Setari Cookie-uri

Femeia pesti +barbatul varsator....stiti ceva de compatibilitate?

speranta moare ultima, dar moare sigur...depinde mai mult de personalitatea fiecaruia decat de zodie
mirelacm
Postat pe 17 August 2008 13:21
lasati-i pe varsatori...veti suferi sigur...stiu doar s raneask si apoi nu se mai uita in urma s vada c au lasat ;) mi se face skrba knd ma gandesc kt am suferit si kt mai sufar dupa unul k asta...nu merita dar.....nu-i pot dicta inimii;) :((

Postat pe 24 August 2008 21:56
Indiferent de ce alte calitati sau defecte mai are datorita Ascendentului (conform cu ora de nastere), orice persoana dintr-o anumita Zodie are niste trasaturi CLARE, care pot fi mai accentuate sau mai slabe - aici intervine adevarata harta astrologica in cazul fiecaruia - dar anumite trasaturi sunt EVIDENTE.

Eu fiind in Pesti va pot spune - Ma Contrazice Cineva? - ca femeile din pesti au circulatia sanguina periferica slaba (a extremitatilor). Brrr, de aceea nu suport eu FRIGUL, dar zapada imi place totusi!
Si imi place pentru ca suntem firi FOARTE ROMANTICE, visatoare, imaginative,
si amante desavarsite in pat !!!
Daca ai partenera o femeie din zodia Pesti, vei fi un barbat "rasfatat", mereu multumit, satisfacut - pentru ca iubitelor Pesti le face o deosebita placere sa daruiasca ....... pe toate planurile - INSA NU O POTI PACALI MULT TIMP, chiar daca inchide ochii si tu crezi ca ea nu vede sau nu stie, ea STIE FOARTE BINE, iar atunci cand A SPUS STOP !, apai STOP este, a avut probabil de ajuns de suferit.

Ideala ar fi pentru ea - se spune, si cred ca este asa dar nu stiu din proprie experienta - un iubit din Zodia RAC !!!

Barbatii din Zodia Varsatorului au probleme de potenta! Sunt desavarsiti amanti in sensul ca te fac intr-un mod atat de fin sa fii uda toata ... DAR ASTA ESTE absolut TOT ce-ti ofera, restul este "apa de ploaie". Au imaginatie, au sensibilitate, PAR A FI foarte sociabili, dar in realitate nu prea este asa, sau nu cu toti. DAR CARACTERISTICA GENERALA a Varsatorilor este impotenta sexuala. Daca nu foarte devreme, ceva mai incolo cu certitudine ! Pentru cei care au probleme de la inceput, regrete amarnice ...

Eiii, dar mai intervin si alte elemente, precum Ascendentul zodiei. Conform OREI la care ne-am nascut, acest Ascendent ne confera alte calitati + defecte, conform unei ALTE ZODII uneori, sau daca sunt tot din aceeasi zodie - Huf, vei fi o Zodie PURA Pesti, sau Varsator.
Dar daca ai Ascendentul in alta Zodie, acesta isi "pune amprenta" pe persoana ta indeosebi spre maturitate, in jurul a 30 de ani, si respectiv pentru restul vietii.

De exemplu, o femeie Pesti cu Ascendent in Leu, va fi o LEOAICA, mai degraba decat sensibilul Peste, chiar daca va avea toata viata trasaturile romantice si inclinatiile literar artistice ale femeilor Pesti, o asemenea femeie va fi deosebit de serioasa, ea va face TOTUL pentru casa/caminul/familia ei precum Leoaica, va fi o buna colaboratore, luptatoare si muncitoare preocupata de familie, de cariera, sa invete in permanenta, sa avanseze pe cat se poate prin propria munca, etc., SERIOZITATE. Nici decum NU va poseda ambiguitatea Pestilor.

De aceea nu se aseaman doi oameni intre ei, pentru ca aceste trasaturi conform Zodiilor ne dau N posibilitati: mai multe elemente luate de mai multe ori, conform cu Zodia, Ascendentul Orar, Descendentul ... (nu mai stiu dupa ce ...), Locul nasterii;
Pozitia astrelor in momentul si locul nasterii, evenimente speciale astologice si chiar naturale - se spune ca prevestesc viitorul omului.
La nasterea lui Iisus a fost o Stea (o cometa) mult timp vizibila pe cer cu ochiul liber, poate ca la nasterea unuia dintre noi a fost o furtuna naprasnica care a speriat mama si uite asa a transmis copilului anumite temeri ce-i vor marca caracterul/firea si implicit se vor vedea urmarile in decursul vremii asupra vietii individului, etc.

