Setari Cookie-uri

ma despart de toti ca se gandesc la foste...

Am si eu o problema; intalnesc numai barbati ancorati in trecut care nu stiu sa se bucure de prezent.(!) Simt cum ma compara cu fostele.....Eu la randul meu sunt fosta pt. cineva care nu reuseste sa lege nici o relatie cu alta femeie desi ne-am despartit de ani buni. Eu la randul meu nu reusesc sa leg o relatie cu altcineva desi eu sunt in regula, eu fiind foarte rupta si dezinteresata de trecut.... dar degeaba sunt dispusa sa ma bucur de ce am in prezent daca ei nu simt la fel (ca trebuie sa priveasca in viitor!)....constat ca barbatii au toti ceva la creier, toti sunt nemultumiti, frustrati (cei pe care i-am intalnit)...ma deranjeaza, simt si-mi trece si mie orice urma de afectiune!....si plec!....intlnesc pe altul si pe altul - TOTI DUPA ACEEASI RETETA!.....Oare este numai impresia mea sau voua, dragi colege de forum, vi se intampla la fel?....Sunt tare curioasa!

Postat pe 16 Iulie 2008 13:51
Din ce am observat eu , am constatat ca barbatii iubesc cu adevarat mai rar , dar foarte intens.Dupa ce o femeie i`a marcat profund viata , un barbat se reface mai greu pentru a pune iar suflet intr`o noua relatie,insa de obicei sufera in tacere. Ceea ce ma mira din ce ai spus tu este ca 'te compara cu fostele'.Pai o face chiar asa pe fata?! Personal , nu am avut niciun iubit care mi`a vorbt de o fosta partenera . Stiu ca noi femeile avem aceasta tedinta , de a ne aduce adesea propriul trecut in prezent , dar barbatii , chiar daca sufera in interior , nu se prea arata.Eu zic ca tu ai avut parte de o serie de coincidente ..toti avem fosti/foste , si noi la randul nostru suntem fosti/foste pentru altii ... asa ca ...o sa apara THE ONE si pt tine :)
Kittynelle
Postat pe 16 Iulie 2008 14:09
De la: Puffilici, la data 2008-07-16 14:09:49 Ceea ce ma mira din ce ai spus tu este ca 'te compara cu fostele'.Pai o face chiar asa pe fata?! Personal , nu am avut niciun iubit care mi`a vorbt de o fosta partenera .

nuuuuu....nu pe fata dar intuitia mea e prea fina, stii;)....ei chiar imi zic ceva de genul "sa nu o mai vad in fata ochilor!", "ea stie ca nu mai are nici o sansa sa se impace cu mine!".....dar eu simt altfel...ca imi reproseaza un gest mic care nu e ca al fostei....de ex. ca nu fac scandal si eu, ca nu dansez intr-un anumit fel...d-astea!...si cand cercetez terenul descopar ca fosta facea scandal toata ziua, fosta dansa in felul in care vroia!!!! .....am auzit si de fostul meu iubit mai principal (ala pt. care sunt la randul meu fosta)...cica el le reproseaza tipelor ca nu sunt destul de feminine (mie imi zicea mereu ca ma iubeste ca sunt f. feminina)...pur si simplu cred ca toti barbatii au o fosta cu care compara toate femeile!...voi ce ziceti?

Postat pe 16 Iulie 2008 14:31
eu cred ca aia nu se pot numi barbati,ci papa lapte....un fel de "ai plecat,si m-ai lasat" , telenovela ietina,un baietel plangacios pentru ca nu stie sa fie barbat ....pai eu nu inteleg,daca le iubeste pe foste,de ce nu se intorc la ele , cucerindu-le din nou si ramanand cu ele ???aaaa,orgoliul e prea mare ...?si prefera "suferinta" orgoliului ranit in tacere ...pai atunci nu merita nicio femeie....de fapt acesti barbati folosesc pretexte pt a nu se implica serios intr-o relatie ,trist
lief
Postat pe 18 Iulie 2008 10:43
asa este, cei care fac asa nu se pot numii barbati, atata timp cat nu sunt in stare sa se rupa de trecut si sa inteleaga ca ceea ce a trecut a ramas undeva in urma, nu mai exista in prezent.

