Setari Cookie-uri

Secretul slabitului :)

Dragi mei sa slabesti peste noapte este un vis sau este posibil cu produse "naturiste",am discutat toatea astea cu un medic dietolog in Italia si credeti-ma ma socat sa aud ca,ceaiurile fac bine pe o parte dar distrug o alata Ex: ceaiul de purificare a intestinului,are efecte negative pt ficat,nu abuzati de ceaiuri si nici de pastile pe baza de plante sunt daunatoare(doar daca vi le recomanda un medic,ca de aia a facut medicina).
acum sa va dezvalui secretul:),el consta in:
1:MICSORAREA STOMACULUI(cum fara diete.exact)in primul rand nu trebuie sa te infometezi si nici sa faci ulcer ci doar sa mananci ce vrei la un orar bine stabilit dar sa incepi incet incet sa micsorezi portia de mancare,cum??Ex:Daca la paranz in mod normal mananci 150gr paste,orez reduci portia la 80 de gr,dar nu dintr-o data ci treptata prima etapa,din 150 faci 120,apoi 100 si apoi 80,asta in curs de-o luna,vi se pare mult,nu e,si veti da jos masa grasa ci nu masa musculara.
2:MENTINEREA IN FORMA:Ajunsi la 80 gr de mancare mentinem linia,putina miscare ajunge 1 data pe saptamana 30 min,sau impartite dupa plac.
Si eu eram sceptica dar,dietoloaga mi-a spus asa:
Draga mea dimineata este masa cea mai importanata ,mananca ceea ce vrei,nu in catitati mari,mananca un corn cu ciocolata, o cafea indulcita, un pahar de suc de fructe,un mic dejun complet,pt ca pe parcursul zilei ai timp sa arzi ceea ce ai mancat,la 10 mananca un fruct sau un iaurt cu fructe,daca ai timp(nu aveam timp:D),la pranz e faza cu scazutul portiei,pana se ajunge la stabilizare si se mentine;),iar la cina poti mana o bucata de carne(80gr) cu salata condimentata,iar daca manaci dupa orele 20 fa o plimbare de 30 de minute sa ajuti digestia,asa nu se depune;),a uitasem sa spun de gustarea de la ora 16,care poate sa fie o inghetata,un iaurt,o tableta de ciocolata,un fruct,o leguma,dupa plac,in ritmul asta slabesti fara batai de cap,mananci ceea ce iti place,iar ajunsi la micsorarea stomacului,te menti pe linie,daca vrei sa slabesti mai multa masa grasa decat iti permite acest stil de viata sanatos ,fa sport zilnic de la 5--30-60min dupa cum aveti timp si vreti sa slabiti,concentrativa pe zonele care au nevoie,multa bafta.Eu urmez de 18 zile stilul asta de viata(nu mancam mult),si am reusit sa dau jos centimetri si mai precis 4 de pe abdomen dar fara miscare,ca daca nu dadeam mai mult si am slabit 500gr,nu mult dar sanatos si sigur,prefer sa nu-mi imbolnavesc stomacul trecand direct de la mult la putin si nici ficatul cu diverse ceaiuri sau pastile "naturiste".
Icercati totusi sa evitati cat puteti prajelile,si mancatul in oras,daca ti-ai micsorat stomaculcare este ca o punga elastica si isi in oras sau mergi la o nunta si il umpli ca pe un balon el nu spune nu se largeste iar,de aceea spun ca nu va obliga nimeni sa mancati,atata cat credeti voi,ca trebuie ca sa nu largiti iar stomacul.
Bafta si sper ca inainte sa incepeti o dieta sa va ganditi bine la ceea ce va expuneti.
