Setari Cookie-uri

ma despart de toti ca se gandesc la foste...

y0ana..te inteleg perfect. asta pentru ca si eu am avut mult timp aceasi problema. Renuntam foarte usor, pt ca nu suportam sa fiu mereu comparata cu o fosta...si mai mult,simteam ca sunt atrasa numai de barbati "in suferinta", chiar daca la prima vedere nu pareau foarte afectati.
Insa am inteles ca un barbat care n-a iubit inseamna ca nu e capabil de sentimente profunde, ori e egoist si afemeiat ori are vreo problema. Si apoi...fosta a aparut in viata sa inaintea ta...lasa-l sa o uite de tot...in timp..si sa descopere ca tu , in comparatie cu ea esti superioara. Trebuie sa ai rabdare si incredere in tine!
Ceraselle
Postat pe 17 August 2008 23:02
De la: Puffilici, la data 2008-07-16 14:09:49Din ce am observat eu , am constatat ca barbatii iubesc cu adevarat mai rar , dar foarte intens.Dupa ce o femeie i`a marcat profund viata , un barbat se reface mai greu pentru a pune iar suflet intr`o noua relatie,insa de obicei sufera in tacere.

unde statea avocatul barbatilor!!!!
nici unul nu sufera atat cat ar merita!

Postat pe 11 Noiembrie 2008 19:15

malosanca
Postat pe 15 Noiembrie 2008 14:17
traiasca empatia, nu????

Postat pe 15 Noiembrie 2008 14:40
Un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa se implineasca!
Cassey_Tarot
Postat pe 30 Decembrie 2008 12:06
Un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa se implineasca!
Cassey_Tarot
Postat pe 30 Decembrie 2008 12:22
Parerea mea este ca orice om care a avut o relatie serioasa si care a iubit cu adevarat macar o data in viata daca se intampla sa se desparta de persoana iubita se gandeste la acea persoana....si pana ajunge sa se indragosteasca din nou le va compara pe celelalte iubite,prietene pe care le va avea cu cea pe care a iubit-o.Si eu am avut o relatie de lunga durata...4 ani si sincer am gasit pe cineva dar inca ma gandesc la celelat pt ca acesta pe care il am....imi place de el e dragutz e de treaba ne intelegem bine dar inca nu am ajuns sa il iubesc insa spre sa am ceva mai mult decat ce am avut cu fostul meu prieten pentru ca desi il iubeam foarte mult am realizat amandoi ca nu ne potrivim...asa ca nu va grabiti sa luati o decizie
aurrorandreea
Postat pe 2 Ianuarie 2009 04:25
Este firesc sa ne ramana in amintire fostii dar asta se intampla pentru ca pe fiecare l-am placut/iubit pentru ca avea o calitate exceptionala.

Este mai greu sa gasesti pe cineva care sa aiba aceeasi calitate si poate ca dupa ce vezi pe pielea ta cum e, ca cel nou nu o are.. faci comparatii.

Important e sa deschizi ochii si sa descoperi calitatile celui care este langa tine in prezent. El are sigur ceva care fostului i-a lipsit, altfel ai mai fi fost si acum cu el.
rooa
Postat pe 2 Ianuarie 2009 13:05
Si este adevarat faptul ca cel care sufera mai mult dupa o despartire a iubit mai mult. efectiv vezi ca s-a implicat f.mult si are capacitatea de a face asta.

Acum cativa ani buni am fost comparata cu o fosta (cu care a avut o relatie de un an) dar dupa ce l-am cucerit, eu am devenit fosta pe care a trebuit s-o uite. Bine, noi am stat impreuna 5 ani.

