Setari Cookie-uri

Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ?

De la: just_maria, la data 2009-03-15 10:01:16mitilica ia zi tu ce doresti tu de fapt prin postarile astea?
sa interactionezi sau sa gasesti o pasa calatoare?
: sml-confused0067: Depinde, cu cine dialoghez, poate sa fie si pasacalatoare!
tinel
Postat pe 15 Martie 2009 12:39
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-03-14 19:41:36
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-14 19:28:28

Mai pisicut, sti cat trebuie normal sa fie diferenta ca varsta intre doi soti ? el mai batran ca ea cu 5 ani ! ; asta e diferenta intre noi ! si de ce sa lasam pentru tineret ca si noi [cel putin eu] mai putem .! In legatura cu crestinismul si biblia, ghinionul meu e ca ai dreptate. ; n-am ce face dar trebuie sa-ti dau dreptate .!

ma doare la basca sincer care-i baiul cu diferenta de varsta, cred ca prefer totusi ceva ce aleg eu nu pe cineva care incearca sa mi se vare cu de-a sila in patul virtual al ineptiilor sexuale debitate pe aici. asa ca... din nefericire n-ai sanse nici macar virtual la sex oral in ceea ce ma priveste pe mine ...cum iti spuneam mai sus ,numai sugestia catre piscotica ..... ii provoaca o reactie "alergeno-smochinida" mai ceva ca zeama de lamaie picurata elegant pe limba fix in fata unui saxofonist....

: sml-happy0065: Mai pisicut, daca mai esti pe fir,ajuta-ma intr-o problema , ca am vazut ca le ai cu realitatea. La posturile TV , sunt niste emisiuni ca ;"INFIDELITATI" '' TEST DE FIDELITATE "si" FATA LU' TATA" , care e parerea ta , serios te intreb, sunt reale, sau trucaje jucate de actori ?am niste contraziceri !
tinel
Postat pe 15 Martie 2009 12:50
ma doare la basca sincer care-i baiul cu diferenta de varsta, cred ca prefer totusi ceva ce aleg eu nu pe cineva care incearca sa mi se vare cu de-a sila in patul virtual al ineptiilor sexuale debitate pe aici. asa ca... din nefericire n-ai sanse nici macar virtual la sex oral in ceea ce ma priveste pe mine ...cum iti spuneam mai sus ,numai sugestia catre piscotica ..... ii provoaca o reactie "alergeno-smochinida" mai ceva ca zeama de lamaie picurata elegant pe limba fix in fata unui saxofonist....

Hahaha! Dandanico, Sa vezi raspuns ce-ti da tataie... Pui pariu ca tot nu se lasa? Pui? Pui?
Dor_a
Postat pe 15 Martie 2009 12:53
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-15 12:50:28

Mai pisicut, sti cat trebuie normal sa fie diferenta ca varsta intre doi soti ? el mai batran ca ea cu 5 ani ! ; asta e diferenta intre noi ! si de ce sa lasam pentru tineret ca si noi [cel putin eu] mai putem .! In legatura cu crestinismul si biblia, ghinionul meu e ca ai dreptate. ; n-am ce face dar trebuie sa-ti dau dreptate .!

:
sml-happy0065: Mai pisicut, daca mai esti pe fir,ajuta-ma intr-o problema , ca am vazut ca le ai cu realitatea. La posturile TV , sunt niste emisiuni ca ;"INFIDELITATI" '' TEST DE FIDELITATE "si" FATA LU' TATA" , care e parerea ta , serios te intreb, sunt reale, sau trucaje jucate de actori ?am niste contraziceri !

Qvot era demonstrandum!

I rest my case!
Si ma duc, ca subiectul asta e asa de fumat
Dor_a
Postat pe 15 Martie 2009 12:55
De la: Dor_a, la data 2009-03-15 12:55:40

:
sml-happy0065: Mai pisicut, daca mai esti pe fir,ajuta-ma intr-o problema , ca am vazut ca le ai cu realitatea. La posturile TV , sunt niste emisiuni ca ;"INFIDELITATI" '' TEST DE FIDELITATE "si" FATA LU' TATA" , care e parerea ta , serios te intreb, sunt reale, sau trucaje jucate de actori ?am niste contraziceri !