Postat pe 20 Iulie 2008 21:24
De la: y0ana, la data 2008-07-16 14:31:38
De la: Puffilici, la data 2008-07-16 14:09:49 Ceea ce ma mira din ce ai spus tu este ca 'te compara cu fostele'.Pai o face chiar asa pe fata?! Personal , nu am avut niciun iubit care mi`a vorbt de o fosta partenera .

nuuuuu....nu pe fata dar intuitia mea e prea fina, stii;)....ei chiar imi zic ceva de genul "sa nu o mai vad in fata ochilor!", "ea stie ca nu mai are nici o sansa sa se impace cu mine!".....dar eu simt altfel...ca imi reproseaza un gest mic care nu e ca al fostei....de ex. ca nu fac scandal si eu, ca nu dansez intr-un anumit fel...d-astea!...si cand cercetez terenul descopar ca fosta facea scandal toata ziua, fosta dansa in felul in care vroia!!!! .....am auzit si de fostul meu iubit mai principal (ala pt. care sunt la randul meu fosta)...cica el le reproseaza tipelor ca nu sunt destul de feminine (mie imi zicea mereu ca ma iubeste ca sunt f. feminina)...pur si simplu cred ca toti barbatii au o fosta cu care compara toate femeile!...voi ce ziceti?


Da, si pe prima o compara cu mama! :) Acuma, eu zic sa nu te mai terorizezi: el va avea mereu niste sentimente (sau REsentimente, care tot aia sunt! - crede-ma, sunt divortata, si stiu ce vorbesc) fata de fosta. Nici eu n-am intalint barbat care sa "uite" cu adevarat relatia cu o femeie, daca a fost ceva serios intre ei - cel putin , cand sunt sinceri, asta spun. Dar tu esti prezentul, ea trecutul. Mai bine incearca sa-l convingi ca "oferta" ta merita toata atentia lui. O sa reusesti, in mod sigur, pentru ca el asta asteapta de la tine.
aciri
Postat pe 27 Iulie 2008 14:24
Ideal ar fi ca sa avem atata intelepciune, cand suntem tineri, incat sa stim cum sa alegem omul potrivit, pentru toata viata, si sa fie numai unul/una, si sa ne iubim ca in prima zi! Dar nu traim intr-o lume ideala. Pentru ca nu intotdeauna se intampla asa, ci mai mult invers, e bine sa nu avem pretentii de la un iubit care a mai fost implicat intr-o relatie sa se poarte ca si cum ar fi la prima iubire... Un compromis care trebuie acceptat, dupa parerea mea. Altfel, riscam sa ramanem singure. Apropo, si mie imi vine greu sa accept asta, dar nu vad alta solutie. Ai vrea sa uite tot? Si ceea ce l-a marcat pozitiv, ce i-a placut? Pai ar insemna sa accepti langa tine un om fara inima si, in orice caz, superficial. Nu cred ca asta vrei. :)
aciri
Postat pe 27 Iulie 2008 14:38
Am o relatie de putin timp (din mai). Cand am inceput topicul ma suparasem de la un gest care m-a facut sa cred ca iubitul ma compara cu fosta sotie! De atunci lucrurile au mai evoluat si cred ca vor progresa in mai bine! Vreau sa am mai multa rabdare cu el si sa lupt (nu cum fug eu la orice semn, cum faceam pana acum!) deoarece am intalnit la el calitati pe care nu le-am mai intalnit la alti barbati in viata mea!....Si suntem si extrem de apropiati ca mentaliate ceea ce conteaza f mult, vad!.....Penultima relatie nu a mers din acest motiv desi avea, la fel, multe din caltatile pe care trebuie sa le aiba un barbat dar nu ne potriveam social, nu dadeam bine in societate, nu ne placeau aceleasi distractii, nu ascultam aceeasi muzica, etc si asta in plus la faptul ca se gandea la fosta (cred eu dar el nega!)...Cu mine avea exclusiv doar o atractie fizica!....Cu fosta avea si o atractie ce tinea de modul de gandire (analizesz eu acum!)....Bine, nici eu nu am fost indragostita sau ceva, doar imi placea fizic! Pana l-am intalnit pe actualul alaturi de care descopar tot mai mult in fiecare zi ca aveam acelasi fel de a fi, de a gandi, de a vedea lumea - cred ca de aici va porni totul! Cred ca multi se gandesc la foste deoarece cu ele si-au creeat niste obisnuinte greu de cuplat intr-o relatie noua dar eu sper, in cazul relatiei mele actuale, ca se va creea aceea afinitate care unicizeaza si soldifica o legatura. Pare ca asa va fi! Semanam prea mult! A evoluat mult decat nu am mai postat la acest topic si cand imi aduc aminte ca vroiam sa inchei povestea! Mai bine ca nu am facut-o!