Au trecut doi ani de cand ne-am despartit si actuala lui prietena inca mai invidiaza.Ar vrea sa o iubeasca asa cum m-a iubit el pe mine. Efectiv vezi cand cel de langa tine este cu gandul in alta parte. L-a pus sa ma sterag din lista de mess, se supara pe el daca mai vorbeste cu mine la telefon, etc.
rooa
Postat pe 2 Ianuarie 2009 13:10
-nu exista maturitate a barbatilor!
botaadryana
Postat pe 13 Februarie 2009 18:47
Eu cred ca nimic nu invita la o discutie despre fost sau fosta. Este o chestiune de educatie si chiar de demnitatea persoanei, sa nu aduci vorba de fost, dar, la urma urmei, a gasi un tip/a asa echilibrat, care sa stie ce se spune si ce nu, presupune sau educatie, sau experienta. Iar asta se poate intampla daca avem noroc. de aia bunicile spu E O LOTERIE, depinde cum nimeresti, si in general nu depinde de calitatile sau defectele tale. Poate de mirosul pielii., cine stie........
MiaMz
Postat pe 12 Septembrie 2009 16:39
De la: , la data 2008-07-16 13:51:58Am si eu o problema; intalnesc numai barbati ancorati in trecut care nu stiu sa se bucure de prezent.(!) Simt cum ma compara cu fostele.....Eu la randul meu sunt fosta pt. cineva care nu reuseste sa lege nici o relatie cu alta femeie desi ne-am despartit de ani buni. Eu la randul meu nu reusesc sa leg o relatie cu altcineva desi eu sunt in regula, eu fiind foarte rupta si dezinteresata de trecut.... dar degeaba sunt dispusa sa ma bucur de ce am in prezent daca ei nu simt la fel (ca trebuie sa priveasca in viitor!)....constat ca barbatii au toti ceva la creier, toti sunt nemultumiti, frustrati (cei pe care i-am intalnit)...ma deranjeaza, simt si-mi trece si mie orice urma de afectiune!....si plec!....intlnesc pe altul si pe altul - TOTI DUPA ACEEASI RETETA!.....Oare este numai impresia mea sau voua, dragi colege de forum, vi se intampla la fel?....Sunt tare curioasa!

io am uita cine au fost,am uita numele lor,fetele,vocile,numerele te telefon...am uitat de toate, am uitat cate au fost ma gandesc numai la viitor si arunc prezentul in trecut imediat ce devine agasant si plictisitor.

io corespund?
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 12 Septembrie 2009 17:57
treci mai departe la unul care nu te compara E ATAT DE SIMPLU!1
nefertiti2002
Postat pe 13 Septembrie 2009 11:47
De la: , la data 2008-07-16 13:51:58Am si eu o problema; intalnesc numai barbati ancorati in trecut care nu stiu sa se bucure de prezent.(!) Simt cum ma compara cu fostele.....Eu la randul meu sunt fosta pt. cineva care nu reuseste sa lege nici o relatie cu alta femeie desi ne-am despartit de ani buni. Eu la randul meu nu reusesc sa leg o relatie cu altcineva desi eu sunt in regula, eu fiind foarte rupta si dezinteresata de trecut.... dar degeaba sunt dispusa sa ma bucur de ce am in prezent daca ei nu simt la fel (ca trebuie sa priveasca in viitor!)....constat ca barbatii au toti ceva la creier, toti sunt nemultumiti, frustrati (cei pe care i-am intalnit)...ma deranjeaza, simt si-mi trece si mie orice urma de afectiune!....si plec!....intlnesc pe altul si pe altul - TOTI DUPA ACEEASI RETETA!.....Oare este numai impresia mea sau voua, dragi colege de forum, vi se intampla la fel?....Sunt tare curioasa!

Din exeperienta mea consider ca oamenii dupa o ruptura nu inceraca io reevaluate a propriei identitati : ce vreau de fapt?- se arunca intr-o noua relatie cautand frumosul din cea anterioara si vanand gresilele " fostului" /fostei- La primele intalniri poate ar trebui discutate asteptarile.Cei ancorati in trecut nu sunt vindecati..candva credeam ca "vaduvii" au problema acesta....din pacate tot mai multi oameni relationeaza tranzitar, fara o investitie sufleteasca ....singura temere pe care o putem lua in consideratie suntem noi insine ...acolo este problema...
pacifista
Postat pe 15 Septembrie 2009 19:18

stiu k e un topic VECHI, dar mi-a placut enorrrrrm felul in care gandesti, ciudat este ca nu toti au "problema" asta de a gandi in profunzime si de a analiza fiecare segment al unei persoane, respectiv un barbat.
Sper ca acum ai aflat raspunsul si esti ok dpdv al sentimentelor. oldies but goldies!
yyy
Postat pe 14 Septembrie 2010 16:53
De la: Maeve, la data 2010-09-14 16:53:04

stiu k e un topic VECHI, dar mi-a placut enorrrrrm felul in care gandesti, ciudat este ca nu toti au "problema" asta de a gandi in profunzime si de a analiza fiecare segment al unei persoane, respectiv un barbat.
Sper ca acum ai aflat raspunsul si esti ok dpdv al sentimentelor. oldies but goldies!