Qvot era demonstrandum!

I rest my case!
Si ma duc, ca subiectul asta e asa de fumat
Nu pleca frumoaso, ca ori cum nu pe tine te-am intrebat , n-ai tu capacitatea sa raspunzi !
tinel
Postat pe 15 Martie 2009 17:28
Fetele, mai puteti cu nea Mitica?
Io m-am dat batut (e drept ca fiind week end, am orice altceva de facut decat sa ii raspund la ineptii, nu de alta, dar e munca-n zadar, sa mor!) Dupa ce m-a intrebat daca suntem doua Karos (cred ca a vazut saracu' ca mi-am schimbat poza de la avatar si l-a derutat) m-am lamurit definitiv ...
Asa ca fetelor, va predau stafeta, care vreti si care mai puteti! Io sunt knock-out!
karos
Postat pe 15 Martie 2009 18:32
De la: karos, la data 2009-03-15 18:32:00Fetele, mai puteti cu nea Mitica?
Io m-am dat batut (e drept ca fiind week end, am orice altceva de facut decat sa ii raspund la ineptii, nu de alta, dar e munca-n zadar, sa mor!) Dupa ce m-a intrebat daca suntem doua Karos (cred ca a vazut saracu' ca mi-am schimbat poza de la avatar si l-a derutat) m-am lamurit definitiv ...
Asa ca fetelor, va predau stafeta, care vreti si care mai puteti! Io sunt knock-out!
Mai karos, ce sa intelegem cu "m-am dat batut" si nu "batuta"?
tinel
Postat pe 15 Martie 2009 19:48

: sml-happy0065: Mai pisicut, daca mai esti pe fir,ajuta-ma intr-o problema , ca am vazut ca le ai cu realitatea. La posturile TV , sunt niste emisiuni ca ;"INFIDELITATI" '' TEST DE FIDELITATE "si" FATA LU' TATA" , care e parerea ta , serios te intreb, sunt reale, sau trucaje jucate de actori ?am niste contraziceri !

avand in vedere ca fratele meu este actor si ca a tinut pe jar vreo 3 sezoane muierile care se uitau la "taxi driver" da iti pot raspunde ca in proportie de 80% emisiunile sunt regizate. personajele sunt reale(oameni obisnuiti) dar... in mare parte li se spune de la bun inceput cum vor decurge lucrurile ...si pe langa banii pe care ii incaseaza, au o gramada de conditii de acceptat.

regizate nu trucate, din nefericire.... traim in Romania si asta ne cam ocupa timpul. te poti lua de mana cu mama mea ca ea se uita la emisiunile specificate de tine. eu prefer totusi umorul mai de calitate cum ar fii sinteza zilei, in gura presei , vorbe grele... si alte emisiuni de genul
la dracu nu degeaba fac ASE-ul ca sa ma uit la "nora pt ma-ta"....

dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Martie 2009 20:01
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-15 08:38:43
Trebuie sa te doara pisicut, ca intr-o relatie, conteaza foarte mult varsta,; e adevarat ca perechea o alege sufletelul tau, dar la alegere trebuie tinut cont si de varsta,normal ar fi 5 ani diferenta si asta o spun cei mari psihologi, si experientele din jurul nostru o arata.Asa ca in cazul nostru, ne potrivim foarte bine. Eu cand o sa vin prin Brasov, o sa-ti demonstrez ce pot!

am sa iti spun un secret, ala de care sunt eu amorezata e numai cu 3 ani mai mare ca mine...si sincera sa fiu sunt de ajuns.
nu stiu ce anume inseamna normal pt altii dar iti spun eu ce anume inseamna normal pt mine.... propria mea alegere, indiferent de consecinte...adica poa' sa fie si cu vreo 3 mai tanar ca nu m-ar deranja daca omul imi place... mi-e de ajuns.
important este sa aiba conceptii destul de apropiate de ale mele pt ca in cuplu nu imi plac razboaiele intre orgolii, nu fac decat sa strice frumusete de viata....

