Setari Cookie-uri

Barbatul Varsator..si femeia balanta..oare ce iese din asta..

sunt balanta si ma intilnesc cu un varsator..de ceva timp..dar nu mai inteleg cum sa ma port..am nevoie de mult mai multa atentie..help..
dolcedoll
Postat pe 2 Iulie 2008 16:02
...pai, nu pot sa iti spun cum se inteleg aceste zodii, dar stiu de unde ai putea sa afli ce sa faci. Eu mi-am comandat o astrograma detailata, mi-au descris compatibilitatea intelectuala, afectiva si sexuala cu iubitul meu, ce asteptari avem fiecare de la relatie si de la partener, punctele tari si punctele vulnerabile in cuplu, plus sfaturi de imbunatatire a relatiei. Eu am fost suuuuper multumita. Poti sa incerci si tu, dar va trebui sa dai datele voastre de nastere complete. Sunt dragutzi cei de acolo din echipa, adresa este astrodestin@gmail.com. Mult succes in relatie!
Erika_blue_eyes
Postat pe 7 Iulie 2008 10:35
Iese bine,iti spun eu,o balanta casatorita cu un varsator de 14 ani .Intreaba-ma orice.
carela
Postat pe 7 Iulie 2008 20:21
Nu stii cum sa te porti ? Fii tu insati ca , daca-ti faci astrograma , pe langa faptul ca ai nevoie de un ajutor de specialitate , ar putea sa iasa si ceea ce tie nu ti se potriveste si toata treaba asta ar ingreuna muuuuult evolutia relatiei tale.
Si ce-ar fi daca "stelele" v-ar prezice ca sunteti perechea ideala si , in fapt , voi sa nu va intelegeti sub nici o forma? Te-ai sacrifica de dragul lor ???

Postat pe 11 Iulie 2008 15:18
da..ai dreptate..ce va fi va fi..ms..
dolcedoll
Postat pe 12 Iulie 2008 18:04
varsatorii sint oameni directi si in unele situatii dificili si greu de suportat.balantele sint fidele,dar inchise in ele dar si cind razbucnesc,e de rau..nimeni nu e perfect dar cu putin tac daca lasa unul de la altul cind e cazul si in limita bunului simt,toate se rezolva.

Postat pe 13 Iulie 2008 08:31
ms esti foarte draguta
dolcedoll
Postat pe 13 Iulie 2008 18:05
De la: dolcedoll, la data 2008-07-02 16:02:55sunt balanta si ma intilnesc cu un varsator..de ceva timp..dar nu mai inteleg cum sa ma port..am nevoie de mult mai multa atentie..help..


Cea mai urata relatie a mea a fost cu un varsator si sunt BALANTA....era foarte ciudat de inteles...mereu imi spunea :
"Daca mie imi face cineva rau sau ma supara, eu nu-i zic dar apoi cu toate ca uit ce mi-a facut exact ii fac si eu lui mai mult!!" Era foarte razbunator si cel mai rau ca pune accentul mult prea mult pe aspectele fizice-materiale precum infatisare,haine, tocuri etc decat pe lucrurile care sunt importante pentru o balanta....iubire :((. Din pacate asa sunt toti varsatorii rare exceptii am mai vorbit si eu despre aceast gen de relatie...toti niste superficiali care iubesc sa fie adorati, aranjati etc. Soryy asta e parerea mea si a multor alte fete cu care am vorbit!!
aleinamaria
Postat pe 17 Iulie 2008 12:05
legat de ultima postare, total de acord,sunt oameni superficiali,lasa sa se inteleaga ca e totul bine si ti-o coc cand te astepti mai putin (de barbati zic,nu de fete ) pun pret pe distractii, sa se simta bine,pe fizic, sunt gelosi si razbunatori iar daca nu te simti bine sau nu ii distrezi fug si se ascund,numai lor sa le fie bine ,pt ei la bine si la rau nu exista sa -ti fie alaturi ,ci numai din perspectiva persoanei lor
lief
Postat pe 17 Iulie 2008 16:58
Cunosc si am cunoscut destui barbati varsator.. Iar mie mi s-au parut incantatori aproape toti.

