Setari Cookie-uri

Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ?

scorpio, te invit si pe alte topice, unde sa nu te mai supere nimeni atit de tare incit sa ajungi sa injuri si tu ca ei. Uite, sint unele teme unde chiar putem dezbate, e pacat sa te irosesti asa.
soraderazboi
Postat pe 5 August 2010 02:05
De la: scorpio67, la data 2010-08-04 21:13:14
De la: dindirel, la data 2010-08-02 09:23:29
De la: kudika029282, la data 2010-08-01 21:28:15
De la: scorpio67, la data 2010-08-01 20:59:32
De la: kudika029282, la data 2010-08-01 20:29:47
De la: scorpio67, la data 2010-08-01 19:54:52
De la: dindirel, la data 2010-07-31 09:34:35 Nu, nu este necesar, sexul oral nu este o necesitate ca sexul normal,cand femeia ia "biberonul" in gura ea se injoseste devine un obiect de placeri fara demnitatea de femeie,devine scaun de WC , devine o carpa !Barbatul care e de acord sa-i dea "biberonul" are un interes, de obicei sa se laude sau sa se increada ca " cine mai e ca el " dar sigur ca nu o iubeste !Un barbat care isi iubeste partenerea nu o umileste in halul ala , adica sa-si spele sexul in gura femeii ! Gura femeii e pentru a fii sarutata nu spalatoare de sexe !!!!!

Mai lasa-te de predici Teoctistule ! Devii plictisitor ca si dementa de perietena a ta !
tineti gura aia spurcata mai duduie dumneata de partea cui esti de te legi asa de dinndirel..esti din aia perversa care ii place sa suga biberonul..deja esti penibila se vede cat de dementa esti mai scorpie imputita

Mars , la lantz, potaie !
mars la cotet scorpie jegoasa....

Lasa Kudika, nu putem noi sa le obligam ce sa faca cu gura lor, fiecare isi foloseste gura cum vrea , unele pe post de spalator de sexe , altele pe post de wc ,vitaminele sa iasa , ce e pentru noi scarbos , pentru ele e o placere !!!!

Mai scarnavie Voiorista , cine ti-a dat voie sa faci tu afirmatii si presupuneri despe mine ? Ia-ti Papagalitza si duceti-va la dracu amndoi ! Ca ce chestie afirmi tu ca raspuns la replicile mele care n-au nici o legatura cu sexul oral , ca as face nu stiu ce cu gura pe post de nu stiu ce ! Pai fatalau prapadit , vezi-ti de mucii tai !

... halooo ... ce e tambalaul asta aici ... cred ca faceti o mare greseala ... toti ... toti isi spun parerea ... din puncte diverse de vedere ... iar faptul ca insista pe latura negativa a acestei practici nu e o chestie care sa duca la nervi si suparare ... in fond e interesul oricui sa vada partile negative inainte de a fi prea tirziu ...

... daaar ...

... nu este deloc normal sa incerci sa inchizi gura cuiva fara minimum de argumente ... genul de reprosuri - lasa-ma fac ce vreau/fiecare face ce vrea, pur si simplu nu e suficient ... nu e un raspuns nici inteligent, nici educativ ... in primul rind, in realitate FIECARE FACE CE VREA ... deci nu se pune problea ca sa interzica aici ceva ... in al doilea rind ... e bine sa INTELEGI niste fatete negative ale unor practici ca sa poti macar sa constientizezi ceea ce faci ... ignoranta si avintul tineresc nu sint niste scuze pentru niste posibile rateuri in viata sau probleme de sanatate ...

... aici se discuta pro si contra ... la cei contra vad argumente ... morale, etice, de sanatate ... fiecare cu explicatia lui din diverse surse ... la cei pro ... NU VAD NIMIC ... ei vor sa impuna ceva fara a avea nici macar o explicatie ... si le repet inca o data ... nimeni nu ii opreste sa faca ce vor ... dar ponoasele le vor trage tot singuri ... si nu ar trebui sa fie surprinsi ca au fost cindva avertizati ...

