Mai multe
|
si viitorul sat ce caudou ii face viitoarei sotii virgine? pretentiile lui? sexul oral este foarte placut si cand il faci dar mai ales canditi e facut...daca ai incerca odata poate ti-ai schimba parerea...de-aia apar amantii si amantele la orizont! si de-aia exista si atatea prostituate si prostituati...finca exista oameni ca te si ca altii care gandesc ingust! |
||
|
laura_chang Postat pe 22 Martie 2009 07:50 |
||
|---|---|---|
Si daca vrei sa fii normal ????? Ok, asta e... Numai ca nu eu am zis ca preferinta pentru sexul oral denota tulburari la "bibilica" ci tratatele de erotologie,eu habar nu aveam;
|
||
|
alina02 Postat pe 22 Martie 2009 07:55 |
||
| Intrebare pentru toti: Cand e mai placut oralul dimineata, inainte sau dupa cafea? Rog amanunte. | ||
|
|
||
|
Postat pe 22 Martie 2009 07:58 |
||
|
prajeala nu e sanatoasa, dar e asa gustoasa....apa minerala nu e indicata , dar e asa de racoritoare.....sexul oral nu e moral, dar e asa de placut................................................... cine tine regim moral pierde placerea maxima! de-asta avem o viata...sexuala...si trebuie sa ne-o traim! de ce n-o mai fi dat dumnezeu clitorisul daca nu penrtu a fi alintat? putea sa faca el cumva si sa facem pipi prin alte parti daca numai pentru asta e pus acolo...ca chestie. |
||
|
laura_chang Postat pe 22 Martie 2009 08:04 |
||
De la: Roco, la data 2009-03-22 07:58:27Intrebare pentru toti: Cand e mai placut oralul dimineata, inainte sau dupa cafea? Rog amanunte.... cred ca citisem despre un rus care dupa o masa in aer liber vrea sa fac sex oral cu un raton: ratonul ii reteaza socoteala si moare inecat...si rusul....
|
||
|
alina02 Postat pe 22 Martie 2009 08:06 |
||
| pentru baieti sotul meu zice ca atunci cand te-astepti mai putin...cred ca la asta intra si DIMINEATA | ||
|
laura_chang Postat pe 22 Martie 2009 08:06 |
||
| IN TIMPUL CAFELEI | ||
|
laura_chang Postat pe 22 Martie 2009 08:10 |
||
atunci cind il faci...
|
||
|
Postat pe 22 Martie 2009 08:14 |
||
|
PAI PENTRU ASA INTREBARE...ASA RASPUNS NU CRED CA ACUM AR TREBUI SA NE FACEM UN OBICEI SI SA PLANIFICAM ORICE PARTIDA....SA SPUI: SCUZA-MA NU POT BEA CAFEAUA DACA NU-MI FACI UN ORAL!!! |
||
|
laura_chang Postat pe 22 Martie 2009 08:19 |
||
De la: laura_chang, la data 2009-03-22 08:04:56-de ce n-o mai fi dat dumnezeu clitorisul daca nu penrtu a fi alintat? putea sa faca el cumva si sa facem pipi prin alte parti daca numai pentru asta e pus acolo...ca chestie. -Dumneata faci pipi prin clitoris ???!!! La ce distanta bati ? Daca esti buna te selectionez pentru Olimpiada, vad ca promiti ! -Nu te supara, dar nu vreau sa-i fac sex oral sotului tau. Nu ma caracterizeaza. |
||
|
Postat pe 22 Martie 2009 08:28 |
||
| n-am spun ca faci pipi prin clitoris.....dar daca tot esti asa de tare spune tu pentru ce e clitorisul | ||
|
laura_chang Postat pe 22 Martie 2009 08:30 |
||
| stii ce cred ..ca nici macar nu stii unde e ... | ||
|
laura_chang Postat pe 22 Martie 2009 08:32 |
||
De la: laura_chang, la data 2009-03-22 08:32:32stii ce cred ..ca nici macar nu stii unde e ... Cine? Organul prin care faci tu pipi si al carui nume nu pot sa ti-L indic ? |
||
|
Postat pe 22 Martie 2009 08:34 |
||
Ei iiiiiiiiiiii, exista niste explicatii si in fiziologia reproducerii umane, poti sa citesti.... este sediul unor receptori care produc excitatie , si care sunt stimulati si la contactul cu penisul, e bun si sexul normal.....
