De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 14:19:47Ati auzit, fetelor? Daca pareti provocatoare vreunul timpit, este vina voastra ca va violeaza.
Si, bineinteles, daca nu va imbracati ca maicutele, eventual sa purtati si burkha musulmana, si daca nu sinteti in casa cind se duc gainile la culcare.
Pe principiul asta functioneaza si agresivitatea extrema care se practica pe acest forum. Fiecare isi considera propria rautate batjocoritoare indreptatila de ce i se pare lui/ei la ceilalti.
Da, asta este cheia.
... tinutele seminude ... cu sinii siliconati aproape goi ... cu fuste cit cureau la pantaloni ... fara chiloti ... e tot un fel de AGRESIUNE SEXUALA (axagerind putin) ... nu ti se pare anormal sa vezi fete/femei pe strada in tinute care lasa loc multor ''fantezii'' si apoi sa te miri ca sa gasit vreunul sa o violeze printr-un boschete ? ... scuze, dar nu imi poti bate joc de ''imaginatia'' tuturor din jur si apoi chiar sa te miri ca unii nu te apreciaza sau mai rau ...fii mai realista ...nimeni nu se naste obsedat sexual dar multi devin datorita faptului ca sint incurajati ... si pina sar si pirleazul mai este doar un pic ...
... si de ce sa nu recunoastem ca femeile devin tot mai mult obiecte sexuale ... se autoeduca (cu ajutorul unor ''emancipati'' din media cu precadere) sa isi prezinte sexualitatea exact ca pe o marfa ... putini mai sint care incep o relatie pe baza unor observatii mai pertinente ... ea e bucuroasa ca e privita , el ca are ce pompa ... cind apare alta/altul, ura si la gara ... dupa ce le trece virsta incep sa lacrimeze pe forumuri ca au avut ghinioane in viata ... si nu e doar vina lor ...
|
marco918 Postat pe 5 August 2010 14:31
|
De la: mitica_1, la data 2010-08-05 12:07:33De la: size_back, la data 2010-08-05 10:24:07De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 10:19:35size_back, tu vorbesti serios cind il numesti asa? Ai motive intemeiate?
soro....el are cont si pe grace si aici era un subiect ceva de genu'"sex inainte de casatorie" unde se numea altfel dar cu aceleasi texte si idei...ideea este asa el avea un coleg la camin si o tipa venea la ei in camera...vb si cu prost...dar respectivei ii placea de colegu...si dobitocu s-a simtit lezat incat intr-o zi a violat-o...si cica trebuia sa o ia de nevasta sau ceva de genu dar a scapat!si este foarte mandru de asta! :
De ce vorbesti daca nu esti bine in documentare ?? Faci confuzii si mi-e mila de tine asa ca hai sa te lamuresc sa nu te mai iei de oameni !Eu sunt bre cel cu violul, eu am cont si pe Grace, am mai fost pe Kudika [ cei cu vechime ma cunosc ] , ma numeam o perioada Tinel ,asa este cu javra si colegul de camera, dar se vede ca vezi totul numai drintr-un punct fara sa cunosti motivul ! A fost o pedeapsa usoara , merita ca javra sa o fac "posta ""si cu altii, eu sunt un om care nu permite sa-i fie calcata demnitatea de barbat in picioare, practic javra m-a folosit sa ajunga la altcineva si i-am aratat eu cine sunt >.Daca mai vrei lamuriri sa ma intrebi !!!
violul nu poate fi considerat o pedeapsa...lasa traume foarte adanci si este incomparabil cu ceea ce probabil ti-a facut tie. ti-a calcat demnitatea in picioare...? tu i-ai distrus viata complet.
atata timp cat o femeie spune nu (si aici iti raspund si tie, marco) atunci este clar ca nimeni, si nimic nu poate da dreptul unui barbat s-o violeze.
