Setari Cookie-uri

femeia berbec

Agresiv in timpul sexului, plin de energie si neclintit. Din pacate, nepractic si impulsiv, desi are o
gramada de fantezii si gaseste si puterea de a le pune in practica.
Viata erotica alaturi de un Berbec este plina de neprevazut. Oricum, Berbecul este un ciudat: o data este generozitatea intruchipata, pentru ca in luna urmatoare sa fie un zgarcit nesuferit.
Erotismul si sexualitatea sa sunt deosebite si pot fi simtite fizic, pentru ca un Berbec emana la propriu sexualitate. Pozitia clasica nu il intereseaza in mod deosebit, dar nu se da in laturi atunci cand partenera vrea vrea doar asa ceva.
In autoturism, pe masina de spalat, pe masa din bucatarie, in aer liber, intr-o cabina de proba – toate acestea sunt locuri ideale pentru un Berbec ca sa faca sex (pentru ca un nativ cu horoscop in aceasta zodie va face doar sex si nicidecum dragoste; nu are rabdare sa faca dragoste, uraste preludiul lung si vrea sa isi posede cat mai repede si mai cu forta partenera).
Partenera unui Berbec (sau partenerul) va trai toate senzatiile posibile si chiar mai mult decat atat. Pentru ca placerile sunt multe, cu multa adrenalina: atat de multa, incat uneori aceasta poate da in clocot si poate exploda. Asta pentru ca un Berbec este extrem de gelos si mai ales pentru ca cere fidelitate de la partenera – evident, Berbecul nu considera ca fidelitatea este ceva reciproc ci doar ceva care i se cuvine lui. In plus, intotdeauna trebuie sa faci ceea ce iti spune si mai ales atunci cand iti spune.

Nimic nu uraste un Berbec mai mult decat sa-i spui ca ai nevoie de timp de gandire. Cum, nu faci ca el? Nu il asculti? Nu esti gata sa-i indeplinesti dorintele? Atunci se supara si devine artagos, chiar daca stie ca vina ii apartine in intregime. Orgoliul Berbecului nu il lasa pe acesta sa accepte jumatati de masura. Nu exista decat doua solutii: ori faci ca el ori faci ca el.Daca nu suporti durerea, nu te incurca cu un Berbec. Pentru ca durerea provocata de penetrarile sale il excita mai mult pe un asemenea nativ decat gemetele de placere ale partenerei: Berbecul vrea sa auda strigatul de durere al partenerei, sa o simta neputincioasa in timp ce o poseda, sa se simta el insusi stapan absolut al actului sexual la care participa.

Este important sa stiti ca un Berbec este adept al sexului in grup: accepta cu placere sexul in grup, chiar si atunci cand e vorba sa-si vada partenera penetrata de un altul: aceasta ii va da un nou stimulent sexual, facandu-l sa intre intr-o concurenta erotica cu ceilalti participanti la actul sexual in grup, facandu-l sa-si doreasca ca partenera/femeia posedata sa-l considere a fi cel mai bun. Un sfat bun pentru cele care vor sa infrunte mai usor durerea din timpul sexului este acela de a avea mereu la indemana un lubrifiant. Pentru ca un Berbec o sa va penetreze cum nici nu va trece prin cap, indiferent daca aveti sau nu, acel lubrifiant sexual.



