Setari Cookie-uri

problema de slabit...fara solutie?

Tratamentul de slabire pe care l-au folosit 2 prietene a fost unul care a dat rezultate. Daca prima prietena s-a multumit cu 8 kg slabite, iar a doua s-a multumit numai cu 9 kg.In cate parti egale si-a impartit pizza cea de a 2-a prietena??

Solutia nu cred ca intereseaza pe nimeni dar ce este minunat este ca ele au scris pe nota aceasta adresa :http://www.aukro.ro/item402361200-slabeste-folosind-fructul-basha.html

Postat pe 23 Iulie 2008 09:58
eu am slabit intr-un an 24 de kg si jumatate !ceea ce este si mai cool este ca pot manca orice ,oricand!reteta mea de slabit este cea mai buna

Postat pe 25 August 2008 17:17
poateimi spui si mie cun ini poti trimite si mie aceste pastile?eu am luat reductil 15bmg si nu m-au ajutat de loc!tot mananc!doar niste dureri de stomac in plus!eu trbuie sa slabesc macar 30 de kg si nu prea reusesc sa nu mananc seara!am slabit 12 kg da nu prea mai tin dieta pt ca imi e tare foame!astept rsspunsul tau! multumesc
izaazi
Postat pe 8 Septembrie 2008 08:24
Pentru Izaazi........ scrie-mi te rog pe email: merycamerzan@yahoo.com .
Pastilele sunt super bune, fara efecte negative,si dupa ce nu mai iai pastile nu te ingrasi deloc. Tratamentul trebuie tinut 3 luni, ca sa modifice metabolismul. Eu le-am probat pe mine, sunt eficiente. Eu de ex sunt foarte pofticioasa, si nu pot sa ma abtin de la mancare si cu pastilele astea am reusit. scrie-mi pe emeil si iti raspund in cel mai scurt timp. Incearca-le si n-o sa regreti. gandeste-te ca pana la Revelion o sa fii supla. Astept sa ma contactezi.

merycam
Postat pe 9 Septembrie 2008 00:31
Merycam, asiguri si-n scris tot ce spui aici despre pastilele alea? Eu cred ca ne-am cam saturat de promisiuni desarte din partea "comerciantilor" a astfel de produse. Exista un "desfasurator" al substantelor continute de aceste pastile, CLAR, LA VEDERE, pe flacon eventual? Am vazut si auzit de foarte multe cazuri, oameni disperati probabil, care chiar aveau nevoie sa dea kilograme jos, dar au sfarsit prin spitale,cu grave afectiuni ale organelor vitale. E mare pacat din punctul meu de vedere, sa profiti de suferinta oamenilor pentru a-ti rotunji venitul. (Nu ma refer la tine, ci in general) Asadar fetelor interesate, aveti grija ce ingerati, pentru ca drumul pana la urgenta e al dracului de scurt.
koph
Postat pe 9 Septembrie 2008 09:29
incearca si "capsula de slabit" de la plafar sau din farmacii....
condurachililiana
Postat pe 9 Septembrie 2008 10:57
Eu am inceput de 1 saptamana sa iau niste pastile destul de ciudatele, pe baza de endocannabinoid si rimonabant. Intr-o saptamana am slabit 4 kg, chiar sunt eficiente!! Nu mai exista senzatia de foame, insa nu stiu daca au sau nu reactii adverse :( Ideea este ca inainte nu ma puteam abtine de la dulciuri sau prajeli, iar acum am ajuns sa mananc doar ca sa nu mi se faca rau. Cred ca pentru persoanele care intr-adevar au probleme grave cu greutatea, aceste pastile sunt recoamndabile
ingerasmic
Postat pe 9 Septembrie 2008 11:09
ingerasmic ai putea sa-mi zici exact cum se numesc aceste pastile? si de unde le pot achizitiona? msm
la_donna
Postat pe 9 Septembrie 2008 17:39
Buna, Capsula de Slabit este cea mai buna , prietena mea a slabit 6 kg intr-o luna,este un produs natural,il puteti cumpara de la Farmacie, costa in jur de 80 de lei. Bafta
raluca_novela
Postat pe 9 Septembrie 2008 22:39
Eu m-am chinuit foarte mult sa slabesc, diferite diete prin care ma sacrificam foarte mult, fiind si pofticioasa, slabeam dar puneam la loc. Ajunsesem sa nu am incredere in mine, credeam ca toata lumea se uita la kg mele in plus, ma simteam oribil. Pana intr-o zi am vazut-o pe vecina mamei mele slaba, care avea vre-o 90 kg inainte de a slabi. Nu-mi venea sa cred ca avea cam 65 kg. Ea mi-a zis de aceste pastile. Am cumparat pt o luna sa incerc. Si a dat rezultat, dar pt modificarea metabolismului tratamentul e de 3 luni. Pt urmatoarele 2 luni nu gaseam de unde sa cumpar si am sunat la producator, pe orice cutie scrie. Insa se vindea de la producator la cantitati mari, minim trebuia sa iau 100 de cutii. Si am intrebat o prietena , doua... si am facut comanda. Au luat prietenele mele 18 cutii, dar mai am vre-o 75 cutii si de asta le vand. Nu fac comert. Am vazut si pe site-ul www.herbalshop.ro dar o cutie e 220 lei.dar e mare pretul. Eu vand mult mai ieftin.