Ele_ely
Postat pe 23 Iunie 2009 12:32
Nu inteleg de ce toata lumea e obsedata cu slabitul asta? Unora nu le sta bine , chiar asa slabi , altora le face praf sistemul nervos , devin obsedati de acest lucru . Nu sunt de parere ca e bine sa fi gras , dar nu e normal sa ne mentinem la o anumita greutate cu care consideram noi ca suntem capabili sa ne miscam usor si care sa nu necesite un efort si-un stres in fiecare minut ?Eu cred ca daca stii sa-ti tii in friu toate tentatiile si sa nu faci abuz de nimic stii sa te mentii la o greutate ideala . Uite eu am unpic peste chilogramele inscrise in tabelele privind greutatea in raport cu inaltimea , dar ma simt minunat asa , un depasesc mai mult de 5-6 Kg si ma mentin asa de la 25 ani , dupa ce am nascut primul copil si m-am ingrasat putin peste limita admisa de tabelele date de medici si specialisti . Totul e sa nu faci abuz , zic eu si asta e valabil la orice...nervi,stres,bautura,lene sau harnicie , dar nici sa te abtii de la nimic .
taurita61
Postat pe 19 Iulie 2009 06:26
Eu nu inteleg altceva!
Care, Doamne iarta-ma (dintre toti sfatosii astia).. isi pune mancarea in farfurie dupa ce o cantareste? Care dintre noi stam cu un cantar in bucatarie sa facem "portie" zilnica, desi salivam de pofta? Cred ca ceva mai aberant nu am auzit niciodata! Auzi, sa-mi micsorez stomacul!!!


rashela
Postat pe 19 Iulie 2009 06:39
ma, faza e urmatoarea...stomacul nu`l micsorezi, pentru ca el este [ cand nu are mancare in el ] cam cat un pumn...si se mareste pe masura ce bagam diverse in el...apa, alimente...
regimul in sine este super okay, insa faza e ca nu micsorezi stomacul, doar nu il mai stresezi, introducand in el cantitati excesive de hrana, si in felul acesta ii tonifiezi muschiul, si nu te mai lasa nici el dupa sa mananci foarte mult. asta e toata filozofia...

sunt foarte de acord cu ideea si dieta lui ely, si o felicit ca a venit inainte cu un sfat atat de bun si binevenit.

de asemenea, taurita, aici e vorba doar despre cum tanjeste fiecare sa ajunga la un anumit ideal...uite, la fel cum tu te simti perfect in pielea ta, chiar cu un kg-2 in plus, alta femeie se simte bine in pielea ei daca da jos un kg sau 2... bine, si in afara de asta, acuma mai e si goana nebuna a pustoaicelor sa fie cat mai slabe cu putinta...-1 este noul 0.

va salut pe toate, si bafta in ceea ce vreti sa faceti :)
Mikuri
Postat pe 19 Iulie 2009 07:20
da are dreptate ! e un mod sanatos de-a slabi ..doar ca e mult mai greu , nu ptr ca intr-adevar nici eu nu cred ca sta cineva sa-si masoare cantitatea de mancare din farfurie ci ptr ca este o lupta cu tine insuti . poate e mai usor sa te tii dupa o dieta sa urmezi instructiuni si sa dai vina pe ele cand tu vrei sa mananci mai mult si sa nu reusesti sa te abtii si sa dai iar vina pe dieta "ca era grea!" si sa renunti IAR . E mult mai greu sa fii tu cel in fata caruia dai socoteala , e mult mai greu sa recunosti ca au fost regulile tale si tot nu te poti tine de ele.
nu trebuie sa-ti cantaresti mancarea !! e un proces de durata si trebuie transformat intr-=un stil de viata ..de ex in prima faza mananci numai ce-ti doresti cu adevarat , ce-ti este cu adevarat pofta ( fara mancare de umplutura) daca iti plac cartofii prajiti si mancai un castron imens ..incearca o sapt sa-l reduci la 3 sferturi , apoi la jumate - apoi incearca sa mananci doar ce-ti place cu adevarat dar nu are prajeli , sa zicem salata de rosii - mancai un castron mare cu paine sau nu mai stiu eu ce ..incearca sa mananci un castorn mai mic cu doar o felie de paine si tot asa ..