|
grasshopper Postat pe 5 August 2010 17:26
|
De la: mitica_1, la data 2010-08-05 19:45:34
sml-happy0065: A meritat-o , s-a invatat minte sa nu se mai joace cu sentimentele altora !!
bre miticule eu de regula ma feresc sa jignesc si sa dau cu piatra in persoane pe care nu le cunosc...sunt ironica, flegmatica dar nu rautacioasa ...dar tie nu-ti doresc decat 1 an de zile dupa gratii in care sa cunosti pe viu cum e sa fi violat over and over again nu esti decat un nenorocit si o creatura abjecta, un gunoi uman end of message
|
|
|
miss_darine Postat pe 5 August 2010 20:06
|
De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 02:05:28scorpio, te invit si pe alte topice, unde sa nu te mai supere nimeni atit de tare incit sa ajungi sa injuri si tu ca ei. Uite, sint unele teme unde chiar putem dezbate, e pacat sa te irosesti asa.
Ai drepatate , le fac astora 2( dindi si 282) un mare favor si nu merita .
|
Postat pe 5 August 2010 20:11
|
nu se mai termina?
aceiasi oameni de discutat un topic atat de fulluit?
lasati si paine pentru altii
va faceti de ras...
valabil pt dindirel, mitica si cine mai raspunde non-stop
|
dragon_fly88 Postat pe 5 August 2010 20:12
|
De la: marco918, la data 2010-08-05 04:06:31De la: scorpio67, la data 2010-08-04 21:13:14De la: dindirel, la data 2010-08-02 09:23:29De la: kudika029282, la data 2010-08-01 21:28:15De la: scorpio67, la data 2010-08-01 20:59:32De la: kudika029282, la data 2010-08-01 20:29:47De la: scorpio67, la data 2010-08-01 19:54:52De la: dindirel, la data 2010-07-31 09:34:35 Nu, nu este necesar, sexul oral nu este o necesitate ca sexul normal,cand femeia ia "biberonul" in gura ea se injoseste devine un obiect de placeri fara demnitatea de femeie,devine scaun de WC , devine o carpa !Barbatul care e de acord sa-i dea "biberonul" are un interes, de obicei sa se laude sau sa se increada ca " cine mai e ca el " dar sigur ca nu o iubeste !Un barbat care isi iubeste partenerea nu o umileste in halul ala , adica sa-si spele sexul in gura femeii ! Gura femeii e pentru a fii sarutata nu spalatoare de sexe !!!!!
Mai lasa-te de predici Teoctistule ! Devii plictisitor ca si dementa de perietena a ta ! tineti gura aia spurcata mai duduie dumneata de partea cui esti de te legi asa de dinndirel..esti din aia perversa care ii place sa suga biberonul..deja esti penibila se vede cat de dementa esti mai scorpie imputita
Mars , la lantz, potaie ! mars la cotet scorpie jegoasa....
Lasa Kudika, nu putem noi sa le obligam ce sa faca cu gura lor, fiecare isi foloseste gura cum vrea , unele pe post de spalator de sexe , altele pe post de wc ,vitaminele sa iasa , ce e pentru noi scarbos , pentru ele e o placere !!!!
Mai scarnavie Voiorista , cine ti-a dat voie sa faci tu afirmatii si presupuneri despe mine ? Ia-ti Papagalitza si duceti-va la dracu amndoi ! Ca ce chestie afirmi tu ca raspuns la replicile mele care n-au nici o legatura cu sexul oral , ca as face nu stiu ce cu gura pe post de nu stiu ce ! Pai fatalau prapadit , vezi-ti de mucii tai !
... halooo ... ce e tambalaul asta aici ... cred ca faceti o mare greseala ... toti ... toti isi spun parerea ... din puncte diverse de vedere ... iar faptul ca insista pe latura negativa a acestei practici nu e o chestie care sa duca la nervi si suparare ... in fond e interesul oricui sa vada partile negative inainte de a fi prea tirziu ...
... daaar ...