cand vi la brasov te rog frumos sa ma ocolesti daca nu vrei sa fii injurat in cel mai pur stil de mardeias...
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Martie 2009 20:06
vad ca de pe tema cu sex oral sa ajuns la crestinism impresialism si altele...si lasati saraca fata in pace...ati vazuto ca e singurik si gata..:) acuma vine satra cea mare:)
bgd
Postat pe 15 Martie 2009 21:46
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-03-15 20:01:13

avand in vedere ca fratele meu este actor si ca a tinut pe jar vreo 3 sezoane muierile care se uitau la "taxi driver" da iti pot raspunde ca in proportie de 80% emisiunile sunt regizate. personajele sunt reale(oameni obisnuiti) dar... in mare parte li se spune de la bun inceput cum vor decurge lucrurile ...si pe langa banii pe care ii incaseaza, au o gramada de conditii de acceptat.

regizate nu trucate, din nefericire.... traim in Romania si asta ne cam ocupa timpul. te poti lua de mana cu mama mea ca ea se uita la emisiunile specificate de tine. eu prefer totusi umorul mai de calitate cum ar fii sinteza zilei, in gura presei , vorbe grele... si alte emisiuni de genul
la dracu nu degeaba fac ASE-ul ca sa ma uit la "nora pt ma-ta"....

sml-confused0006: Pisicuta, te-am intrebat asta , pentru ca cu multi m-am contrazis, majoritatea au spus ca sunt regizate , personajele sunt actori platiti, eu le-am spus ca totul e real, iar personajele sunt cele adevarate care au cerut ajutorul. Sti ce am facut pisicuto? am dat telefon la ei , sub alt nume, m-am prefacut ca am nevoie de ajutorul lor si au fost de acord sa ma ajute ! asa ca nu e nimic regizat, nimic trucat, totul e gratis si real. Eu iti multumesc pentru parere,si ma scuzi ca ti-am cerut parerea asta!
tinel
Postat pe 15 Martie 2009 23:24
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-03-15 20:06:10
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-15 08:38:43
Trebuie sa te doara pisicut, ca intr-o relatie, conteaza foarte mult varsta,; e adevarat ca perechea o alege sufletelul tau, dar la alegere trebuie tinut cont si de varsta,normal ar fi 5 ani diferenta si asta o spun cei mari psihologi, si experientele din jurul nostru o arata.Asa ca in cazul nostru, ne potrivim foarte bine. Eu cand o sa vin prin Brasov, o sa-ti demonstrez ce pot!

am sa iti spun un secret, ala de care sunt eu amorezata e numai cu 3 ani mai mare ca mine...si sincera sa fiu sunt de ajuns.
nu stiu ce anume inseamna normal pt altii dar iti spun eu ce anume inseamna normal pt mine.... propria mea alegere, indiferent de consecinte...adica poa' sa fie si cu vreo 3 mai tanar ca nu m-ar deranja daca omul imi place... mi-e de ajuns.
important este sa aiba conceptii destul de apropiate de ale mele pt ca in cuplu nu imi plac razboaiele intre orgolii, nu fac decat sa strice frumusete de viata....

cand vi la brasov te rog frumos sa ma ocolesti daca nu vrei sa fii injurat in cel mai pur stil de mardeias...
: sml-happy0044: Dupa cate stiu eu, brasovenii sunt oameni civilizati, si nu vad ce motiv au sa ma injure !! Pisicuto daca intr-o relatie baiatul e mai tanar ca fata , aia e o relatie ciudata, cum ar fi un pitic cu un uriasi !!!!!! sau "ca nuca in perete "
tinel
Postat pe 15 Martie 2009 23:31
pf....in ziua de azi tipii virgini sustin ca pot face orice femeie fericita in pat,cu toate ca sunt VIRGINI!altii spun ca le satisfac pe toate.....of!of !of!ce barbati adevarati avem in Romania!
deea_20
Postat pe 16 Martie 2009 23:13
De la: deea_20, la data 2009-03-16 23:13:41pf....in ziua de azi tipii virgini sustin ca pot face orice femeie fericita in pat,cu toate ca sunt VIRGINI!altii spun ca le satisfac pe toate.....of!of !of!ce barbati adevarati avem in Romania!
Asa e, vorbesc serios, virginii sunt cei mai buni la pat, ca nu sunt plictisiti ca ceilalti !
tinel
Postat pe 16 Martie 2009 23:29
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-15 23:24:05 sml-confused0006: Pisicuta, te-am intrebat asta , pentru ca cu multi m-am contrazis, majoritatea au spus ca sunt regizate , personajele sunt actori platiti, eu le-am spus ca totul e real, iar personajele sunt cele adevarate care au cerut ajutorul. Sti ce am facut pisicuto? am dat telefon la ei , sub alt nume, m-am prefacut ca am nevoie de ajutorul lor si au fost de acord sa ma ajute ! asa ca nu e nimic regizat, nimic trucat, totul e gratis si real. Eu iti multumesc pentru parere,si ma scuzi ca ti-am cerut parerea asta!