ca sa poti reusi nu tre sa te gandesti ca si cand te restrictionezi de la mancare ..gandeste-te ca-i un stil de viata " sa mananci doar ce-ti place , ce-i sanatos si atat cat iti trebuie"
eu de ex cand eram in liceu mi-am dat seama ca-s un mancator cantitativ ..nu conta ce atata timp cat era mult si atunci i-am dat stomacului meu multa mancare dar slaba caloric ( salata de varza , orez cu legume, supa, ciorba) in timp m-am convins ca nu am nevoie de atata maancare si am inceput sa fiu atenta la stomacul meu si anume cand sunt satula ..si am descoperit ca sunt satula cu mult inainte de-a termina mancarea din farfurie si am inceput sa las mancarea din farfurie neterminata pana azi cand pot sa zic ca mananc numai daca chiar mi-e pofta ( si sunt f sincera cu mine ) si daca chiar mi-e foame . si da mi s-a micsorat stomacul ..de la un mancator cantitativ am ajuns unul calitativ . nu ma mai balonez , nu mai obosesc am 60 kg la 1 64 si stau asa de ceva timp , mai sar un kg ..il dau jos .dar inca mananc calitativ
CMBSTPMN
Postat pe 19 Iulie 2009 07:26
ofofof...aasa e....fetelor, eu am 60 de kg acum...aveam acum o luna 70 ...am slabit ...10 kg cum? o zi lactate/carne/fructe/peste/legume...mi-a fost extrem de greu prima data , dureri de stomac..dar si daca mancam putin mai mult tot nu eram bine...o sa mai dau jos pt ca deja m-am obisnuit sa mananc putin si des..stomacul s-a invatat si ce-i drept se cunoaste si ma simt f bine...in momentul in care am luat decizia asta a trebuit intai sa ma pregatesc psihic ca sa nu ma las dupa 2 zile...o fac pt mine si pentru sanatatea mea , ca ma simteam deja f greoaie...oboseam repede , ameteam ..nu era ok, insa si acum tin si ..sper sa ajung la kilogramele dorite ...parerea mea e ca trebuie sa va obisnuiti cu un ritm de viata , poti manca ce vrei dar nu pe saturate si repede cu pofta...eu grasa am fost o viata tocmai din cauza asta ..insa acum imi dau seama cat e de important sa stii sa mananci regulat , putin si des...
sanatate si ambtie multa la capitolul asta ...cristina b
cristinabondocel
Postat pe 19 Iulie 2009 08:06
ele_ely...ce greutate ai avut la inceput si ce greutate ai acum?
Ronnie_Coleman
Postat pe 19 Iulie 2009 08:58
De la: cristinabondocel, la data 2009-07-19 08:06:25ofofof...aasa e....fetelor, eu am 60 de kg acum...aveam acum o luna 70 ...am slabit ...10 kg cum? o zi lactate/carne/fructe/peste/legume...mi-a fost extrem de greu prima data , dureri de stomac..dar si daca mancam putin mai mult tot nu eram bine...o sa mai dau jos pt ca deja m-am obisnuit sa mananc putin si des..stomacul s-a invatat si ce-i drept se cunoaste si ma simt f bine...in momentul in care am luat decizia asta a trebuit intai sa ma pregatesc psihic ca sa nu ma las dupa 2 zile...o fac pt mine si pentru sanatatea mea , ca ma simteam deja f greoaie...oboseam repede , ameteam ..nu era ok, insa si acum tin si ..sper sa ajung la kilogramele dorite ...parerea mea e ca trebuie sa va obisnuiti cu un ritm de viata , poti manca ce vrei dar nu pe saturate si repede cu pofta...eu grasa am fost o viata tocmai din cauza asta ..insa acum imi dau seama cat e de important sa stii sa mananci regulat , putin si des...
sanatate si ambtie multa la capitolul asta ...cristina b


Admir persoanele care au ambitie si vointa, indiferent ca este vorba de a tine o cura de slabire sau altceva ce ne-am dori, pentru ca stiu cat de greu este sa faci asta pe termen lung.