... asa ca ... NU VA ENERVATI ... nimeni nu da cu parul ... avem pretentia ca stim in permanenta ceea ce facem ... atunci ascultatii si pe cei ... CONTRA ... nu va costa nimic ... aici e marele avantaj ...

... va recomand si topicul celei care s-a procopsit (si ea si el) cu o candidoza bucala dupa o felatie si acum se jeneaza sa mearga la doctor ... nu conteaza conditiile mai mult sau mai putin speciale ... in conditiile ''liber schimbismului'' care este promovat artifical actualmente felatia devine o problema foarte reala de sanatate si de raspindire a unor boli si virusi in mod tacut si parsiv ... nu e de ignorat cu citi si cu cine faci ceea ce faci ... cei pro nu cred ca vor sa ajunga in aceiasi situatie mai ales ca practicarea de ... karaoke ... poate aduce multe ... bonusuri ... sa auzim de bine ...

marco918
Postat pe 5 August 2010 04:06
De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 02:05:28scorpio, te invit si pe alte topice, unde sa nu te mai supere nimeni atit de tare incit sa ajungi sa injuri si tu ca ei. Uite, sint unele teme unde chiar putem dezbate, e pacat sa te irosesti asa.

... off cum ai tu grija de toti ... ... ma intreb ce poti tu ''dezbate'' ... ... ca dupa cum te invirti pe linga subiectele ''fierbinti'' imi dau seama ca tot ce vrei sa auzi este ca toti sa fie de acord cu tine ... ... mai arunci o pastila cu o berica sau o carte dar tot pe la ''sex-uri'' te intorci ... intotdeauna ... pro ... ''sex'' sa fie ... ... obsesia sexuala (mai fina sau mai colerica) poate duce la comportamente maniacale, apoi la depresie ... si apoi ...intrebari retorice - de ce nu am noroc in viata ... d-zeu cu mila ...

marco918
Postat pe 5 August 2010 04:20
De la: kudika029282, la data 2010-08-04 18:21:45
De la: kudika311399, la data 2010-08-04 13:36:10
De la: micky_ai, la data 2008-07-14 18:11:16da, poate necesar din punctul de vedere al barbatilor k sunt un pic mai "disperati" dupa asa ceva, si femeilor le place sa li se faca si sa faca....dar nu in asa mare procentaj ca barbatilor. de ex barbatii ar putea ruga partenera sa faca sex oral, sau daca sunt mai finuti sa bata un apropo, pe cand foarte putine femei sugereaza asta....pe de alta parte, barbatilor le place sa faca sex oral femeilor, desi cred ca sunt f putini care stiu din prima sa puna limbuta unde trebuie daca nu le spune partenera no offence!

CARE NU STIE SA CEARA ESTE O FRAIERA...SI DA, CE ESTE RAU IN A SPUNE UNDE SA TE ATINGA SI CUM SA FACA CU LIMBOACA ...ASTA INSEAMNA COMUNICA...IAR ACEST LUCRU SUDEAZA RELATIA SI IMBUNATATESTE VIATA SEXUALA

SI DA EU CRED CA ESTE NECESAR PT CA INTR-O REL DE LUNGA DURATA SIMTI NEVOIA DE CEVA NOU...NU POTI SA CAZI INTR-O MONOTONIE SI ACELEASI OBICEIURI...TREBUIA SA EXPLOREZI SI SA IMBUNATATESTI PARTIDELE DE SEX...

DECI...HAVE FUN
duduie nu toate femeile sunt fraiere ca si dumneata.. si nu toate se prostitueaza ca sa ajunga sa isi faca gura WC sau spalatoare de sexe barbatesti...