... nu este deloc normal sa incerci sa inchizi gura cuiva fara minimum de argumente ... genul de reprosuri - lasa-ma fac ce vreau/fiecare face ce vrea, pur si simplu nu e suficient ... nu e un raspuns nici inteligent, nici educativ ... in primul rind, in realitate FIECARE FACE CE VREA ... deci nu se pune problea ca sa interzica aici ceva ... in al doilea rind ... e bine sa INTELEGI niste fatete negative ale unor practici ca sa poti macar sa constientizezi ceea ce faci ... ignoranta si avintul tineresc nu sint niste scuze pentru niste posibile rateuri in viata sau probleme de sanatate ...
... aici se discuta pro si contra ... la cei contra vad argumente ... morale, etice, de sanatate ... fiecare cu explicatia lui din diverse surse ... la cei pro ... NU VAD NIMIC ... ei vor sa impuna ceva fara a avea nici macar o explicatie ... si le repet inca o data ... nimeni nu ii opreste sa faca ce vor ... dar ponoasele le vor trage tot singuri ... si nu ar trebui sa fie surprinsi ca au fost cindva avertizati ...
... asa ca ... NU VA ENERVATI ... nimeni nu da cu parul ... avem pretentia ca stim in permanenta ceea ce facem ... atunci ascultatii si pe cei ... CONTRA ... nu va costa nimic ... aici e marele avantaj ...
... va recomand si topicul celei care s-a procopsit (si ea si el) cu o candidoza bucala dupa o felatie si acum se jeneaza sa mearga la doctor ... nu conteaza conditiile mai mult sau mai putin speciale ... in conditiile ''liber schimbismului'' care este promovat artifical actualmente felatia devine o problema foarte reala de sanatate si de raspindire a unor boli si virusi in mod tacut si parsiv ... nu e de ignorat cu citi si cu cine faci ceea ce faci ... cei pro nu cred ca vor sa ajunga in aceiasi situatie mai ales ca practicarea de ... karaoke ... poate aduce multe ... bonusuri ... sa auzim de bine ...
Si tu ai dreptate , nu trebuie sa ma lansez in discutii fara cap si coada , fara nici o argumentare , doar de dragul sa dau o replica .Cateodata insa apic o vorba veche insa : Omul pricepe de vorba buna , iar boul( dindi si 282 ) de par. Si totusi nu imi vine sa accept categorisirea unui neispravit ca Dindirel .Asta m-a facut sa imi ies din fire .
|
Postat pe 5 August 2010 20:16
|
|
Stereotipul unui violator !!!!!!!!! o sa-ti primesti pedeapsa in viata !!!
|
anastasia_m Postat pe 5 August 2010 20:20
|
De la: marco918, la data 2010-08-05 14:31:09De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 14:19:47Ati auzit, fetelor? Daca pareti provocatoare vreunul timpit, este vina voastra ca va violeaza.
Si, bineinteles, daca nu va imbracati ca maicutele, eventual sa purtati si burkha musulmana, si daca nu sinteti in casa cind se duc gainile la culcare.
Pe principiul asta functioneaza si agresivitatea extrema care se practica pe acest forum. Fiecare isi considera propria rautate batjocoritoare indreptatila de ce i se pare lui/ei la ceilalti.
Da, asta este cheia.
... tinutele seminude ... cu sinii siliconati aproape goi ... cu fuste cit cureau la pantaloni ... fara chiloti ... e tot un fel de AGRESIUNE SEXUALA (axagerind putin) ... nu ti se pare anormal sa vezi fete/femei pe strada in tinute care lasa loc multor ''fantezii'' si apoi sa te miri ca sa gasit vreunul sa o violeze printr-un boschete ? ... scuze, dar nu imi poti bate joc de ''imaginatia'' tuturor din jur si apoi chiar sa te miri ca unii nu te apreciaza sau mai rau ...fii mai realista ...nimeni nu se naste obsedat sexual dar multi devin datorita faptului ca sint incurajati ... si pina sar si pirleazul mai este doar un pic ...