Postat pe 17 Iulie 2008 17:20
pacut ca nu se stie cum sa-i tii mai aproape si pe mai mult timp..
dolcedoll
Postat pe 18 Iulie 2008 16:30
ai mare dreptate se inteleg perfect.
ana_maria_sylvi
Postat pe 20 Iulie 2008 22:46
Varsatorii sunt oamenii care traiesc intr-un curcubeu, si examineaza mereu ce se intampla pe acolo :)), eu sunt taur, prietenul meu este varsator, suntem impreuna de 2 ani. Mi-a fost greu la inceput pt ca efectiv nu vedea ce se intampla in relatia noastra, nu este genul de om care sa examineze evolutia unei relatii, mi-a luat ceva timp sa-i indrept privirile catre noi si acum este ok. Totusi, daca intradevar il vrei aproape trebuie mereu sa-i lasi impresia ca oricand te poate cuceri un altul, nu suporta gandul ca in orice moment s-ar putea sa te atinga altcineva. Cu toate acestea sa fii mereu pregatita sa te tradeze cu cate ceva, asa din cand in cand

Postat pe 23 Iulie 2008 20:20
eu sunt balanta si am avut o relatie cu un varsator, a fost o relatie pasionala, eram mereu pe aceeasi lungime de unda, ne intelegeam mai mult decat perfect....insa totul s-a stins la fel de repede cum s-a aprins, fara resentimente, fara nimic rau. Acum am ramas amici...

oricum, cunosc multe astfel de relatii balanta-varsator si toate de lunga durata....cei 2 se impaca bine, fiecare are nevoie de libertate si de multa comunicare...
wind_of_change
Postat pe 9 August 2008 16:09
incearca sa fi un pic indiferenta dupa care arata`i k ejti alaturi de el..nu`l stresa sau nu`i cere tot timpul sa fie langa tine.. da-i timp sa ii fie dor de tine dar nu`l lasa prea mult singur..
narcysa
Postat pe 12 August 2008 12:23
parintii mei sunt amandoi varsatori si sunt impreuna de 20 de ani ! se inteleg f bine !! intradevar cand vine vb sa ia o decizie ies scantei ... si pana se pun de acord isi dau argumente si contraargumente numa' bune de scris intr-o carte dar se inteleg ! sunt oameni maturi se iubesc si respectul ce si-l poarta ii face sa cedeze ba unul ba altul ... incapatanati amandoi ce-i drept ... nu prea ii scoti din ale lor dar sunt varsatorii mei si mi-e drag de ei ! asa ca orice zodie ar fi partenerul, daca nu exista conexiune intre voi degeaba.

Postat pe 23 August 2008 00:58
vreau sa va zic k am fost si eu 3 luni d zile cu un baiat varsator.
am tinut kt am putut d relatia asta..la un moment dat s-a dus totul...de ce?ptr k....cik vrea s fie singur :( era si ink mai este...o pers f indiferenta,singuratik...nu pune suflet ptr nimic.
am tinut enorm la el...l-am ajutat mereu..stia k il iubesc si totusi a dorit s nu mai fim impreuna si s ramana singur.nu l-am inteles nicio klipa,au fost momente knd am crezut k ne mrge f bine dar se pare k nu era asa,in final mi-a zis k nu i-a pasat nicio klipa d mne.am suferit si ink mai sufar enorm din kuza lui.....ma uit la poze si plang imi fac mai mult rau...iar lui ii e bne fara mne(fiind si singur)iar mie imi e rau fara el :(( deci...consider k nu se poate sta langa un varsator :(eu cel pooootin nu mai vreau asa cva...sufar dja prea moolt.dar inceark..cne stie..pana c nu dai peste asa cva nu poti sti cum va fi ;) succes mult iti doresc :* tot ce pot sa-ti zic e s fii mai indiferenta s nu prea ii arati tu c simti din prima...k ....el nu obisnuieste s fak asta si dc ai face-o tu? asta k s nu patesti c am patit eu ;)

Postat pe 24 August 2008 21:45
Total gresit! Cred ca realmente nu stii nimic despre acesta zodie! Nu mai generaliza....egoismul si superficialitatea NU tin e de zodie ci da multi alti factori pe care chair nu are sens sa ii detaliem acum...
black_cherry
Postat pe 24 August 2008 22:12
..cine te iubeste te va iubi indiferent ce zodie,an,religie,nationalitate esti..daa,visez cu ochii deschisi..ce sa zic..
dolcedoll
Postat pe 25 August 2008 16:16
e de bine
flash_speed2002
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:31
Sunt varsator si sunt constienta ca suntem mai dificili decat altii, dar nimic nu-i atat de greu daca esti pregatit sa asculti, sa intelegi si sa tii pasul.