OK "DUDUIE" SE PARE CA ESTI FRUSTRATA RAU...ITI RESPECT OPINIA...NU-TI PLACE ACEDEAUA, NU O MANCA...DAR NU INTELEG CE AI CU RESTUL LUMII
FII TU "CURATA" LASA-NE PE NOI ASA...SA VEDEM CARE ARE PARTE DE MAI MULT FUN SI MAI MULTA SATISFACTIE
kudika311399_silvia
Postat pe 5 August 2010 08:57
De la: micky_ai, la data 2008-07-14 18:11:16da, poate necesar din punctul de vedere al barbatilor k sunt un pic mai "disperati" dupa asa ceva, si femeilor le place sa li se faca si sa faca....dar nu in asa mare procentaj ca barbatilor. de ex barbatii ar putea ruga partenera sa faca sex oral, sau daca sunt mai finuti sa bata un apropo, pe cand foarte putine femei sugereaza asta....pe de alta parte, barbatilor le place sa faca sex oral femeilor, desi cred ca sunt f putini care stiu din prima sa puna limbuta unde trebuie daca nu le spune partenera no offence!

CARE NU STIE SA CEARA ESTE O FRAIERA...SI DA, CE ESTE RAU IN A SPUNE UNDE SA TE ATINGA SI CUM SA FACA CU LIMBOACA ...ASTA INSEAMNA COMUNICA...IAR ACEST LUCRU SUDEAZA RELATIA SI IMBUNATATESTE VIATA SEXUALA

SI DA EU CRED CA ESTE NECESAR PT CA INTR-O REL DE LUNGA DURATA SIMTI NEVOIA DE CEVA NOU...NU POTI SA CAZI INTR-O MONOTONIE SI ACELEASI OBICEIURI...TREBUIA SA EXPLOREZI SI SA IMBUNATATESTI PARTIDELE DE SEX...

DECI...HAVE FUN

Ciudata parere ai, adica femeia care prin sex oral se umileste , se degradeaza,isi perde demnitatea de femeie ajungand ultima cazatura , carpa murdara in fata barbatului nu cere asa ceva inseamna ca e fraiera ? sexul barbatului e periuta de dinti a femeii , practicarea vitaminizarii femeii inseamna imbunatatirea partidelor de sex ? Buna gluma ! las-o doar ca o gluma!
Dindirel
Postat pe 5 August 2010 09:35
De la: scorpio67, la data 2010-08-04 21:13:14
De la: dindirel, la data 2010-08-02 09:23:29
De la: kudika029282, la data 2010-08-01 21:28:15
De la: scorpio67, la data 2010-08-01 20:59:32
De la: kudika029282, la data 2010-08-01 20:29:47
De la: scorpio67, la data 2010-08-01 19:54:52
De la: dindirel, la data 2010-07-31 09:34:35 Nu, nu este necesar, sexul oral nu este o necesitate ca sexul normal,cand femeia ia "biberonul" in gura ea se injoseste devine un obiect de placeri fara demnitatea de femeie,devine scaun de WC , devine o carpa !Barbatul care e de acord sa-i dea "biberonul" are un interes, de obicei sa se laude sau sa se increada ca " cine mai e ca el " dar sigur ca nu o iubeste !Un barbat care isi iubeste partenerea nu o umileste in halul ala , adica sa-si spele sexul in gura femeii ! Gura femeii e pentru a fii sarutata nu spalatoare de sexe !!!!!

Mai lasa-te de predici Teoctistule ! Devii plictisitor ca si dementa de perietena a ta !
tineti gura aia spurcata mai duduie dumneata de partea cui esti de te legi asa de dinndirel..esti din aia perversa care ii place sa suga biberonul..deja esti penibila se vede cat de dementa esti mai scorpie imputita

Mars , la lantz, potaie !
mars la cotet scorpie jegoasa....

Lasa Kudika, nu putem noi sa le obligam ce sa faca cu gura lor, fiecare isi foloseste gura cum vrea , unele pe post de spalator de sexe , altele pe post de wc ,vitaminele sa iasa , ce e pentru noi scarbos , pentru ele e o placere !!!!