... si de ce sa nu recunoastem ca femeile devin tot mai mult obiecte sexuale ... se autoeduca (cu ajutorul unor ''emancipati'' din media cu precadere) sa isi prezinte sexualitatea exact ca pe o marfa ... putini mai sint care incep o relatie pe baza unor observatii mai pertinente ... ea e bucuroasa ca e privita , el ca are ce pompa ... cind apare alta/altul, ura si la gara ... dupa ce le trece virsta incep sa lacrimeze pe forumuri ca au avut ghinioane in viata ... si nu e doar vina lor ...
In foarte mare parte ai dreptate, expunerea asta exagerata incita , dar nu poti pune violul pe seama la atat.E foarte adevarat ca ar putea prin tinute mai decente si comportamente mai retinute sa nu dea curs la
nici macar la tentatie , dar daca toata pustocairimea e indoctrinata ca asa devii mai femeie si mai sexy , aratandu-ti dosul si tzatzale pe orice colt , cum crezi ca le poti trezi din betia LOOK-ului si pericolele unor astfel de manifestari?
Violatorii nu prea au nevoie de motive ca sa faca atrocitatea asta .
|
Postat pe 5 August 2010 20:25
|
De la: mitica_1, la data 2010-08-05 20:18:53De la: miss_darine, la data 2010-08-05 20:06:38De la: mitica_1, la data 2010-08-05 19:45:34
sml-happy0065: A meritat-o , s-a invatat minte sa nu se mai joace cu sentimentele altora !!
bre miticule eu de regula ma feresc sa jignesc si sa dau cu piatra in persoane pe care nu le cunosc...sunt ironica, flegmatica dar nu rautacioasa ...dar tie nu-ti doresc decat 1 an de zile dupa gratii in care sa cunosti pe viu cum e sa fi violat over and over again nu esti decat un nenorocit si o creatura abjecta, un gunoi uman end of message
Nuuu, sunt un om foarte bun mai ales cu femeile , dar pana la a ma terfelii cineva ca atunci devin lup!!!!
Daca taceai filozof ramaneai! Comportamentul de Neanderthal nu dovedeste nici verticalitate, nici demnitatea, ci doar mizerie si degradare umana .Atat ai reusit sa demonstrezi daca intradevar ai facut ce pretinzi.
|
Postat pe 5 August 2010 20:28
|
De la: mitica_1, la data 2010-08-05 20:03:01
Frumoasa blondina,in cazul Mitica povestea e putin mai lunga ca s-a aflat si la politie, bineinteles ca ne-au chemat si am ajuns la soluia sa o iau de nevasta dar asa ceva nu s-a intamplat din alte motive si asa am scapat . Multi din cei cu vechime cand am fost pe forum prima data mi-au dat dreptate. Nu intelegi psihicul omului ,vezi cazul doar din unghiul tau care-ti convine, la un viol cam jumatate din motive fata le aduce, e adevarat ca e condamnabil dar nu te intrebi si ce motive sunt ? Fii sincera ca sa intelegi, daca intr-o zi barbatul din imagine langa care esti ti-ar spune ca defapt tu nu ai insemnat nimic pentru el , ca s-a folosit de tine sa ajunga la alta fata , ca ai fost doar carpa lui, ce ai face in cazul asta ? Spun eu , ti-ar trece prin cap tot felul de razbunari , asa ca priveste un lucru pe toate fetele , nu numai care iti convine ! P.S. Si eu zic sa stai linistita cu pozele lu'Dindirel , il cunosc ca afacut glume si cu mine a facut la fel , a mai pacalit si pe celalalt forum la fel !!. !!!!!!
Esti un nenorocit, scurt pe doi. Si da, incep sa cred ca esti unul si acelasi cu dindirel, cum spun si fetele pe aici. Prea ii gasesti si lui scuze, asa cum iti gasesti si tie.