Eu zic sa evitati Taurii, dragi Pestioaice, caci sunt Gelosi & Posesivi, si deci la un anumit moment dat o sa vi se "urasca" de prea multe alaturi de ei, dar ... daca vreti neaparat, mai analizati totusi.
De asemenea va recomand sa evitati totusi Gemenii. Nu stiu cum unii reusesc, dar eu, cu toata rabdarea mea de OTEL, ajung mai devreme sau mai tarziu sa refulez la contactul cu Gemenii (fie ei barbati sau femei, indiferent). Daca relatia de amicitie "merge" este numai meritul meu, ca Peste intelegator.

Pestii sunt "prea buni/intelegatori" si de aceea au de suferit adesea.
Asta este!
agoldfish
Postat pe 27 August 2008 23:44

Am vazut pe un web-site de dating, unul romanesc, o multime de barbati TOTI niste Varsatori, si cu totii cu un chip cu trasaturi atat de apropiate de parca ar fi fost TOTI FRATI BUNI, dar erau mult prea multi ca sa fie frati.
Ah, si aveau cu totii o podoaba capilara deosebit de bogata. Vi s-a intamplat sa cunoasteti barbati in Varsator cu un par bogat (pe cap !!!) ???
Daca ar fi sa ne luam dupa acest aspect, sa ne fie "cu banat" (cu iertare) doar acest aspect singur luat si ar trebui sa va dea de gandit: caci hormonii masculini sunt cei care poarta vina pentru calvitia barbatilor - indeosebi dupa anumite varste.

Cum se spune?
Celor cu Chelie Mare pe frunte, le spui "Dar mai lasa-ma in pace; no dute!"
Celor cu chelie la spate/in varful capului numa' (mai putina), le spui: "Dar hai mai o data; ei, Haaaii !"
Si atuncea CE le spui celor care NU au chelie de loc ??? Evident NU au fost solicitati saracutii de nici un fel, deh.
agoldfish
Postat pe 27 August 2008 23:58
din punctul meu de vedere barbatii varsatori sunt cam mincinosi si cam perversi....reaci...deobicei....sau cel putin cei pe care i-am intalnit eu..suntem prea sensibile....prea visatoare...romantice....varsatorii(barbatii) nu sunt asa...ei sunt mai dinamici..au o minte doarte ascutita si..sunt manipulatori innnascuti...ar trebui sa fugi cat mai poti pana nu te afunzi tot mai mult...mai tarziu iti va veni prea greu sa il lasi sa plece...
Sweet_angel_of_light
Postat pe 31 August 2008 20:11
Buna,
Am citit undeva mai sus ca cineva ii recomanda tipei ce este pesti cu ascendent in pesti,exact ca si mine, sa aiba o relatie cu o fecioara.
Am avut si eu o relatie cu o fecioara si cred ca au fost cei mai nasoli 2 ani jumate traiti intr-o relatie.

Dar nu cred ca modul de intelegere dintre doua persoane nu tine in principal de zodie.
fluturas_
Postat pe 15 Septembrie 2008 14:08
Scuze ..era : Dar nu cred ca modul de intelegere dintre doua persoane TINE in principal de zodie. :)
fluturas_
Postat pe 15 Septembrie 2008 14:10
eu sunt peste el varsator si suntem de 7 ani impreuna avem un opil iar el face in casa tot cea ce eu nu apuc cand vin mai tarziu de la serviciu inclusiv a se ocupa de copil, din punctul meu de vedere e combinatia perfecta singura hiba fiind ca nu am cu cine sa ma cert e mult prea calm pt mine lasandu-mi ragazul necesar sa ma calmez mereu asa ca bafta multa
diana_m_iordan
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:26
Buna!..nu te lua intocmai dupa compatibilitatile zodiacale.Am prieteni, un cuplu amandoi sunt gemeni..toti spuneau ca nu se potrivesc zodiile, compatibilitate extrem de slaba si asa mai departe...insa ei sunt de 4 ani impreuna si se inteleg super..daca pornesti din start cu posibilitatea unei nereusitte in relatie din cauza a ceea ce citesti in zodiac, sau ce ti se spune ..nu vei face nimic...
SUCCES!

Postat pe 23 Octombrie 2008 10:24
Sunt peste iar el e sagetator.Dupa 5 ani de stat impreuna abia asteptam sa ne vedem iar in pat de fiecare data e ca prima data.Nu cred ca zodia conteaza!
kafka
Postat pe 21 Noiembrie 2008 04:58
De la: agoldfish, la data 2008-08-27 23:58:10
Am vazut pe un web-site de dating, unul romanesc, o multime de barbati TOTI niste Varsatori, si cu totii cu un chip cu trasaturi atat de apropiate de parca ar fi fost TOTI FRATI BUNI, dar erau mult prea multi ca sa fie frati.
Ah, si aveau cu totii o podoaba capilara deosebit de bogata. Vi s-a intamplat sa cunoasteti barbati in Varsator cu un par bogat (pe cap !!!) ???
Daca ar fi sa ne luam dupa acest aspect, sa ne fie "cu banat" (cu iertare) doar acest aspect singur luat si ar trebui sa va dea de gandit: caci hormonii masculini sunt cei care poarta vina pentru calvitia barbatilor - indeosebi dupa anumite varste.