Mai scarnavie Voiorista , cine ti-a dat voie sa faci tu afirmatii si presupuneri despe mine ? Ia-ti Papagalitza si duceti-va la dracu amndoi ! Ca ce chestie afirmi tu ca raspuns la replicile mele care n-au nici o legatura cu sexul oral , ca as face nu stiu ce cu gura pe post de nu stiu ce ! Pai fatalau prapadit , vezi-ti de mucii tai !
:

sml-confused0006: Nu-ti mai face sange rau, vezi ca ai invitatie la o bere cu "spuma alba" hranitoare
Dindirel
Postat pe 5 August 2010 09:40
De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 02:05:28scorpio, te invit si pe alte topice, unde sa nu te mai supere nimeni atit de tare incit sa ajungi sa injuri si tu ca ei. Uite, sint unele teme unde chiar putem dezbate, e pacat sa te irosesti asa.

Surioara de front , eu mai fac siteuri cu reclame la patroni si am luat doua imagini cu talica si le-am pus printre alte imagini pe siteuri pentru a da un aspect frumos !!!, sper ca nu te superi !!
Dindirel
Postat pe 5 August 2010 09:52
De la: marco918, la data 2010-08-05 04:20:16

... off cum ai tu grija de toti ... ... ma intreb ce poti tu ''dezbate'' ... ... ca dupa cum te invirti pe linga subiectele ''fierbinti'' imi dau seama ca tot ce vrei sa auzi este ca toti sa fie de acord cu tine ... ... mai arunci o pastila cu o berica sau o carte dar tot pe la ''sex-uri'' te intorci ... intotdeauna ... pro ... ''sex'' sa fie ... ... obsesia sexuala (mai fina sau mai colerica) poate duce la comportamente maniacale, apoi la depresie ... si apoi ...intrebari retorice - de ce nu am noroc in viata ... d-zeu cu mila ...

Daca s-a drogat cu sex , ce crezi ca vitaminizarea in cantitati mari e buna ? e ca un drog !!
Dindirel
Postat pe 5 August 2010 09:59
De la: dindirel, la data 2010-08-05 09:35:49

DECI...HAVE FUN

Ciudata parere ai, adica femeia care prin sex oral se umileste , se degradeaza,isi perde demnitatea de femeie ajungand ultima cazatura , carpa murdara in fata barbatului nu cere asa ceva inseamna ca e fraiera ? sexul barbatului e periuta de dinti a femeii , practicarea vitaminizarii femeii inseamna imbunatatirea partidelor de sex ? Buna gluma ! las-o doar ca o gluma!

DAR NU NE DEGRADAM ...NE LUCRAM MUSCHII FACIALI
kudika311399_silvia
Postat pe 5 August 2010 10:04
De la: dindirel, la data 2010-08-05 09:52:54
Surioara de front , eu mai fac siteuri cu reclame la patroni si am luat doua imagini cu talica si le-am pus printre alte imagini pe siteuri pentru a da un aspect frumos !!!, sper ca nu te superi !!

Postul acesta al tau va merge direct la administratorii acestui site. Si, mai departe, voi face toate demersurile legale necesare, daca este cazul.
soraderazboi
Postat pe 5 August 2010 10:05
De la: dindirel, la data 2010-08-05 09:35:49

DECI...HAVE FUN

nenea violatorule ia spune repede prin violare nu te degradezi?nu iti pierzi demnitatea ca ajungi sa fortezi oe femeie ca dehh altfel n-ar face vreuna sex cu tine in vezci?
ti-am mai zis nu mai fi ma tu lupul moralist,, ca nu-i cazul!
size_back
Postat pe 5 August 2010 10:07
size_back, tu vorbesti serios cind il numesti asa? Ai motive intemeiate?
soraderazboi
Postat pe 5 August 2010 10:19
De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 10:19:35size_back, tu vorbesti serios cind il numesti asa? Ai motive intemeiate?