Cu asemenea resturi umane nu am ce discuta.
|
soraderazboi Postat pe 5 August 2010 20:55
|
De la: mitica_1, la data 2010-08-05 20:15:25De la: grasshopper, la data 2010-08-05 17:26:48De la: mitica_1, la data 2010-08-05 12:07:33De la: size_back, la data 2010-08-05 10:24:07De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 10:19:35size_back, tu vorbesti serios cind il numesti asa? Ai motive intemeiate?
soro....el are cont si pe grace si aici era un subiect ceva de genu'"sex inainte de casatorie" unde se numea altfel dar cu aceleasi texte si idei...ideea este asa el avea un coleg la camin si o tipa venea la ei in camera...vb si cu prost...dar respectivei ii placea de colegu...si dobitocu s-a simtit lezat incat intr-o zi a violat-o...si cica trebuia sa o ia de nevasta sau ceva de genu dar a scapat!si este foarte mandru de asta! :
De ce vorbesti daca nu esti bine in documentare ?? Faci confuzii si mi-e mila de tine asa ca hai sa te lamuresc sa nu te mai iei de oameni !Eu sunt bre cel cu violul, eu am cont si pe Grace, am mai fost pe Kudika [ cei cu vechime ma cunosc ] , ma numeam o perioada Tinel ,asa este cu javra si colegul de camera, dar se vede ca vezi totul numai drintr-un punct fara sa cunosti motivul ! A fost o pedeapsa usoara , merita ca javra sa o fac "posta ""si cu altii, eu sunt un om care nu permite sa-i fie calcata demnitatea de barbat in picioare, practic javra m-a folosit sa ajunga la altcineva si i-am aratat eu cine sunt >.Daca mai vrei lamuriri sa ma intrebi !!!
violul nu poate fi considerat o pedeapsa...lasa traume foarte adanci si este incomparabil cu ceea ce probabil ti-a facut tie. ti-a calcat demnitatea in picioare...? tu i-ai distrus viata complet.
atata timp cat o femeie spune nu (si aici iti raspund si tie, marco) atunci este clar ca nimeni, si nimic nu poate da dreptul unui barbat s-o violeze.
Depinde daca poate sa fie sau nu o pedeapsa, intai trebuie sa vezi cauza,da , mi-a calcat demnitatea , din cauza minciunilor ei am renuntat la alta prietena adevarata, venea javra la mine la camin in camera si se lingusea si ce vorbe cu miere imi spunea si ce promisiuni imi facea , era virgina si cica pentru mine se pastra . dar in realitate sa-l faca gelos pe colegul de camera , un " Doamne apara" . Lam prins ca ma fura si l-am dat afara, pentru asta ce mi-a facut javra si ce mi-a zis ,mi-a zis adevarul ca doar s-a folosit de mine ca eu eram un nimeni , atunci am vazut negru si am pedepsit-o , cred ca pedeapsa a fost usoara, merita mai rau ! Eu sun un om razbunator !!!!!
... mitica esti plecat, tata, rau cu sorcova ... sa nu te puna gaia vreodata sa simti pe pielea ta ce inseamna ''razbunare'' ... daca erai barbat o dadeai pe sorcova afara si cu asta basta ... te-ai complacut ca o gaina fiarta in povestile ei de parca nu intelegeai ce dorea ... dar ... esti un ... JEG ... sperai sa sugi tot ce se poate ... zi, mersi, boule ca nu ai ajuns la mititica ca acolo se gasea cineva sa iti calibreze gaozul ...
|
marco918 Postat pe 5 August 2010 22:25
|
De la: marco918, la data 2010-08-05 22:25:35De la: mitica_1, la data 2010-08-05 20:15:25De la: grasshopper, la data 2010-08-05 17:26:48De la: mitica_1, la data 2010-08-05 12:07:33De la: size_back, la data 2010-08-05 10:24:07De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 10:19:35size_back, tu vorbesti serios cind il numesti asa? Ai motive intemeiate?