Aici sunt cateva "sfaturi pretioase", pentru cei care interactioneaza, intr-un fel sau altul, cu un varsator, fie femeie sau barbat.

http://www.acvaria.com/astro-cum_iubeste_varsatorul.php?p=astrologie

DonaClara
Postat pe 6 Octombrie 2008 13:48
Eu am avut o relatie de 5 luni cu un varsator ... totul era frumos din cale afara si ne intelegeam perfect , cu toate ca astrele nu prea ne favorizeaza (eu fecioara fiind) dar eram compatibili 99%. Ceva minunat care s-a terminat brusc, din partea lui, lasandu-ma efectiv cu dintii in soare . am incercat in fel si chip sa ne impacam, caci l-am iubit si iubesc muuuult insa nimic. Am mai tinut legatura, el totusi spunandu-mi mereu ca eu m-am purtat ireprosabil cu el si ca ne potrivim super mult. Dupa trei luni de la despartire a inceput sa ma caute. Nu am crezut in vorbele lui, insa pana la urma, pe parcurs de vreo 5 luni de zile m-a convins ca vrea sa ne impacam, ca de fapt SI-A DAT SEAMA ca ma iubeste si ca sunt femeia perfecta pt el si (alt detaliu f important) CA VREA SA FACA O FAMILIE CU MINE. si acum suntem impreuna, ne-am logodit, urmeaza sa ne casatorim si ne iubim super mult. Sunt firi temperamentale, colerice chiar dar daca stii cum sa ii iei, adica mereu diplomata si blanda, sunt la picioarele tale. Eu credeam ca barbatii varsatori sunt niste nemernici, fara scrupule, niste afemeiati. Poate fi ceva adevarat in asta insa O DATA CE ISI PUN EI IN MINTE/ ISI DORESC CEVA SERIOS, ATUNCI INTR-ADEVAR VA FI CEVA SERIOS. AM descoperit in el, in ambalajul acela rece si dur, un sufletul fff cald, sensibil, devotat si care are o mare nevoie de iubire, de afectiune. Si inca ceva, daca vor sa faca ceva, caci se zbenguie mereu, tre'sa-i lasi sa se zbenguie (ma refer aici sa mearga sa joace fotbal sau sa bea o bere cu camarazii, nu ma refer la femei !!!). Si ca un sfat: nu ii jigni niciodata. Atat de mult se supara si asa mult tin supararea in ei, ca vor exploda urat la un moment dat sau mai rau, iti vor reprosa asta toata viata. Nu e viata usoara cu un varsator, caci sunt tare incapatanati si au tendinta sa domine totul, , sa fie "sefii" relatiei,sunt si oamenii sentintelor pe minut dar au recompense atat de frumoase din toate punctele de vedere si cand iubesc, iubesc nene !!!

Postat pe 6 Octombrie 2008 16:05
ai idee in cat timp raspunde?:D ms :X
Fluturash16
Postat pe 30 Octombrie 2008 11:11
hmm..eu sunt balanta. am stat aproape 4 ani cu un varsator,si parerea mea e ca-s fiinte egoiste.inainte de el am mai stat cu persoane din zodia asta..dar toti s-au plictisit...un varsator,se plictiseste f repede,si e adevarat ce se spune mai sus,ca un varsatot pune accent pe aspect fizic,distractie,reputatie,cati preteni ai ..daca iti plac pretenii lui(si trebuie neaparat sa-ti placa de toti chiar daca is niste imbecili). fiinta egoista..si instabila..multi din zodia asta habar nu au ce e iubirea!atractia ca atractie..dar daca nu ai tot ce vrea el..ceea ce mi se pare absurd,te jigneste cum poate.cam astia is varsatorii,cel putin cei pe care i-am cunoscut.