soro....el are cont si pe grace si aici era un subiect ceva de genu'"sex inainte de casatorie" unde se numea altfel dar cu aceleasi texte si idei...ideea este asa el avea un coleg la camin si o tipa venea la ei in camera...vb si cu prost...dar respectivei ii placea de colegu...si dobitocu s-a simtit lezat incat intr-o zi a violat-o...si cica trebuia sa o ia de nevasta sau ceva de genu dar a scapat!si este foarte mandru de asta!
size_back
Postat pe 5 August 2010 10:24
Draga mea, daca ai putea gasi acea postare ti-as fi recunoscatoare. Daca nu, voi inainta administratorilor site-ului aceasta noua dovada a ta legata de caracterul infect al acestui user.
Deja incepe sa sune ca si cum el posteaza pe aici sub masca moralistului doar pentru a atrage fraiere pe care sa le foloseasca sexual...
Un asemenea exemplar merita dus in fata justitiei, sa ajunga "amanta" greilor din inchisoare.
soraderazboi
Postat pe 5 August 2010 10:29
... alooo ... nu faceti din mamaliga piine ca s-ar putea sa explodeze ...
marco918
Postat pe 5 August 2010 10:44
poi poti sa sugi P-U-L-A cu alceva deacat cu gura?
nebunatic_rau
Postat pe 5 August 2010 12:09
De la: mitica_1, la data 2010-08-05 12:07:33
De la: size_back, la data 2010-08-05 10:24:07
De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 10:19:35size_back, tu vorbesti serios cind il numesti asa? Ai motive intemeiate?

soro....el are cont si pe grace si aici era un subiect ceva de genu'"sex inainte de casatorie" unde se numea altfel dar cu aceleasi texte si idei...ideea este asa el avea un coleg la camin si o tipa venea la ei in camera...vb si cu prost...dar respectivei ii placea de colegu...si dobitocu s-a simtit lezat incat intr-o zi a violat-o...si cica trebuia sa o ia de nevasta sau ceva de genu dar a scapat!si este foarte mandru de asta!
:

De ce vorbesti daca nu esti bine in documentare ?? Faci confuzii si mi-e mila de tine asa ca hai sa te lamuresc sa nu te mai iei de oameni !Eu sunt bre cel cu violul, eu am cont si pe Grace, am mai fost pe Kudika [ cei cu vechime ma cunosc ] , ma numeam o perioada Tinel ,asa este cu javra si colegul de camera, dar se vede ca vezi totul numai drintr-un punct fara sa cunosti motivul ! A fost o pedeapsa usoara , merita ca javra sa o fac "posta ""si cu altii, eu sunt un om care nu permite sa-i fie calcata demnitatea de barbat in picioare, practic javra m-a folosit sa ajunga la altcineva si i-am aratat eu cine sunt >.Daca mai vrei lamuriri sa ma intrebi !!!

si mie imi este mila de femeia/fata aia...ca saraca n-a stiut ce zace in tine!
trebuia sa te dea pe mana politiei nemernicule!
dar nu-i nimic dumnezeu ne este deasupra si ne judeca el!
si nu ne mai prosti...esti unu si acelasi!
size_back
Postat pe 5 August 2010 12:14
De la: size_back, la data 2010-08-05 12:14:46
De la: mitica_1, la data 2010-08-05 12:07:33
De la: size_back, la data 2010-08-05 10:24:07

:

De ce vorbesti daca nu esti bine in documentare ?? Faci confuzii si mi-e mila de tine asa ca hai sa te lamuresc sa nu te mai iei de oameni !Eu sunt bre cel cu violul, eu am cont si pe Grace, am mai fost pe Kudika [ cei cu vechime ma cunosc ] , ma numeam o perioada Tinel ,asa este cu javra si colegul de camera, dar se vede ca vezi totul numai drintr-un punct fara sa cunosti motivul ! A fost o pedeapsa usoara , merita ca javra sa o fac "posta ""si cu altii, eu sunt un om care nu permite sa-i fie calcata demnitatea de barbat in picioare, practic javra m-a folosit sa ajunga la altcineva si i-am aratat eu cine sunt >.Daca mai vrei lamuriri sa ma intrebi !!!

si mie imi este mila de femeia/fata aia...ca saraca n-a stiut ce zace in tine!
trebuia sa te dea pe mana politiei nemernicule!
dar nu-i nimic dumnezeu ne este deasupra si ne judeca el!
si nu ne mai prosti...esti unu si acelasi!

nu te mai agita size...nu merita
kudika311399_silvia
Postat pe 5 August 2010 12:27
De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 10:05:54

Postul acesta al tau va merge direct la administratorii acestui site. Si, mai departe, voi face toate demersurile legale necesare, daca este cazul.