Am zis sa va impartasesc si din experienta mea, caci eu ii multumesc si acum surorii mele pentru dieta care a functionat la mine. Secretul este simplu, sa nu mai mananci dupa ora 18:00 pm. Pana atunci mananci efectiv ce vrei (dar nu vrafuri de ciocolata:). Nici asta nu a fost asa de simpla cum am crezut initial, ptr. ca eu mancam numai seara datorita programului de la job:) Insa se vede prima data la mijlocel, acolo unde ne doare cel mai tare:)) Plus ca nu te imbolnavesti..
Va pup.
Fyara
Postat pe 19 Iulie 2009 09:01
De la: Mikuri, la data 2009-07-19 07:20:36ma, faza e urmatoarea...stomacul nu`l micsorezi, pentru ca el este [ cand nu are mancare in el ] cam cat un pumn...si se mareste pe masura ce bagam diverse in el...apa, alimente...
regimul in sine este super okay, insa faza e ca nu micsorezi stomacul, doar nu il mai stresezi, introducand in el cantitati excesive de hrana, si in felul acesta ii tonifiezi muschiul, si nu te mai lasa nici el dupa sa mananci foarte mult. asta e toata filozofia...

ce faci Mikuri? tonifiezi muschiul abdominal daca nu mai bagi mult in el?
Ronnie_Coleman
Postat pe 19 Iulie 2009 09:02
De la: Ronnie_Coleman, la data 2009-07-19 09:02:37
De la: Mikuri, la data 2009-07-19 07:20:36ma, faza e urmatoarea...stomacul nu`l micsorezi, pentru ca el este [ cand nu are mancare in el ] cam cat un pumn...si se mareste pe masura ce bagam diverse in el...apa, alimente...
regimul in sine este super okay, insa faza e ca nu micsorezi stomacul, doar nu il mai stresezi, introducand in el cantitati excesive de hrana, si in felul acesta ii tonifiezi muschiul, si nu te mai lasa nici el dupa sa mananci foarte mult. asta e toata filozofia...

ce faci Mikuri? tonifiezi muschiul abdominal daca nu mai bagi mult in el?

nu are nicio legatura mancatul dupa 18.00 cu ingrasarea sau slabirea.
Ronnie_Coleman
Postat pe 19 Iulie 2009 09:30
am avut 66,5 iara acu dupa aproape 2 luni am 62,5,si am dat jos 8 cm abdomen,4 fese s.am.d.,dar combinata chestia asta cu alergat zilnic.iar o zi da una ba abdomene si alte exercitii in zonele care le consider problematice a si inaltimea mea e de 1,70.
Ele_ely
Postat pe 19 Iulie 2009 09:58
simplu....maninci atit cit consumi.....teorie demonstrata de cineva apropiat mie....am ramas surprinsa sa vad ca...uauuuuuuuuu...kiar functiona....
kudika016973
Postat pe 19 Iulie 2009 10:00
Buna. Eu incerc sa mai pun vre o 2 kg , pe mine si nu reusesc. Poate si din cauza serviciului mi am dereglat bine stomacul, iar acum daca maninc putin mai mult, ma doare stomacul rau.De felul doi sau desert nici nu poate fi vorba, nu ma mai pot misca aproape de loc
valy_gaby94
Postat pe 19 Iulie 2009 10:15
Probabil ca nu ai auzit inca de operatii prin care se micsoreaza stomacul, in cazul obejilor se amputeaza chiar si jumatate din stomac. Nu stiu in ce masura se practica in Romania, dar in tari ca si Germania unde se confrunta ca o rata a obezitatii foarte mare este una dintre metodele cele mai utilizate si cu un rezultat foarte vizibil. O treaba este clara stomacul se largeste cu timpul daca te indobi cu mancare si este foarte greu sa il readuci la dimensiuni normale. In orice caz aceste operatii chirurgicale le practica cei care au depasit cu vreo 50 chiar 100 kg greutatea normala... iar pt cei cu cateva kg in plus... 10, 20 chiar 30 se recomanda multa miscare... si o alimentatie sanatoasa.
joy_ce
Postat pe 19 Iulie 2009 11:24
as putea sa stiu si eu despre ce produse este vorba??