Pastilele se numesc Lida Daidaihua Slimming Capsule,sunt din China. Dupa ce am terminat tratamentul de trei luni, nu m-am ingrasat, si au trecut 2 luni.
Daca te intereseaza pastilele astea scrie-mi pe email: merycamerzan@yahoo.com
merycam
Postat pe 10 Septembrie 2008 01:37
Incearca sa nu mananci dupa 18.00, nu bei sucuri din comert, doar suc natural facut proaspat, si apa plata, daca iti place apa plata cu suc de lamaie, Eu de ex beau cam 2 litri de apa plata cu lamaie(cam 4-5 lamai pe zi, ca-mi place mai acrisor). Exclude din alimentatie toate mancarule facute pe baza faina si zahar: paine, dulciuri, pizza, spagheti, placinte... Dimineata pe stomacul gol bea cam 500 ml apa plata, si dupa 30 min iei micul dejun. Poti nu poti bea fortat,e greu primele 5 zile. aCUMA Mananca fructe, fratare cu salate, peste gratar cu zeama de lamaie, ciorbe, dar sa nu fie grase. Efectiv mananca sanatos. Dar dupa ora 18.00 nu ai voie nici un suc, nici un mar......... nimic, doar apa plata. E bine inaintea oricarei mese,cam cu 15 min, sa bei un fresh de grefe(200 ml) - ajuta la digestie si scoate grasimile din organism sau apa plata 500 ml. Sa nu bei apa in timpul mesei sau dupa masa. Nu ai voie sa bei alcool.
Si slabesti in timp, cam 5 kg pe luna, daca respecti tot.

Si du-te si la o sala de sport, se modeleaza corpul mult mai bine si cu un program alimentar sanatos, cum ti-am scris si ai sa slabesti, fii sigura de asta.
merycam
Postat pe 10 Septembrie 2008 01:46
Ia intrati voi pe siturile de mai jos si cititi cu atentie articolele, poate o sa va treaca. Eu am fost in pragul unei pareze faciale dupa ce am inceput sa iau pastilele. Daca vreti sa ramaneti strambe treaba voastra, dar va garantez ca nu sunt din plante, ci contin amfetamine ca si alte produse pentru slabi - Regenon, Reductil. Comparati efectele secundare si o sa va lamuriti.
Ce v-am spus nu este din cinism sau din auzite, ci din experienta personala.
www.garbo.ro/articol/Sanatate/1478/Capsulele-de-slabit-chinezesti.html
www.healthy.ro/articol/Dietaalimentatie/5106/Era-sa-mor-de-la-o-pastila-de-slabit.html
gabelache
Postat pe 10 Septembrie 2008 13:40
Eu am inceput de 3 zile sa iau reductil.mi-a taiat pofta de mancare imediat ce l-am luat,asa pot manca mai sanatos,de fapt mananc ca sa nu mi se faca rau,pt ca foame nu imi este de loc.Incerc sa beau 2 litri de apa pe zi, dar imi vine foarte greu pt ca eu nu prea beau apa.Astept sa treaca o saptamana si va spun daca am slabit sau nu.Alte efecte secundare nu am.
nelik
Postat pe 10 Septembrie 2008 15:48
eu am incercat capsula de slabit.este foarte buna.am slabit 8 kg intr-o luna fara efort.imi taie pofta de mancare dar totusi ma chinui sa mananc fructe si lactate slabe.am incepua a 2 a cutie.contin doar fructe si plante.si nu au efecte adverse.incercati-le cu incredere
dianacip1618
Postat pe 11 Septembrie 2008 01:45
si eu iau "capsula de slabit"insa in primele zile mi-a fost extrem de rau,varsaturi,dureri de cap,ameteli,stari de lesin....acum e a 10 zi si ma simt un pic mai bine,persista doar durerile de cap si ametelile dar si o stare foarte proasta,fara chef...insa sper ca organismul sa se obisnuiasca si sa fie ok...sa ma ajute doar sa slabesc cateva kg.
Bafta
DeeAmY2010
Postat pe 11 Septembrie 2008 08:56
:sml





