Mai multe
|
neh, scorpionul e matur v�rs�torul apar�ine tuturor �i �i e greu s� se desprind� de via�a de burlac |
||
|
kudika_11598 Postat pe 12 Iulie 2012 16:03 |
||
|---|---|---|
| Si eu sunt Scorpioanca , si imi place un varsator . Nu s-a intamplat nimic intre noi, desi ne cunoastem din liceu . Iesim doar de cateva zile .. E foarte timid din cate am observat, sau poate k nu-i plac si de aia e asa .. Nu stiu ce sa zic , e o problema insa, cred .. Eu am fost cu varul lui acum ceva timp, insa baiatu respectiv l-a cam durut in 14 de persoana mea si am suferit degeaba . Acum mi-ar place sa incerc ceva,insa am senzatia ca i-a bagat varusu tampenii in cap sau .... Nu stiu :(( Chiar mi-ar prinde bine un sfat, o idee cum as putea sa-l cuceresc, sau .. oriceee ! va multumesc | ||
|
Ellu_Ellutza_1 Postat pe 4 Septembrie 2012 01:30 |
||
|
sal,eu tot sunt varsator si prietena mea e scorpion ,un varsator e atras de multe ori de miste ,pai creaaza acest mister in jurul tau si vei vedea rezultatul......succes |
||
|
|
||
|
kudika_966782 Postat pe 31 Mai 2014 21:21 |
||
| varsatorilor le cam place viata de celibatar si fac ce fac si pana la urma raman tot singuri! | ||
|
Titanika Postat pe 31 Mai 2014 21:25 |
||
|
Eu sunt scorpion iar fostul meu iubit era varsator. A fost dragoste la prima vedere �ntre noi, ne �nțelegeam perfect. Cand eram in același grup de prieteni ne c�utam privirile si cand se �nt�lneau parca era incendiu . Insa eu cred ca nu a putut dep�și fosta lui relație cu o fata (S�get�tor) si a ales "o pauza" adic� �ntoarcerea la fosta Si acum cand ne mai �nt�lnim vad aceea sc�nteie in privirea lui care ma face sa imi aduc aminte de momentele minunate petrecute �mpreuna. Așadar nu tine de zodie o relație,tine de caracterul fiec�rei persoane in parte :) |
||
|
kudika_969843 Postat pe 30 Iunie 2014 13:22 |
||
|
SUNT VARSATOR. Te vaneaza ;-)! |
||
|
kudika_974982 Postat pe 14 Octombrie 2014 15:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Femeia scorpion. | 4 | De la: Luncsoreanu_Alin_1 28 Noiembrie 2013 13:08 |
| ce se poate face pt k " pestisoarele"s iubeasca mai mult? | 10 | De la: andreea121 11 Septembrie 2009 13:36 |
| Eu Leoaica, el Taur | 5 | De la: UnYang 18 Iunie 2009 18:54 |
|
|
||
| eu varsator........el pesti!!!!!!!!!!!! | 31 | De la: scarli 19 Februarie 2011 16:28 |
| Linia Vietii- scurta | 26 | De la: kudika113046 30 Martie 2014 18:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.