TheEminescian
Postat pe 19 Iulie 2009 11:42
intre timp, daca vreti ceva SERIOS si IEFTIN pentru slabit, am eu ceva dar va trebui sa mai asteptati putin pana ce se editeaza :) Intrati pe acest link sa vedeti despre ce este vorba!! (scuze de lungime)

http://www.kudika.ro/comunitate/RaducuTheBear/poze/show/5/35577/Acesta-este-manualul-meu-pentru-arderea-grasimilor-care-pare-ca-nu-il-mai-pot-scoate-odata-E-prea-scumpa-edidarea.html spunetimi, va place sa cititi? :)
TheEminescian
Postat pe 19 Iulie 2009 11:45
Buna ziua tuturor!!!! Dupa parerea mea,obezitatea,ca si boala,trebuie tratata clinic si aici ma refer la cei diagnosticati de cadrele medicale competente. Dar mai exista si o alta forma de "obezitate",cea bazata pe nesimtirea de a manca sau ciuguli cate ceva"ohne ende"vorba neamtului....Orice om,daca tine la sanatatea lui,dar si la felul cum arata,trebuie sa aiba grija de ceea ce mananca si la cat mananca....Daca nu va identificati cu vreunul din cele doua cazuri,atunci aveti o problema!!!!!!
carcri61_yahoo_com
Postat pe 19 Iulie 2009 12:51
ciao,
scriu si eu pt prima data pe un forum,am fost dot cititoarea lor pana in mom de fata dar acum chiar nu m-am putut abtine!!!ce atata cure si slabit!!!in mom inceperii unei cure deja incepi o viata stresanta,indispunere,nervi...nu vrei asa ceva sunt convinsa;) si cu riscul ca in loc sa te vezi slabind sa te ingrasi...un exemplu..efectul bumerang dupa cum imi zicea un amic ceh...eram prin grecia...vroiam sa slabesc vreo 4 kg..disperata..mancam 2 biscuiti o cafea si un fruct ..asta timp de 2 luni...nici un kg dat jos ba din contra poate 1 in plus=)) de ce?
pt ca al nostru corp aude ,simte...ce vrea sa ma infometeze??de ce ?ce am facut eu??si zice ok ...imi pregatesc depozite daca asa sta treaba....
numa bine ...eu zic sa profitati de viata sa va bucurati de ea..sa gustati din orice oricand ...si doar cu mentiunea nu exces
lydya
Postat pe 19 Iulie 2009 13:03
Secretul slabitului consta in stilul de viata pe care i-l avem fiecare ,degeaba ne infometam o luna si apoi reluam totul de la capat ,si in stilul de viata dupa cum stiti intra toate aspectele !Puteti manca numai supa, daca stati prost cu sistemul nervos,tot efortul e in zadar!stevensdegal83@yahoo.com
naturistul1
Postat pe 19 Iulie 2009 13:03
eu tin regim de doi ani jumate si chiar se vad rezultate. Iti trebuie multa statornicie si incapatanare ca sa reusesti. In cazul meu se numeste mod de viata. Eu mi-am schimbat total modul de a trai, am pus-o pe mama sa-mi gateasca doar retetele pe care trebuia sa le mananc, iar cand nu era acasa, imi pregateam eu singura ceva de mancat. Uneori trebuie sa perseverezi si sa te gandesti mereu la rezultatele care nu vor intarzia sa apara. Am incercat si dieta disociata, am slabit 2 kilograme, dar le-am luat la loc+un kilogram in plus deci eu sincer chiar nu recomand. Trebuie sa mai mentionez ca i-am informat pe toti ca eu imi schimb modul de a manca, modul de a trai, ca ei sa fie pregatiti si sa nu uite sa ma ispiteasca cine stie cu ce... iar cand mergeam in oras, eu consumam fructe si ceaiuri.Chiar ador fructele si legumele. Norocul meu este ca nu-mi plac prajiturile de casa, iar dupa ciocolata nu ma prea omor.
