acum sa va dezvalui secretul:),el consta in:
1:MICSORAREA STOMACULUI(cum fara diete.exact)in primul rand nu trebuie sa te infometezi si nici sa faci ulcer ci doar sa mananci ce vrei la un orar bine stabilit dar sa incepi incet incet sa micsorezi portia de mancare,cum??Ex:Daca la paranz in mod normal mananci 150gr paste,orez reduci portia la 80 de gr,dar nu dintr-o data ci treptata prima etapa,din 150 faci 120,apoi 100 si apoi 80,asta in curs de-o luna,vi se pare mult,nu e,si veti da jos masa grasa ci nu masa musculara.
2:MENTINEREA IN FORMA:Ajunsi la 80 gr de mancare mentinem linia,putina miscare ajunge 1 data pe saptamana 30 min,sau impartite dupa plac.
Si eu eram sceptica dar,dietoloaga mi-a spus asa:
Draga mea dimineata este masa cea mai importanata ,mananca ceea ce vrei,nu in catitati mari,mananca un corn cu ciocolata, o cafea indulcita, un pahar de suc de fructe,un mic dejun complet,pt ca pe parcursul zilei ai timp sa arzi ceea ce ai mancat,la 10 mananca un fruct sau un iaurt cu fructe,daca ai timp(nu aveam timp:D),la pranz e faza cu scazutul portiei,pana se ajunge la stabilizare si se mentine;),iar la cina poti mana o bucata de carne(80gr) cu salata condimentata,iar daca manaci dupa orele 20 fa o plimbare de 30 de minute sa ajuti digestia,asa nu se depune;),a uitasem sa spun de gustarea de la ora 16,care poate sa fie o inghetata,un iaurt,o tableta de ciocolata,un fruct,o leguma,dupa plac,in ritmul asta slabesti fara batai de cap,mananci ceea ce iti place,iar ajunsi la micsorarea stomacului,te menti pe linie,daca vrei sa slabesti mai multa masa grasa decat iti permite acest stil de viata sanatos ,fa sport zilnic de la 5--30-60min dupa cum aveti timp si vreti sa slabiti,concentrativa pe zonele care au nevoie,multa bafta.Eu urmez de 18 zile stilul asta de viata(nu mancam mult),si am reusit sa dau jos centimetri si mai precis 4 de pe abdomen dar fara miscare,ca daca nu dadeam mai mult si am slabit 500gr,nu mult dar sanatos si sigur,prefer sa nu-mi imbolnavesc stomacul trecand direct de la mult la putin si nici ficatul cu diverse ceaiuri sau pastile "naturiste".
Icercati totusi sa evitati cat puteti prajelile,si mancatul in oras,daca ti-ai micsorat stomaculcare este ca o punga elastica si isi in oras sau mergi la o nunta si il umpli ca pe un balon el nu spune nu se largeste iar,de aceea spun ca nu va obliga nimeni sa mancati,atata cat credeti voi,ca trebuie ca sa nu largiti iar stomacul.
Bafta si sper ca inainte sa incepeti o dieta sa va ganditi bine la ceea ce va expuneti.