Setari Cookie-uri

La ce varsta v'ati pierdut virginitatea?

as avea si eu o intrebare daca tot e un topik cam pe tema asta,cand iti incepi viata sexuala se fac schimbari in organism?ce fel de schimbari ti se poate schimba aspectul fizic,eu sunt slabutza si ma tem sa nu ma mi se lateasca soldurile,cei care stiti spunetzi-mi si mia

Postat pe 14 August 2009 18:39
De la: pryntzesyta, la data 2009-08-14 18:39:42as avea si eu o intrebare daca tot e un topik cam pe tema asta,cand iti incepi viata sexuala se fac schimbari in organism?ce fel de schimbari ti se poate schimba aspectul fizic,eu sunt slabutza si ma tem sa nu ma mi se lateasca soldurile,cei care stiti spunetzi-mi si mia[/quote

singura schimbare va fi legata de ata

se face praf

iar psihic vei fi mai vesela
mai depinde si pe mana cui ajunge ata ta saracuta ca daca dai de vreun mitocan sau martalog....dumnezeu cu mila
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 15 August 2009 16:14
De la: DanielaGoia, la data 2009-08-08 15:21:35Scuzati-ma ca ma bag si eu:)) dar vreu sa va spun ca eu am 17 ani si inca nu mi`am inceput viata sexuala..si inca nu am de gand.
Am colege care imi spun ca sunt fraiera..dar parerea mea este acceasi pt ca nu am varsta si nici nu am o relatie cu cineva ca sa`l iubesc si sa ma iubeasca...

lasa pe toantele de la scoala sa dea ele cu "ea" de toti peretii. sunt frustrate si au nevoie sa li se confirme ca nu numai ele au fost proaste. au nevoie sa vada ca nu numai ele sunt prostite de smecheri

tine bine de ata,ca pana la urma tot scapi de ea .la 17 ani ai nevoie de alte griji. sora mea are tot 17 ani si e tot "fraiera" si sta bine asa cum e.

ai grija de tine si vbeste mai mult cu maicata ca pe aici cine stie peste ce nebuni si nebune dai cele mai multe sunt in jurul meu ca io asa le ador dar nu cred ca ar fi o influenta buna pentru tine

(fetelor stiti ca va iubesc nu? )
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 15 August 2009 16:24
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-13 15:50:01ce imi faci? prinde-maaaaaaaaaaa

vezi daniela goia la ce ma refer?

cristinicooo sa ne fie rusine uite ce exemplu dam tinerilor
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 15 August 2009 16:30
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-13 15:50:01ce imi faci? prinde-maaaaaaaaaaa

vezi tu ciufuleala drecu
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 15 August 2009 16:31
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-08-15 16:24:54
De la: DanielaGoia, la data 2009-08-08 15:21:35Scuzati-ma ca ma bag si eu:)) dar vreu sa va spun ca eu am 17 ani si inca nu mi`am inceput viata sexuala..si inca nu am de gand.
Am colege care imi spun ca sunt fraiera..dar parerea mea este acceasi pt ca nu am varsta si nici nu am o relatie cu cineva ca sa`l iubesc si sa ma iubeasca...

lasa pe toantele de la scoala sa dea ele cu "ea" de toti peretii. sunt frustrate si au nevoie sa li se confirme ca nu numai ele au fost proaste. au nevoie sa vada ca nu numai ele sunt prostite de smecheri

tine bine de ata,ca pana la urma tot scapi de ea .la 17 ani ai nevoie de alte griji. sora mea are tot 17 ani si e tot "fraiera" si sta bine asa cum e.

ai grija de tine si vbeste mai mult cu maicata ca pe aici cine stie peste ce nebuni si nebune dai cele mai multe sunt in jurul meu ca io asa le ador dar nu cred ca ar fi o influenta buna pentru tine

matracucu
Postat pe 15 August 2009 17:27
ce iti pasa ce spun ele tie iti pasa de paerea ta iti incepi viata sexuala cand vrei t
kudika059569
Postat pe 15 August 2009 17:35
De la: just_laura, la data 2009-08-15 17:27:07

pupicii sunt pentru ca am spus ca va iubesc?
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 15 August 2009 19:06
Interesant topicul asta...

Eu pot spune ca ma gandeam la sex de la o varsta frageda, deci nu e nimic rau sa-ti pierzi virginitatea la 16 ani, daca o faci cu persoana potrivita, nu asa, de curiozitate.

La mine s-a intamplat la o varsta la care lumea deja se uita stramb la mine daca spuneam ca-s virgina, chiar ma simteam naspa. Sunt unii care se intreaba serios daca mai exista fete virgine la 20 de ani, iar eu aveam 22.

Pregatita eram de multa vreme, dar nu am vrut sa-mi incep viata sexuala cu oricine.
Si uite asa s-a intamplat sa-mi pierd virginitatea intr-o tara straina, departe de rude si prieteni. Eram doar eu si prietenul meu, prima data cand ne intalneam fata in fata dupa cateva luni de vorbit pe internet. Am stat amandoi in aceeasi camera de hotel o saptamana, poate ca pare ciudat, dar eu mi-am dorit ca el sa fie primul, altfel nu as fi acceptat sa ma duc la el singura.