nea moromete, semneaza mata un contract cu "ajutatorii" de la respectivele emisiuni si pe urma mai vorbim...
nu-i vorba de cerut parerea, pe care oricum mi-o dausi fara sa fie ceruta insa inclinatia romanului nu este spre realitatea dura care ne inconjoara ci spre non valori si acandaluri manelistice si buricareli de doi lei
ma repet dupa ce ai semnat contractul cu ei da-mi de stire ce anume se poate intampla....

dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Martie 2009 01:05
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-15 23:31:40
sml-happy0044: Dupa cate stiu eu, brasovenii sunt oameni civilizati, si nu vad ce motiv au sa ma injure !! Pisicuto daca intr-o relatie baiatul e mai tanar ca fata , aia e o relatie ciudata, cum ar fi un pitic cu un uriasi !!!!!! sau "ca nuca in perete "

pai majoritatea brasovenilor or fi oameni civilizati eu ma refeream la mine..... cu cei care ma calca pe coada , uit si bruma de bun simt pe care o am de obicei.

cat despre relatii ,ti-am ma spus nenicule..."ie" chestie de alegeri personale.... nu de varsta sau de orice altceva... nici macar de cum ti-o trage nu e vorba cand iubesti.

dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Martie 2009 01:07
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-03-17 01:07:24
sml-happy0044: Dupa cate stiu eu, brasovenii sunt oameni civilizati, si nu vad ce motiv au sa ma injure !! Pisicuto daca intr-o relatie baiatul e mai tanar ca fata , aia e o relatie ciudata, cum ar fi un pitic cu un uriasi !!!!!! sau "ca nuca in perete "

pai majoritatea brasovenilor or fi oameni civilizati eu ma refeream la mine..... cu cei care ma calca pe coada , uit si bruma de bun simt pe care o am de obicei.

cat despre relatii ,ti-am ma spus nenicule..."ie" chestie de alegeri personale.... nu de varsta sau de orice altceva... nici macar de cum ti-o trage nu e vorba cand iubesti.

Pisicuto, daca e vorba numai de tine, nici o problema, am domolit eu pisici de zgariau rau, dar ca tine, imi sar in brate imediat .In legatura cu varsta, normal ca nu te obliga nimeni cu cine te mariti , eu am spus ca asa e normal [nu obligatoriu] adica frumos ,ca baiatul sa fie mai mare ca fata cu 3-5 ani.!
tinel
Postat pe 17 Martie 2009 17:34
are si el un procentaj in relatie
_dulcik_
Postat pe 17 Martie 2009 21:42
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-17 17:34:33

Pisicuto, daca e vorba numai de tine, nici o problema, am domolit eu pisici de zgariau rau, dar ca tine, imi sar in brate imediat .In legatura cu varsta, normal ca nu te obliga nimeni cu cine te mariti , eu am spus ca asa e normal [nu obligatoriu] adica frumos ,ca baiatul sa fie mai mare ca fata cu 3-5 ani.!

pe lamga faptul ca sti foarte putine despre pisici, imi demonstrezi ca sti cu atat mai putine despre "pisici" ca mine... ceea ce ne readuce in actualitate... sexul oral.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Martie 2009 22:24
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-03-17 22:24:14
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-17 17:34:33

pe lamga faptul ca sti foarte putine despre pisici, imi demonstrezi ca sti cu atat mai putine despre "pisici" ca mine... ceea ce ne readuce in actualitate... sexul oral.....