Postat pe 27 Iulie 2008 17:29
Da, stii cum se zice: rabdare si tutun (bine, mai putin tutn!). Si eu o sa am nevoie, in mod sigur, pentru ca odata si odata, o sa incep si eu o relatie, si... slaba nadejde ca noul meu prieten sa fie virgin. :)
aciri
Postat pe 31 Iulie 2008 00:22
Ei, nu ca iar m-am razgandit! Mai bine cresc o pisica si un caine decat un barbat! Creeaza mai putine probleme! M-am saturat de dumnealor! Sunt greu de suportat barbatii ori ii aleg eu pe cei mai dificili! Nu prea stiu ce sa fac cu relatia mea! Nu-mi ofera prea mult, nu-mi ofera grija, atentie .......Ca de obicei! Serios mai bine imi ocup timpul cu ceva mai haios decat sa-mi pierd timpul cu cate un alt idiot in viata mea...Vreau sa raman casta!

Postat pe 31 Iulie 2008 20:01
Eu zic sa ai putintica rabdare. Pana se decide sa intemeieze o familie (adica, pana ia in calcul in mod serios aparitia unui copil), omul e liber, in fond. Dar nu-i poti pretinde sa fie virgin" din punct de vedere emotional. Toti avem afinitati si chiar slabiciuni. Nu ne putem izola. Fostul meu sot ma suna mult mai des decat ar trebui. Si se ascunde de actuala lui prietena, desi i-am spus de mii de ori ca greseste si fata de ea, cum a gresit fata de mine! Acum ma gandesc: ce s-ar intampla, daca ea l-ar respinge, pe motiv ca "nu ai terminat-o cu ailalata, nu-mi trebuiesti nici mie"? Ar ramane "pe drumuri"! Nu e corect sa pricedezi asa, impulsiv. E usor sa-l respingi, mai greu e sa intelegi... Nici el nu sta sub un capac de sticla.
aciri
Postat pe 1 August 2008 01:38
Nu stiu daca el ma compara cu fostele, dar cu siguranta eu il compar pe el...mi se pare inevitabil sa nu te gandesti macar o data pe zi la fosta iubire, in cazul meu, sau fostele..depinde de cat de mult ti-a pasat...ma gandeam ca o sa fie mai usor dar pt mine personal nu trece nici o zi in care sa nu ma gandesc la fostul,la cum eram amandoi, la cum ma simteam,la ce imi zicea..etc...si asta nu inseamna ca nu il iubesc pe actualul..pur si simplu au fost momente care au existat si pe care nu poti sa le uiti pur si simplu...
anaxor
Postat pe 1 August 2008 09:23
ah, da, imi aduc si eu aminte de inceputuri...asa este, barbatii se gandesc la fostele sau le compara pe actualele cu ele. Si mie mi s-a intamplat la fel. Trecea pe langa magazinul ei si intorcea capul, cand ieseam in gasca unu dintre baieti mai comenta ceva asa, mai sa zica mai sa nu, dar cat sa ma bage pe mine la idei...si intr-o zi chiar m-am enervat cand nu stiu cum a pomenit de ea si ce program avea la magazin chiar si in week-end. Cred ca era vorba sa ma angajez si eu pe timpul facultatii si mi-a dat exemplu de fosta. Si m-am oprit in plina strada si l-am luat la bani marunti. Scurt. ' Ce imi tot pomenesti de ea? Cum de ii stii programul? Du-te la ea, draga, daca nu mai poti dupa fundul ei. Ce ma ti pe mine incurcata? ' Si, pa.
Ei si de atunci a inceput sa se mai schimbe.
Ideea e ca tre sa iti calci pe inima la inceput ca sa nu suferi mai tarziu din cauza fostei ca nu cred ca va inceta asa din senin sa nu te compare cu ea.
Trebuie taiat raul din radacina. Tipa la el in plina strada(dar nu f. tare sa se uite lumea) si abandoneaza-l acolo. E un soc care ii trebuie. Te vede cu atitudine si asta ii va place cu siguranta la tine. Dar sa nu jignesti sa il faci prost, mamaliga sau mai stiu eu ce (desi ai avea dreptate). Metode ar fi, dar nu din alea ca sa faci pe mimoza sau sa iti achizitionezi nu stiu ce lenjerie sexi si sa pari disperata. Trateaza-l cu indiferenta. Daca nu e, nu e si gata. Poate vrea 'sa isi traiasca viata' musui. Aranjeaza-te frumos si parfumat si tine capul sus.
m5g
Postat pe 1 August 2008 10:26
De la: y0ana, la data 2008-07-31 20:01:58Ei, nu ca iar m-am razgandit! Mai bine cresc o pisica si un caine decat un barbat! Creeaza mai putine probleme! M-am saturat de dumnealor! Sunt greu de suportat barbatii ori ii aleg eu pe cei mai dificili! Nu prea stiu ce sa fac cu relatia mea! Nu-mi ofera prea mult, nu-mi ofera grija, atentie .......Ca de obicei! Serios mai bine imi ocup timpul cu ceva mai haios decat sa-mi pierd timpul cu cate un alt idiot in viata mea...Vreau sa raman casta!