da as f i eu inbteresat de aceste pastile dar zimi te rog pretul
as vrea sa vb mai multe te rogg adresa mea e tynel_2006@yahoo.com mersi poop
-happy0141:
tynel_2006
Postat pe 11 Septembrie 2008 11:38
In primele 2 sapt in care am luat capsula de slabit m-am simtit foarte rau:imi era greata,nu aveam putere nici macar sa vorbesc,transpiram foarte mult si nu aveam aer dar am stiut k tre sa treaca starea asta si asa a fost .Dupa 2 sapt am inceput sa ma simt bine.Nu am pofta de mancare dar am energie chiar dak mananc foarte putin.Prietenul meu a inceput sa ia capsula de o sapt si la el nu a avut aceste efecte neplacute.El a slabit 3 kg.Pot sa va zic k acum simt k as vrea sa le iau 6 luni k am inteles k este de fapt un tratament si tre luat 6 luni.Dak o sa vad k slabesc mai mult decat voi avea nevoie cred k voi lua o capsula la 2,3 zile.pup.bafta fetele!!!
dianacip1618
Postat pe 11 Septembrie 2008 23:29
buna marycam!am citit ce ai scris despre aceste pastile.am inteles ca trebuie sa tii tratamentul timp de trei luni si ca tu le vinzi la un pret mai bun.cate pastile sunt la un flacon?sa stiu cate trebuie sa cumpar pentru trei luni.
leoaica65
Postat pe 13 Septembrie 2008 22:44
Rowenna spune-ne si noua cura ta de slabire ,te rog mult!
nelik
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:37
Daca nu vrei sa o spui pe forum trimite-o te rog la urmatoarea adresa bandi_neli@yahoo.com Iti multumesc anticipat si spor la slabit tuturor!
nelik
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:42
In primul rand, pentru a slabi trebuie sa mergi la medicul nutritionist pentru a evalua starea ta de sanatate si a vedea cat de alert este metabolismul tau iar pe baza unor investigatii amanuntite te poti pregati pentru pasul urmator !! Parerea mea, fiecare este unic in felul si nu ne putem lua dupa metodele de slabit ale altor persoane.
In al doilea rand efortul fizic si apa reprezinta cheia succesului in pierderea unor kg semnificative !
Va urez succes !
LEONTESCU
Postat pe 14 Septembrie 2008 23:41
vai de voi cu pastile. ma iertati ca va spun dar sunteti mari, vaccinate si nu va dati seama ce efecte au astea asupra sis endocrinal, asupra tuturor organeleor. treziti-va inainte sa ajungeti la spital. vi se pare normal sa slabiti 4 kg intr0o sapt??? e sanatos oare asa?
little_duck
Postat pe 15 Septembrie 2008 20:51
Nu-ti mai bate capul "little duck", nu vezi ca nu pricep riscurile la care se expun. Ele au impresia ca daca se estompeaza anumite simptome, organismul incepe sa reactioneze pozitiv, cand de fapt organele isi incetinesc functionarea si eventual cu timpul si-o opresc de tot pentru ca nu reusesc sa lupte cu toxina cu care sunt bombardate. Vezi cazul vedetei thailandeze care a avut nevoie de transpant de ficat dupa administrarea acestui tip de pastile.
Fetelor, chiar nu va doresc sa patiti asa ceva, mai bine feriti-va ca nu gasiti sanatate pe toate drumurile.
gabelache
Postat pe 17 Septembrie 2008 09:38
si eu iau pasile de slabit . Am slabit 5 kg intr-o luna . nu ma simt foarte bine, dar nici insuportabil . Nu mananc aproape nimis, deoarece nu-mi este foame . In schimb imi este sete mereu . In prima saptamana am baut si 5 litri de apa pe zi .
nu stiu daca sunt o solutie buna,mai degraba sanatoasa...sa speram ca va fi bine .
loreb
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:50
APA-Apetit Control Alginat este un produs ce contine un complex activ comprimat de sodium-alginat, care combate foamea, va face sa mancati mai putin si sa pierdeti din greutate natural; se transforma in stomac intr-ul gel care produce senzatia de satietate. Pentru mail multe detalii va stau la dispozitie la mailul eveline_med@medintex.ro