Va rog sa avetzi rabdare sa cititi si sa-mi dati o parere

Postat pe 24 Iulie 2008 04:45
in general ai dreptate,dar e mai mult o referire la barbatii berbeci....femeia berbec e mai soft...adik ador puterea(caci sunt berbeaca pana in varful unghiilor ), dar nu intotdeauna ,deoarece mi s pare obositor....femeile berbec sunt si dictatoare,dar si tandre si pline d afectiune,doritoare d tandrete .....doar ca nu prea stiu s o arate.ne place si asa cva ,dar si .daca suntem in cautatrea partenerului care e in stare s n supuna(in cel mai inocent mod posibil).asta e destul d dificil.caci cel care poate s ne supuna neaparat tre s fie inzestrat cu calitati ..aproape supranaturale ,ceva in genul unui cavaler din timpuri stravechi..nu cerem mult,nu? desi nu recunoastem deschis si cateodata nici macar noua,suntem romanice.dar nu in stilul inimioare roz cu floricele rosii si toate aceste dulcegarii.ci intr un stil mai sobru,serios,mai amplu...un berbec iti poate arata dragostea sa (asta dp ce ai dovedit ca esti superior oamenilor obisnuiti )pana la scrificiu suprem-ar mui pt tine....insa daca vede ca nu esti demn de ea,atunci t va domnina faa nici o emuscare pana in cele mai mici detalii....s ar putea spune ca simtim frica si atunci ...ai imbulunat o .suntem loiali pana in panzele albe-tot dp c ne ai convins ca meriti,avem o maaaaare nevoie d libertate si intimitate.eu una,cel putin,sunt sincera pana frizez postia in anumite momente .o mare putere de munca ne caracterizeaza...noi suntem copii horoscopului...cei care au invatat cel mai mult,dar si care s duc acolo unde altii nu au curajul...curajosi pana la inconstienta....e adevarat ca in durerea FIZICA putem gasi placerea,dar nu o toleram p cea psihica...tragem mult de o relatie,de o iubire...ani d zile ,luptam mult,dar si cand punem punct final nimeni,nimic nu ne va putea intoarce inapoi niciodata....si ca sa exprim exact cum suntem postez asta:
mistique
Postat pe 24 Iulie 2008 12:45
perfect de acord cu tine.nu de alta,dar si eu sunt berbec..voiam sa vad daca e adevarat si in cazul altor fete

Postat pe 24 Iulie 2008 16:18
sunt berbecuta si sunt de acord cu cele spuse
annya_852004
Postat pe 24 Iulie 2008 19:33
cu totul deacord
IACOBRI
Postat pe 24 Iulie 2008 22:05
exact!!!
georgiana1404
Postat pe 26 Iulie 2008 13:50
f adevarat
yumy
Postat pe 26 Iulie 2008 21:59
Berbecii sunt cei mai crazy!! sunt incapatanti, orgoliosi, dar pot sa fie si pr adevarati. pr mea cea mai buna e berbecutza, si desi ne certam cam toata ziua, ajungem pana la urma sa fim de acord. :)
insa...am o mare mare mare dilema...cum sunt barbatii berbeci? tot asa?
ralukiss
Postat pe 27 Iulie 2008 21:06
faza q fidelitatea e cea mai adevarata!!!la fel de adevarat e si faptul k nu n place sa asteptam,nu?noi suntem cele mai puternice;) toata lumea stie asta,numai k le e greu sa accepte adevarul ;)
deeaLOVEcata
Postat pe 28 Iulie 2008 14:36
WELL DONE !!! WE ARE THE BEST ! TO LOVE US IS NOT SO EASY .... BUT IF YOU GOT US MAKE SURE YOU CAN KEEP IT !!
silvia6640
Postat pe 28 Iulie 2008 15:37
Inque,asa si este!Prietenul meu este berbec.....
stiu totul,pe de rost!
alone
Postat pe 29 Iulie 2008 13:31
sunt perfect de acord, doar ca din pacate restul ne considera dure, rele.
roso
Postat pe 30 Iulie 2008 09:24
Asta este, noi sintem suave, sexy, provocatoare de-a dreptul, inteligente si , bineinteles, Centrul Universului...ei, asta e o alta problema, caci, femei berbeace, toate stiti ca noi avem dreptate, nu mintim, spunem tot timpul lucrurilor pe nume, sintem realiste, deci, pentru cei din jur: DURE!, Asta e si-n pat...normal ca noi stim cum e mai bine, ce pozitie ne place cel mai mult, barbatul e o unealta pe care-o folosim pentru satisfactia personala, dar si cind sintem satisfcacute raminem statornice. Da, nu prea sintem noi fidele, dar asta se intimpla pina descoperim ceva si atunci, punem punct. Intilnim o groaza de oameni pe care-i catalogam imediat(la noi prima impresie conteaza enorm), apoi, ne alegem prietenii, iar toate prieteniile noastre conteaza. Mereu , cind prietenele.nii au probleme tot noi le rezolva. Daca in relatie avem vreo problema, o rezolvam noi cumva, tot patul este cireasa de pe tort...deh, asta e, sintem buneee
andra13gabriela
Postat pe 30 Iulie 2008 10:28
buna Inque,fetelor!!m bucur k suntem km d aceeasi parere toate:D:D!!propun infiintarea unui fanclub de berbecute(si hai,bine,fie,berbeci:D:D)si s tinem legatura!!maybe meet in real life la o cafea sau cva d genul!!astept pareri si propuneri!!oricine e binevenit(a)!