Depinde daca poate sa fie sau nu o pedeapsa, intai trebuie sa vezi cauza,da , mi-a calcat demnitatea , din cauza minciunilor ei am renuntat la alta prietena adevarata, venea javra la mine la camin in camera si se lingusea si ce vorbe cu miere imi spunea si ce promisiuni imi facea , era virgina si cica pentru mine se pastra . dar in realitate sa-l faca gelos pe colegul de camera , un " Doamne apara" . Lam prins ca ma fura si l-am dat afara, pentru asta ce mi-a facut javra si ce mi-a zis ,mi-a zis adevarul ca doar s-a folosit de mine ca eu eram un nimeni , atunci am vazut negru si am pedepsit-o , cred ca pedeapsa a fost usoara, merita mai rau ! Eu sun un om razbunator !!!!!
... mitica esti plecat, tata, rau cu sorcova ... sa nu te puna gaia vreodata sa simti pe pielea ta ce inseamna ''razbunare'' ... daca erai barbat o dadeai pe sorcova afara si cu asta basta ... te-ai complacut ca o gaina fiarta in povestile ei de parca nu intelegeai ce dorea ... dar ... esti un ... JEG ... sperai sa sugi tot ce se poate ... zi, mersi, boule ca nu ai ajuns la mititica ca acolo se gasea cineva sa iti calibreze gaozul ...
.....el cand se enerveaza i se ridica nivelul!!!!!!!!!
|
anastasia_m Postat pe 5 August 2010 22:27
|
De la: anastasia_m, la data 2010-08-05 22:27:13
.....el cand se enerveaza i se ridica nivelul!!!!!!!!!
... e un gaozar care habar nu are pe ce lume traieste ... nu i se ridica decit prostia, ca mercurul la termometru ... el se crede un zoro care se razbuna pe o mironosita care incerca si ea marea cu degetul ... poate se lipea careva de ea ... sint multe ca astea ... dar un bou sa se ''razbune'' violind o femeie mai slabe inseamna ca e chiar imbecil ...
|
marco918 Postat pe 5 August 2010 22:32
|
nasty mama pe aici pe la sexe orale imi umbli
|
yumy Postat pe 5 August 2010 22:34
|
De la: yumy, la data 2010-08-05 22:34:49nasty mama pe aici pe la sexe orale imi umbli
iote si io.... da mi's emotionata ....prietenii stiu de ce!!!!!!
|
anastasia_m Postat pe 5 August 2010 22:36
|
Acest individ cu tendinte psihopate nu are ce cauta pe un forum public. Nu de alta, dar poate reuseste sa agate vreo pustoaica zapacita si se repeta povestea. Asta ar incrimina, automat, si kudika.ro.
Sint hotarita sa fac toate demersurile posibile pentru ca individul sa fie eliminat de pe site.
|
soraderazboi Postat pe 5 August 2010 22:41
|
De la: mitica_1, la data 2010-08-05 20:18:53 Nuuu, sunt un om foarte bun mai ales cu femeile , dar pana la a ma terfelii cineva ca atunci devin lup!!!!
hai marsh si nu printre oi unde sunt convinsa ca ti-ar place...ci intr-o haita in care masculul alfa sa ti-o dea bine
|
miss_darine Postat pe 5 August 2010 22:44
|
De la: anastasia_m, la data 2010-08-05 22:36:55De la: yumy, la data 2010-08-05 22:34:49nasty mama pe aici pe la sexe orale imi umbli
iote si io.... da mi's emotionata ....prietenii stiu de ce!!!!!!
ufffffff ma bagai aici iar io mi's mai pudica de felul meu
|
yumy Postat pe 5 August 2010 22:45
|
De la: miss_darine, la data 2010-08-05 22:44:58De la: mitica_1, la data 2010-08-05 20:18:53 Nuuu, sunt un om foarte bun mai ales cu femeile , dar pana la a ma terfelii cineva ca atunci devin lup!!!!