Mai, eu cred ca pana nici tu nu stii exact ce vrei. Intr-un post mai sus il ridicai in slavi, ca este nu stiu cum , ca va potriviti, ca sunteti ok amandoi si acum o dai la intors. Eu cred ca de cate ori te enervezi tu si nu e ca tine, gata nu mai este bun, dupa ce iti trece , este cel mai bun. Daca asa crezi ca se intemeiaza o relatie, te inseli amarnic. Incearca intai sa stati de vb, sa vedeti daca este chiar asa cum spui tu. Si ca sa comentez si topicul un pic, eu zic ca toata lumea care a iubit cu adevarat, la un moment dat sau altul tot va face anumite comparatii cu fosta/fostul, si aici se vede maiestria celuilalt, cum stie sa negocieze situatia, si daca vrea intradevar sa fie cu persoana respectiva. Parerea mea
_fantoma_
Postat pe 1 August 2008 11:26
parerea mea este ca toata lumea se mai gandeste la fostu ( asta binenteles daca a fost o persoana importanta in viata ta) si de comparat am sa-i compar toata viata ca asa sunt eu , asa ca ma gandesc ca si ei fac la fel si nu vad nici o problema. nu inseamna ca daca ma gandesc la fostu si il compar cu actualul il vreau inapoi , nici vorba.daca el vrea sa ma compare, sa ma compare si daca ar vrea sa se intoarca la ea sa se intoarca. dragoste cu forta nu se poate.
witcher
Postat pe 1 August 2008 12:57
Da, si la fostul, si la alte persoane, si la prietenii dragi ma gandesc... Nici nu am de gand sa ascund, mi s-ar parea nefiresc sa nu ma gandesc: daca ii merge bine, sa intreb de sanatatea parintilor sau a altor membri ai familiei lor... Ce rau mi-au facut ei, ca sa ii ignor? Dar cand ma gandesc la el, ma gandesc NUMAI ca la un prieten, si atat. Nu mai e cale intoarsa, nu incerc sa ma "proiectez" in trecut etc. Pentru ca odata trecuta puntea, nu mai are rost sa te intorci din drum, risti sa te ratacesti. Dar nu poti face asta (sa arzi toate puntile si sa pleci), daca ai si un copil. Sau daca iubesti prea mult, proabil...
aciri
Postat pe 1 August 2008 22:45