Tin sa mai spun ca eu inainte incercam sa slabesc si ma tineam de "dieta"2 saptamani dupa care o luam de la inceput si mancam obisnuit, alimente interzise intr-o dieta. CRED CU TARIE CA AI NEVOIE DE O MOTIVATIE, DE CINEVA CARE SA FIE IN SPATELE TAU SI SA-TI SPUNA: EU SUNT ALATURI DE TINE, POTI, VOM VEDEA IMPREUNA REZULTATELE
Pe mine m-a motivat fostul meu prieten, ba chiar imi facuse program de exercitii, pe care il urmam, mai cu greu, dar mie imi place foarte mult sa alerg si i-am spus asta.ERA CHIAR MANDRU DE MINE.
Acum ca ne-am despartit, mi-e mai greu, dar nu am uitat sfaturile lui.
MOTIVARE,PERSEVERENTA SI RABDARE!=SUPER REZULTATE
koryne_2007
Postat pe 19 Iulie 2009 13:04
Buna, Ely! vreau doar sa-ti dau si eu un sfat, daca tot suntem la acest capitol....incearca, inainte de a mai scrie, mai ales pe site-uri unde citeste toata lumea, sa inveti sa scrii corect romaneste!!! Asa ca, in loc sa-ti pierzi timpul pe la „dietoloaga” :)) , incearca sa citesti niste carti de gramatica....cred ca ti-ar fi mai folositoare.....Si daca tot ai fost atat de draguta si ai vrut sa ajuti lumea cu probleme de greutate si sa le dezvalui din „secretul slabitului”, vreau si eu sa te ajut si sa-ti spun ca se scrie „dragii mei”, nu „dragi mei”, se scrie „m-a socat”, nu „ma socat”.....etc
Toate cele buna si BAFTA MULTA!! la invatat :))]
dia_adri
Postat pe 19 Iulie 2009 13:23
De la: rashela, la data 2009-07-19 06:39:39Eu nu inteleg altceva!
Care, Doamne iarta-ma (dintre toti sfatosii astia).. isi pune mancarea in farfurie dupa ce o cantareste? Care dintre noi stam cu un cantar in bucatarie sa facem "portie" zilnica, desi salivam de pofta? Cred ca ceva mai aberant nu am auzit niciodata! Auzi, sa-mi micsorez stomacul!!!




nu cred ca e aberatie, e foarte real si logic, dar mai ales sanatos, eu nu imi cantaresc mancarea, dar mi-am facut un mod de viata de cand faceam sport, niciodata sa nu mergi la antrenamente cu stomacul plin. Este la fel si in viata de zi cu zi, de exemplu daca vad ca m-am ingrasat 1 kg de exemplu, mananc aceleasi lucruri ca inainte dar in cantitati tot mai mici, si da rezultate, am un cantar in baie electronic si a devenit un obicei sa ma cantaresc dimineata si seara, astfel pot sa vad peste zi cum reactioneza organismul meu.
Nu e vorba doar de estetic ci mai ales de sanatate, cu cat mananci mai mult cu atat se largeste stomacul, iar tesuturile grase cresc peste limite normale.
Asadar pana nu incerci nu ai de unde sa sti.
Succes pt cei care vor sa duca o viata sanatoasa.
ctwmn
Postat pe 19 Iulie 2009 13:36
de acord si cu asta, din cunostintele mele generale nu trebuie sa mananci cu 2 ore inainte de somn, pt ca stomacul sa aiba timp sa digere mancarea.
E absurd ca daca stai treaz pana la ora 2 sau 4 am sa nu mananci de la 18, te ia cu lesin :))
ctwmn
Postat pe 19 Iulie 2009 13:42
daca vreti sa slabiti puneti mana shi facetzi gimnastik ....adik mult sport......nu stati degeaba k altfel o sa avetzi pielea flasca k la o baba....
doigutz
Postat pe 19 Iulie 2009 14:46
exista multe metode de slabit naturale cat si chirurgicale eu una am slabit prin pastile care credeam ca sunt naturale 100% binenteles ele sunt din plante caci si canepa(marihoana) este o planta poate le stiti se numesc CAPSULA DE SLABIT au fost scoase dupa piata dar pe mine m-au ajutat am slabit intr-o luna 9 kg si nu m-am simtit rau de la ele nu am probleme nici acm dupa 3 luni de la ultima folosire nu am luat nici macar un kg in plus ele se mai gasesk inka pe net eu una vi le recomand
lylysor87
Postat pe 19 Iulie 2009 14:54
De la: ctwmn, la data 2009-07-19 13:42:56de acord si cu asta, din cunostintele mele generale nu trebuie sa mananci cu 2 ore inainte de somn, pt ca stomacul sa aiba timp sa digere mancarea.