Din prima zi el ar fi vrut sa faca dragoste cu mine...am inceput sa ne sarutam, eram deja intinsi pe pat, a inceput sa ma atinga, la care eu "If you want to do what I think, I can't...because I'm having my period now". Dar chiar si asa, am continuat pana la un punct, cand brusc m-a apucat pe mine o durere de spate.(sa mentionez aici ca deja eram pe jumatate dezbracata) A doua zi, eram cu el in apa marii, am innotat pana la baliza, si acolo iar ne-am sarutat si a inceput sa ma si atinga....si tot asa, putin cate putin, nici nu mi-am dat seama exact de momentul in care mi-am pierdut virginitatea, pt ca inainte sa facem sex ca lumea, am avut cateva partide fara penetrare, iar eu deja imi doream mai mult. Recunosc ca m-a durut ca naiba atunci cand s-a intamplat si nu mai aveam ce placere sa simt in acele momente, dar acum nu mai am nici o problema.

Inca mai suntem impreuna, dar chiar daca ne vom desparti, nu am ce sa regret. Mai bine el, decat oricare din fostii mei, pe care nici nu i-am iubit vreodata cat il iubesc pe el.
kudika059077
Postat pe 16 August 2009 21:24
De la: MidnightFist, la data 2008-07-12 16:45:39nu este vorba ca ma grabesc dar anturajul, prietenii vb de sex de parca ar fi cea mai buna prajitura(ce comparatie am facut si eu . Am unele prietene care de mult si'au inceput viata sexuala si totusi ma gandeam cam care ar fi varsta potrivita, dar cred ca aveti dreptate, conteaza ce simt pentru el si daca sunt pregatita. ms

o prajitura care poate fi foarte dulce sau foarte amara...daca decizi sa-ti incepi viata sexuala fii sigura ca asta vrei si ia-ti masurile de precautie.

Bafta!
Valitza88
Postat pe 16 August 2009 21:58

fa mereu ceea ce vrei si nu te lua dupa altii
Valitza88
Postat pe 16 August 2009 21:59
dumnezeu cu mila,,vravo cine a zis aceste cuvinte,,in ziua de azi doar atat...dumnezeu cu mila nu multa
kudika053710
Postat pe 16 August 2009 22:06
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-08-15 16:31:44

vezi tu ciufuleala drecu

ciufulita imi place niamniammm
cristiana_cris
Postat pe 17 August 2009 14:22
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-17 14:22:34

vezi tu ciufuleala drecu

nebunicoooo ce esti sti tu ca te spal tot io pe cap si ta masez pana se face pielea de gaina pe tine
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 17 August 2009 14:26
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-08-17 14:26:02
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-17 14:22:34

vezi tu ciufuleala drecu

nebunicoooo ce esti sti tu ca te spal tot io pe cap si ta masez pana se face pielea de gaina pe tine
cristiana_cris
Postat pe 17 August 2009 14:46
eu am 18 ani sunt baiat si sunt virgin voi ce parere aveti mie imi este rusine sa recunosc
adryanbv
Postat pe 26 Decembrie 2009 17:56
De la: MidnightFist, la data 2008-07-12 16:45:39nu este vorba ca ma grabesc dar anturajul, prietenii vb de sex de parca ar fi cea mai buna prajitura(ce comparatie am facut si eu . Am unele prietene care de mult si'au inceput viata sexuala si totusi ma gandeam cam care ar fi varsta potrivita, dar cred ca aveti dreptate, conteaza ce simt pentru el si daca sunt pregatita. ms

mey nu anturajul ar trebui sa te determine sa incepi viata sexuala sau nu! asta trebuie sa in intregime decizia ta!!!! si lasa-ti prietenele sa vorbeasca ar trebui sa faci contrariul a ce spun ele...ca nimeni d p lumea asta in afara de parinti nu iti vrea binele....
sweety_mady
Postat pe 26 Decembrie 2009 18:12
De la: sweety_mady, la data 2009-12-26 18:12:47

mey nu anturajul ar trebui sa te determine sa incepi viata sexuala sau nu! asta trebuie sa in intregime decizia ta!!!! si lasa-ti prietenele sa vorbeasca ar trebui sa faci contrariul a ce spun ele...ca nimeni d p lumea asta in afara de parinti nu iti vrea binele....

Este putzin cam dramatizat.. sunt si alte persoane care itzi for bine, nu doar parintzii.! :)

Iar cat despre subiect, eu unt de acord cu ceilaltzi, la urma urmei tu trebuie sa te gandesti la tine, tu esti aceea care trebuie sa se simta bine, nu cei din jurul tau.!