: sml-confused0067: Eu , cand spun "pisicuta" ma refer la poza din avatar, m-am gandit sa pun si eu o poza de taran avar de pamant ca moromete, dar nu gasesc ! Stiu ca esti o persoana inteligenta :apreciez foart mult, faptul ca ai fost singura pe acest topic,[chiar si forum] care a explicat serios cum e cu homosexualitatea in vechime, si mai ales cu parerea ta despre acele emisiuni TV, nu ca celelalte care la aceste intrebari, au fost nule. la toate tipurile de sex sunt AS, mai ales la cel oral. ;cauze,efect si procedeu, sunt specialist .
tinel
Postat pe 18 Martie 2009 09:16
sexul oral e necesar la cei care le place sa il faca din placere nu din obligatie............!
ilyescorina
Postat pe 18 Martie 2009 21:00
De la: ilyescorina, la data 2009-03-18 21:00:39sexul oral e necesar la cei care le place sa il faca din placere nu din obligatie............!

no asta da reflectzie......fain si adanc....si des....
matracucu
Postat pe 19 Martie 2009 10:15
De la: laurathegirl, la data 2009-03-19 10:15:52
De la: ilyescorina, la data 2009-03-18 21:00:39sexul oral e necesar la cei care le place sa il faca din placere nu din obligatie............!

Foaarte des...
(acum despre ce vorbim, Laura, puiule? Despre remarcile lu' Truli sau despre frecventa oralului? Oricum ar fi, subscriu pentru amandoua )
Dor_a
Postat pe 19 Martie 2009 11:15
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-18 09:16:42: la toate tipurile de sex sunt AS, mai ales la cel oral. ;cauze,efect si procedeu, sunt specialist .

adiclea la oral esti un fel de AS AS...ce bine stai bre cu teoria..ca de practicat cred ca doar in gand....stii bre vb aia teoria ca teoria da practica ne omoara...mai asu mamii intr-ale sexului
coffeeta
Postat pe 19 Martie 2009 11:34
adik a vrut sa spuna
ca ataca scu la
dar e moarta saraca
just_heaven
Postat pe 19 Martie 2009 11:36
De la: just_maria, la data 2009-03-19 11:36:08adik a vrut sa spuna
ca ataca scu la
dar e moarta saraca

pai nu trebuia sa mai spuna ca i se citeste pe moaca asta
coffeeta
Postat pe 19 Martie 2009 11:48
De la: Dor_a, la data 2009-03-19 11:15:33
De la: laurathegirl, la data 2009-03-19 10:15:52

Foaarte des...
(acum despre ce vorbim, Laura, puiule? Despre remarcile lu' Truli sau despre frecventa oralului? Oricum ar fi, subscriu pentru amandoua )
Ma bag si eu cu voi ?
tinel
Postat pe 19 Martie 2009 12:03
De la: coffeeta, la data 2009-03-19 11:34:12
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-18 09:16:42: la toate tipurile de sex sunt AS, mai ales la cel oral. ;cauze,efect si procedeu, sunt specialist .

adiclea la oral esti un fel de AS AS...ce bine stai bre cu teoria..ca de practicat cred ca doar in gand....stii bre vb aia teoria ca teoria da practica ne omoara...mai asu mamii intr-ale sexului
Mai pus la lucru, si te-am dezamagit ? Da-mi de lucru !!
tinel
Postat pe 19 Martie 2009 12:05
mitilica asul asta ce vrea sa spuna?
ca ai limba mare si scu la mik?
sau ca ai limba groasa si scu la bleaga?
just_heaven
Postat pe 19 Martie 2009 12:07
De la: just_maria, la data 2009-03-19 12:07:19mitilica asul asta ce vrea sa spuna?
ca ai limba mare si scu la mik?
sau ca ai limba groasa si scu la bleaga?

nu mai ingerash....doar ca are limba si sc ula....insa nu neaparat in ordinea asta......
matracucu
Postat pe 19 Martie 2009 12:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cealalta femeie - mama lui 17 De la: wildstyle 15 Februarie 2010 22:35
BUNA FETELOR 41 De la: greierash_is_back 2 Decembrie 2009 16:57
Omul fara tatuaj e ca pestele fara bicicleta ??? 102 De la: selin32 12 August 2011 23:57
sex talk in dormitor 109 De la: kudika330602 5 Decembrie 2010 22:02
Premiu 1 De la: kudika114766 5 Februarie 2010 20:03