mistique
Postat pe 1 August 2008 21:46
aaaaaaaaa!!!!sorry k raspund ff greu dar nu prea am net acasa,stupid net provider !!!!si am uitat s spun k nu m am referit numai la cele in zodia berbec ci toti care vor s intre in fanclubul asta!!
mistique
Postat pe 1 August 2008 21:49
asa este,si eu sunt tot berbecuta si pot sa spun ca prin natura zodiei si a caracterului meu provoc multa invidie.(nu ca m-as lauda ;)
andy_dee
Postat pe 9 August 2008 18:29
Femeia Berbec

Deci te-ai îndrãgostit de o femeie din zodia Berbecului. Nu ºtiu dacã sã te felicit sau sã te compãtimesc. Poate cã ea îºi închipuie cã dragostea e viaþa ei, dar e prea adînc absorbitã de lumea din jur, ca sã nu mai spunem de propria persoanã, pentru ca dragostea sã fie centrul existenþei ei. Se poate descurca fãrã un bãrbat mai uºor decît orice altã femeie pe care ai întîlnit-o vreodatã. Desigur, a se descurca fãrã un bãrbat nu e acelaºi lucru cu a trãi fãrã iubire. Va avea tot timpul nevoie de acel erou al viselor ei dupã care sã tînjeascã în adîncul sufletului. El poate fi o iubire de demult sau de departe, ori o iubire încã neîntîlnitã, dar ea se va gîndi la el în timpul unei ploi de primãvarã, cînd aude un anumit cîntec sau cînd fulgerã. Totuºi, dacã bãrbatul respectiv nu e o prezenþã fizicã în viaþa ei, nu îi va duce prea tare dorul. Orice ar putea face el, ea e convinsã cã poate face mai bine. Fata din Berbec nu aºteaptã sã-i deschidã cineva uºa, îºi pune singurã haina, îºi poartã singurã bãtãliile, îºi trage singurã scaunul la masã, îºi cheamã taxiul ºi îºi aprinde þigara fãrã vreun ajutor masculin. Pentru ea, a face un lucru cu mîna e cel mai rapid mod de a-l duce la bun sfîrºit. Bineînþeles, atitudinea aceasta nu picã prea bine vulnerabilului ego masculin. Femeia aflatã sub semnul lui Marte e hotãrîtã sã preia conducerea, sã fie cea care preia iniþiativa, chiar ºi în dragoste. Dintre toate femeile din toate zodiile, femeia Berbec e cea de la care trebuie sã te aºtepþi sã te cearã ea de soþ, mai ales dacã nu eºti prea hotãrît. Apropie-te cu multã precauþie de o fatã din Berbec. Ea vrea sã fie cea care conduce într-o poveste de dragoste. Ai face bine sã te asiguri cã i-ai cucerit inima înainte sã o apuci de talie ºi sã o sãruþi. Altfel s-ar putea sã te alegi cu un pumn în falcã ºi sã o vezi fugind ca o cãprioarã speriatã. Nu te lãsa înºelat. Nu pudoarea feciorelnicã o face sã o rupã la fugã. Nu se teme de intenþiile tale pasionale, ci de faptul cã s-ar putea alege cu un sclav care o idolatrizeazã sau cu un cãþeluº îndrãgostit, dispus sã o urmeze peste tot fãrã crîcnire. Ambele variante ar plictisi-o de moarte. Fii uºor distant, þine-o în nesiguranþã ºi tu vei fi cel urmãrit ºi "prins la cotiturã". O femeie Berbec e întotdeauna intrigatã de un bãrbat care rezistã farmecului ei. Mîndria ei o va îndemna sã facã orice ca sã-ºi demonstreze cã e irezistibilã, chiar dacã interesul pentru respectiva "pradã" e trecãtor. Scarlett O'Hara e întruchiparea