E absurd ca daca stai treaz pana la ora 2 sau 4 am sa nu mananci de la 18, te ia cu lesin :))


Da, adevarat.
Pateam si eu eu asa...macam pe la 18 si ziceam k asta afost ultima masa,, dar pe la 12, 1 mi se facea o foaaaaaaaame..
Deci totul depinde si de stilul de viata.
Miss_Stardust
Postat pe 19 Iulie 2009 14:58
dragele mele am citit cu mult interes ce ati scris pana acum. urmaresc de multa vreme situl asta, si forumul, dar postez ff rar. acum chiar ca am simtit nevoia sa-mi spun si eu parerea. eu sunt catalogata de doctori la obezitate morbida,, avand 1.61cm si 103 kg. sincera sa fiu m-am saturat de toti nutriionistii si toate regimurile de slabit, care nu dar rezultate, cel putin la mine. slabeam 2-3 kg in timp ff indelungat, dar eram ff stresata, suparata, nervoasa si toate cele. si dupa aceea, cu toata perioada de mentinere si tot ce spuneau ei, ma ingrasam la loc, si chiar in plus. asa ca, intr-un fel si datorita lor am ajuns sa am greutatea actuala. doar ca , am un caracter ff puternic, si asta m-a tinut tare tot timpul. nici acum nu ma intereseaza cum arat, eu ma simt bine, sunt fff vesela si am ff multi prieteni, pt ca adora modul meu de a fi. sunt casatorita de anul trecut si am deja 4 ani si jumatate de cand sunt cu sotul meu. so tot grasa eram cand l-am cunoscut. ce pot sa va spun, avand in vedere ca majoritatea prietenilor mei sunt barbati, e ca toti spun acelasi lucru: nu suporta femeile scheletice din ziua de azi. e ok sa ti un regim daca ai niste kg in plus, dar nu sa exagerezi. si sa revenim la ce vroiam sa va spun. satula fiind de toate, si avand in program fff incarcat (plecam dimineata la serviciu, si apoi seara la facultate, ca faceam un master), plecam dimineata de acasa si veneam noaptea. unde sa stau sa-mi incalzesc mancare, unde sa ma car cu ciorba dupa mine? exclus. ca toti desteptii astia imi spuneau sa-mi fac timp. unde sa-ti faci timp, daca chiar nu este timp. asadar, de 2 luni tin sa va spun ca m-am apucat de un regim al meu propriu si personal. pt ca imi plac ff mult salatele, si fiind si vara, am decis sa mananc salate. iar salata a devenit de 2 luni modul meu de viata. o diversific mereu, mai adaug niste condimente, cateodata ii pun chiar sos din ala de usturoi din comert, mai mananc cu ea o felie de cascaval sau o bucata de carnita, dara asa cu muscaturi ff mici. am avut chef sa ies in weekend sa mananc o pizza, am mancat. nu-mi interzic absolut nimic. din cand in cand mai mananc si un pic de ciocolata. iar preferatele mele sunt batoanele dots pt ca sunt mai "light"ca sa spun asa din toate dulciurile, si contin si ciocolata. eu toata viata mea am fost o gurmanda, si mi-au placut mancarurile bune, si in cantitati destul de mari, ca de, cand eram eu copil nu se stia de nutritionisti si alte chestii din astea. tin sa va spun fetelor ca am slabit pana acum 4 kg, dar nu kg sunt relevante, ca nu ma intereseaza numarul lor, si oricum ma cantaresc din an in paste, ca reprezinta un stres in plus, dar am slabit ff mult in cm. chiar se vede. imi cad hainele de pe mine. am 2 fuste pe care deja nu mai pot sa le port, pt ca era sa le pierd pe strada de pe mine.