Soraderazboi , stai linistita ca am glumit cu pozele, nu ma ocup cu siteuri , am vrut sa iau o imagine sa o pun ca generic pe monitorul meu , ... P.S . sa lamurim ca eu nu le am cu violuri, il cunosc pe Mitica , de vreo doi ani de pe alt forum vorbim pe privat cateo data , dar suntem persoane diferite. !Stai linistita in legatura cu siteurile !!!
Dindirel
Postat pe 5 August 2010 12:29
De la: kudika311399_silvia, la data 2010-08-05 12:27:31
nu te mai agita size...nu merita

ai dreptate da ma enerveaza cum crede el ca a meritat-o aia!
size_back
Postat pe 5 August 2010 12:30
De la: dindirel, la data 2010-08-05 12:29:55

Soraderazboi , stai linistita ca am glumit cu pozele, nu ma ocup cu siteuri , am vrut sa iau o imagine sa o pun ca generic pe monitorul meu , ... P.S . sa lamurim ca eu nu le am cu violuri, il cunosc pe Mitica , de vreo doi ani de pe alt forum vorbim pe privat cateo data , dar suntem persoane diferite. !Stai linistita in legatura cu siteurile !!!

si marmota invelea ciocolata!
size_back
Postat pe 5 August 2010 12:31
De la: size_back, la data 2010-08-05 12:31:17
De la: dindirel, la data 2010-08-05 12:29:55

si marmota invelea ciocolata!

nu a ramas somera ca s-a inventat ambalajul resigilant
kudika311399_silvia
Postat pe 5 August 2010 12:54
Afirmatiile facute in public cu referire la infractiuni comise au si repercusiuni. Am contactat administratorii site-ului in legatura cu cazul dindirel, urmeaza cazul mitica. Politistii se pot autosesiza singuri in caz de violuri marturisite de agresor. In plus, pentru a nu se considera ca acest site incurajeaza infractiunile de genul acesta, userii care fac astfel de marturisirii imbecile ar trebui banati.
Daca m-ar intreba pe mine cineva, as fi pentru castrarea violatorilor inainte de a-i incarcera. In modul acesta, li se va asigura si lor macar o data rolul victimei.
soraderazboi
Postat pe 5 August 2010 12:55
De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 12:55:24Afirmatiile facute in public cu referire la infractiuni comise au si repercusiuni. Am contactat administratorii site-ului in legatura cu cazul dindirel, urmeaza cazul mitica. Politistii se pot autosesiza singuri in caz de violuri marturisite de agresor. In plus, pentru a nu se considera ca acest site incurajeaza infractiunile de genul acesta, userii care fac astfel de marturisirii imbecile ar trebui banati.
Daca m-ar intreba pe mine cineva, as fi pentru castrarea violatorilor inainte de a-i incarcera. In modul acesta, li se va asigura si lor macar o data rolul victimei.

si eu sunt pentru..
kudika311399_silvia
Postat pe 5 August 2010 12:57
De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 12:55:24Afirmatiile facute in public cu referire la infractiuni comise au si repercusiuni. Am contactat administratorii site-ului in legatura cu cazul dindirel, urmeaza cazul mitica. Politistii se pot autosesiza singuri in caz de violuri marturisite de agresor. In plus, pentru a nu se considera ca acest site incurajeaza infractiunile de genul acesta, userii care fac astfel de marturisirii imbecile ar trebui banati.