perfectã a femeii din Berbec. Ca ºi Scarlett, ea va aduna la picioarele ei fiecare bãrbat disponibil pe o razã de kilometri întregi, iar între timp inima ei va tînji dupã singurul bãrbat pe care, dintr-un motiv sau altul, nu-l poate avea. Ca ºi Scarlett, ea se poate adapta rapid la orice condiþii pentru a supravieþui, fãrã sã se plîngã. Amîndouã personajele sînt destul de puternice pentru a sfida convenþiile, a înfrunta un inamic sau chiar pentru a împuºca un om cu un calm îngheþat pentru a-i proteja pe cei dragi. Femeia Berbec e foarte sensibilã la complimente, dacã acestea nu sînt gratuite. Aratã-i cã o admiri, dar fãrã sã-i aduci laude prea înflorite sau siropoase. În dragoste, loialitatea ei e uriaºã atîta timp cît reuºeºti sã-i menþii iubirea vie, cãci e profund sentimentalã. Vei observa la ea contradicþia tipicã Berbecilor; nu doreºte sã fii prea ostentativ cînd alergi dupã ea, dar îºi pierde repde interesul pentru tine dacã eºti prea detaºat. Nu-ºi doreºte un bãrbat complet dominator, dar nici nu o vei cîºtiga stînd plin de adoraþie la picioarele ei. Uluitor de idealistã, uneori ea cautã în zadar acel cavaler în armurã strãlucitoare care sã cucereascã lumea, sã i-o ofere cu delicateþe ºi totuºi sã nu-ºi sacrifice masculinitatea pentru ea. Din moment ce asemenea eroi existã doar în basme ºi în jurul Regelui Arthur, femeia din Berbec trece deseori singurã prin viaþã. Zilele ei sînt strãlucitoare ºi pline de încîntare, dar nopþile sînt uneori întunecate ºi pline de dor. Totuºi, cînd visele ei înãbuºite se transformã în cenuºã, tocmai cînd crezi cã flacãra din ea se stinge, ea se va ridica dintr-un salt ºi va clãdi un nou rug. Aceastã femeie trebuie sã fie mîndrã de tine ca sã te poatã iubi. Dar nu te considera prea important ca sã observi ºi calitãþile ºi talentele ei. Deºi va cere mult de la tine, îþi va da înapoi însutit. Femeia dominatã de Marte poate fi exagerat de generoasã cu timpul ºi înþelegerea ei, împãrþind cu tine cu dragã inimã obiectele ºi banii ei. Dar, cînd e vorba de dragoste, devine de-a dreptul zgîrcitã. În acest domeniu, "ce-i al ei, e al ei" ºi nu e nevoie de prea mult ca sã-i provoci gelozia explozivã. Nu-þi exprima admiraþia faþã de actriþa preferatã în preajma ei ºi nu face prea multe complimente prietenelor ei. Un bãrbat care are o soþie Berbec ar fi mai în siguranþã dacã ºi-ar lua un secretar decît o secretarã. Dacã nu e pe primul loc pentru tine în toate privinþele, te vei întreba în scurt timp unde a dispãrut aºa repede toatã pasiunea ºi emoþia excitantã pe care þi-o dãruia. Cînd o femeie din Berbec e rãnitã cu adevãrat, se transformã din flacãrã în iceberg. Focul ei arde intens ºi moare repede. Gheaþa ei poate fi eternã. Nu uita asta dacã o iubeºti profund - ºi e puþin probabil cã va accepta sã o iubeºti altfel decît profund. Femeia Berbec îl aºazã pe cel iubit pe un piedestal, aºteptîndu-se ca el sã se ridice la înãlþimea imaginii ei imposibil de perfecte despre el, refuzînd