Stiu ca tu esti draguta,dar topicul e aruncat de kudika.Priveste cu atentie si ai sa-ti dai seama
Barbie30
Postat pe 14 Septembrie 2010 19:00

call me baby eu prind greu si uit repede

nu mai stiu nici numele fostelor

sper sa nu am foste pe aici

oricum,ele stiu ca glumesc
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 14 Septembrie 2010 19:21
De la: , la data 2008-08-14 21:06:33aaa....se poate, vas25......doar nu era sa fiu perfecta!...se poate sa ma obsedeze cam mult acest lucru.....nu stiu ce am....acum sunt ok iar apoi iar vine o vreme cand imi vine in minte chestia asta.....imi place prea mult de el!

Sa inteleg ca " prietenul" tau si-a lasat SOTIA pentru tine?
Vad scris ca ti-e prieten, dupa.......ca se gandeste la fosta lui sotie, dupa.......ca si-a lasat " prietena" pentru tine.
Ce n-am inteles?
stem_29
Postat pe 14 Septembrie 2010 19:55
De la: stem_29, la data 2010-09-14 19:55:21
De la: , la data 2008-08-14 21:06:33aaa....se poate, vas25......doar nu era sa fiu perfecta!...se poate sa ma obsedeze cam mult acest lucru.....nu stiu ce am....acum sunt ok iar apoi iar vine o vreme cand imi vine in minte chestia asta.....imi place prea mult de el!

Vad scris ca ti-e prieten, dupa.......ca se gandeste la fosta lui sotie, dupa.......ca si-a lasat " prietena" pentru tine.
Ce n-am inteles?

Stem,vezi ce nume are tipa!
Barbie30
Postat pe 14 Septembrie 2010 20:11
De la: Barbie30, la data 2010-09-14 20:11:18
De la: stem_29, la data 2010-09-14 19:55:21

Ce n-am inteles?

Stem,vezi ce nume are tipa!