|
||
|
alina02 Postat pe 22 Martie 2009 08:38 |
||
|
ma uimiti...despre ce vorbeam si unde am ajuns. doar pentru ca am spun ca esti ACRU!!!! esti foarte acru....stiu exact ce am intre picioare...ca m-am cautat si am mai fi facut 4 ani de anatomie in facultate...da, clitorisul imbraca orificiul canalului urinar......dar eu vorbeam despre sexul oral nu despre apartul urinar |
||
|
laura_chang Postat pe 22 Martie 2009 08:46 |
||
| rectific! ma uimesti mai roco! tu de ce esti pe forum? sa-i jignesti pe ceilalti? esti imatur? si te dai rotund cand defapt esti..roco...cred ca stii de inseamna roco nu? | ||
|
laura_chang Postat pe 22 Martie 2009 08:52 |
||
De la: laura_chang, la data 2009-03-22 08:46:26ma uimiti...despre ce vorbeam si unde am ajuns. Vulpitza chinezoaica, m-ai bulversat cu postarile tale de mai sus, eu am inteles 2 variante: A. daca faci pipi prin clitoris, te iau la olimpiada (am zis!) B. daca nu faci, dar faci pe langa, banuiesc ca ai o balama la clitoris, ca atunci cand iese jetul sa balangane in mod placut clitorisul. (balanganitul asta e similar barbatilor, nu?) Ce inseaman roco? Eu credeam ca e un nume de barbat, la francezi. |
||
|
Postat pe 22 Martie 2009 09:05 |
||
|
nu ai inteles nimic! si cu asta inchei iar despre roco intereseaza-te ce inseamna...oricum ti se potriveste...mentionez ca termenul se folosea des in secolele xvi si xvii in spania, franta, italia. pot insa sa sper cain realitate nu esti asa ...si ca joci teatru pe forum...sper...spre binele tau....daca nu e asa....cred ca nu ai prea multi prieteni....replicile acide bagale intr-un borcan si tinele la frigider...cat despre mersul la olimpiada...poate ar trebui totusi sa itri pe internet si sa te documentezi serios despre aparatul urinar dar si cer reprosuctiv feminin. |
||
|
laura_chang Postat pe 22 Martie 2009 09:14 |
||
De la: laura_chang, la data 2009-03-22 07:50:07si viitorul sat ce caudou ii face viitoarei sotii virgine? pretentiile lui? Ce cadou ii face viitorul sot ? ; iubirea, cinstea , fidelitatea,sa nu-si neglijeze partenera,respectul,'- o fi placut sexul oral,dar daca ai respect fata de partenera renunti la el si eu cred ca sexul normal e mai placut decat sexul oral .; ca se mai practica intre doi parteneri care nu au altceva in comun decat sexul, banii pe masa, si fiecare pe drumul lui, aici depinde de coceptia , decaderea femeii !
|
||
|
tinel Postat pe 22 Martie 2009 09:27 |
||
De la: Roco, la data 2009-03-22 07:12:11De la: karos, la data 2009-03-20 19:42:19ce-mi place, ce-mi place!! cu cat e f*** mai mult in bot, cu atat va vrea mai tare, fetelor! Ce sa fac Roco, eu nu dau sfaturi, eu mai trantesc cate o parere .!