cu încãpãþînare sã-i vadã defectele, pînã cînd acestea nu devin prea evidente chiar ºi pentru ea. Dacã ai de gînd sã critici iubitul, soþul sau copilul unei femei din Berbec ai face bine sã-þi pui armurã, cãci va deveni extrem de tãioasã ºi va face remarci personale ºi usturãtoare cînd vei încerca sã retezi aripile viselor ei. Din moment ce preferã compania bãrbaþilor celei a femeilor ºi pretinde admiraþia fiecãrui bãrbat pe care-l întîlneºte, fie cã el are nouã sau nouãzeci de ani, vei avea destule ocazii sã simþi acele mici înþepãturi provocate de monstrul verde al geloziei. Însã ar fi mai înþelept sã te abþii sã le exprimi. Pe cît de feroce posesivã e ea faþã de tine, pe atît de intolerantã e faþã de manifestãrile tale de gelozie. Femeia Berbec va insista sã-ºi pãstreze independenþa înainte ºi dupã cãsãtorie. Va trebui sã ai încredere în ea, indiferent unde s-ar duce ºi ce ar face, deºi ea nu va avea aceeaºi încredere în tine. Nu e chiar aºa de rãu cum pare, cãci, o datã ce ai cucerit-o, aceastã femeie îþi e complet credincioasã. E incapabilã sã iubeascã doi bãrbaþi o datã, cãci astfel de trãdãri ºi minciuni îi sînt complet strãine. Cu excepþia unor circumstanþe neobiºnuite, ea îþi va spune în faþã cã dragostea a murit înainte de a se dedica trup ºi suflet unei alte relaþii.
Aceastã femeie considerã fiecare relaþie în are e implicatã ca fiind Unicã ºi pentru totdeauna, aºa cã i se va dedica fãrã reþineri, fãrã ºiretenii feminine, fãrã trucuri cochete, sau jocuri stupide. Ca ºi acþiunile ºi vorbele ei, dragostea ei e directã, fãrã ocoliºuri. Simplitatea emoþiilor ei are o calitate curatã ºi proaspãtã, dar acestea o pot bãga deseori în încurcãturi. Probabil cã vei fi nevoit sã o mai þii uneori în frîi, dar va accepta acest lucru cu o surprinzãtoare docilitate dacã te iubeºte cu adevãrat.
Femeile dominate de Marte au deseori cariere de succes. Pot face faþã aproape oricãrei profesii, de la agent de bursã ºi agent imobiliar, pînã la modeling ºi actorie. E puþin probabil cã vei reuºi s-o convingi sã renunþe la slujbã de dragul tãu. S-ar putea sã facã asta pentru un timp ca sã se ocupe de viaþa voastrã comunã, pe care o viseazã idilicã ºi perfectã, dar dupã un timp va dori sã se întoarcã la lucru. Lãsaþi-o. Va fi mult mai iubitoare ºi blîndã dacã va fi lãsatã sã-ºi umple timpul cu ceva ce o intereseazã. Frustrãrile acumulate ale celor din Berbec pot duce la probleme prea mari ca sã le mai gãsiþi soluþii.
Nimic nu o descurajeazã pe aceastã femeie. Fie cã e o provocare, sau doar ceva ce crede cã-i va înfrumuseþa viaþa ea va încerca sã-i facã faþã, chiar dacã nu e prea practic. Impulsivitatea ei îi poate provoca necazuri ce pot pãrea fãrã ieºire, dar femeie Berbec crede cu tãrie în miracole ºi, de obicei, acestea se întîmplã. Desigur, îi va ieºi ceva pãr alb pînã va învãþa sã nu mai repete aceleaºi greºeli, cãci Berbecii nu prea învaþã din experienþã, dar spiritul ei e neînfrînt iar încãpãþînarea - proverbialã.