Postat pe 30 Octombrie 2008 18:36
Sunt Balanta si ma pasioneaza foarte tare astrologia si compatibilitatile intre zodii...Din tot ceea ce am citit legat de compatibilitatea Femeia balanta-Barbatul Varsator (si am citit destul de mult)pot spune ca peste tot scrie ca este compatibilitate ridicata intre cele doua zodii. Acuma din experienta mea personala, pot spune ca prietenul meu cel mai bun era varsator si ne intelegeam de minune, ca si iubiti nu stiu cum ar fi fost, banuiesc ca nu ar fi fost totul roz, ca de in toate relatiile exista probleme, dar cred ca baza ar fi fost ok. Acuma mai depinde si de fire, personalitate, de ascendent, astrologia este doar un indrumar, nu e neaparat litera de lege. Important este sa credeti amandoi in voi si relatie si mai vedem noi cum e cu zodiile.Numai bine tuturor!
myself24
Postat pe 1 Noiembrie 2008 15:09
De la: dolcedoll, la data 2008-07-02 16:02:55sunt balanta si ma intilnesc cu un varsator..de ceva timp..dar nu mai inteleg cum sa ma port..am nevoie de mult mai multa atentie..help..




Si cand femeia e varsator, iar barbatul intre leu si fecioara...23 august...ce se intampla:D ? stie cineva? sunt curioasa :)

Postat pe 14 Noiembrie 2008 10:27
De la: dolcedoll, la data 2008-07-02 16:02:55sunt balanta si ma intilnesc cu un varsator..de ceva timp..dar nu mai inteleg cum sa ma port..am nevoie de mult mai multa atentie..help..


Buna! si eu sunt balanta si am intalnit un varsator acum un an si ceva.Daca te intalnesti cu el de ceva vreme i-ai spus vreodata ca te deranjeaza faptul ca nu-ti ofera sufiecienta atentie?Parerea mea este ca trebuie sa fii tu insati.Acum depinde ce-ti doredti cu adevarat din partea unui barbat.Intr-adevar sunt importante si zodiile, dar mai sunt si alti factori care influenteaza viatza unui om, cum ar fi: mediul in care a crescut, cum sunt parintii, ce copilarie a avut etc.Daca tu iti doresti cu adevarat sa ramai langa acest barbat parerea mea este sa lupti pana la capat!
oana_badila
Postat pe 3 Decembrie 2008 13:20
Buna!Eu sunt sunt balanta iar el varsator...suntem impreuna de 5 ani si ne merge super bine! Normal ca mai exista certuri ca in orice cuplu, dar asa repede cum pornesc asa se si sting. Voi nu faceti altceva decat sa criticati varsatorul, dar nu v'ati gandit ca problema poate sa vina si din partea balantei?Succes!EU zik ca dak aveti increde unul in altul si dati fiecare tot pentru relatie nu are cum sa nu mearga
xtyna88
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:29
incredere* scuze!
xtyna88
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:31
draga mea...si eu ma intalnesc de ceva timp cu un baiat varsator...si eu trec prin aceeasi situatie........nu-i ingradi libertatea si acorda-i tott timpul din lume.....lasa-l pe el sa faca primul pas...fii maiindiferenta cu el.....stiu ca e greu sa fii indiferent...dar crede-ma ca asta o sa-l daca sa te doreasca tot mai mult si mai mult...
cosminamonicamatei
Postat pe 1 Februarie 2009 02:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
compatibilitate zodii 7 De la: Boca 6 Ianuarie 2010 10:30
El Scorpion, eu Sagetator...ce o sa se aleaga de noi? 36 De la: kudika145728 15 Martie 2010 22:13
compatibilitate 1 De la: kudika414400 4 Decembrie 2011 18:27
eu balanta si el balanta 5 De la: roxana747 31 Iulie 2009 11:32
BARBATUL TAUR - FEMEIA BERBEC(OARE POT SUPRAVIETUI IMPREUNA PENTRU MULT TIMP ACESTI NATIVI DEOSEBIT DE INCAPATANATI?) 7 De la: paula27 20 Noiembrie 2011 09:29