|
||
|
tinel Postat pe 22 Martie 2009 09:29 |
||
Laura, imi aduci aminte de melodia Laurei Andresan, aia cu muntele Venus, o stii ? :)) Numai ca Laura Andresan le are cu clitorisul De la: laura_chang, la data 2009-03-22 08:46:26ca m-am cautat si am mai fi facut 4 ani de anatomie in facultate...da, clitorisul imbraca orificiul canalului urinar...... De la: laura_chang, la data 2009-03-22 09:14:27poate ar trebui totusi sa itri pe internet si sa te documentezi serios despre aparatul urinar dar si cer reprosuctiv feminin. Dupa primul an de anatomie din facultate ar fi trebuit sa inveti ca aparatul acela se numeste reproducator, nu reproductiv , iar clitorisul este oleaca mai sus de orificul urinar, in niciun caz nu il imbraca Ia oglinda si treci la analizat ! Bafta ! |
||
|
Postat pe 22 Martie 2009 09:30 |
||
| asa e am gresit termenul..graba strica treaba...aparatul genital e bine? mi-l cunosc foarte bine si stiu care ce face? tu pe unde faci pipi prin vagin? | ||
|
laura_chang Postat pe 22 Martie 2009 09:35 |
||
De la: laura_chang, la data 2009-03-22 08:04:56prajeala nu e sanatoasa, dar e asa gustoasa....apa minerala nu e indicata , dar e asa de racoritoare.....sexul oral nu e moral, dar e asa de placut...................................................: sml-happy0044: Da Laura , dar si pentru un fumator tigarea e placuta, dar mai tarziu dauneaza , si la barbat,placerea care o simte la sexul oral este la fel cu placerea unei onanii., iar la femeie poate sa bage si degetul in gura si sa-l suga , ca tot aia e .! |
||
|
tinel Postat pe 22 Martie 2009 09:42 |
||
|
Laura, totusi ar trebui sa te mai uiti odata intre picioare... Asa poti fi la zi cu evenimentele, si nu te mai ia un acru la misto cand zici tu ca ai un aparat economic intre picioare (ala reproductiv). |
||
|
Postat pe 22 Martie 2009 09:51 |
||
de ce nu-i spuneti doamnei ca urineaza prin orificiul uretral si apropo, nu pricepusem eu... 4 ani de anatomie...Ce facultate este asta????? La medicina se face Anatomia in primii doi ani:)
|
||
|
alina02 Postat pe 22 Martie 2009 10:00 |
||
|
stii ce imi place mie la forum...abia azi am scris prima oara pe asa ceva...ca oamenii iau a buna tot ce apare aici...si am vazut ca sunt cateva personaje care scriu frecvent...acum le inteleg....de ce aleg sa faca asta...pentru mine...si acum sunt chiar eu, sincer, discutiile pe internet imi pareau pierdere de timp....dar cred ca pentru amuzament am sa mai incerc asta odata...o sa imi schimb id-ul probabil, poate o sa ma dau drept baiat...e grozav de amuzant. roco ai avut dreptate...te face sa te simti bine..ce senzatie inseletoate iti pot oferii astfel de discutii. si stiti de ce ...cred ca oamenilor le e rusine sa vorbeasca despre unele subiecte si atunci apeleaza la forum. |
||
|
laura_chang Postat pe 22 Martie 2009 10:11 |
||
|
Alina 08, adica imi dai dreptate la chestia cu balagneala din pagina anterioara? Mai Mitica, va ca te-ai tot plimbat de la Valcea la Galati (ce face Nuti ?) si acum esti la Tulcea. Esti in constructii? Cand apari in orasul Bucuresti (sa traiesti ! ) poate mergem la o bere, facem o reuniune forumistica, ce zici? Laura, stai fata pe forum si simte-te bine, nu mai fi asa incrancenata, ca esti femeie de treaba. Ca sa revin la subiect: Mai Mitica, n-am mai scris pe forum ca mi-a macat una ficatii ... eu ii zic de oral, si ea zice ca: depinde, eu zic: de ce? de marimea testicolelor ? Ferfenitza m-a facut ! |
||
|
Postat pe 22 Martie 2009 10:24 |
||
|
pfiuuuu, ce combinatie, mitica +roco si am mai zis ca nu tre sa ma mai mire nik ! |
||
|
googoodoll Postat pe 22 Martie 2009 10:36 |
||
De la: Roco, la data 2009-03-22 10:24:45Alina 08, adica imi dai dreptate la chestia cu balagneala din pagina anterioara?sml-confused0067: Cu Bucurestiul e OK. ! In legatura cu ficatii , cine e ? tot cea cu Varza ? |
||
|
tinel Postat pe 22 Martie 2009 12:13 |
||
|
||
|
googoodoll Postat pe 22 Martie 2009 12:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| La ce uiti prima data la o femeie? | 392 | De la: dandanaua_reloaded 22 Septembrie 2013 15:51 |
| Sunt fete care au folosit strapon pe baieti? | 6 | De la: Keolis 9 Ianuarie 2012 23:00 |
| Da-mi fantasme o multime ... | 24 | De la: _oktober_ 31 Iulie 2009 14:02 |
|
|
||
| Escapelle | 5 | De la: Vivi96 9 Septembrie 2012 15:01 |
| permanent pt par | 10 | De la: Andrei24 9 Decembrie 2009 21:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.