Sã nu îþi faci niciodatã probleme cã femeia ta din Berbec va ceda în faþa farmecelor unui lup. E imunã la lupi ºi gigolo, dar pericolul de se lãsa sedusã de un idealist e mult mai mare, mai ales dacã acesta susþine o cauzã pierdutã. Dar nici acesta nu o va putea supune complet, cãci asta e imposibil în cazul unei femei de sub semnul lui Marte. îþi va cumpãra cadouri, îþi va împrumuta bani, te va îngriji cînd eºti bolnav ºi te va ajuta sã gãseºti o slujbã, dar va aºtepta ca ºi tu sã faci aceleaºi lucruri pentru ea. Va nega cu vehemenþã acest lucru, dar dacã ea e nefericitã se aºteaptã ca ºi tu sã fii, iar dacã e fericitã vrea sã fii la fel de fericit ca ea. Pentru o astfel de femeie, dragostea înseamnã sã împarþi totul în mod egal. I se va pãrea firesc sã-þi foloseascã aparatul de ras, contul bancar, sã fie prietena prietenilor tãi ºi sã împãrtãºeascã visurile tale. în schimb, tu poþi face acelaºi lucru cu tot ce e al ei. Sigur, aparatul ei de ras s-ar putea sã fie tocit, contul ei bancar depãºit, prieteniile ei cam superficiale, iar visurile ei cam prea mari pentru tine, dar ea nu e egoistã ºi e dispusã sã le împartã cu tine. Dacã vei refuza sã-i împãrtãºeºti un secret ai toate ºansele sã o scoþi din minþi ºi nu îþi doreºti asta. Niciodatã sã nu o faci de rîs în public cu hainele, gramatica sau comportamentul tãu. Nici ea nu te va face de rîs, cel puþin nu din aceste motive.
Dacã îi rãneºti mîndria sau îi retezi entuziasmul aproape cã îi vei frînge inima. Sînt destui cei care îi fac asta în mod constant. Oamenilor nu le place o femeie care þine mereu sã aibã ultimul cuvînt ºi care se crede mai deºteaptã decît toþi. Cînd va descoperi cã, de fapt, nu e stãpîna universului va alerga înlãcrimatã în braþele tale, copleºitã de faptul cã lumea ei s-a prãbuºit. Atunci vei avea ocazia sã o vezi aºa cum e cu adevãrat: extrem de neajutoratã ºi vulnerabilã, în ciuda faþadei ei sigure de sine. Nu e o durã, dar ºi-ar dori sã fie ºi atunci admirã oamenii puternici ºi încearcã sã-i imite. în aceste ocazii, cînd lumea rea îi distruge visele, alin-o tandru ºi probabil cã nu o vei pierde niciodatã. Apãr-o întotdeauna de inamici. Nu te va ierta niciodatã dacã nu lupþi pentru ea sau nu îi þii partea. Dar fii pregãtit sã te împaci cu ei cînd o va face ºi ea, ceea ce se va întîmpla, probabil, în scurt timp. ªi ea te va apãra pe tine. O femeie Berbec va renunþa sfidãtor la orice beneficiu, dacã e venit din partea cuiva care i-a rãnit un prieten. Indignarea ei va fi fãrã margini. Nimic nu le caracterizeazã mai bine pe aceste femei decît loialitatea.
Dacã o iei de soþie, pregãteºte-te de bãtãi de cap. Va avea multe interese exterioare familiei, cãci cãminul nu va fi niciodatã un spaþiu suficient pentru a-ºi manifesta energia creatoare.Sã nu te aºtepþi din partea ei sã ciripeascã veselã ºi fericitã prin bucãtãrie, verificînd plãcinta din cuptor. Va fi o bucãtãreasã destul de bunã ºi va þine casa curatã ca un pahar (cel puþin pãrþile care se vãd). îþi va coase nasturii ºi-þi va cãlca cãmãºile, dar asta nu înseamnã cã o sã-i ºi placã aceste activitãþi. însã o femeie din zodia Berebcului poate face aproape orice cînd e necesar. Flacãra ei seamãnã mai mult cu strãlucirea diamantului decît cu lumina caldã ºi reconfortantã a focului din cãmin. Fãrã îndoialã cã are o laturã asprã, ºi momentele cînd îþi va provoca agitaþie vor fi mult mai numeroase decît cele în care te va alina. Dar e o femeie provocatoare ºi nicodatã nu te vei plictisi alãturi de ea. în plus, te vei bucura de acele clipe de blîndeþe care îi domolesc intensitatea, dacã vei avea rãbdarea sã scoþi la ivealã aceastã sensibilitate a ei. Femeia dominatã de Marte va ºti sã poarte o conversaþie inteligentã ºi îi place sã o facã. Nu te ascunde dupã ziar în timpul micului dejun, cãci s-ar putea sã ajungi sã-þi faci singur omleta.