De la: y0ana, la data 2008-07-16 13:51:58Am si eu o problema; intalnesc numai barbati ancorati in trecut care nu stiu sa se bucure de prezent.(!) Simt cum ma compara cu fostele.....Eu la randul meu sunt fosta pt. cineva care nu reuseste sa lege nici o relatie cu alta femeie desi ne-am despartit de ani buni. Eu la randul meu nu reusesc sa leg o relatie cu altcineva desi eu sunt in regula, eu fiind foarte rupta si dezinteresata de trecut.... dar degeaba sunt dispusa sa ma bucur de ce am in prezent daca ei nu simt la fel (ca trebuie sa priveasca in viitor!)....constat ca barbatii au toti ceva la creier, toti sunt nemultumiti, frustrati (cei pe care i-am intalnit)...ma deranjeaza, simt si-mi trece si mie orice urma de afectiune!....si plec!....intlnesc pe altul si pe altul - TOTI DUPA ACEEASI RETETA!.....Oare este numai impresia mea sau voua, dragi colege de forum, vi se intampla la fel?....Sunt tare curioasa!



io ma intreb cu cati barbati ai iesit dupa despartirea de fostu'!!!!
ca daca ai iesit doar cu unu' pana acum , e cam devreme sa-i cataloghezi.

Postat pe 1 August 2008 22:50
Nu pricep de ce te deranjaza faptul ca se gindeste la fosta toti o facem intr-o oarecare masura,fosti sau fostele si-au pus amprenta asupra vietilor noastre cu bune si cu rele datorita lor ne dezvoltam in toate punctele de vedere.Nu putem sa murim dupa o relatie si sa reinviem inainte de urmatoarea,nu suntem muste ,fluturi sau alte vietuitoare de o zi .Conteaza felul in care vezi tu problema si sincer cred ca esti putin obsedata de aceasta idee,eu vb cu FOSTUL despre FOSTA lui si am inteles mai multe lucruri despre el si despre o relatie,trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor sau o poti schimba in favoarea ta,uneori comparatiile te pot avantaja pe tine(poate esti mai buna ca fosta).Oricum invata sa nu arunci manusa pina nu esti sigura pe tine.Parerea mea,iar partea ca sunt greu de suportat ...hm hm...dar oare noi femeile suntem usor de suportat....
Giliola
Postat pe 1 August 2008 23:47
draga mea,a simti ca te compara cu fostele nu indica intodeauna certitudinea ca te si compara!poate e o parere s-au o obsesie involuntara si depinde de compatratiile facute daca ele exista!din pacate tu cataloghezi toate persoanele la fel si esti indecisa nestiind ceea ce doresti!treci repede de la o stare la alta si nu este bine.incearca sa fi mai sigura pe tine si nu te va mai deranja comparatiile de orice fel ci din contra te poti simtii superioara in cadrul acestor comparatii!