si in alta oridine de idei, referitor la operatii, la noi in ro nu se fac decat cele cu balonul gastric sau cu inelul, ca m-am interesat, va dati seama. cealalta cu taierea stomacului nu se face la noi. iar acolo, in germania sau america, nici nu am indraznit sa intreb cat costa. oricum, si balonul si inelul sunt cam o prostie, pt ca pana la urma tot te poti ingrasa la loc, si nu sunt definitive. cel putin balonul se scoate dupa 6 luni. si costa....o gramada. o sa va tin la curent cum imi evolueaza regimul. nu mi-am propus sa ajung la o anumita greutate, pt ca va dati seama ca la mine e fff mult de dat jos, si e mult prea greu sa pot visa ca voi slabi 50kg. asa ca o iau treptat. dar, ce vroiam sa va zis, lucru pe care il consider cel mai important: este pt prima data cand tin un regim de slabire si nu sunt stresata, si abia astept sa mananc salata mea. asta e mare lucru. indiferent de ce regim tineti, sa va placa ceea ce mancati si sa nu il considerati un stres. si fiti fericite, ca sunteti tinere si frumoase, iar niste kg in plus nu trebuie sa va schimbe dispozitia. iar cine va place, va place asa cum sunteti. nu fizicul conteaza. ascultati-ma pe mine, ca va spun din experienta mea. v-ap pupat pe toate, si succes in tot ceea ce faceti
mihaela1982popescu
Postat pe 19 Iulie 2009 15:48
f interesant mihaela ce ne-ai spus.chiar mi-as dori sa revii cu informatii.eu am slabit acum o luna 10 kg cu pastile de slabit,nu am slabit sanatos ,dar am ajuns la greutatea ideala.
Raluk92
Postat pe 19 Iulie 2009 16:33
Buna la toti....Inainte de toate vreau sa o felicit pe mihaela continua tot asa si mai mult ca sigur reusesti.
Fiind la capitolul slabit (lucru care terorireaza pe toata lumea in momentul de fata), eu vreau sa va spun k de 2 luni tin cont de sfaturile lui Montignac, nu este practic o cura de slabire...doar k iti deschite ochi in sensul k te invatza ce sa mananci si ce nu...este usor sa ti cont de aceste sfaturi... nu te costa mai mult decat mancarea unei persoane care nu tine o cura...si eu am reusit sa ajung de la 76kg la 68kg in 2 luni fara nici un efort in plus...
Si da recunosc am mai mancat si dulciuri sau pizza din cand in cand insa nu in cantitati mari...
Nu cred k este asa de greu k atunci cand te duci la un restaurant sa mananci in loc sa ceri cartofi prajiti sa ceri legume inabusite si o bucata de carne la gratar...cum te uiti la data la care expira produsul care il cumperi din supermarket poti sa te uiti si cate glucide contine...si sa il alegi pe cel care iti trebuie.
Ori ce cura ai tine depinde de tine in general foarte mult dak vrei cu adevarat sa slabesti sau nu...si sa nu iti fie jena sa dai sfoara in tara k este la cura; ai sa vezi cat de mult te ajuta faptul ca prietenii o sa aiba grija sa nu te ispiteasca, sa te incurajeze si sa aibe grija chiar ei la ce mananci tu k nu cumva sa nu-ti respecti cura.
Va doresc multa sanatate si aveti grija de voi!!!
pysy_mai_2006
Postat pe 19 Iulie 2009 16:49
laurika0402
Postat pe 19 Iulie 2009 16:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pastilele de slabit chinezesti, mit sau realitate in lupta impotriva kilogramelor??? 216 De la: elina_ely 14 Mai 2013 10:51
de unde pot cumpara pastilele superslim? 64 De la: kudika_972424 19 August 2014 00:59
regenon 20 De la: kudika_30324 6 Iulie 2013 03:04
POUNDS AWAY A FOLOSIT CINEVA? 4 De la: bestdevilinside 28 Noiembrie 2008 11:45
........ 3 De la: Ronnie_Coleman 26 Iulie 2009 22:22