Da, si asta am vazut.
stem_29
Postat pe 14 Septembrie 2010 20:18
Intradevar comparatia exista in situatia data,dar gandestete ca si noi fetele comparam....pentru ca asa se intampla dar deaia tu nu trebuie sa fi disperata,incearca sa intelegi,sa fii tu insusi...si eu zic ca pana la urma urmei nu te va mai compara si stii dc???...tot timpul exista ceva mai bun...
kudika321549
Postat pe 15 Septembrie 2010 00:25
Si eu am trecut prin asta,cand l-am cunoscut pe fostul prieten chiar de la prima intalnire mi-a povestit de ultima lui iubita,defapt penultima..defapt era ''amanta''lui(nu era insurat dar zik asa intelegem mai bn).Mi-a zis cum s-au cunoscut cum se vedeau pe ascuns,k pana s-o inatlneasca ii placeau blondele dar ea fiind bruneta acum ii plac si lui,ca-i plac fetele mai plinutze k asa era si ea etc.. iubita lui oficiala era o femeie superba din toate punctele de vedere,insa el pe asta a iubit-o,era innebunit,fascinat,cu gura lui mi-a spus cum simtea fluturi in stomac cand se intalneau,cum isi faceau planuri sa ramana impreuna decat ei doi...pana cand a ramas gravida si a fost nevoita sa se marite cu concubinul si uite asa s-a terminat incet incet totul intre ei...au trecut 2luni 3-4 si in incercarea de ai descoperii fidelitatea mi-am facut un id fals.. etc.....bineinteles mi-a spus ca-i singur ca n-are iubita,l-am intrebat cat a durat ultima relatie,ma asteptam sa-mi zik 4ni(oficiala)mai ales k defapt ea fusese ultima lui iubita,pqnd el...cik....8luni,atunci mi-am dat seama k ink mai are ''amanta'' in suflet...(nu mi-am facut mari probleme,ea find maritata)
in concluzie,dak intre ei a fost iubire ,dar daia MAREEEE,normal k si-o va amintii in primele luni de relatie si va incerca sa fak cateva comparatii,e firesc...pana la urma sa uiti o femeia din trecut te va ajuta una din viitor,tot timpul iubim pe cineva,suntem vesnic indragostiti,si il putem uita doar cand altcineva nou intervine in viatza noastra...
kudika313344
Postat pe 15 Septembrie 2010 20:48
De la: kudika313344, la data 2010-09-15 20:48:19Si eu am trecut prin asta,cand l-am cunoscut pe fostul prieten chiar de la prima intalnire mi-a povestit de ultima lui iubita,defapt penultima..defapt era ''amanta''lui(nu era insurat dar zik asa intelegem mai bn).Mi-a zis cum s-au cunoscut cum se vedeau pe ascuns,k pana s-o inatlneasca ii placeau blondele dar ea fiind bruneta acum ii plac si lui,ca-i plac fetele mai plinutze k asa era si ea etc.. iubita lui oficiala era o femeie superba din toate punctele de vedere,insa el pe asta a iubit-o,era innebunit,fascinat,cu gura lui mi-a spus cum simtea fluturi in stomac cand se intalneau,cum isi faceau planuri sa ramana impreuna decat ei doi...pana cand a ramas gravida si a fost nevoita sa se marite cu concubinul si uite asa s-a terminat incet incet totul intre ei...au trecut 2luni 3-4 si in incercarea de ai descoperii fidelitatea mi-am facut un id fals.. etc.....bineinteles mi-a spus ca-i singur ca n-are iubita,l-am intrebat cat a durat ultima relatie,ma asteptam sa-mi zik 4ni(oficiala)mai ales k defapt ea fusese ultima lui iubita,pqnd el...cik....8luni,atunci mi-am dat seama k ink mai are ''amanta'' in suflet...(nu mi-am facut mari probleme,ea find maritata)
in concluzie,dak intre ei a fost iubire ,dar daia MAREEEE,normal k si-o va amintii in primele luni de relatie si va incerca sa fak cateva comparatii,e firesc...pana la urma sa uiti o femeia din trecut te va ajuta una din viitor,tot timpul iubim pe cineva,suntem vesnic indragostiti,si il putem uita doar cand altcineva nou intervine in viatza noastra...
dar ce te faci daca esti prietena cu unul de cativa ani si totusi el nu i mai poate uita pe fosta lui..si mereu vorbeste de ea iar tu nu ai cum sa-i interzici asta....
kudika029282
Postat pe 15 Septembrie 2010 22:40
Cum ai reactiona daca ai reintalni dupa cateva luni de zile un barbat a carui fosta iubita ai cunoscut-o si tu, iar acum acesta este interesat de tine? Inainte de a accepta sa ai o relatie cu el, ai dori sa stii despre fosta relatie? Ai intreba cand si in ce imprejurari s-au despartit, sau ai incepe relatia fara sa aduci aminte de fosta?
Cine are idei (e valabil si pt. domni ), astept raspunsuri.
Mikichica
Postat pe 19 Septembrie 2010 16:14
De la: kudika136706, la data 2010-09-19 16:14:17Cum ai reactiona daca ai reintalni dupa cateva luni de zile un barbat a carui fosta iubita ai cunoscut-o si tu, iar acum acesta este interesat de tine? Inainte de a accepta sa ai o relatie cu el, ai dori sa stii despre fosta relatie? Ai intreba cand si in ce imprejurari s-au despartit, sau ai incepe relatia fara sa aduci aminte de fosta?
sti9i cun as reactiona daca as reintalni un barbat a carui fosta am cunoscut-o si eu iar el ar fi interesat de mine..pai si normal ca inainte m-as interesa daca mai are vreo relatoe cu fosta lui l-as intreba daca a ramas in continuare prieten cu fosta sau a rupt legatura cu ea,,orice caz nu as incepe relatia fara sa-i aduc aminte de fosta pentru ca o fosta oricand poate reveni in inima si mintea unui barbat
kudika029282
Postat pe 19 Septembrie 2010 19:07
De la: kudika136706, la data 2010-09-19 16:14:17Cum ai reactiona daca ai reintalni dupa cateva luni de zile un barbat a carui fosta iubita ai cunoscut-o si tu, iar acum acesta este interesat de tine? Inainte de a accepta sa ai o relatie cu el, ai dori sa stii despre fosta relatie? Ai intreba cand si in ce imprejurari s-au despartit, sau ai incepe relatia fara sa aduci aminte de fosta?

ce treaba are trecutul???
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 19 Septembrie 2010 19:16
De la: kudika029282, la data 2010-09-19 19:07:48
sti9i cun as reactiona daca as reintalni un barbat a carui fosta am cunoscut-o si eu iar el ar fi interesat de mine..pai si normal ca inainte m-as interesa daca mai are vreo relatoe cu fosta lui l-as intreba daca a ramas in continuare prieten cu fosta sau a rupt legatura cu ea,,orice caz nu as incepe relatia fara sa-i aduc aminte de fosta pentru ca o fosta oricand poate reveni in inima si mintea unui barbat