Postat pe 2 August 2008 00:18
De la: geo32, la data 2008-08-01 22:50:02
De la: y0ana, la data 2008-07-16 13:51:58Am si eu o problema; intalnesc numai barbati ancorati in trecut care nu stiu sa se bucure de prezent.(!) Simt cum ma compara cu fostele.....Eu la randul meu sunt fosta pt. cineva care nu reuseste sa lege nici o relatie cu alta femeie desi ne-am despartit de ani buni. Eu la randul meu nu reusesc sa leg o relatie cu altcineva desi eu sunt in regula, eu fiind foarte rupta si dezinteresata de trecut.... dar degeaba sunt dispusa sa ma bucur de ce am in prezent daca ei nu simt la fel (ca trebuie sa priveasca in viitor!)....constat ca barbatii au toti ceva la creier, toti sunt nemultumiti, frustrati (cei pe care i-am intalnit)...ma deranjeaza, simt si-mi trece si mie orice urma de afectiune!....si plec!....intlnesc pe altul si pe altul - TOTI DUPA ACEEASI RETETA!.....Oare este numai impresia mea sau voua, dragi colege de forum, vi se intampla la fel?....Sunt tare curioasa!



io ma intreb cu cati barbati ai iesit dupa despartirea de fostu'!!!!
ca daca ai iesit doar cu unu' pana acum , e cam devreme sa-i cataloghezi.


Nu cred ca pui problema corect. Ce inseamna "sa iesi"? La un suc, la o un spectacol de teatru? Sau... altceva? Si cati trebuie sa fie, ca sa zici ca poti spune cati dintre ei "compara" si cati nu? Sa cunoscti multi barbati nu inseamna defel sa-i cunosti bine. Si, de fapt, ce ar inseamna "sa cunosti barbatii"? Intr-o relatie cu o femeie, ai vrea sa fii tratat ca "inca un reprezentant al barbatilor" (pe care aceasta, sigur, ii "cunoaste bine") sau ca o individualitate?

Ce vreau sa zic: degeaba vrei sa intelegi un om (barbat sau femeie), daca nu vezi in el ceea obisnuim sa spunem prin ALESUL (aleasa, dupa caz). Nu mi-as deschide sufletul (nici n-as pierde timpul, acceptand o relatie cu el) unui barbat superficial. Dar nici n-as trata cu superficialitate un barbat interesat cumva de mine. Dupa principiul "ce tie nu-ti place". :) Si atunci? E normal ca iti pui intrebari din astea, normal ca nu prea stii de ce face una, spune alta, nu stii ce gandeste... Si la fel de normal e sa tinzi sa generalizezi, pornind de la informatia pe care o ai (ca de, si asta e o forma a cunoasterii, valabila pentru toate domeniile).
aciri
Postat pe 2 August 2008 09:16
io cred ca-i de ajuns sa iei cu cineva la un cico, daca incepe sa sporovaiasca despre fosta, e clar!!
iar de cunoscut , nu-i cunosti nici dupa o viata, asa ca, sa stai si sa-i balmajesti dupa doua intalniri ratate si sa-i cataloghezi "ametiti dupa fosta", e superficialitate!

Postat pe 2 August 2008 09:39
Da... acum sa ma gandesc si la cazul meu. Am avut o realtie serioasa, singura de fapt in viata mea. Si sigur o sa vorbesc despre el, uneori, cel putin. Ceea ce nu inseamna ca mai am dorinta de a ma intoarce la el. Deci, care ar fi problema, in ochii unui potential partener?