hai marsh si nu printre oi unde sunt convinsa ca ti-ar place...ci intr-o haita in care masculul alfa sa ti-o dea bine
Desi acel indemn injurios nu-i pe gustul meu , pot sa zic cu mina pe inima ca ai spus lucrurilor pe nume, Ana.
|
soraderazboi Postat pe 5 August 2010 22:48
|
De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 22:48:40De la: miss_darine, la data 2010-08-05 22:44:58De la: mitica_1, la data 2010-08-05 20:18:53 Nuuu, sunt un om foarte bun mai ales cu femeile , dar pana la a ma terfelii cineva ca atunci devin lup!!!!
Desi acel indemn injurios nu-i pe gustul meu , pot sa zic cu mina pe inima ca ai spus lucrurilor pe nume, Ana.
este prima persoana care a reusit sa ma enerveze rau de tot pe acest forum imi cer scuze in fata voastra...dar sa nu creada prostul ca-mi retrag vreun cuvintel pt el
|
miss_darine Postat pe 5 August 2010 22:51
|
De la: miss_darine, la data 2010-08-05 22:51:35De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 22:48:40De la: miss_darine, la data 2010-08-05 22:44:58De la: mitica_1, la data 2010-08-05 20:18:53 Nuuu, sunt un om foarte bun mai ales cu femeile , dar pana la a ma terfelii cineva ca atunci devin lup!!!!
este prima persoana care a reusit sa ma enerveze rau de tot pe acest forum imi cer scuze in fata voastra...dar sa nu creada prostul ca-mi retrag vreun cuvintel pt el
Dariiine, ce-ti si cu barbatii astia de pleaca de acasa
|
mitura Postat pe 5 August 2010 22:54
|
|
Mituleeeeee....nu inhiba fata!!!!!!!si in plus e cu motanul!!!!
|
anastasia_m Postat pe 5 August 2010 22:57
|
mitule ce pleaca ei de acasa, le pleaca mintea
|
yumy Postat pe 5 August 2010 22:58
|
De la: mitura, la data 2010-08-05 22:54:58
Dariiine, ce-ti si cu barbatii astia de pleaca de acasa
|
miss_darine Postat pe 5 August 2010 22:59
|
daca tot suntem pe orale, i-a sa va pup eu pe toate trei moatele, mitu,ana si yumy
|
miss_darine Postat pe 5 August 2010 23:01
|
De la: miss_darine, la data 2010-08-05 23:01:01 daca tot suntem pe orale, i-a sa va pup eu pe toate trei moatele, mitu,ana si yumy
pfuaaaaaaaaaiiiiiiii ce bine e sa fiu ultima
|
yumy Postat pe 5 August 2010 23:02
|
De la: yumy, la data 2010-08-05 22:58:12mitule ce pleaca ei de acasa, le pleaca mintea
nu hii rea ca io vorbeam de Grasu` lui Missiii
|
mitura Postat pe 5 August 2010 23:02
|
De la: mitura, la data 2010-08-05 23:02:46
nu hii rea ca io vorbeam de Grasu` lui Missiii
daca te-ar auzi...el care se vede un silfid
|
miss_darine Postat pe 5 August 2010 23:05
|
De la: miss_darine, la data 2010-08-05 23:01:01 daca tot suntem pe orale, i-a sa va pup eu pe toate trei moatele, mitu,ana si yumy
cred ca merg sa strang si io ceva in brate
noapte buna, fetelor
|
mitura Postat pe 5 August 2010 23:05
|
De la: yumy, la data 2010-08-05 23:02:04De la: miss_darine, la data 2010-08-05 23:01:01 daca tot suntem pe orale, i-a sa va pup eu pe toate trei moatele, mitu,ana si yumy
pfuaaaaaaaaaiiiiiiii ce bine e sa fiu ultima
nu stii ca cei din urma vor fi cei dintai?
|
miss_darine Postat pe 5 August 2010 23:06
|