Rareori ai s-o auzi plîngîndu-se de vreo boalã sau obosealã, dar cînd suferã, va ºtepta din partea ta foarte multã înþelegere. Deºi s-ar putea sã fii nevoit sã o legi de pat ca sã o faci sã se odihneascã atunci cînd are o febrã de 40 de grade, fii pregãtit sã o serveºti la pat cînd are o durere de mãsea.
Pe femeia Berbec nu e recomandabil sã o suni de la birou ca sã-i spui cã ai de lucru pînã tîrziu, decît dacã vrei focuri de artificii. N-o va deranja sã-þi pãstreze cina caldã, dar nu-i va plãcea sã nu ºtie unde eºti, de fapt, ºi ce faci, aºa cã va suna la birou sã te verifice. Soþia din zodia Berbecului va face probabil o impresie excelentã ºefului tãu, cu condiþia sã o opreºti cînd încearcã sã-i spunã cum ar trebui sã-ºi facã treaba. Nu va avea nimic împotrivã sã munceascã ea pentru a întreþine familia dacã rãmîi temporar fãrã slujbã, dar nu va respecta niciodatã un bãrbat care cîºtigã mai puþin decît ea, deºi nu-l va pãrãsi în nici un caz din acest motiv, ci îi va gãsi scuze. Dacã în una din acele rare ocazii cînd simte nevoia sã se relaxeze ºi sã se distreze ai lipsa de inspiraþie sã spui ceva dezaprobator, se va repezi direct la oglindã ºi la sticla de parfum. Din acest punct de vedere e la fel de femininã a însãºi Eva. Femeia dominatã de Marte e vanitoasã, ceea ce însemanã cã e hipersensibilã la orice legat de înfãþiºarea ei, de la vîrstã pînã la o remarcã inocentã cum cã ar arãta obositã, pe care ea o va lua drept o aluzie cã aratã ca o hoaºcã trecutã.
Ca mamã, va avea grijã ca progeniturile ei sã fie curate, fericite, sãnãtoase ºi iubite, dar probabil cã nu-ºi va lua în braþe copiii de cîte ori vor plînge ºi nici nu va fi exagerat de protectoare. În schimb, cei mici vor avea parte de numeroase sãrutãri drãgãstoase, impulsive, ºi îmbrãþiºãri inimoase. O mamã Berbec îºi va învãþa copiii sã creadã în spiriduºi ºi îi va duce în parc la plimbare, ca sã le arate urmele strãlucitoare lãsate pe pajiºte de zîne cînd au dansat în lumina lunii, acolo unde alþii ar vedea doar roua de pe iarbã. O astfel de mamã creeazã o lume magicã pentru copiii ei, cãci într-o astfel de lume trãieºte ºi ea. Nu va fi un pãrinte indulgent, ci va insista asupra unei discipline stricte, iar copiii ei vor deveni adulþi independenþi.
Aceastã femeie poate fi iraþional de temperamentalã ºi poate face scene violente, dar furia ei stîrnitã atît de uºor se va risipi la fel de repede. Nu poartã niciodatã picã, nu cautã sã se rãzbune, nu se autocompãtimeºte ºi nici nu se macinã în sinea ei. Mulþi îþi vor spune cã o femeie Berbec e complet masculinã, dar sã nu-i crezi! E femeie pînã la ultima celulã sub exteriorul ei ostentativ ºi puternic, poate chiar prea femeie pentru un bãrbat obiºnuit. Dar, bineînþeles, un cavaler în armurã strãlucitoare nu e un bãrbat obiºnuit. Dacã eºti un astfel de cavaler singuratic ºi curajos, aceasta e femeia visurilor tale, pentru care meritã sã lupþi cu toþi balaurii din lume.