Despre fostul meu sot ar fi si mai multe de spus, in acest context: el nu si-a dorit divortul, a investit multa energie in relatia cu mine, acum s-a schimbat mult si si-a cerut si iertare pentru "tradarile" din timpul casatoriei (lucru care era de neconceput, cand eram casatoriti!). Si, probabil pentru ca se simte responsabil pentru esecul casatoriei noastre, ma sustine, ma suna... Daca actuala lui partenera l-ar respinge, ar fi mare pacat. Intre noi nu mai poate fi ceva "romantic". S-a dus! Dar eu sunt sigura ca nu va mai face greselile pe care le-a facut in prima casatorie. La fel ar putea fi si in cazul despre care vorbim... Omul e complex, prin natura sa. Daca ii interzicem sa fie ca atare, ce rezolvam?
aciri
Postat pe 3 August 2008 10:02
- cred ca ai primit milte raspunsuri pertinente y0ana ... se pare ca nu ai intalnit inca persoana care sa fie cea care ti se potriveste, sunt si barbati pentru care un capitol este inchis dupa terminarea ei ... si chiar daca vor fi comparatii, nu vor fi facute in felul in care tu ai simti ... sunt sigur ca vei gasi ceea ce este al tau ... daca vrei si cauti ...
supermiki
Postat pe 3 August 2008 23:28
ai mare dreptate si mie mi se intampla de la o vreme.am stat cu un tip 6 luni si s-a intors la fosta k a fost prima lui iubire si o iubea dar acu ea iar se pare k ii da papuci asta e!
s26
Postat pe 4 August 2008 00:28
pfff!! =)))
prietenul meu ..a lasat`o pe fosta lui prietena pentru mine..dar sincer eu ,cred k ink se mai gandeste la ea...cum i`a dat aia un sms..[ca este singura in fatza blocului si nu are cheie si dak vrea sa se duca sa stea putin cu ea] el s-a dus ca un dog ..repede....a 2a zi imi spune k vezi doamne..s'a dus sa stea cu ea..ca are aia nush ce probleme bullshit ..bun..pana sa`mi dau eu seama k ei ink mai vb pe mess..pana i`am spus " ori ignore..ori .. " i`a dat ignore... aaa da dupa toata faza asta i`a salvat si nr de tel ..=))) bun l`a sters si pe ala..ca sa vad maine.. k`i da friend request pe hi5=))))..ce credeti k mi'a zis cand l'am intrebat? =)))))) "k sa`i vad profilul" =))))))) doooamne... ce cearta am tras cu el ieri... nush cum *$%^ #$%...AIA E PESTE TOT...ah..am niste nervi..dak as vedea`o in fatza ochilor..i`as trage o mama de bataie..sa se potoleasca...mi se pare de tot..$%$#$ ...chestia asta cu netu..ajungi sa te desparti pur si simplu de la NET!!!!!
:*:** asa sunt barbatii ..porci!!!

Postat pe 4 August 2008 09:11
De la: witcher, la data 2008-08-01 12:57:17parerea mea este ca toata lumea se mai gandeste la fostu ( asta binenteles daca a fost o persoana importanta in viata ta) si de comparat am sa-i compar toata viata ca asa sunt eu , asa ca ma gandesc ca si ei fac la fel si nu vad nici o problema. nu inseamna ca daca ma gandesc la fostu si il compar cu actualul il vreau inapoi , nici vorba.daca el vrea sa ma compare, sa ma compare si daca ar vrea sa se intoarca la ea sa se intoarca. dragoste cu forta nu se poate.



ei, uite! eu nu ma mai gandesc la fostul desi a fost o persoana importanta 10 ani in viata mea cineva!...cred ca n-am suflet!!!.....a fost ceva ce nu as mai putea iubi si la aceasta varsta, ceva depasit!....vreau un nou capitol in viata mea dar deocamadata nu am cu cine!.....nu am gasit pe ala care sa se bucure de prezent!....E paradoxal ca doar barbatii ne invata pe noi femeile "traieste clipa!".....si vad ca nu am gasit pe unul care sa nu priveasca in trecut! E jalnic, trece viata pe langa ei!.....sa fii cu cineva si sa te mai gandesti fie si uneori la altcineva mi se pare jalnic....are dreptate Lief ; niste papa-lapte sau unii care isi justifica astfel neimplicarea!...dar neimplicare asta e si blazare de fapt; nu mai au entuziasm!...fosta nevasta a ultimului iubit al meu si-a refacut mult mai repede viata iar el e f departe de a fi in stare!...e un tip sexy, un jeremy irons si cu toate astea nu se poate apropia nici o femeie de el si e pacat!.....imi place de el dar nu o sa ma ofilesc degeaba langa el...pana la urma tot femeile sunt mai tari si isi refac viata mai repede!