Cum se spune?
Celor cu Chelie Mare pe frunte, le spui "Dar mai lasa-ma in pace; no dute!"
Celor cu chelie la spate/in varful capului numa' (mai putina), le spui: "Dar hai mai o data; ei, Haaaii !"
Si atuncea CE le spui celor care NU au chelie de loc ??? Evident NU au fost solicitati saracutii de nici un fel, deh.


ai mare dreptate in ceea ce priveste varsatorii, ma sperii cand ma gandesc ca nu ma inteleg cu varsatoorul meu, si sufar, ptr ca mi-as dori asat. cat despre calvitie, ai drepate, chiar are inceput de asa ceva, dar n-am inteles ultimele 3 faze, cu cele 2tipuri xde calvitie? imi mai explici, te rog?? de unde stii despre toate astea?
dhoria
Postat pe 2 Decembrie 2008 17:33
asa este !! raneste si nu-i pasa! egoist si nepasator la celalalt !! sufar inca !!
coldwind
Postat pe 21 Decembrie 2008 18:21
http://shoes-addicted.blogspot.com/
shoes_addicted
Postat pe 21 Decembrie 2008 18:25
prostii. Nu cred in zodii. eu sunt peste si iubitul meu varsator.Pot sa zic ca ne intelegem destul de bine.Adevarul este ca trebuie sa lasi ca totul sa vina de la sine.
1980david
Postat pe 19 Ianuarie 2009 17:03
De la: ioanashiatat, la data 2008-07-23 16:48:21am indoieli puternice cum ca din cauza zodiacului s-au despartit
luati doi-trei oameni din acelasi semn si vedeti daca seamana intre ei
nici pomeneala!
o sa imi spuneti ca e vorba de ziua in care s-au nascut, de loc si de ora...povesti! ( daca sunt atat de diferiti oamenii din aceeasi zodie, de ce mai apartin unei tipologii? )
cel mult poate fi vorba de ereditate si de educatie si de societate, basta! zodiacul nu are nimic de spus aici.
ruggieri a fost un individ istet care si-a asigurat spatele prin stiintele oculte, si de atunci, multi incearca sa afle \"adevarul\" ascuns in astri ( fara sa se gandeasca sa afle mai intai adevarul din spatele fruntii lui ruggieri ).
ha! pozitia astrilor s-a modificat de mult, noi vedem doar urmele lor, parte din ele nici nu mai exista ( \"era pe cand nu s-a zarit, azi o vedem, si nu e\" ).


Te rog sa faci un TEST. Incearca sa cauti, spre exemplu pe un web-site de Matrimoniale, si sa selectezi mai multi barbati CU POZA din Zodia Varsatorului. Ai sa observi o asemanare cruciala a acestor nativi, din Varsator asupra podoabei capilare, si chiar asupra trasaturilor faciale ... Varsatorii au par bogat PE CAP (!), si au probleme de ordin sexual (erectie, etc.) !!!!!

Selecteaza apoi mai multe femei din Zodia Pestilor CU POZA. Vei observa de asemenea trasaturi fizionomice comune chiar si intre barbatii si femeile aceleiasi zodii !!!
In Zodia Pestilor vei intalni persoane cu probleme legate de circulatia sanguina periferica (picioare reci, in general persoane friguroase) !!!

Despre restul caracteristicilor apar variatii caci prin ascendentul orei nasterii acestia pot avea intarite caracteristicile Zodiei din care fac parte, ori pot avea caracteristici mult diferite. Din acest motiv, de ex. EU fiind peste dar cu ascendent in LEU nu pricepeam de ce nu ma puteam regasi complet in Zodia Pestilor !?! Si anumite caracteristici - CULMEA - le am perfect din Zodiacul CHINEZESC, care considera un intreg an calendaristic, anul nasterii

Culmea este ca de abia dupa ce am descoperit Zodiacul Chinezesc am inceput sa CRED in Zodii, caci inainte nu ma regaseam, nu complet, dar nici despre acel ascendent al orei de nastere nu stiusem.

INCEARCA SA CERCETEZI DUPA CUM TI-AM SUGERAT. Ai sa fii UIMIT de asemanari
Simply_i
Postat pe 29 Mai 2009 12:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu geaman,el rac,asa merge? 2 De la: miss_darine 15 Decembrie 2009 19:43
Rac-Varsator?! 61 De la: candyaxu17 14 Februarie 2012 14:47
Eu gemeni, el leu :-? 4 De la: etta 31 August 2009 14:37
eu balanta el scorpion 2 De la: Anelisze 27 Decembrie 2009 20:36
scurgeri maronii rosiatice 44 De la: Al3xutzaa 9 Martie 2014 13:02