Asa este, oricand poate reveni in inima si mintea unui barbat, daca acesta mai are sentimente pt ea; poate reveni si daca ii aduci aminte de ea sau nu. Dar oare faci bine daca aduci aminte de ea? Intr-un fel e bine pt. tine sa intrebi, ca sa stii cu ce ai de-a face...dar asta numai daca el iti spune adevarul
Normal ca niciodata nu poti stii ce o sa fie mai tz., nici daca el zice ca nu mai vrea sa auda de ea, sau ca nu a fost ceva serios, sau ca l-a ranit prea tare si nu se mai intoarce la ea, sau ca.., sau ca..., oricand se poate schimba situatia, si se poate intampla cand ti-e mai mare dragul sau cand esti mai sigura de el. Uneori, cand barbatul este suparat pe fosta, si spune ca o uraste, sau ca nu vrea s-o mai vada never ever, cred eu ca dimpotriva, este prea ranit pt. ca o iubeste prea tare si nu va renunta la ea, oricat de mult l-a ranit. Depinde de situatie, bineinteles.
Mikichica
Postat pe 19 Septembrie 2010 20:53
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-19 19:16:43

ce treaba are trecutul???

Eu una, inainte sa intru in relatie, as fi curioasa sa stiu ce sanse sunt ca ei sa se mai impace, si cred ca asta depinde de cat timp au fost impreuna, de ce s-au despartit, cat a tinut el la ea si poate mai tine
Mikichica
Postat pe 19 Septembrie 2010 20:57
De la: kudika136706, la data 2010-09-19 20:53:54
De la: kudika029282, la data 2010-09-19 19:07:48

Asa este, oricand poate reveni in inima si mintea unui barbat, daca acesta mai are sentimente pt ea; poate reveni si daca ii aduci aminte de ea sau nu. Dar oare faci bine daca aduci aminte de ea? Intr-un fel e bine pt. tine sa intrebi, ca sa stii cu ce ai de-a face...dar asta numai daca el iti spune adevarul
Normal ca niciodata nu poti stii ce o sa fie mai tz., nici daca el zice ca nu mai vrea sa auda de ea, sau ca nu a fost ceva serios, sau ca l-a ranit prea tare si nu se mai intoarce la ea, sau ca.., sau ca..., oricand se poate schimba situatia, si se poate intampla cand ti-e mai mare dragul sau cand esti mai sigura de el. Uneori, cand barbatul este suparat pe fosta, si spune ca o uraste, sau ca nu vrea s-o mai vada never ever, cred eu ca dimpotriva, este prea ranit pt. ca o iubeste prea tare si nu va renunta la ea, oricat de mult l-a ranit. Depinde de situatie, bineinteles.
si eu cred la fel ca tine..atunci cand el spune ca e suparat pe fosta nu trebuie sa-l crezi s-ar putea sa ascunda adevarul si inca sa mai tina la fosta si sa se mai vada cu ea fara ca tu sa stii nimic..asa ca nu trebuie sa-l crezi tot ce spune el...
kudika029282
Postat pe 20 Septembrie 2010 11:22
si fostul meu prieten a avut inainte o relatie de 6 ani , 6 ani cu ea , 5 cu mine, dupa 11 ani ea inca il suna , el vorbea cu ea ca zicea ca ii este indiferenta...m rog ...acum ba se despartea de mine , ba se impaca ...pana cand mi a zis ca a cunoscut pe altcineva , l am si vazut cu respectiva ..dupa o luna vorbim si imi spune ca se gandeste la mine , ca o compara cu mine , etc ...ne am impacat ...prostia mea....dupa cateva saptamani iar imi zice c a cunoscut pe cineva ....stiu prostia mea ca am iertat ...dar alta sansa nu o sa mai existe...
bella28
Postat pe 20 Septembrie 2010 11:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
a devenit o obsesie sau chiar tin la el? 7 De la: CiupsZ_ 14 Mai 2009 16:39
buna...listening too my story .. 37 De la: iulices 15 Aprilie 2009 02:45
Despartiti, intr-un final 15 De la: dulcyka 30 Octombrie 2009 18:38
merita sa ma mai impac cu el? 33 De la: justforfun84 29 Martie 2011 17:03
parinti mei nul mai accepta 36 De la: mishutka 2 Mai 2010 16:14