Postat pe 7 August 2008 20:47
Of, tin f mult la el si poate ca mi s-a parut doar! Dar de ce mi-ar zice ca nu e pregatit?! Cica nu vrea sa sufar!

Postat pe 10 August 2008 22:17
De la: y0ana, la data 2008-08-07 20:47:08
De la: witcher, la data 2008-08-01 12:57:17parerea mea este ca toata lumea se mai gandeste la fostu ( asta binenteles daca a fost o persoana importanta in viata ta) si de comparat am sa-i compar toata viata ca asa sunt eu , asa ca ma gandesc ca si ei fac la fel si nu vad nici o problema. nu inseamna ca daca ma gandesc la fostu si il compar cu actualul il vreau inapoi , nici vorba.daca el vrea sa ma compare, sa ma compare si daca ar vrea sa se intoarca la ea sa se intoarca. dragoste cu forta nu se poate.



ei, uite! eu nu ma mai gandesc la fostul desi a fost o persoana importanta 10 ani in viata mea cineva!...cred ca n-am suflet!!!.....a fost ceva ce nu as mai putea iubi si la aceasta varsta, ceva depasit!....vreau un nou capitol in viata mea dar deocamadata nu am cu cine!.....nu am gasit pe ala care sa se bucure de prezent!....E paradoxal ca doar barbatii ne invata pe noi femeile "traieste clipa!".....si vad ca nu am gasit pe unul care sa nu priveasca in trecut! E jalnic, trece viata pe langa ei!.....sa fii cu cineva si sa te mai gandesti fie si uneori la altcineva mi se pare jalnic....are dreptate Lief ; niste papa-lapte sau unii care isi justifica astfel neimplicarea!...dar neimplicare asta e si blazare de fapt; nu mai au entuziasm!...fosta nevasta a ultimului iubit al meu si-a refacut mult mai repede viata iar el e f departe de a fi in stare!...e un tip sexy, un jeremy irons si cu toate astea nu se poate apropia nici o femeie de el si e pacat!.....imi place de el dar nu o sa ma ofilesc degeaba langa el...pana la urma tot femeile sunt mai tari si isi refac viata mai repede!



deci am avut dreptate, nici tu nu stii ce vrei
singura spui ca vrei un capitol nou in viata ta, dar pe partea cealalta spui ca nu ai cu cine si ca nu va mai exista dragoste pt tine
atunci nu stiu de ce mai ai asteptari, ca la modul cum vezi tu lucrurile, este cam greu sa gasesti ceva pe placul tau
eu iti spun ca toti barbatii se bucura de prezent, dar daca tu nu le dai nici o sansa , LA REVEDERE, nici nu vei gasi ceea ce vrei

parerea mea

zici ca tii la el , el iti spune ca nu vrea sa te raneasca, ce vrei mai mult?
_fantoma_
Postat pe 11 August 2008 20:48
si cred ca mai ai si tu un pic de vina
esti obsedata de chestia asta ( am mai citit un comentariu facut de tine pe alt topic )
_fantoma_
Postat pe 11 August 2008 20:54
aaa....se poate, vas25......doar nu era sa fiu perfecta!...se poate sa ma obsedeze cam mult acest lucru.....nu stiu ce am....acum sunt ok iar apoi iar vine o vreme cand imi vine in minte chestia asta.....imi place prea mult de el!

Postat pe 14 August 2008 21:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce se spun numai lucruri urate,care te-au nemultumit la persoana respectiva atunci cand te desparti de ea? 19 De la: meekk 27 Ianuarie 2009 20:23
un an pierdut....sau nu? 11 De la: Stripes 13 August 2009 05:58
Iubire vs. obisnuinta 38 De la: adelynnee 24 Iunie 2012 17:36
Praf... 48 De la: yumalai 25 Septembrie 2009 07:13
de ce a disparut fara explicatii? 17 De la: kudika073838 4 Ianuarie 2010 23:08