B_bitsa
Postat pe 26 Decembrie 2009 22:09
si eu tot la 16 ani mi`am pierdut virginitatea ...inainte sa fiu cu actualul meu iubit nici nu ma gandeam la acest lucru dar dpa ce lam cun pe el miam schimbat cu totul si cu totul parerea ..am facut lucrul asta pt k aja am simtit ....oare am facut bine?..undeori ma gandesc daca am facut bine?...oare ma iubeste cum spune?,,...am atatea intrebari
kudika102852
Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:45
Eu o caut si acum de cand am pierdut-o.Uffff....nu-i de gasit.

LO_LI_TA
Postat pe 15 Ianuarie 2010 04:04
.
mercika
Postat pe 15 Ianuarie 2010 21:54
mercika
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:07
De la: MidnightFist, la data 2008-07-12 03:24:55Poate ca e un subiect mai delict, cel putin pentru mine este pentru ca sunt adolescenta si ... cu toate ca am mai avut discutii de genu am o nedumerire. Care ar fi varsta medie la care nimeni nu m'ar judeca daca mi'as pierde virginitatea?

nu exista o varsta anume pt asta... ideea e sa te simti u pregatita pt asta, sa analizezi situatia din toate punctele de vedere, sa fie si persoana potrivita, sa nu te constranga si multe altele... pana la urma trebuie sa fie alegerea ta, sa nu te lasi influentata de factori externi! BAFTA!
katty0788
Postat pe 16 Ianuarie 2010 19:44
yo mi'am pierdut virginitatea la 18 ani si un picut :) a fost o experienta dragutza, desi dureroasa :)) nu am de ce sa regret nimic, ma iubea, il iubeam, aveam o relatie de un an ... kiar ne amintim cu drag de seara aceea si radem si acum :D el mai avea cateva zile pana implinea 18 ani si zice k trebuia sa ma bage la corupere de minori intre timp ne'am despartit, au intervenit alte probleme, dar am ramas cei mai buni prieteni si sunt multumita de alegerea facuta atunci. m'am gandit mult, am analizat, dar a meritat! aveti grija :D
katty0788
Postat pe 16 Ianuarie 2010 19:51
De la: , la data 2009-08-14 18:39:42as avea si eu o intrebare daca tot e un topik cam pe tema asta,cand iti incepi viata sexuala se fac schimbari in organism?ce fel de schimbari ti se poate schimba aspectul fizic,eu sunt slabutza si ma tem sa nu ma mi se lateasca soldurile,cei care stiti spunetzi-mi si mia

miam pierdut virginitatea la 17 ani intrun mod foarte urat fiind violata asa k experienta a fost naspa si schimbari nu stiu
horry
Postat pe 16 Ianuarie 2010 20:38
asta-i tareeeee numai stiu maica, cand fuuuuuuuu asta alteeeeeee vremuri
miss_darine
Postat pe 16 Ianuarie 2010 20:59
De la: miss_darine, la data 2010-01-16 20:59:24asta-i tareeeee numai stiu maica, cand fuuuuuuuu asta alteeeeeee vremuri

fuuuu taaaare ....voiai sa zici

mitura
Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:02
eu sunt cu prietenul meu de 3 ani si jumatate,si abia dupa 3 ani si jumatate miam pierdut vierginitatea adik la 16 ani ..Si acum am 20 de ani o sa ne casatorim....multi judeca pe alte fete care isi pierd virginitatea asa de devreme dar daca are un prieten ca al meu care sa o inteleaga e si pacat sa nu-si piarda virginitatea cu el
kudika327375
Postat pe 27 Octombrie 2010 15:59
De la: kudika327375, la data 2010-10-27 15:59:20eu sunt cu prietenul meu de 3 ani si jumatate,si abia dupa 3 ani si jumatate miam pierdut vierginitatea adik la 16 ani ..Si acum am 20 de ani o sa ne casatorim....multi judeca pe alte fete care isi pierd virginitatea asa de devreme dar daca are un prieten ca al meu care sa o inteleaga e si pacat sa nu-si piarda virginitatea cu el

tu poti sa te consideri esti un caz fericit
AdrianaR
Postat pe 27 Octombrie 2010 16:03
De la: adryanbv, la data 2009-12-26 17:56:47eu am 18 ani sunt baiat si sunt virgin voi ce parere aveti mie imi este rusine sa recunosc

nu trebuie sa iti fie rusine...poti sa te consideri special! poti sa spui ca nu ai intalint inca fata ideala pentru a face acest pas!
roz5blue6lila7
Postat pe 27 Octombrie 2010 16:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau un sfat 25 De la: lumimari 8 Iunie 2009 09:21
Ce parere aveti despre Prezervativele Mutual Pleasure? (de la Durex) 6 De la: aPriori 6 August 2014 22:41
depilare sau tuns in zona intima ???? :D 39 De la: kudika029282 6 Ianuarie 2011 21:22
orgasm :D 56 De la: daniela_maryuty 14 Septembrie 2010 22:14
Fete virgina la 18 ani? 1 De la: kudika_1038657 24 Septembrie 2019 08:41