Postat pe 22 Octombrie 2008 12:47
Bun,sanatos ar fi cam asa:mergeti la un endocrinolog sa vedeti daca aveti ceva dereglari hormonale.Poate sa fie una din cauze pt care slabiti greu sau f greu.Apoi eventual niste analize sa vedeti cum stati cu sanatatea.Dupa care mergeti la un nutrtionist de asta sau cel mai sanatos mergeti la sala...faceti si sport si va puteti consulta direct si cu un instructor ca au si astia habar .Probabil ca tot el o sa va spuna si ce fel de tip somatic sunteti si sa va dea un program in concordata .3-4 zile de aerobic pe sapt plus 2 sedinte de fitness e de ajuns.Atentie la dozarea efortului.Bun,legat de alimentatie,e de preferat mese mici si regulate desfasurate pe tot parcursul zilei.daca va puteti tine si un jurnal si mai bine,cautati programelul fitday pe net ca ajuta mult .Interdictiile:fara zahar,fara grasimi,fara prajeli,fara paste fainoase ,cartofi sau orez.Recomand folosirea amestecurilor de legume congelate.Incercati sa dozati nutrientii pe baza formulei:proteine 40%,grasimi 10%,carbohidrati 50%.La . Ex:100 g piept pui fara piele,180 g legume fierte ,eventual o salata mica.Fructe multe iarasi, ton maruntit la conserva in apa,eventual iaurturi si branza degresata.Oricum o zi pe sapt mai puteti gusta o felie de pizza sau o prajitura...dar moderat.
Nu va infometati ca ma mai rau va faceti,incetiniti metabolismul si mai mult.Pt sustinerea metabolismului bazal aveti nevoie de cel putin 1000 calorii zilnic.Mancati din 3 in 3 ore cate 250-300 calorii , cel putin 4-5 mese.Lasati pastilele de slabit ,fac bine pe o parte pe 2 parti strica.De preferat un complex de vitamine si minerale.Apa cel putin 2 litri pe zi.Daca aveti o bicicleta statica acasa min 35-45 min intensitate medie zilnic inainte de culcare.Va poate scuti de mersul la sala.Faceti-va o cantarire initiala ,dimineata pe stomacul gol dupa ce ati mers la baie.Cantariti-va apoi doar o data pe sapt.Nu stiu ce ar mai fi...
samsonics
Postat pe 12 Noiembrie 2008 23:18
ai grija cu pastilele astea reductil...sunt extrem de periculoase...daca nu vrei sa asculti de noi poate te interesezi pe la anumiti doctori sa vezi ce cazuri au fost...din cate stiu au si fost de curand interzise pe piata...nu vreau sa-ti spun un caz ,mediatizat culmea,ca sa nu te sperii...ai grija sa nu exagerezi cu ele...
diana_md
Postat pe 16 Noiembrie 2008 02:06
Eu am luat reductil si pilula de slabit.am fost f ok cu ele, am slabit cam 14 kg, nu m-am ingrasat dupa, dar vreau sa mai incep iar dieta ca mai vreau sa slabesc 5kg..
mai am 2 prietene care au luat si sunt k ..au slabit mult si ele..nu s-au mai ingrasat
AngelFail
Postat pe 16 Noiembrie 2008 02:09
nu e vb de ingrasat dupa sau nu...e vb ca s-ar putea ca nu toate fetele sa suporte efectul lor...daca nu faci un control nu stii daca e bine sau nu...o asistenta medicala a murit din cauza acestor pastile...i-a afectat inima...si foarte bina ca ai slabit ...dar opreste-te nu mai lua aceste pastile extrem de periculoase...
diana_md
Postat pe 16 Noiembrie 2008 16:25
Confunzi Reductilul cu acele pastile chinezesti...fii atenta...
jaqueline29
Postat pe 17 Noiembrie 2008 09:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna... 6 De la: www_angel_elly2002 30 Noiembrie 2013 10:46
........ 3 De la: Ronnie_Coleman 26 Iulie 2009 22:22
Cat de eficienti sunt plasturii Slim Patch ? 3 De la: DarkMAGIC 8 Iulie 2011 19:13
reductil sau super slim 38 De la: kudika_977299 3 Decembrie 2014 11:39
escorta 2 De la: arink2007 18 Martie 2009 20:20