... auzi soro ... parca traiesti in pampas de mult timp ... nu comentez prostiile spuse, sa nu dau idei, dar mai bine te-ai abitne TU de la promovarea anumitor ''trairi'' si ai vedea ca nu ar mai apare elucubratii de genul de mai sus ...

... violatori sint o specie foarte PROTEJATA de morala imbecila a unora dintre voi ... chiar daca fapta in sine va displace teoretic ... dar se poate problema si unor ''circumstante atenuante''(generate de comportamentul ''neconformist'' al victimelor) si chiar a simulari interesate (explicatie tot mai frecventa a violurilor) ... semeni vint culegi furtuna ... metaforic vorbind ... unele femei nu realizeaza cit conteaza comportamentul, decenta si caracterul ... in afara de cele savirsite de indivizi bolnavi patologic, multe violuri se termina chiar cu remuscari din partea victimei ...

marco918
Postat pe 5 August 2010 12:58
Iata cum se teoretizeaza vinovatia victimelor pentru ca au fost violate. Din fericire, nici o lege corecta, care tine cont de drepturile omului, si nici o etica nu accepta aceasta rasucire cu fundul in sus a oricarei reguli umanistice.
soraderazboi
Postat pe 5 August 2010 13:45
De la: soraderazboi, la data 2010-08-05 13:45:54Iata cum se teoretizeaza vinovatia victimelor pentru ca au fost violate. Din fericire, nici o lege corecta, care tine cont de drepturile omului, si nici o etica nu accepta aceasta rasucire cu fundul in sus a oricarei reguli umanistice.

... asa e ... din pacate o parte din societatea de astazi vrea sa para tot mai ''sofisticata'' ... iar oalele sparte le platesc altii ... in general foarte putine violuri pot fi realizate fara AJUTORUL victimei ... si e un fapt incurajat chiar de ''drepturile'' pe care le enumeri ... ore tirzii, locuri nepotrivite, alcool, tigari de vise, anturaje foarte dubioase, atitudini si discutii provocatoare, ''simturi'' exacerbate de fantezii virtuale, ... ... si hopa mai apare un ''viol'' ... NICI O LEGE NU VA INLOCUI CARACTERUL SI ATITUDINEA CORECTA ...

marco918
Postat pe 5 August 2010 13:57
De la: nebunatic_rau, la data 2010-08-05 12:09:36poi poti sa sugi P-U-L-A cu alceva deacat cu gura?

am gasit si sursa de vitaminizare pentru mitica alias dindirica alias violatoru'!
fante_de_dorobanti
Postat pe 5 August 2010 14:02
dati si voi un vot pls http://www2.click.ro/miss_click_2009_new/fata/2380 dak sunteti fete puteti sa va inscrieti...baieti intrati nu aveti nimic d pierdut...dati un vot pls....
piticutza131
Postat pe 5 August 2010 14:04
Ati auzit, fetelor? Daca pareti provocatoare vreunul timpit, este vina voastra ca va violeaza.
Si, bineinteles, daca nu va imbracati ca maicutele, eventual sa purtati si burkha musulmana, si daca nu sinteti in casa cind se duc gainile la culcare.

Pe principiul asta functioneaza si agresivitatea extrema care se practica pe acest forum. Fiecare isi considera propria rautate batjocoritoare indreptatila de ce i se pare lui/ei la ceilalti.
Da, asta este cheia.
soraderazboi
Postat pe 5 August 2010 14:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
inhibitor sexual 9 De la: scorpyoW 21 Ianuarie 2011 21:34
AM SI EU O MARE PROBLEMA MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT,VA ROG MULT 710 De la: kudika029282 3 Septembrie 2009 20:41
Femeile 59 De la: Petre_cel_Mare 25 Iunie 2013 17:51
pot ramane?? 87 De la: mitura 19 Ianuarie 2010 23:13
femeie caut femeie pentru a ne descoperi placeri... 178 De la: aditadani 18 Martie 2014 01:44