai subtiri...exact la fel se intampla si cu vaginurile...mai stramte, mai largi, mai lungi, mai scurte...iar daca el are un penis hai sa nu zic mic, ci mediu, iar vaginul tau este mai largut decat ceea ce are el in dotare (sa nu ma intelegi gresit, nu este vina ta sau a lui, pur si simplu e o nepotrivire), atunci cand tu esti excitata si te umezesti foarte tare, penisul lui pierde contactul cu peretii vaginului tau, chestie care il determina sa nu mai simta mare lucru...motiv pentru care "ii moare" cand ti-e lumea mai draga. solutii pentru rezolvarea problemei nu cunosc, decat cel mult practicarea unor exercitii pentru musculatura vaginala...daca gasesti tu alta solutie, posteaza aici, te rog, pentru ca mai mult ca sigur mai sunt si altii cu aceasta problema.
Fosta membra Kudika.ro
poate daca ii explici ca totul e normal si ca ar trebui sa fie flatat ca te excita asa de tare, o sa fie ok....daca nu, ask the psychologist!

Bafta!!
acy_mik Avatarul lui acy_mik

89 mesaje
Oras: slatina

tipul ar trebui sa fie super multumit k te excita asa de tare,asta inseamna k se pricepe,asa k eu nu inteleg care e problema lui.vorbeste k el deschis pe tema asta,pune-l sa-ti explice mai clar ce il deranjeaza si gasiti o solutie dc exista.oricum problema este la el,asa k nu ai de ce sa te simti tu frustata.bafta
Fosta membra Kudika.ro
De la: fiamma2luv, la data 2008-07-15 12:40:30e intr-adevar nepotrivire, dar nu de caracter, ci de organe...dupa cum probabil stiti, exista penisuri mai mici, mai mari, mai groase, mai subtiri...exact la fel se intampla si cu vaginurile...mai stramte, mai largi, mai lungi, mai scurte...iar daca el are un penis hai sa nu zic mic, ci mediu, iar vaginul tau este mai largut decat ceea ce are el in dotare (sa nu ma intelegi gresit, nu este vina ta sau a lui, pur si simplu e o nepotrivire), atunci cand tu esti excitata si te umezesti foarte tare, penisul lui pierde contactul cu peretii vaginului tau, chestie care il determina sa nu mai simta mare lucru...motiv pentru care "ii moare" cand ti-e lumea mai draga. solutii pentru rezolvarea problemei nu cunosc, decat cel mult practicarea unor exercitii pentru musculatura vaginala...daca gasesti tu alta solutie, posteaza aici, te rog, pentru ca mai mult ca sigur mai sunt si altii cu aceasta problema.

Din pacate - sau din fericire - nu era vorba despre nepotriviri de marime. Adica... el este chiar foarte bine dotat iar dimensiunea exacta a vaginului meu nu o cunosc, dar sigur stiu ca un ex il avea sa zicem mediu si nu ne-am confruntat cu nicio problema de genul asta. Exercitiile respective chiar le practic, asa ca... Oricum, nu ma mai intereseaza direct problema. cia
Sweetladybird Avatarul lui Sweetladybird

4 mesaje

Scumpo, nu e vina ta... El daca are probleme ,lasa-l sa le rezolve de sine statator. Iti promit, ca daca cunosti un alt barbat, cu siguranta, vei intelege acest lucru.
Prietenul meu se face SUPER HOT in astfel situatii ... Astai, iti doresc bafta!
anda_007 Avatarul lui anda_007

20 mesaje

e clar, problema e la el, tipu se simte frustrat ca nu poate sa te satisfaca, are orgoliu de mascul feroce ranit si incearca sa te faca pe tine vinovata de toata chestia asta, ca doar deh! el e mascul si el n-a dat niciodata rateuri pana acum (cred ca ti-a zis si asta, ca nu i s-a mai intamplat :))) ) trist oricum.. pentru el
baicumaura Avatarul lui baicumaura

4 mesaje

daca e foarte bine dotat....e bine....dar problema e ca nu stie cum sa se miste sa atinga peretii vaginului...pt k tu fiind excitata normal k vaginul se mareste dar l se pare k nu stie asta....ar trebuie sa discutati despre asta o data ...chiar daca iti este jena...si apoi va disparea problema..oricum succes:P
iris_4_ever Avatarul lui iris_4_ever

6666 mesaje

Am observat ca si mie mi se intampla la fel atunci cand sunt cu cineva prea mare ( da, exista si prea mare pentru unele )
In general nu am probleme cu umezeala ,exista dar nu atat cat sa fie sesizabila :)

Pentru mine era ciudat pentru ca nu-mi explicam de ce cand o faceam cu un tip ,,normal'' nu aparea umezeala aia deranjanta iar cand eram cu cineva de dimensiuni mai mari exista umezeala respectiva care sincera sa fiu te cam pune intr-o situatie neplacuta pentru ca si tu ca femeie iti dai seama ca ,,ala'' da in gol

Explicatia este simpla:vaginul realizeaza ca trebuie sa faca ceva ca sa nu fie ranit in timpul penetrarii asa ca secreta mai mult decat deobicei.