CrisJ
Postat pe 10 August 2008 21:11
Buna ideea asta cu fanclub-ul berbecutelor, sau, poate un forum-ceva.Cine o poate face? Sau dezvoltam totul pe kudika? Bineinteles, cu acordul admini-lor
andra13gabriela
Postat pe 11 August 2008 17:01
pai s stabilim o zi si s facem forumul sau fun clubul ...sau...c vretzi!!!hi,again!!kiss,berbecutzelor si nu numai:D:D!!
mistique
Postat pe 11 August 2008 23:07
buna...si eu sunt berbecutza, dar nu stiu ce se intampla cu mine ca de ceva vreme sunt extrem de linistita, oare m-am ticnit?inainte eram impulsiva(si acum sunt dar nu ca inainte), spuneam ce-mi trecea prin cap, dar acum parca nimic nu ma intereseaza, ce se intampla oare?oare si asta e o calitate/defect al berbecutzelor sa se autocontroleze uneori?
addiction
Postat pe 12 August 2008 13:58
foarte adevarata descrierea de mai sus a femeii berbec...eu una ma regasesc in ea...
fluffy
Postat pe 13 August 2008 15:35
dap,dap dap...ma regasesc perfect...si in ce priveste forumul berbecutelor...de ce nu... Felicitari berbecute istete:)
teutzu
Postat pe 14 August 2008 22:58
bun, si cine face clubul berbecutelor
vreau si eu acolo....
anuntati pe site sa ne intalnim si sa povestim despre toate
pistruiatam
Postat pe 23 August 2008 10:29
buna....sunt alina o berbecutza inraita pana in varful degetelor...da e adevarat ceea ce am citit despre berbecute..Uneori suntem invidiate ,alteori prietene bune dar intr-adevar de cele mai multe oric niste prietene dure.Problema mea in ghilimelele de rigoare e alta.PRIETENUL MEU E BERBECCCCCCCCCCC...........DECI CE CREDETI DE RELATIA BERBEC=BERBEC?
anyana2000
Postat pe 25 August 2008 22:08
yumy
Postat pe 26 August 2008 19:21
Hey! eu sunt berbecutza si sunt intru totul d acord cu c s-a scris pana acum.sunt cu un berbec d 3 ani si nu cred k as fi putut avea o relatie mai tumultoasa.n certam k nebunii, c tzipete si tot tacamul, dar intotdeauna n impakm... in pat. .ideea e k n iubim si nu putem sta unul fara altul.dk vrei senzatii tari, berbecul ti l poate oferi
kittyyy
Postat pe 27 August 2008 13:35
aaa,am uitat: vreau si eu in fanclub!
we are the best!!!
kittyyy
Postat pe 27 August 2008 13:37
Buna berbecutelor.... am o intrebare si o rugaminte la voi.... cine stie cum ar merge o relatie Berbec - Rac...., nu de alta dar momentan prietena mea care si noi e o berbecuta... are o relatie cu un rac... s/ar zice ca se inteleg bine... dar as vrea unele detalii daca puteti sa ma ajutati sa o ajut mai departe eu ... eventual cu un sfat.. pentru ca eu cred ca oricum ea va decide ce va face pe mai departe. Va pupacesc pe toate .... astept comentariile pro si contra
pistruiatam
Postat pe 27 August 2008 17:30
Draga CrisJ,
Ma regasesc perfect in descrierea facuta de tine.
gyanym
Postat pe 6 Septembrie 2008 14:12
adevarul e ca noi suntem capul ...fara noi celelalte zodii nu ar exista ...noi reprezentam conducerea ....puterea , curajul.. ...noi suntem totul.... berbecii la puterrrrrrrrreeeeeeeeeee
addiction
Postat pe 14 Septembrie 2008 12:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Parfumuri pentru zodii 5 De la: rockk 10 Martie 2011 05:09
cum sa cucerim un barbat din zodia pesti? 8 De la: kruger 24 Noiembrie 2009 11:02
OARE SINT NEBUNA? 27 De la: Ndrusu 11 Septembrie 2009 23:11
berbec cu berbec....va rog cine stie sa ma ajute 7 De la: padure_nebuna 8 Mai 2009 10:59
eu capricorn el scorpion 5 De la: pisoimikpitik 22 Iunie 2013 07:42