In privinta iubitului tau , ar fi bine sa puna mana pe o carte sa gaseasca solutiii pentru ca vaginul tau sa nu fie nevoit sa faca singur toata treaba.
Probabil ca nu esti suficient de umeda atunci cand te penetreaza si de aceea se ajunge la prea multa umezeala ,,din senin'' nu-i asa ?

1 mesaj

Tari fazele astea cu "e mik si se inneaca".Crezi cumva ca tipul este novice in ale sexului?Intreaba-l daca s-a mai comfruntat cumva cu treaba asta?
Ca poate pentru el o fi ceva nou si nu intelege.Eu ca barbat as fi foarte fericit sa am o tipa care se umezeste imediat, si sincer sa fiu nu cred ca umpli camera cu apa, in momentul in care iti dai drumul.Si acum mai conteaza si cu ce prieteni umbla el, pentru ca dak or fi niste loosers si rad de el....Poate nu ii place din alt motiv..
Oricum eu, ca si orice alt barbat cred ca asta este chiar sexy.Dar poate este si vina ta ca te simti vinovata si daca nu vorbesti cu el mai mult rau iti faci tie.Si daca te hotarasti sa il lasi intra pe messenger.
Multa bafta iti doresc!

evictoras@yahoo.com
Fosta membra Kudika.ro
De la: evictoras, la data 2008-07-23 09:57:37 Tari fazele astea cu "e mik si se inneaca".Crezi cumva ca tipul este novice in ale sexului?Intreaba-l daca s-a mai comfruntat cumva cu treaba asta?
Ca poate pentru el o fi ceva nou si nu intelege.Eu ca barbat as fi foarte fericit sa am o tipa care se umezeste imediat, si sincer sa fiu nu cred ca umpli camera cu apa, in momentul in care iti dai drumul.Si acum mai conteaza si cu ce prieteni umbla el, pentru ca dak or fi niste loosers si rad de el....Poate nu ii place din alt motiv..
Oricum eu, ca si orice alt barbat cred ca asta este chiar sexy.Dar poate este si vina ta ca te simti vinovata si daca nu vorbesti cu el mai mult rau iti faci tie.Si daca te hotarasti sa il lasi intra pe messenger.
Multa bafta iti doresc!

evictoras@yahoo.com

Of, inca o data: baiatul nu are nicio problema de dotare. Nu am fost nici prima femeie din viata lui si daca e sa ma iau dupa preludiu, chiar stie omu' ce face. Nu inteleg de ce ar rade prietenii de el, ca ma indoiesc ca le spune ca isi pierde erectia din cauza ca fata e "prea umeda". Nici nu ma simteam vinovata pentru ca stiu ca e normal felul in care reactiona corpul meu si la fel stia si el. Stiu ca barbatilor in general le place, de aceea am fost uimita cand mi-a spus asta si am vrut sa aflu daca mai e cineva care a trecut prin asta, daca si cum s-a rezolvat problema. Atata tot. Din pacate oricat am fost de draguta, intelegatoare, deschisa si dornica de a rezolva problema si de a intelege ce se intampla de fapt, nu am reusit sa il fac sa se deschida si sa comunice. Pentru ca normal ca am vorbit cu el despre asta!
De lasat, l-am lasat deja. Nu pentru ca nu ma satisfacea ci pentru ca nu vroia sa comunice, in general, lucru care pe mine ma scoate din sarite.

1 mesaj

nu exista "prea umeda"..ai vazut suquart-ers?:))..sincer eu cred ca tipi se simt ff bine.nu cred ca de asta isi pierde erectia
Fosta membra Kudika.ro
bine ca l-ai lasat. daca zici ca nici nu comunica, iti spun cu siguranta ca era un frustrat. numai astia nu stiu/pot sa comunice pe teme sexuale. imi pare rau sa spun asta, pt ca sunt barbat, dar unii barbati sunt inchisi rau de tot la minte. asta e...
Nu cauta persoana cu care poti sa stai, caut-o pe cea fara de care nu poti sa stai !
Hazel_eyes Avatarul lui Hazel_eyes

20 mesaje

problema era la el.Asta e sigur. Daca ar fi mers la dr. probabil ar fi aflat si cauza.
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina: